Kan egentligen inte ge något omdöme alls gällande varan eftersom jag ännu inte har fått cykeln som beställdes den 24/8 dvs för ungefär 14 dagar sedan. Kundservice har återkopplat snabbt när jag har... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställde en cykel till dottern på söndagskvällen, fick den levererad tidigt på torsdagsmorgonen. Beställde med Klarna då jag inte kände till sidan sedan tidigare, men cykeln kom precis enligt besk... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag är mycket nöjd med hela köpet – smidig beställning, snabb leverans och en cykel av riktigt bra kvalitet. Cykeln är dessutom väldigt bekväm att köra och motsvarade verkligen mina förväntningar.
En kundupplevelse utöver det vanliga! Jag är så otroligt tacksam för den fantastiska hjälp jag fick av Lilla cykelfabrikens kundtjänst. De var inte bara kunniga och snabba, utan visade en generosite... Se mere
Virksomheden har svaret
Lilla Cykelbutiken är Sveriges specialist på barncyklar. Vi brinner för att göra varje cykeläventyr tryggt, roligt och utvecklande – från den allra första balanscykeln till de snabbare växlarna i skolåldern. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av barncyklar, balanscyklar, hjälmar, inlines och tillbehör, från kvalitetsmärken vi själva litar på. Vi fokuserar på hållbarhet, säkerhet och cykelglädje – oavsett om barnet är 2 eller 12 år. Vår passion för barns rörelsefrihet gör att vi inte bara säljer produkter – vi vill vara en hjälpande hand i valet av rätt storlek, modell och tillbehör, både för föräldrar och barn. Därför erbjuder vi personlig service, snabb leverans och tydliga guider för att underlätta ditt köp. Lilla Cykelbutiken finns online men har hjärtat i det lokala. Vi är ett svenskt företag som drivs av visionen att skapa tryggare cykelresor för framtidens äventyrare.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Lätt att hitta på sidan, snabbt mail om att beställningen var gjord och svar om att varan var på väg! Nu väntar vi spänt på cykeln till dottern!

Besvarelse fra Lilla Cykelbutiken
En kundupplevelse utöver det vanliga!
Jag är så otroligt tacksam för den fantastiska hjälp jag fick av Lilla cykelfabrikens kundtjänst. De var inte bara kunniga och snabba, utan visade en generositet och omtanke som verkligen sticker ut. Det märks att de bryr sig om både sina produkter och sina kunder på riktigt. Det är så sällsynt med service där man känner sig sedd, hörd – och välkommen. Stort tack för att ni gjorde min dag lite bättre! Jag kommer absolut tillbaka – och rekommenderar er varmt till alla jag känner. 🚲💛

Besvarelse fra Lilla Cykelbutiken
Det är jättebra kundservice. Svara snabbt med mailet. Det blev en 3 på grund av längre leveranstider. Det tog nästan 20 dagar samt jag fick bara en dag att tar emot leveransen. Det blev ingen hemleverans.. istället fick vi åka och hämta den. Det var en dyrt frakt kostnader.

Besvarelse fra Lilla Cykelbutiken
Smidigt köp och bra kvalitet på cykeln. Inget negativt att säga. Handlar mer än gärna här igen!

Besvarelse fra Lilla Cykelbutiken
Jag fick snabb och proffsig hjälp med frågor kring min beställning. Rekommenderar starkt!
Linda

Besvarelse fra Lilla Cykelbutiken
Beställde med Klarna då jag inte kände till sidan sedan tidigare, men cykeln kom precis enligt beskrivning och med väldigt snabb leverans. Nöjd köpare och nöjd dotter! 😊
Något otydlig instruktion för montering, annars är det inte mycket negativt att uttala sig om.

Vet inte vart cykel är, beställde 18 mars, mailat men får inget svar

Besvarelse fra Lilla Cykelbutiken
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.