Texpert Virum. Afleverede jakkesæt til rens. Efter 10 dage prøvede jeg at ringe men deres telefoner var nede. Kørte derefter til butikken og fortalte dem at jeg ville have mine varer retur hurtigst mu... Se mere
Hvid skjorte til plet rens, de lovede ikke noget , da jeg hentede spurgte jeg om de havde fået pletterne af og de svarede ja, tjekkede ikke før jeg kom hjem og de havde INTET fået af, sikkert... Se mere
Jeg bestilte renseribøjler den 18/5. Jeg fik en ordrebekræftelse hurtigt, beløbet blev reserveret på min konto med det samme - så langt så godt... Herfra gik det galt. Total stilhed fra Texpe... Se mere
Total fup firma! Bestilte nogle varer d. 4 marts, fik en ordrebekræftelse med det samme, men ellers skete intet. Rykkede dem pr. mail efter 14 dage og igen ugen efter. Ringede da der var gået en måne... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårlig service / Virum
Afleverede jakkesæt torsdag midt på dagen til afhentning lørdag formiddag. Gjorde opmæksom på de sovsepletter der skulle fjernes fra bukser.
Ved afhentning lørdag var pletterne de samme som ved indlevering. Da jakkesættet skulle bruges samme aften kunne vi ikke vente på en omrens. Vi fik heller ikke tilbudt pengene retur, men tilbudt en mulighed for oven i prisen at købe pletfjerner til 98 kr. Og selv fjerne pletterne.
Det endte med et valg mellem julefrokost uden bukser eller selv at forsøge at fjerne pletterne.
214kr for ikke at få renset sine bukser var en dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Texpert
Dårlig service/ kvalitet i Texpert Lyngby
I fredags prøvede jeg for første gang Texpert i Lyngby, og det var desværre en skuffelse, damen som stod i butikken behandlede mig som om hun nærmest hverken orkede eller gad høre hvad jeg havde at sige, og da jeg kommer hjem dagen efter, efter at have hentet mit tøj på renseriet, opdager jeg at kanten nederst på mine skjorter ikke er strøjet glat men ligesom ruller sig op som den gør efter vask. derudover var pressefolderne i mine bukser lagt skævt, og til min store overraskelse opdagede jeg at hun har hæftet en pap-seddel fast i min ene skjorte, så jeg måtte forsigtigt sidde og pille metal-klemmer ud af min ny-rensede skjorte med fingrene.
det var jo altså ikke fordi at det var billigt, 2 skjorter 2 bukser og en sweater kostede mig 400-og-noget.
Jeg får ikke renset mit tøj hos Texpert i lyngby igen, det bliver meget bedre når jeg gør det selv, og så slipper jeg for at få hæftet klemmer i mit tøj!

Besvarelse fra Texpert
Texpert Helsinge - Få ødelagt dit tøj og dit humør!
Da jeg havde en del skjorter liggende, investerede jeg i rabatkuponer til 500,- Den første dag fik jeg nemlig god service, og tænkte at jeg ville prøve det. De efterfølgende gange fandt jeg ud af at stoffet tog skade af de midler de brugte, de virkede ikke ordenligt strøjet og så satte de hæfteklammer i mit tøj! Derudover virkede servicen i det hele taget svingende og mærkelig.
I starten fik jeg at vide, hvis jeg var utilfreds, ville de stryge om igen, derfor gik jeg ned mellem jul og nytår med en retur, da jeg absolut ikke var tilfreds. Desuden manglede nogle matchende stof-manchetknapper på en anden skjorte, og ville spørge efter dem, da de altid havde siddet der, når jeg selv vaskede. Ikke noget jeg havde tænkt mere over der, og der stod ingen steder eller blev sagt de ikke kunne sidde der. Der var 2 tilstede, mand og dame, dame tager imod og begynder at modargumentere, hvilke folder jeg havde forårsaget, manden blander og taler ned til mig. 1. Når endelig jeg ikke er tilfreds med en skjorte, skal de da bare tage og køre den igen som god service, 2. Fik at vide den slags knapper falder af i vask, og hun stod og ødelagde dem på en anden en, jeg ville indlevere - huh?
Da jeg forlod butikken lettere vred over dårlig opførsel og lettere rystet over komplet mangel på kundepleje/service - hørte jeg manden råbe, gennem den lukkede dør - ude på gaden, noget med "De eneste han havde sagt, var....hvad man kan forvente for 25,- pr skjorte" Nogle af mine skjorter har kostet mere end hvad de forhåbentlig får i løn, og fremover klarer jeg dem selv igen, i stedet for at lade inkompetente folk, der ikke fortjener deres arbejde røre dem igen. Og ja, 3. Råber man så kunderne kan høre det, er det smart?
Jeg fik resten af skjorterne hentet (sidste gang tog pludselig længere tid, og en kom tilbage med pletter på), refunderet de sidste rabatkuponer - fik en smart bemærkning med på vejen. Nu ser mine skjorte slidte ud og blegede i kanterne - aldrig mere! Hvem sagde krisetider?
Ringe service i Lynhby
Kan absolut ikke anbefale texpert i Lyngby. Du bør være klar over at de påsætter ret så grimme klistermærker i dit tøj - klistermærker som efterlader varige mærker. De har netop forsøgt at fjerne mine, og det er ikke gået alt for godt. Det kan stadigvæk ses i alle skjorter !
Selve håndværket (rens/strygning) er middel. Har haft flere reklamationer i den periode hvor jeg fik mit tøj ordnet i renseriet.
Og kundeservicen er heller ikke alt for god. Sidst jeg afleverede tøj bad jeg om at få fjernet mærkerne. Det står med store bogstaver på følgesedlen, det stod klart og tydligt på den påsatte seddel sammen med skjorterne ved afhentning, men gæt hvad der ikke var fjernet… Så nu kan jeg køre tilbage til butikken og aflevere tøjet endnu en gang og bede dem om at fjerne mærkerne …!
Tak for ringe service …
Hurtig levering og gode priser
Jeg er meget positiv over for Texpert. Jeg bestilte mine renseribøjler i går kl. 12 og modtog min vare i dag kl. 10, selv om den var sent som B post.
Varen var pakket pænt ind og bøjlerne er i rigtig god kvalitet.
Dog betalte jeg 58 kr. i fragt med postdanmark og der var kun sat frimærker på for 40 kr. Selv om det kun er 18 kr. så synes jeg selvfølgelig at de ikke skal tage overpris, set i det lys at jeg kunne have fået 9 bøjler ekstra for denne pris..