Jeg bestilte en vare i Sverige (jeg er dansk), på den svenske hjemmeside. Da jeg bestilte kunne jeg ikke indskrive min danske adresse og den ville heller ikke godkende mit telefonnummer. Altså var d... Se mere
Jeg var i dag i T. Hansen i Vordingborg. Første syn ved kassen var en række utilfredse ældre mænd, der brokkede sig over at tjek-in computeren ikke virkede. Det skulle så absolut gå ud over det sø... Se mere
Benyttede mig af Click & Collect, da vi selv bor i Middelfart. Varen var pakket på 2 minutter. Let afhentning i butikken. ordrenr. 107915175
Jeg havde fejl bestilt størrelse var ikke noget problem fik rette størrelse dæk sat på og en yderst flink service fra medarbejderen

Trelleborgsvägen 14, 214 32, Malmö, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Kunderne betaler for Thansens fejl
Hej.
Jeg skulle have skiftet dækket på min knallert VGA1000 (el-knallert), da slangen var punkteret. først troede jeg, at man selv kunne skifte det, men det var ikke en mulighed, så jeg ringede til Thansen kundeservice. Der talte jeg med en flink ung mand, som bookede en tid til mig 4 dage efter.
Jeg blev oplyst at det ville kræve at jeg købte et helt nyt dæk, og at de ville tage 8 kr. pr. min. for løn til mekaniker. Det gik jeg med til. desuden blev jeg oplyst at de var meget hurtige til det, 20-30 min.
Knallerten blev indleveret den pågældende dag kl. 12, hvor jeg fik af vide, at det var meget hurtigt overstået, han sagde 20 min, men den er senest klar kl 13.
Tiden gik, og jeg blev ringet op, hvor en mekaniker ringede og beklagede at han havde glemt at bestille dæk og slange hjem. Han ville først kunne lave knallerten ugen efter, hvor han kom igen til Thansen Aalborg s, og vi aftalte at knallereten kunne blive stående hos dem. Allerede en dårlig oplevelse her, men det bliver meget værre!
Efterfølgende uge blev jeg ringet op af mekanikeren (11:59), at jeg meget gerne måtte komme med min knallert, hvorved jeg svarede at den havde de allerede. Mekanikeren sagde, at det havde de ikke. Så bad jeg ham om at se efter engang til, hvortil jeg ikke høre nærmere. Efterfølgende kl 12:41 modtager jeg en servicebesked fra thansen, at min knallert var klar til afhentning (42 minutter i alt).
Jeg tager ud med min kæreste for at hente knallerten, da der ikke bliver tilbudt levering af knallerten. Her bliver jeg mødt af en medarbejder som siger 1145kr. 1145kr!!! dækket koster 380kr. men at betale 765kr. for at få det dæk skiftet der er sku for galt! det svare til 95,5 minutter, og jeg har tydelige beviser på at det max har taget 42 minutter. Hvad er det for noget Thansen.
Jeg sagde efterfølgende til ekspedienten, at jeg synes det var meget dyrt, og ikke det jeg var blevet oplyst. han svarede, sådan er det bare, og jeg kan ikke gøre noget ved det. Du skal betale, for at få knallerten udleveret! - Det forstår jeg ude mærket godt, men vi må kunne snakke om prisen. Ekspedienten begyndte at flakke med blikket og være noget nervøs bag skranken, og der kom en anden ekspedient, som også sagde at de ikke kunne gøre noget. - Jeg var meget velkommen til at tage fat i kundeservice, men knallerten skulle betales nu, hvis jeg ville have den med.
Derefter spurgte jeg, om jeg ikke måtte se/ få oplyst om hvor meget tid mekanikeren havde brugt på knallerten, hvilket de ikke ville oplyse. Jeg synes simpelthen det er for dårligt! Jeg endte med ikke at tage knallerten med, da jeg ikke ville betale.
Synes denne historie er værdig til at i den skal bringees frem, da jeg ikke tænker at jeg er de eneste
Hvad skal jeg gøre nu?
Synes godt nok ikke det bliver tænkt meget på forbrugeren/kunderne længere. Og de ekspedienter havde ikke skyggen af medfølelse. De synes nærmest det var sjovt at se hvor frustrerede de kunne gøre deres kunder. De stod bare og fumlede med deres pc, og lod som om de skrev noget, uden at gøre det.
Ingen gode anbefalinger her fra :-(

Besvarelse fra thansen.se
Handler ikke mere i T Hansen Var inde for at købe Stone rens til vore fliser og fik præsenteret et produkt fra Nilfisk 2,5 liter til Kr 129,00 syntes det var lidt dyrt ,dagen efter var jeg i Harald Nyborg og fandt her samme produkt til kr 59,00 hvordan kan man tillade sig at tage mere end det dobbelte for en vare som Harald Nyborg også har en avance på ,Bare fordi man kalder sig en specialbutik,og det gælder åbent også priserne

Besvarelse fra thansen.se
Virkelig langsom service især efter de har fået det nye robot lager system

Besvarelse fra thansen.se
Jeg har en el scooter VGA købt i thansen for 3 år siden , da jeg købte den betalte jeg for den store service pakke , og onsdag den 13 marts skulle min scooter til det sidste service , den var begyndt at køre dårligt den hakker i det når jeg køre på den , jeg nævner det da jeg indlevere den og siger at de skal tjekke om den stadig gør det efter de har sat et nyt batteri på som jeg også havde bestilt når den nu var til service, jeg blir ringet op dagen før af mekanikeren om vi kunne rykke min tid til ugen efter, men da jer er ret afhængig af min scooter og skal have hjælp til at komme hjem når den er afleveret og køres derop igen når den er færdig siger jeg nej til dette , jeg får afleveret den og kommer hjem et par timer efter ringer mekanikeren og siger at der skal skiftes nogle ledninger og noget bremsebakker så det vil koste 5330,50 og han har ikke reservedelene før ugen efter så han vil sende en sms hvor jeg så skal bekræfte den pris, før han må laver den, hvilket jeg så gør , og må jo så undvære min scooter en hel uge
Onsdagen efter altså den 20 marts køre min søn mig op til thansen i Ølstykke , jeg henvender mig og de hente min scooter da jeg så skal betale blir det lige 314 kr mere end den aftalte pris, hvilket jeg brokker mig over og viser den sms jeg har med prisen hvorefter han ringer til mekanikeren som så siger at der er blevet skiftet noget andet også så jeg må pænt betale de ekstra penge . Jeg kommer hjem og sætter den til opladning men AK DA JEG SÅ IDAG DEN 21 MARTS skal ud og handle så erfare jeg at den køre stadig meget hakkende og da jeg har kørt ca 500 meter viser den at den har brugt næste det 1/4 af strømmen så enten er der ikke komme nyt batteri på ellers er det batteri defekt, jeg ringer så straks til thansen og får så afvide at de kan først tage den ind som reklamation den 3 april så nu står jeg så men en scooter som faktisk ikke kan køre ret langt og hakker afsted føler mig godt nok taget ved næsen så HOLD JEG LANGT VÆK FRA THANSRN S EL-SCOOTER
Faktura nr 91334810

Besvarelse fra thansen.se
Den ene dag fantastisk service, den anden, knap så meget.
I går gik jeg i stå med en motorcykel, kort væk fra Ølstykke t Hansen. Personalet prøvede at være behjælpelig ift til at finde et batterie det passede til min motorcykel så jeg kunne få den fragtet hjem. Over flere omgange frem og tilbage til butikken for at købe startkabler, små el fittings osv for om
1. Se om man kunne jumpstarte det første batteri.
2. Prøve at få det nye batteri til at passe.
Det var lidt i lukketid og det nye batteri jeg havde købt passede ikke. Den unge pige i butikken var ellers meget sød og behjælpelig. Jeg aflevere batteriet for at returnere det til sidst, og giver hendes kollega kvittering. vi står og snakker lidt og ender med en måske løsning. K
Jeg køber en Pol forlænger som måske kan være en midlertidig løsning til at få motorcyklen hjem.
Jeg takker og prøver igen igen igen. Og butikken lukker så. Ideen virker ikke og batteriet passer ikke. Jeg havde fået af vide at hvis ikke det virkede kunne jeg jo bare bytte det dagen efter.
Jeg skal så hente motorcyklen med trailer i dag, og vil bytte batteriet som ikke passede.
DET KAN JEG IKKE!
fordi den kollega som jeg var ved at returnere batteriet for fik kvitteringen og da vi så kom på ideen bagefter med pol forlængeren, fik jeg ikke kvitteringen igen. Og nu vil personalet som står der i dag, så ikke bytte varen. Så står med en batteri der ikke passer en dankort kvittering med beløbet der matcher men kan ikke retunere batteriet. Virkelig dårlig service, oven på de ellers gode hjælpe forsøg fra den unge kvinde dagen før.

Besvarelse fra thansen.se
Køb Aldrig Dæk og Fælger fra ishøj Thansen.
En advarsel til alle der overvejer at bestille dæk og fælge i Ishøj Thansen - lad være!!!!!!!!!
Min mand bestilte og betalte 12000kr for 5 vinterdæk på fredag den 24/11/23 med leverings dato den 30/11/23. Da vi tag derover til at hente dem har de kun 3 dæk de udlevere. De gover ikke besked eller noget hvor vi havde same dag en til hos værksted for montering af dæk på fælge. Men det kan da ikke lad sig gøres uden vi har alle dæk. Det går ud over min mands arbejde som taxa chauffør.
Så ringer jeg til kundeservice vedr denne dårlig oplevelse, den første kollega hjælper overhovdet ikke. Den anden prøver at hjælpe ved at skrive en mail til chef i Ishøj omkring dette og lover at chef fra ishøj vil tinge da det er fejl fra deres side.
Dagen i dag den 2/12/23. Har jeg ikke modtaget opkald fra ishøj chef. Vild dårlig service. Hvis de ikke kan skaffe dæk så gov dog os besked.
Kan ikke forstå at i går ind og sletter min anmeldelse.
I har desværre dårlig service og det skal folk vide.
Jeg har billede af bon hvis skal havde den.
Men det er 100% Thansen ishøj.
Bon nummer - 12125
Ordre - 477812125

Besvarelse fra thansen.se
Det er med en følelse af stor frustration og ærgrelse at jeg skriver denne anmeldelse.
Endnu engang står vi med et kæmpe dilemma, og en elcykel der ikke kan bruges grundet cyklen igen er i stykker, endda med samme udforing som tidligere – nemlig en ødelagt pedalarm.
Det er fuldstændig uhørt at vi nu for tredje gang må henvende os til jer med en reklamation , når man tænker på at cyklen ikke engang er 8 måneder gammel.
For at give jer et indblik i forløbet har historikken på købet af denne cykel siden februar været således :
16.02.2023 – Vi køber cyklen
01.05.06.2023 – Første udfordring med cyklen, Pedalarmen falder af.
10.08.2023 – Anden Udfordring med cyklen – Bremserne på cyklen går i stykker.
23.10.2023 – Tredje udfordring med cyklen – Selvsamme pedalarm er nu gået i stykker igen, denne gang falder pedalen af.
Vi har brugt enorm meget tid på at køre cyklen frem og tilbage til reparation, oplevet elendig kundeservice fra jeres medarbejdere i jeres butik i Tilst, hvor vi flere gange har måtte opleve at blive opkrævet betaling for reparationerne, til trods for at cyklen stadigvæk er omfattet af garantien.
Elendig kvalitet på en cykel som angiveligt skulle kostet 9.999
Hold jer langt væk
God service,
Holder ved de lover mht til bestilling.
Jeg købte tidligere et sæt bremseklodser til en BMW i3 i butikken i Silkeborg. Ekspedienten fik oplyst både bilens registreringsnummer og, at det drejede sig om en BMW i3. Ved hjemkomsten viste det sig så, at bremseklodserne var til en Citroen! Meget ubelejlig, da bilen skulle om-synes med nye bremser og tiden var knap. Nye bremseklodser skulle derfor fremskaffes hurtigt fra en anden leverandør.
Efterfølgende måtte jeg så igen til Thansen i Silkeborg for at levere de forkerte bremseklodser tilbage. Da jeg ønskede at gøre opmærksom på, at det ikke var lykkedes Thansen, at levere de korrekte dele til min bil, bad jeg om at tale med butikschefen, Mathias. Mathias kiggede i systemet og konstaterede med et skuldertræk, at der var sket en fejl, og det var menneskeligt at fejle. Jeg forsøgte at fortælle, at sådan en fejl faktisk har konsekvenser og påfører kunden besvær og ekstra arbejde. Til dette havde butikchefen kun en slet skjult hånlatter.
Hvor var servicen henne? Hvor var beklagelsen? Hvor var undskyldningen? Det eneste jeg fik var en nedladende opførsel fra en butikchef, som virkede irriteret over at være blevet hentet ud i butikken til de rigtige kunder.
Så tak for denne gang Thansen. Det er slut med at hjælpe til med omsætningen. I sælger ikke noget, som ikke kan købes hos andre forhandlere, så hvorfor skulle jeg så købe hos jer, når I behandler jeres kunder dårlig?
Og så lige et godt råd til butikschefen Mathias: Hvorfor arbejder du en servicebranche, når selve kernen i begrebet er dig så fremmed? Find dig dog et job, som passer bedre til dig.
Ringede til thansen fredag 15/9 kl ca. 17.15
Spurgte om de kunne oplyse om varenummer på pærer til 45` scooter, forlygte og baglygte, fik varenumrene, men så snakkede ekspedienten pludselig om at de havde ikke pærer på lager og heller ikke på "centrallager" jeg sagde så at jeg selv kunne ringe til andre afdelinger, men han påstod hårdnakket at de havde ikke de pærer, og de kunne ikke skaffes.
Hvorfor i alverden oplyser "knægten" så varenumrene ???? Det kan jeg ikke bruge til noget.
Det kunne være oplyst med det samme, at man ikke kunne skaffe pærer til en person på 73 år så han kunne få fjernlys på sin 45``scooter.
Handler IKKE hos thansen mere,
Det er for YNKELIGT.
Køber pærerne hos KGI i Jylland, der bliver man behandlet ordentligt.
Var i Thansen (Vordingborg) for at købe et kabel, så jeg kunne sætte min tlf. til et ældre anlæg, i en lånt bil.
Den søde ekspedient fortæller at de har kablet som jeg skal bruge, men de har også en anden løsning. Det er et stik der skal sidde i cigarettænderen. Jeg fortæller at jeg allerede har købt sådan et, men jeg simpelthen ikke kan få det til at virke.
Han spørger om jeg har det siddende i bilen 'nu', hvilket jeg svarer ja til.
Han spørger derefter om han må hjælpe mig, hvilket jeg takker ja til.
Og inden jeg har set mig om, har han indstillet via anlægget, og jeg kan høre musik fra min tlf.
Stor ros til ham!! Og jeg lovede at næste gang jeg skulle have noget, som jeg kunne få i THansen, så ville jeg købe det hos dem.
Han smilte og ønskede mig en god weekend.
Jeg håber at denne bedømmelse kan nå frem til ham.
Det var en ung, mørkhåret gut. Han var på job fredag den. 8. september, om formiddagen.
KØB ALDRIG CYKEL DER
Købt ny El-cykel, kunne ikke bremse ved levering.
Rep tog 3 uger. En uge efter skulle jeg bremse for bil.
Virkede bremser ikke igen.
Nu Rep nægtet, skal betale. FØJ
Karsten Jensen Roskilde
Kunne man give minus stjerner…. Har i dag købt defekt elektronisk parkeringsskive, Park Life, som så ikke kan startes op… Den kan så ikke tages retur, skal indsendes som reklamation - men jeg kunne da få lov at købe en ny…! Øh nej tak - dårligste kundeservice længe oplevet!

Besvarelse fra thansen.se
Omkring nogle måneder siden købte jeg en splinter ny cykel, jeg betalte også for at en af jeres ansatte skulle bygge min cykel. Da jeg fik min cykel fungerede den fint, men allerede efter en uges tid faldt sædet af, nogle dage efter blev rettet løst men jeg fik heldigvis en cykel handler til at lave den. Idag faldt en af pedalerne af. Super underligt. Derfor skriver jeg nu, fordi jeg faktisk undrer mig over hvordan de fleste dele af mik cykel er faldet af.

Besvarelse fra thansen.se
Tak for god service og hjælp i forbindelse med køb af vinduesvisker.
Pas på med at gå ind i deres butik i valby.
De har p-vagter der gemmer sig på p-pladsen og giver bøder på under 3 min.
Selskabet kalder sig også kbhpark. Se flere episoder omkring thansen valby derinde.
Parkerede foran på en tom parkeringsplads overfor Thansen Valby for at købe en p-skive til min nye bil.
(som flere har oplevet herinde kan jeg se)
Da jeg kommer ud har jeg fået en bøde på 830 kr. P-vagten kan se at jeg har været inde og købe p-skiven og se kvitteringen, men nægter at slette bøden.
På min video overvågning fra min Tesla kan jeg se at han er kommet hen til min bil kl 15:31 og bøden er udskrevet kl 15:33.
Men på p-bøden har han skrevet 15:29, det viser sig at han har siddet i sin bil på langt afstand og taget et billede af bilen før jeg er steget ud af bilen. Han fortæller at han så på afstand at jeg ikke havde en p-skive, derfor tog han billedet.
Thansen nægter at de har noget med p-selskabet at gøre ved det selvom de på unoparks hjemmeside står som samarbejdspartnere. Virkelig dårlig service for jeres kunder!
Thansen har ikke styre på noget som helst . Er helt overrasket over at sådan en store kæde virksomhed kan arbejde på så lavt niveau.
Kommer ind med en El-cykel der muligvis er defekt .
De beholder cyklen i 15 dage .
Kontakter selv kundeservice .
Dagen efter for opkald om at jeg endelig kan hente den ( Thansen Ishøj ) og for også en sms om at cyklen kan hentes .
Dukker op og INGEN ved noget som helst !!!
Det er bokstaveligt talt , ingen ved hvor cyklen er , om den er bleven repareret osv .
Bliver bedt om at komme med bagved for at udpege min cykel og derefter skal vi gå og lede efter dens oplader , batteriet .
For at vide at mekanikeren har ikke kigget på den . For en ny tid først om 3 uger da de åbenbart har kun 1 mekaniker der dækker hele Stor københavn .
Nej nej nej nej !!!
Så fejt at i ikke kan stå indenfor jeres fejl og skifter en del som intet fejlede og forlanger penge for det !! Føj siger jeg bare thansen i Nykøbing F
Kommer i butikken, manden slår bilen op på skærmen, jeg skal bruge en forlygte pære, han udlevere den som han siger jeg skal bruge, det viser sig så at være den forkerte, fair nok, jeg kører i butikken for at bytte, vi finder den rigtige til samme pris, har du en bon, nej det har jeg ikke, så kan vi ikke tage retur, selvom det er vores fejl!!! De unge mennesker siger igen og igen vi vil gerne men må ikke for hovedkontoret, l.... service, l.... butik, kommer der aldrig igen.
De vil ikke bytte en vare 15min efter man har købt det. fik ikke en kvitering, så uden den kunne de ikke bytte. men de kan åbenbart godt sælge uden kvitering.