Jeg bestilte en vare i Sverige (jeg er dansk), på den svenske hjemmeside. Da jeg bestilte kunne jeg ikke indskrive min danske adresse og den ville heller ikke godkende mit telefonnummer. Altså var d... Se mere
Jeg var i dag i T. Hansen i Vordingborg. Første syn ved kassen var en række utilfredse ældre mænd, der brokkede sig over at tjek-in computeren ikke virkede. Det skulle så absolut gå ud over det sø... Se mere
Benyttede mig af Click & Collect, da vi selv bor i Middelfart. Varen var pakket på 2 minutter. Let afhentning i butikken. ordrenr. 107915175
Jeg havde fejl bestilt størrelse var ikke noget problem fik rette størrelse dæk sat på og en yderst flink service fra medarbejderen

Trelleborgsvägen 14, 214 32, Malmö, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
jeg har købt lejesæt med pakdåser en pgo pmx den har kun kørt to dag så er der slør i lejerne så nu skal motoren skilles ad igen på min pgo pmx vare nr er 5650049400 de lejer der bliver solgt hos thansen pgo dur ikke jeg dælme godt nok iriteret og at jeg skal have min knallert skilt ad igen

Besvarelse fra thansen.se
Jeg ville ønske, jeg kunne give dem 0 stjerner. Jeg har ellers tidligere været glad for deres service og har brugt deres dækhotel til to forskellige biler samt fået udført dækmontering hos dem.
Denne gang havde jeg bestilt tid til montering af vinterdæk, men det viste sig, at de ikke kunne finde ud af at skifte dæk på en Tesla. Det mindste, de kunne have gjort, var at kontakte mig, før jeg mødte op.
Derudover har jeg forsøgt at kontakte deres kundeservice tre gange over tre forskellige dage. Hver gang fik jeg at vide, at deres chef ville ringe mig op angående sagen, men jeg har stadig intet hørt, selvom det flere gange blev lovet.
Virkelig skuffende oplevelse! Mine vinterdæk ligger stadig hos dem, og jeg kører fortsat rundt med sommerdæk på.

Besvarelse fra thansen.se
Har købt 3 elcykler. De 2 kører fint. Men den sidste har nu været til reparation over 5 gange over de sidste par måneder. Den har en mislyd, når man drejer rundt og hver gang er det eneste der bliver forsøgt at smøre den, selvom det er tydeligt at det ikke virker. Hver gang vi taler med kundeservice lover de at næste gang skal de nok løse det, men resultatet har hver gang været det samme, efter mange dage får vi den tilbage uden det er løst.
I dag fik vi så selv lov til at blive ringet op af cykelsmeden, og han havde jo så tydeligvis overhoved ikke læst at det var en mislyd, der skulle laves, selvom det også var ham, der havde haft den alle de øvrige gange.
Kommunikation er åbenbart ikke eksisterer. Kundeservice eneste opgave er åbenbart at tale kunden efter munden, men ikke egentlig at løse opgaven.
Hvor svært kan det være.
Har bestilt bremser til min Kia Sportage på reg.nr.
Der findes i.flg jeres hjemmeside kun 1 type skiver for, 1 type klodser både for og bag.
Det eneste der passede var klodser for.
Jeg har betalt forsendelse, brugt tid på at skille det hele ad, for at samle det igen.
Nu kan jeg så bruge tid på at køre 20 km hver vej for at returnere, forsendelsen er tabt.
Det er sgu ringe.
Mvh Jan

Besvarelse fra thansen.se
Helt absurd ringe kundeservice.
Det er længe siden jeg har oplevet så dårlig service!
Hold jer lang væk fra dem. Mit forløb med den er langt og indviklet - men stakkels deres butik medarbejdere der skal døje med deres elendige kundeservice medarbejdere.

Besvarelse fra thansen.se
Bestilte en ny cykel til fruen. Ordren blev annulleret af TH da jeg blev beskyldt for at have smidt med ting og truet personalet i en butik i Næstved, som jeg aldrig har været i nærheden af. Jeg har ikke været i Næstved siden jeg var i lære og boede på parkvej kollegiet i 1978. Ufattelig beskyldning og en uigennemtrængelig kundeservice, med absolut ingen hjælp at hente.
Overvejer mit næste træk, for den beskyldning vil jeg ikke acceptere.
Som dansk oprettet kunde i det danske moderselskab så forventer man ikke at møde svaret det går ikke i forbindelse med at ville returnere en købt vare i jeres svenske afsnit
Det kan vi ikke da du ikke har en svensk adresse !
Det er godt nok langt ude
Når man så kontakter det danske hovedsæde så kan de ikke ringe til butikken og forklare dem at det skal kunne lade sig gøre 🙄
Det svar firmaet giver besvarer jo ikke en gang det jeg beskriver og nej man kan ikke bytte jeres varer købt i Sverige som turist da de forlanger en adresse til deres computer system for at kunne gøre det
Og igen nej jeg skal som kunde ikke køre tilbage til butikken og bede dem ringe til jer i DK fordi i ikke kan ringe til dem
Det er jo helt til grin

Besvarelse fra thansen.se
Jeg har været inde ved T Hansen i…
Hold jer langt væk fra Thansen Ikast. Jeg har været inde ved T Hansen i vinters for at få nye vinterdæk på min bil. Jeg aftaler at de skulle have mine sommerdæk på deres dækhotel.
Nu er jeg så klar til at få mine sommerdæk på, og så siger de at der ikke er noteret og betalt for hotellet og at de ikke har mine dæk. De siger at det er mit eget problem da det er mig der har lavet en fejl.
Først fortæller de at det er deres elev der har lagt dem et forkert sted, hvorefter jeg får beskeden om at det er min egen fejl. Og at hvis jeg ikke skulle have dækhotel ville de have lagt dem i mit bagagerum, men hvor er de så.
Aldrig har jeg mødt magen til dårlig firma, jeg vil aldrig anbefale andre at købe dæk der. Føj for pokker en dårlig service.
Hvordan kan man finde på at smide 4 næsten nye Michelin dæk ud, uanset hvad de mener problemet skyldes, man må da undre sig over at en kunde vil have dem smidt ud, ja det vil kunden nok ikke.

Besvarelse fra thansen.se
Nu er det anden gang jeg bestiller en vare, hvor jeg får besked på afhentning i butikken, men den ikke er ankommet når man så kommer frem til kassen. Nu har jeg to gange gået forgæves for at hente min vare. Et, så synes jeg det virker uprofessionelt at man kan få at vide en pakke er ankommet uden rigtighed i dette. To, at jeg to gange må henvende mig i butikken for at få beskeden om den er i rest og kommer to dage senere, for så at få at vide at det så er fem dage. Ikke en besked eller lignende om dette. jeg har måtte udsætte min ferie grundet dette. Ikke bare to dage, men nu ind til videre 5 og mangler tillid til min pakke er fremkommet på tirsdag. Jeg må ærligt udtrykke at jeg ikke blot mener det er dårlig stil over for mig, men sku også for jeres medarbejdere der skal stå og undskylde for noget der burde være simpelt. Det kunne havde været klaret med noget så simpelt som en sms, jeg kunne nemt ha bestilt min vare et andet sted fra i tide. vis jeg var blivet bevist gjort med at i igen ikke kunne levere. "Kommunikation kan meget"

Kære Thansen Herlev,
Jeg skriver for at udtrykke min dybe utilfredshed med min seneste oplevelse i jeres butik. Jeg er chokeret over det niveau af service og de forhold, jeg blev mødt med.
For det første var støjniveauet blandt medarbejderne fuldstændig uacceptabelt. Deres konstante snakken og manglende professionalisme gjorde det umuligt at få den hjælp, jeg havde brug for. Det virker, som om jeres personale ikke har forstået, hvad god kundeservice indebærer.
Derudover var der lange køer med kunder, der ventede i adskillige minutter, før de overhovedet blev anerkendt. Dette er simpelthen ikke godt nok. Det er spild af vores tid og vidner om en ekstrem ineffektivitet i jeres betjening.
Som om det ikke var nok, var der ingen ordentlige siddepladser til rådighed for kunderne. Ventetiden blev dermed endnu mere uudholdelig. Det er et grundlæggende krav, at kunder kan vente komfortabelt, især når jeres betjening er så langsom.
Butikken var desuden beskidt, og det topper alt, at der kom vand ud af et vindue fra taget. Dette resulterede i, at jeg blev gennemblødt. En sådan mangel på vedligeholdelse og omsorg for butikkens tilstand er uacceptabel.
Jeg er dybt skuffet og vred over denne oplevelse og har besluttet aldrig at besøge jeres butik igen. Jeg håber, at I tager denne klage alvorligt og foretager de nødvendige ændringer, så andre kunder ikke skal gennemgå det samme mareridt.
Med venlig hilsen,
Hakan

Hvad for en cykelhandlere sælgere punkteret cykler THANSEN 😡😡👎

Besvarelse fra thansen.se
Jeg kom for at købe en 60l Demineraliseret vand og fik at vide der var 125kr i pant og det er som sådan også ok men jeg havde købt en hos dem før da jeg havde Kamæleoner førhen så den kunne de jo bare få meeeeeen jeg skulle bare lige vise en kvittering på min pant på dunken.....
Så det der ikke var noget problem før har man så opfundet noget nyt for at skabe problematikker for kunder.
Jeg har kontaktet mange der sælger 60l dunke med diverse i men INGEN har hørt noget om at man skal vise en kvittering da man bare bytter med den tomme dunk så længe der er skruelåg på.
Neeeej, det er såmænd bare en ny måde at kræve ekstra penge på et produkt de allerede har solgt til mig.
Synes i selv at det er en fair behandling?
Jeg har allerede været i kontakt med kundeservice men magen til en søvning og energiforladt individ som nærmest lød træt af at være stået op.
Jeg tænker at i fået chancen for at rette op på denne sag op til flere gange men i valgte en anden vej.
Svar:
Jeg skal ikke vise en kvittering andre steder for panten på flasker eller dunke så det er noget vrøvl.
Jeg har allerede bestilt en dunk et andet sted og der var ingen problem bare at skruelåget var på dunken.
Det er kun jer der vil have en kvittering for pant på en dunk så jo det er en ekstra udgift for noget der allerede er betalt.

Besvarelse fra thansen.se
Jeg har været i thansen utallige gange i randers nord og vær gang man har brug for hjælp eller ska ha returneret noget får man "ALTID" sindsygt flabet svar ellers så gider de ik hjælp en jeg har endda prøvet at der var en ansat der der pillede næse og snakkede i sin mobil mens den anden arbejder prøvede at finde ud af hvordan man bruger en skydelære syntes ærligt talt at thansen skulle tag at få noget ordentligt personale i nordbyen for ellers stopper jeg godt nok med at købe deroppe

Besvarelse fra thansen.se
Mine forældre havde købt en cykel til vores datter i fødselsdagsgave. På dagen opdages det, at thansen har glemt at give den tilhørende cykelkurv med. Vi kører derfor (midt i fødselsdagen) til nærmeste thansen i håb om at løse problemet hurtigt.
Men her blev vi overrasket. Her får vi afvide, at butikken hvor cyklen er købt har talt HELE lageret og de mangler bestemt ikke nogen cykelkurv der. Medarbejderen står direkte og fortæller min mor, at hun lyver. Herefter får vi så besked på, at kører til den thansen hvor cyklen er købt. Vi bliver informeret om, at så må vi sidde og vente på, at de ser overvågning igennem fra hele den dag cyklen er købt på.
1. Det er thansens fejl at den kurv ikke er udleveret
2. Så skal min mor bruge en hel eftermiddag på at få udleveret noget hun allerede har købt og betalt
3. Vi står med et barn som har fødselsdag og brændende har ønsket sig den cykel. Vi takker for en ødelagt oplevelse.
Da min mor så kører ud til den butik cyklen er købt i får hun afvide, at de slet ikke har overvågning.
Vi valgte at købe cyklen i en butik for at få en god service. Vi har mest af alt lyst til at aflevere cyklen tilbage igen.
Alt i alt en frygtelig oplevelse.

Besvarelse fra thansen.se
Jeg har haft en meget frustrerende oplevelse med thansen. Jeg købte en vare for 2 måneder siden og har løbende været inde i butikken og via kundeservice mail for at få opdateringer, da der hele tiden kom nye lovede leveringstidspunkter. Til sidst fik jeg at vide, at varen var udgået af Danmark, men den ville komme fra Norge på et tidspunkt. Jeg ventede tålmodigt, men nu over 2 måneder efter bestilling får jeg besked om, at de har annulleret min ordre.
Jeg er meget skuffet over denne behandling. Det er uacceptabelt at holde en kunde hen i så lang tid for derefter blot at annullere ordren uden nogen form for kompensation eller alternativ løsning. Jeg havde forventet en langt bedre service og kommunikation fra thansen.
Jeg håber virkelig, at thansen kan tage denne kritik til efterretning og forbedre deres kundeservice og lagerhåndtering fremadrettet.
Ordrenummer: 109585606

Besvarelse fra thansen.se
Jeg er så skuffet over kundeservice i Thansen kommer ind med en cykel der har købt dig spørger hvad det koster at få ny dæk ny slange og de skal sætte det på som med ders cykelmekaniker fået at vide af prisen 199 kr da jeg kommer fra hendes cyklen dagen efter så er prisen lige pludselig steget til 437,95 er så skuffet over det så Hold jer langt væk fra dem og alt det her det er foregået i Thansen Randers Nord

Besvarelse fra thansen.se
Lad nu være med at henvise til en kundeservice pr telefon, hvor man kan trykke “3” for reklamation for så at møde en bureaukrat, der ingenting kan hjælpe med udover sætningen: “jeg kan ikke hjælpe dig for jeg har jo ikke varen, det skal du gøre i butikken”.
Hvorfor ikke benytte sig af lejligheden til at vinde en utilfreds kunde ved at være en smule nysgerrig? Dybt, dybt utilfredsstillende facon at blive mødt med! Tag jer dog sammen!

Besvarelse fra thansen.se
Var idag 14/5-24. hos t Hansen i Holbæk min scooter skulle ha et olie skift og blev bedt om og møde en time før aftalt tid det var så klokken 7. Da tiden var klokken 8, får af vide det havde de ikk hørt om🤔de siger den er færdig klokken 9 fik det osse på skrift. Da jeg møder op og skal hente den får jeg af vide at de slet ikk er gået igang med den.🙈 på grund af mekanikeren ikk kunne komme til sin lift på grund af der stod varer der foran den.???🙈 Så jeg kunne bare komme tilbage senere så var den måske færdig.La vær med og Handle der den dårligste service og mest arrogante medarbejdere. ??????? L…. F….

Besvarelse fra thansen.se
Jeg kan på ingen måder anbefale denne forretning. Både personale og kundeservice er super arrogante.
Jeg vil ikke gå ind detaljer omkring min oplevelse. Det var bare møj på møj.
Hvis man har mulighed for det, brug en anden bil udstyrs forretning. Ingen service på nogen måde.

Besvarelse fra thansen.se
Jeg skulle have sommerdæk på min bil, så jeg ringede til Thansen og bestilte en tid, alt var meget effektivt vi blev enige om dæk mærker og dato. Fluks fik jeg en sms der bekræftede min dato for dækslitage. Så kom der en sms der bad mig betale ja min tid ville blive slettet hvis jeg ikke oplyste mine kort oplysninger, så det blev gjort knap 7000 blev således reserveret på min konto. Dagen før fik jeg en sms der huskede mig på mon aftale, så fint. Så fredag køre jeg glad til Thansen og så har de ikke nogen på arbejde der kan skifte dæk 😱 Personalet var søde det er da ikke det men det ændre jo ikke på at jeg fortsat køre på vinterdæk. Hvis man vil benytte Thansen skal man nok lige ringe til selve butikken evt køre derud og kikke dem i øjnene for at bekræfte at det man har bestilt faktisk også kan lade sig gøre.