Texpert Virum. Afleverede jakkesæt til rens. Efter 10 dage prøvede jeg at ringe men deres telefoner var nede. Kørte derefter til butikken og fortalte dem at jeg ville have mine varer retur hurtigst mu... Se mere
Jeg bestilte renseribøjler den 18/5. Jeg fik en ordrebekræftelse hurtigt, beløbet blev reserveret på min konto med det samme - så langt så godt... Herfra gik det galt. Total stilhed fra Texpe... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Total fup firma
Total fup firma! Bestilte nogle varer d. 4 marts, fik en ordrebekræftelse med det samme, men ellers skete intet. Rykkede dem pr. mail efter 14 dage og igen ugen efter. Ringede da der var gået en måned, og en dame tog telefonen og virkede håbløs. Hun ville straks give beskeden videre, men her efter nogle dage er der stadig intet sket…
Brug ikke din tid eller penge her
Dårlig kundeservice… ingen levering
Bestilte nogle bøjler på webshoppen 27/1 og pengene blev straks trukket på min konto, samtidig med jeg modtog en mail om at Texpert havde modtaget min ordre. Jeg har stadig ikke modtaget varen og har ikke fået svar på min forespørgsel om, hvornår varen bliver afsendt..
HOLD DIG LANGT VÆK FRA DENNE BUTIK (Greve)
HOLD DIG LANGT VÆK FRA DENNE BUTIK (Greve). De har ødelagt en ny blazer til 3.000 kr. Manden frakender sig al ansvar og nægter at kompensere for deres skade, som er tydlig er fra dem. Blazeren har mistet farven og er blevet slit hele vejen rundt lags krave og hele jakken. Manden blev ved med at sige bevis det bevis det! Vi tog til andet renseri uden at nævne noget, som oplyste os om, hvem har renset denne sidst, for de har ødelagt jakken, viste skaderne og ikke mindst farven. Denne proffeionelle i andet renseri, sagde det andet renseri der havde ødelagt det "Texpert", havde presset for hårdt eller brugt for høj varme, og de havde smadret den ;0( Manden spurgte mig uden jeg havde nævnt noget, om det var Texpert fra Greve midtby center, da han havde fået mange kunder der fra, da Texpert havde ødelagt deres tøj, og igen ikke ville erstatte det.
Som sagt, forelagde jeg dette til Greve afdelingen som blev ved med at sige bevis det bevis det, selv om forklarede hvad det andet renseri havde forklaret. Greve afdelingen sagde de havde fulgt vejledningen i tøjet, MEN at han vidste det var skrøbeligt materialle (hør). Da jeg spurgte ind til dette og spurgte hvorfår har du ikke informeret mig om risikoen, sagde han blot det behøvede han ikke, han fulgte bare instruks i tøjet så var det mit eget ansvar! Manden er uproffesionel og vil slet ikke tage ansvar for hans handlinger.
Det er forrygende at være vidne til så miserabel en kundeservice og håber han drejer nøglen om snarest, så nye og mere kvalitetsbevidste leverandører kan tage over. Man forstår godt hvorfor manden fik lukket sin kiosk i Mosedcenteret!
Den gamle ejer af Texperten var noget bedre.
Vi vil melder det til forbrugs klage nævnet og andre steder, denne mand skal ikke have lov til at have butik.
Hvis kunne give 0 stjerner havde de fået det.
Modtag aldrig varen
Bestilte en vare i webshoppen d. 2. november. Pengene blev reserveret på kontoen. Skrev efter 16 dage og spurgte hvornår de ville sende varen. Fik aldrig svar (eller den bestilte vare). Virker som en useriøs forretning
Jeg bestilte en vare medio november
Jeg bestilte en vare medio november
Har rykket 3 gange uden svar på mail
Kontaktet dem pr telefon hvor en dame lovede at give beskeden videre men INTET hørt
Penge blev reserveret på kontoen med det samme
Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det
Ingen vare modtaget
Ingen vare modtaget.
Bestilte på deres webshop. Modtog aldrig noget og de reagere ikke på mails. Bliver spændende at se om de reagere på denne anmeldelse.
Dårlig service
Jeg har faktisk flere gange benyttet mig af webshop og køber lingeri sæbe til mine bh'er, og har været tilfreds.
Nu oplevede jeg at der må have været fejl på produktionen da sæben ikke var anvendelig.
D. 20 september 2023 sender jeg en klage, der går 7 dage og jeg høre intet hvor jeg så må kontakte chefen. Han havde godt læst min mail og havde vist skrevet/talt med producenten som ikke vidste hvad der var sket. Men jeg skulle ved næste ordre blot skrive i kommentar at jeg skulle have en ekstra med.
Bestilling afgivet d. 29 september 2023 og siden da har jeg været i kontakt med chefen 2x og har stadig ikke her knapt en måned senere modtaget noget. Det er sku ringe og under al kritik.
Det er sørgeligt, når jeg faktisk ellers ikke har haft noget at sætte en finger på.
Bestilte fra webshoppen for tre uger…
Bestilte fra webshoppen 5/9. Modtog aldrig noget. Fik endelig annulleret ordren efter at have ringet til dem 2 gange. Mail svarede de ikke på.
Det er nu fjerde gang at vi oplever…
Det er nu fjerde gang at vi oplever fejlbehandling hos Virum afdelingen.
Jeg afleverede sidste år 2 dyre dyner til rens, men da jeg hentede dem, var den ene i posen ikke min.
Måtte retur til butikken, og de ledte over det hele, og fandt den til sidst.
Prøvede det sammen med et vattæppe, hvor jeg også fik et forkert retur, og måtte tilbage til butikken for mit eget.
Nu har min Far lige afleveret 1 dyne og to puder, og får ved afhentning en forkert pude med !! Den har et helt andet nummer end de andre genstande, men ligger i samme pose.
Så nu må han retur, og håbe at de så kan finde hans pude.
For nogle måneder siden forsvandt hans sweater hos dem - og blev først fundet lang tid efter, da han til sidst krævede erstatning.
Vi finder et nyt renseri, nu er den gode vilje sluppet op.
Webshop
Webshop? Nahhhhhh, det har de så ikke alligevel… bestilte bøjler d 3/8 lovning på tlf senere på ugen, at de sendes følgende mandag. NOT og ingen svar på mail
Svindel firma
Svindel firma! Har bestilt bøjler ved dem, ringet et par gange. Samme usle svar hver gang. Ikke benyt dette firma
Søde mennesker, men pas rigtig godt på især jeres tøj!!
Jeg havde fået Texpert anbefalet for mange år siden, og tænkte at nu ville jeg give det et forsøg. Jeg afleverede et næsten nyt jakkesæt til rens, og efter 2 dage var det så klar til afhentning. Prisen var godt nok utrolig høj ift. mit normale renseri i København Ø. men hvis bare kvaliteten afspejlede det, ville det være helt ok når det nu er ens tøj.
Men, men, men. Da jeg fik mit jakkesæt retur igen, så var der på ærme og bukser tydelige afbrændingsmærker, og værst af alt, et næsten nyt jakkesæt ødelagt, til gengæld var det dyrt.
Da jeg opsøgte Texpert blev jakkesættet sendt ind til administrationen. Efter næsten 1 måned, hørte jeg så endelig tilbage fra administrationen i Allerød, som hurtig fralagde sig alt ansvar og anbefalede mig hvis jeg utilfreds at klage til forbrugerklagenævnet.
Er ret chokeret over min oplevelse, og ærgerlig over jeg valgte at gå til Texpert, det blev en dyr og meget træls oplevelse.
Så pas godt på hvis du overvejer at få renset dit tøj her!!
Hvid skjorte til plet rens
Hvid skjorte til plet rens, de lovede ikke noget , da jeg hentede spurgte jeg om de havde fået pletterne af og de svarede ja, tjekkede ikke før jeg kom hjem og de havde INTET fået af, sikkert slet ikke prøvet, selvom de havde skjorten 1 UGE !!!!!!
Total plattenslageri, så sig dog i ikke kunne få pletterne af.
NEVER THERE AGAIN !!!!!!!
Så MINUS 5 stjerner , grrrrrrrrr
Var Greve afdeling
Svindel
Bestilte 100 bøjler, som aldrig er kommet. Firmaet svarer ikke på henvendelser på mail. Svindelfirma!
Butikken i Allerød og det rensede…
Butikken i Allerød og det rensede stinker af cigaretrøg. Når man træder ind i butikken mødes man af en stank af cigaretrøg. Jeg tænkte først, at en af de ansatte lige havde røget en cigaret, men da vi kom hjem og pakke den nyrensede hovedpude (!) ud, lugtede den også forfærdeligt.
Derudover får man ikke nogen sms, når tingene er færdige.

Besvarelse fra Texpert
Jeg har haft meget dårlige erfaringer…
Jeg har haft meget dårlige erfaringer med Texpert i Virum. Da min blazer kom tilbage fra rens var der kommet mørke pletter på den. Det lignede afsmitning fra noget andet materiale.
Da jeg indleverede jakken til rens var der ingen pletter på den. Renseriet anbefalede at den blev renset igen. Jeg var lidt imod det, da jeg var bange for at pletterne ikke ville kunne gå af og at den ville miste farve. Jeg blev dog overtalt og jakken blev indleveret til rens igen. Da den kom tilbage var der nye pletter på jakken. Efter den blev renset for tredje gang er den blevet grim i farven og særligt på reverset har den helt mistet farven på kanten. Renseriet nægter at erstatte min jakke og mener at misfarvningen skyldes jakkens materiale. Var jakken ikke blevet renset tre gange havde jeg stået med en jakke med pletter som de ville have været forpligtet til at kompensere, da pletterne helt tydeligt var afsmitning fra noget andet tøj på deres renseri. Derfor vil jeg absolut ikke anbefale nogen at bruge dette renseri.

Besvarelse fra Texpert
Ingen respons!
Den 12.8 bestilte jeg 100 bøjler. Jeg har endnu ikke hørt fra firmaet, jeg har skrevet til dem 2 gange nu.
Da jeg bestilte stod der at der var en leveringstid på 1-2 hverdage.
Lige nu kan jeg overhovedet ikke anbefale nogen at handle der!
200 bøjler bestilt den 8 august
200 bøjler bestilt den 8 august. Der står 2-3 dages levering på hjemmesiden.
Bøjler er dags dato stadig ikke sendt.
Mail bliver ikke besvaret og et opkald til dem siger Flemming at " jeg mangler 3 mand i dag så jeg ved ikke om jeg kan nå at tjekke op på hvor din pakke er "
Jeg ved godt hvor pakken er. Den er hos dem da den jo ikke er sendt. Der er ikke engang oprettet et fragt nr hos postnord. I øvrigt kan det da aldrig blive kundens problem at der mangler 3 mand i dag, når pakken skulle være sendt for 7 dage siden for at nå frem til tiden. 60 kr I fragt for ikke at overholde den frist man selv lover på sin hjemmeside. Jeg kan også de at jeg ikke er den eneste med den oplevelse.
HOLD DIG LANGT VÆK FRA DENNE…
HOLD DIG LANGT VÆK FRA DENNE BUTIK(Allerød). De har ødelagt et par bukser til 3000kr og har lykkedes med at lave en flænge på 5 cm. De frakender sig al ansvar og nægter at kompensere for deres skade. Bukserne er indleveret hos Rico Menswear butik i Espergærde og de vil heller ikke tage ansvar, men har nu syet det sammen så der er en synlig ny syning på 5 cm der går på tværs af det ene bukseben. Det er forrygende at være vidne til så miserabel en kundeservice og håber at begge parter drejer nøglen om snarest, så nye og mere kvalitetsbevidste leverandører kan tage over.
Panik - reddet til tiden
Panik. Jeg skulle på forretningsrejse og have jakkesæt med, bukserne var fine, men der var sovs eller drinkspletter flere steder på jakken. Efter forsøg med vand og opvaskemiddel kom der rander… Afrejsen var dagen efter og selvom de sagde havde startet deres maskiner om morgenen fik jeg lov til komme med den. Om aftenen kunne jeg hente jakken, der var blevet reddet. Et råd herfra; la vær med at prøve at fjerne pletter selv på en uldjakke..tak til Bo i Køge