Min computer ville et ikke starte. Tog den ned til et sted for lige at få en diagnose, hvor jeg fik af vide at motherboardet var brændt af, og det ville være billigere at købe en ny computer. Ring... Se mere
For ti år siden købte jeg en high-end PC hos Topdata, og den kører stadig upåklageligt. Jeg ville dog gerne have en mere moderne model, så jeg gik igen til Topdata. Jeg oplevede en lille udfordring me... Se mere
Jeg fik et større problem med min PC fra Topdata, hvorfor jeg kontaktede Topdata. Selvom Topdata havde lukket den pågældende dag, så ringede Sune til mig og tilbød mig at komme ind med PC'en,... Se mere
Kan ikke andet end at anbefale Topdata, hvis du ønsker en stationær til markeds bedste pris og service! Købte en færdigsamlet stationær black friday, og modtag maskinen en stor uge efter. Hvil... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
TOPDATA DANMARK
Søborg Hovedgade 64, 2860, Søborg, Danmark
- info@topdata.dk
- www.topdata.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bedste anbefalinger!!
Har købt 4 pc'er hos dem - både privat og til arbejdet. Har 2 privat - den ene ca. 5 år gammel og kører uden problemer. Den nye jeg lige har købt kører også uden problemer. Skulle selv montere grafikkort, da Topdata ikke turde binde an på, at det kostbare grafikkort skulle gå i stykker under transport. Det var også nemt og en fornøjelse at åbne kabinettet og se hvor nydeligt, den var samlet. Så køb roligt jeres pc hos Topdata!
Handler der hver gang jeg skal have ny…
Handler der hver gang jeg skal have ny computer.
Den computer jeg fik fra topdata.dk var…
Den computer jeg fik fra topdata.dk var vildt God til mit behov.
Jeg vil anbefale det til folk der gerne vil have en billige computer til en god pris.
Det Er Det Værd Men...
har næsten kun lige købt min nye pc fra nogle dage siden og der her overhovedet ikke været nogle problemer udover at den larmer lidt meget og det kan godt være lidt irriterende at høre på men ellers helt fin.
Gode maskiner
Gode maskiner, ingen tvivl om det, men ....
Når jeg køber RAM opgradering og SSD opgradering som tillægsydelse, så er det lidt øv at den kun viser 512 GB i stedet for 1 TB på grund af manglende allokering af plads. Det er også lidt øv at RAM tøffer afsted med halvslatten hastighed, når man nu har betalt for 3000 mhz RAM i stedet for standard. Det er blot en aktivering af XMP i BIOS, og det vil ikke tage en medarbejder mange sekunder at aktivere det.
Hurtig og professionel behandling
Hurtig og professionel behandling. Alt spiller på maskinen.
Fantastisk service.
Bestilte en computer i uge 28, hvor de havde ferie lukket. Men Søndag i uge 28 fik jeg en mail med at Computeren nu var bygget og Mandag blev den sendt.
Det er god service. Selve computeren køre som en drøm.
Ses næste gang der skal opgraderes :-)
- Super god service
- Super god service
- Fornuftig leveringstid (fra ordrebekræftelse til levering)
- Man får meget lir for pengene
- De kan virkelig finde ud af at bygge en god computer, både udseende-mæssigt, men så sandeligt også med hensyn til ydelse
Jeg kan ikke se nogen grund til at give under 5 stjerner. Super god hjemmeside!
Helt igennem fantastisk service.
Helt igennem fantastisk service.
Jeg var så uheldig at grafikkortet drillede i min nye computer.
Skrev derfor en mail, på en Lørdag og fik et opkald ca. 2 minutter senere.
Kørte forbi og afleverede computeren, og blev om at holde mig i nærheden, i tilfælde af den kunne laves hurtigt.
Det kunne den desværre ikke, men blev så tilbudt at de kunne komme forbi med computeren når den var lavet senere om aftenen.
Ganske enkelt fantastisk service, har aldrig oplevet noget der kan matche den service.
Tak for den gode service, nu kører det hele perfekt! :)
Godt produkt, god pris og hurtig levering
Jeg købte en ny computer fra Topdata og de var gode til at svare på spørgsmål både før, under og efter købet. Super behjælpelige når man ringer til dem og de har bare styr på det. Fra ordredatoen til levering gik 14 dage, som der også stod på hjemmesiden og det var ventetiden værd, super lækkert produkt de levere.
Jeg kan kun anbefale at handle hos dem!
Ny computer
Virkelig en god oplevelse med køb af computer hos Topdata!
Havde endda nogle spørgsmål og fik hurtig hjælp af Sune
5 stjerner herfra
Ny Top PC
Har købt en PC fra topdata, min 3 gennem en lang år række og er enlig ganske godt tilfredst med den (5 stjerner). Hvordan kan de så være de kun for 3?
Deres kommunikation er virkeligt ringe... Har ventet 3 uger på leveringen grundet Covid-19 hvilket jeg kan leve med. Men det irriterer mig meget at det er mig der skal ringe og spørge ind til det flere gange og at det ikke er dem der skriver en mail ud til på rørte kunder.
På trods af flere mail har jeg ikke oplevet at få svar på dem og jeg finder deres produkt beskrivelse mangelfulde. eks har købt windows 10 (troede det var pro men var home) ja ja jeg skulle have sikret mig et svar pr mail, men jeg mistede tålmodigheden. Ydermere er de er gået glib af et potentielt stort mer salg pga. manglende mail svar.
For min pc og forventer alt er installeret, men må selv installere dvi. drivere til eks rgb lys til grafikkort mm. (drive lå i dvi. mapper på pc, men må selv finde dem i mappe strukturen og gætte på hvad er hvad).
Undere mig meget over at der ikke følger en "tillykke med din nye pc info skriv” der kunne jo eks stå en beskrivelse af muligheden for dvi. styrings redskaber til rgb lys mm?
Håber de strammer op så de også kan få min næste ordre når tiden kommer
Jeg købte en pc Men var ikke tilfreds…
Jeg købte en pc Men var ikke tilfreds med grafik kortet. 1 opringning og aftale om bytte til andet var på plads. Super fed service bedste jeg har oplevet til dato. Thumps up herfra.
Kvalitet
Har købt 2 Pc'er der igennem en årrække. Havde problemer med mit grafikkort og fik det byttet.
Jeg kan læse at mange brokker sig over servicen. Jeg har kun oplevet god service.
Det er en enkeltmandsvirksomhed (tror jeg nok) og han er en travl mand, da de fleste ved at han leverer kvalitetsprudukter og er der fejl, bytter han uden problemer.
Formidabel service!
Modtog en PC der var blevet beskadiget under leveringen. Ringede til deres telefonlinje, og de var super hjælpsomme med at finde en passende løsning!
Fuldt ud 5 stjerner her fra!
Absolut fænomenalt!
Jeg købte en vandkølet gaming computer hos TopData for 4 måneder på deres hjemmeside, med selv henting i deres butik.
Når man kommer ind i butikken ved man godt at det er en computer forretning man er gået ind i - det er helt fantastisk!
Computeren indeholdte nogle fine dele, og har kørt alt uden problemer til en fantastisk pris!!
Jeg har ejet en hel del efterhånden men det her er virkeligt fint.
Kan kun anbefale Topdata
Kan kun anbefale Topdata, den bedste service og kvalitet!
Har nu efterhånden købt tre computere herfra og en skærm, aldrig oplevet nogen problemer, og der er super god behandling i øjenhøjde.
Fremragende computere til en virkelig god pris
Fik min computer til min konfirmation for 5 år siden, og kan STADIG roligt sige, at den holder sig i topform. Det er som om den ikke vil blive langsommere, og vennerne er stadig jealoux på min hurtige kvalitets stationær.
Jeg kan kun anbefale topdata.dk, jeg købte min gaming pc hos dem, bestilte fredag, stod med computeren om onsdagen og alting kører bare helt perfekt.
Topdata=Topservice
Købte en computer for et års tid siden, hurtig levering, ingen bøvl :)
Fik en fejl på mit grafikkort, ringede til dem og snakkede, fik det sendt ind og fik det byttet uden problemer.
Topdata=Topservice :D