Kan egentligen inte ge något omdöme alls gällande varan eftersom jag ännu inte har fått cykeln som beställdes den 24/8 dvs för ungefär 14 dagar sedan. Kundservice har återkopplat snabbt när jag har... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställde en cykel till dottern på söndagskvällen, fick den levererad tidigt på torsdagsmorgonen. Beställde med Klarna då jag inte kände till sidan sedan tidigare, men cykeln kom precis enligt besk... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag är mycket nöjd med hela köpet – smidig beställning, snabb leverans och en cykel av riktigt bra kvalitet. Cykeln är dessutom väldigt bekväm att köra och motsvarade verkligen mina förväntningar.
En kundupplevelse utöver det vanliga! Jag är så otroligt tacksam för den fantastiska hjälp jag fick av Lilla cykelfabrikens kundtjänst. De var inte bara kunniga och snabba, utan visade en generosite... Se mere
Virksomheden har svaret
Lilla Cykelbutiken är Sveriges specialist på barncyklar. Vi brinner för att göra varje cykeläventyr tryggt, roligt och utvecklande – från den allra första balanscykeln till de snabbare växlarna i skolåldern. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av barncyklar, balanscyklar, hjälmar, inlines och tillbehör, från kvalitetsmärken vi själva litar på. Vi fokuserar på hållbarhet, säkerhet och cykelglädje – oavsett om barnet är 2 eller 12 år. Vår passion för barns rörelsefrihet gör att vi inte bara säljer produkter – vi vill vara en hjälpande hand i valet av rätt storlek, modell och tillbehör, både för föräldrar och barn. Därför erbjuder vi personlig service, snabb leverans och tydliga guider för att underlätta ditt köp. Lilla Cykelbutiken finns online men har hjärtat i det lokala. Vi är ett svenskt företag som drivs av visionen att skapa tryggare cykelresor för framtidens äventyrare.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kundservice har återkopplat snabbt när jag har kontaktat dem och det ska de ha tummen upp för.
Får se om barnbarnets cykel levereras. Det blev i alla fall inte till hennes födelsedag

Besvarelse fra Lilla Cykelbutiken
Bra och smidig affär. Jättefin cykel. Dock lite lång leveranstid med en dottern som längtade efter sin rosa cykel. (4 dagar). Men rekommenderas varmt!
Fruktansvärt dålig kvalitet! Cykel som marknadsförs som robust cykel för tuffa tonåringar höll inte ens 1 vecka för en 11 åring. När vi reklamerar får vi höra att vi använt cykeln felaktigt. En robust heldämpad cykel för tuffcykling som en 11 åring använt på en kommunal MTB bana. Ne kvaliteten höll inte måttet för 5 öre!

Besvarelse fra Lilla Cykelbutiken
Jättefin cykel, men så fruktansvärt dålig kvalitet 😑
Däcken som följde med var felaktiga, alldeles för stora, försökte tom få en behörig cykelreparatör att sätt på dom men nej det gick inte.
Så nya inköptes i en riktig cykelbutik.
Lyset saknar dessutom en hållare , så vi får fixa ny.
Pedalerna lossnar efter ett tag, trots att de är dit skruvade, de liksom skruvar upp sig själva?
Nej nästa cykel blir en av känt märke i en riktig butik med folk som vet vad de säljer.

Besvarelse fra Lilla Cykelbutiken
Det här är företagets förklaring på mitt mejl. Jag beställde en cykel till mitt barnbarns födelsedag den 13 juni och fick en orderbekräftelse på beställningen. Men efter tio dagar fick jag ett mejl där det stod att jag inte kommer att få min beställning.kommer aldrig mer göra en beställning hos den oseriösa företag.
Vi håller just nu på att undersöka vad som har hänt med din beställning. Ordern har gått igenom vårt system och blivit distribuerad, men utifrån det vi kan se verkar inventeringen inte stämma och cykeln ser inte ut att ha blivit korrekt hanterad.
Om vi inte lyckas lokalisera cykeln, hur önskar du att vi går vidare? Vill du välja en annan cykel, eller föredrar du att vi annullerar beställningen och återbetalar dig?
Kundtjänsten
Lilla Cykelbutiken
Din order har återbetalats
Totalt återbetalat belopp: 2 149 SEK. Det kan ta upp till 10 dagar innan du ser återbetalningen på återbetalning
Hej igen,
Företaget tog emot beställningen, men när de inte kunde skicka varan till kunden annullerade de beställningen och gjorde en återbetalning. Det kan ta upp till 10 dagar att få pengarna tillbaka.
Hade jag inte kontaktat företaget efter 10 dagars väntan på min beställning, kanske de inte hade upptäckt detta. Jag skriver den ärliga konversationen mellan mig och företaget eftersom det är något som bör komma fram. Företaget informerade mig om problemet, men de beslutade själva att annullera beställningen och återbetala pengarna innan jag fick möjlighet att välja mellan en annan cykel eller återbetalning.
Beslutet från företaget gick för snabbt.
Hej Farzaneh,
Tack för ditt mejl.
Vi beklagar att beställningen inte kunnat fullföljas som planerat. Efter fortsatt genomgång av ärendet har vi dessvärre inte kunnat säkerställa leverans av den aktuella cykeln inom rimlig tid, och vi kommer därför att annullera beställningen i sin helhet.
Med hänsyn till omständigheterna i ärendet ser vi inte att det finns förutsättningar att driva beställningen vidare på ett tillfredsställande sätt för någon av parterna. Vi avslutar därför ärendet genom att återbetala hela orderbeloppet till samma betalningssätt som användes vid köpet. Återbetalningen registreras normalt inom några bankdagar, beroende på betalleverantör.
Vi beklagar det inträffade och den olägenhet detta medfört.
Lilla Cykelbutiken

Besvarelse fra Lilla Cykelbutiken
Grabben är väldigt nöjd! Måste även nämna supporten, svarade snabbt även fast det var helg. Första cykeln hade en skada så fick en ny utan något krångel.
Snabb leverans och en snygg cykel till ett kanonpris, men det mest imponerande är kundtjänsten! Jag hade en fråga om monteringen och mailade 11.30 på en söndag, klockan 12 hade jag fått ett långt
och utförligt svar och en lösning på problemet. Helt fantastiskt.
Dottern blev VÄLDIGT nöjd med sin nya cykel.
Smidigt att beställa och bra leverans.
Ett plus med bra återkoppling av kundtjänst.
Helt fantastiskt bemötande. Toppenservice. Jag är jättenöjd. Råkade beställa fel vara, men Lilla Cykelbutiken fixade allt, utan problem. Jättetack. / Biggan
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.