Telmore Anmeldelser 60.530

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 6.600 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang, og den leverede service beskrives ofte som fremragende, hvor forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Dog var nogle utilfredse med kundeservicen og nævnte, at svar var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Enkelte oplevede problemer med abonnementer, herunder uventede prisstigninger eller manglende funktionalitet, og nogle få nævnte udfordringer med at flytte numre eller aktivere nye tjenester.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Nogle kunder roser hurtig og effektiv hjælp, god og venlig service, og at... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder rapporterer positive oplevelser,... Se mere

Subscription

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med abonnementer. Mens nogle kunder rapporterer positive oplevelser... Se mere

Price

Kunder noterer tvetydige oplevelser med priser. Mens nogle forbrugere fandt tilbud og priser attraktive, især... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fantastisk hjælpsom kundeservice og overall godt produkt. Dog er Mit Telmore app'en elendig. Det er skørt, jeg i første omgang skal ringe til kundeservice, fordi jeg ikke selv kan ændre mine streaming... Se mere

Fik en velformuleret Telmore sælger i røret, han fik mig til, at lytte til hans formål med opkaldet, han virkede glad og positiv. Det sker yderst sjældent jeg gider telefonsælger, de er ihærdige og... Se mere

Flinke og hjælpesomme nu håber jeg de fortsætter med at være lige så hjælpsomme i fremtiden når nu de har fået mig som kunde

En god behandling og behagelig samtale med en medarbejder fik tilbudt et godt abonnement og takker ja tak

1. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør
  2. nr. 12 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik

Om Telmore

Telmore Kundeservice

Vi holder rigtig meget af vores kunder, og vi hjælper dig gerne, hvis du har nogle udfordringer eller har brug for generel vejledning til et af dine produkter – er du ny kunde, hjælper vi dig også gerne med at komme godt i gang.

1. Find svar på dine spørgsmål på Telmore.dk
  2. Kontakt os på Facebook
  3. Ring til os: 7021 8900

Oplever du problemer med at ringe, sms'e eller gå på nettet? På vores Facebook side kan du hurtigt og nemt følge med i vores driftsstatus.

Vi giver dig Danmarks bedste mobilnet

Faktisk er det 8. år i træk at TDC Groups mobilnetværk er kåret som Danmarks bedste. Det betyder blandt andet lynhurtig hastighed, når du surfer på nettet, og at du får den stærkeste geografiske dækning.

Læs mere her

Få Danmarks bedste underholdning

Med Telmore Play giver vi dig timevis af underholdning lige ved hånden. Uanset om du bedst kan lide at lytte, se eller læse så har vi en pakke der passer til dig og din familie.

Læs om Telmore Play

4,1

God

61 t anmeldelser

Jeg valgte Telmore igen efter de igen sendt forkerte opkrævninger

Jeg valgte Telmore igen efter de havde lovet mig at de har styr på det- men nej ligesom sidst , forkerte regninger mere end 1000 kr, Telefonen virker ikke den dag den skal, hjælpen fra kunde service er "skal have fat i en leder" altid samme kommentar selvom personen er meget flink.
Desværre er vi bundet 6 mdr ... Tak Telmore igen har i stjålede tid, skabt fustrationer hos familien fordi i ikke leverer den service i lover
Jeg har stadig ikke fået en skriftlig forklaring som i lovet inden for 48 timer.
Jeg har stadig ikke talt med en ansvarlig som jeg bad om
Jeg har dog fået 2043 kr tilbage som i trak for meget
Bo S Federiksen

Hej Bo

Det lyder som et forløb, der har været både frustrerende og tidskrævende for dig 😕

Jeg forstår godt, at det skaber stor utilfredshed, hvis der opleves forkerte opkrævninger, udfordringer med at få telefonen til at fungere som forventet, og hvor man samtidig ikke føler, at man får en tilstrækkelig afklaring i dialogen med kundeservice 📞💬

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg kan godt forstå, at det samlet set har gjort situationen belastende.

Jeg vil rigtig gerne have mulighed for at kigge nærmere på dit forløb og få undersøgt, hvad der er sket i sagen 🔍

Jeg har derfor netop sendt dig en mail💌

Josefine W.

Mangler et menneske at tale med

Ønsker et menneske at tale med i forhold til afklarende spørgsmål.
Vi er ikke allesammen vokset op med en pc eller telefon i hånden. I skal også tænke på jeres lidt ældre kunder.

5. maj 2026

Hej Marianne

Jeg forstår godt din pointe. Ikke alle har samme tryghed ved digitale løsninger, og det er vigtigt, at man stadig kan få den hjælp og dialog, man har brug for – også når man foretrækker at tale med et menneske 📞

Hos os er det muligt at komme i kontakt med vores kundeservice på telefonnummeret 7021 8900 alle hverdage fra 9-16 og få hjælp, så man ikke står alene med det digitale 💬

Vi arbejder hele tiden på at gøre det så enkelt som muligt at få fat i os, uanset hvordan man helst vil i kontakt med os, og din feedback er derfor også rigtig vigtig for os 💙

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere hjælp, er du også meget velkommen til at skrive til os på vores mail trustpilot@telmore.dk📧 – så kigger vi på det sammen med dig.

Josefine W.

Jeg blev stoppet af en sælger som gav…

Jeg blev stoppet af en sælger som gav mig et tilbud. Han forsikrede mig om jeg kunne gøre brug af mine 14 dages fortrydelses ret. Så jeg havde tid til at tænke over det. Jeg modtager to dage senere en mail om at mit abonnement er opsagt i mit nuværende selskab, jeg ringer til Telmore og siger jeg vil gøre brug af min fortrydelses ret da jeg slet ikke har nået at tænke over det eller undersøge mulighederne i mit nuværende abonnement. Jeg fortæller medarbejderen at jeg ønsker at beholde mit nuværende selskab. Og det er fint. Jeg bliver dog (stadig ikke indenfor 14 dage) trukket et lille beløb på 3,75kr af telmore. Jeg modtager da også en mail om at jeg stadig har to numre hos telmore som de ikke har opsagt. Jeg ringer til dem, og fortæller jeg ikke ønsker telmore og det er stadig indenfor 14 dage. De siger at det er helt i orden jeg ikke ønsker dem og at jeg ikke vil blive trukket yderligere. Jeg ringer til mit nuværende selskab som fortæller at det burde være fint når jeg har snakket med telmore. Dette er d. 30/4. Dog bliver jeg så trukket dags dato 6/5 hhv. 219,- pr abonnement på telmore og med en mail om at jeg har et forbrug udover normal forbruget. Så jeg kan nu igen kontakte dem. Og det var lige præcis dette jeg ikke ville ud i, så det har kun været en kæmpe belastning for mig at skifte, selvom jeg ikke ønskede at skifte alligevel…. Aldrig vil jeg anbefale telmore.

Hej Mia

Puha – det lyder som om, der er blevet holdt liv i abonnementerne længere, end du havde forventet. Det er jeg rigtig ked af😕

Jeg kan virkelig godt forstå, at det har været frustrerende at modtage både opkrævninger og mails om forbrug, når du allerede tidligt i forløbet havde besluttet, at du ikke ønskede at skifte alligevel 📱💬

Vores ønske er naturligvis, at hvis man siger ja til et tilbud med tanken om at kunne tænke det igennem i ro og mag, så skal processen føles både overskuelig og tryg hele vejen igennem

Det lyder samtidig til, at der kan være opstået noget forvirring omkring opsigelsen af de enkelte abonnementer undervejs, og derfor vil jeg rigtig gerne have mulighed for at kigge nærmere på forløbet og få afklaret, hvad der er sket 🔍

Du modtager en besked fra os via Trustpilot snarest 📩 Så må du meget gerne dele lidt flere oplysninger, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig videre bedst muligt 💙

Jeg har haft Telmore længe

Jeg har haft Telmore længe . Og vi har hver måned for en påmindelse om betaling da det ikke er lykkes dem at Tilmelde automatisk betaling . sådan har det været i flere år . Da vi valgte at rykke 2 ud af 3 numre lykkes det dem endelig at få mig tilmeldt automatisk betaling og vi får endda bekræftelse på mail at mit nr er tilmeldt . I dag fik vi pludselig besked om mit nr er lukket pga manglende betaling . Vi har ikke modtaget en eneste påmindelse som vi ellers har gjort hver måned i flere år . Plus det skulle jo være tilmeldt automatisk betaling nu . Så mit nr er lukket og et gebyr på 99kr som de ikke vil slette trods det åbenlys er en fejl og vi har bekræftelse på automatisk betaling . Det blev farvel og tak . Virkelig dårlig kundeservice efter så mange år .

Hej Simone

Åh, den er altså svær at læse😓

Hvis man gennem flere år har kæmpet med den samme betalingsløsning måned efter måned, og der endelig kommer en bekræftelse på, at automatisk betaling er på plads – så skal man selvfølgelig også kunne stole på, at det virker 💳✨

Jeg forstår derfor virkelig godt, at det føles både frustrerende og uforståeligt, når nummeret pludselig bliver lukket for manglende betaling, uden at I har modtaget de påmindelser, I ellers plejer at få.

Efter så mange år som kunde hos os skal oplevelsen selvfølgelig føles langt bedre end det her, og derfor vil jeg rigtig gerne have mulighed for at dykke ned i sagen og få undersøgt, hvad der er gået galt 🔍

Jeg har derfor netop sendt dig en mail til den e-mailadresse, der er registreret på det pågældende abonnement💌

Josefine W.

Jeg har været kunde i 2 mdr og de har…

Jeg har været kunde i 2 mdr og de har allerede 2 gange trykket for meget, samt ikke opfyldt hvad der er lovet ved abonnementet

Hej Britta

Det er bestemt ikke den start, man ønsker som ny kunde 💔

Jeg forstår godt, at det skaber frustration, hvis der allerede er trukket et forkert beløb, samtidig med at abonnementet ikke lever op til det, du forventer. Det skal selvfølgelig være i orden fra start 💬

Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på, hvad der er sket i dit forløb, så vi kan få undersøgt både opkrævningerne og aftalen i forbindelse med abonnementet 🔍

Jeg har derfor netop sendt dig en direkte mail💌

Josefine W.

Jeg forsøgte og købe en telefon på…

Jeg forsøgte og købe en telefon på afbetaling, dette kunne dog ikke lade sig gøre. Alt bliver annulleret. Dog vælger i stadig og flytte mit nr. Hvilket jeg jo ikke skal bede om!!!!

4. maj 2026

Hej Cecilie

Når en ordre på afbetaling ikke går igennem, skal resten af processen selvfølgelig også hænge sammen. Så hvis dit nummer stadig står til at blive flyttet, selvom købet ikke blev gennemført, er det bestemt noget, vi skal have kigget nærmere på🔍

Derfor har jeg allerede sendt dig en direkte mail på den mailadresse, du har brugt i din anmeldelse, så vi kan tage den derfra💙

Josefine W

Simkort modtaget

Simkort modtaget, 2 dage efter routeren. Kort i router og tænd på kontakten og vupti, fuld knald på internet. Streaming tjenester kører også perfekt. God pris. Sparer 18,- om måneden og har fået 2 ekstra streaming tjenester. What’s not to like

19. april 2026

Virkelig dårlig dækning

Jeg er i den grad overrasket over, hvor dårlig forbindelse jeg har. Typisk har jeg en klods, 2 når det er rigitg vildt. Kommer helt uden dækning og senere vælter det ind med notifikationer.
Der burde være MEGET bedre dækning, der hvor jeg opholder mig, det er ikke en lille flække på det nordlige Grønland. 5G står der meget sjældent. Er skuffet i den grad og er samtid bundet i 6 måneder. Og + jeg betaler mere end jeg gjorde før. Husker det bare ikke som så dårlig dækning. Buuhuu

4. maj 2026

Hej Jessica

Det er ikke særlig fedt, hvis forbindelsen ikke lever op til det, man forventer 💙

Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, og jeg forstår godt din frustration – for ja, hastigheden skal selvfølgelig spille📱

Hos Telmore er alle vores kunder på TDC NETs netværk, som er kåret til at være Danmarks bedste. Det er selvfølgelig en titel, TDC er meget stolte af, og som de til enhver tid ønsker at leve op til – og derfor er det også rigtig ærgerligt at læse, at det slet ikke er den oplevelse, du sidder med.

Hvis du kunne tænke dig, at vi kigger nærmere på din forbindelse, har jeg netop sørget for, at du modtager en besked fra Trustpilot, som du er meget velkommen til at besvare – så dykker jeg ned i det 🔍

Fin kundeservice

Fin kundeservice, priser ligeså.

Bruger TDC netværket så man er sikret bedste dækning og hastighed (ligesom de sidste 10 år)

29. april 2026

Top god kundeservice hos Telmore.

Jeg var udsat for Svindel 1. maj og fik omgående spærret mit betalingskort.
Så gik der tid med kontakt til alle udbydere for manuel betaling. Da jeg 5. maj kontaktede Telenor for betaling fik jeg en særdeles god og imødekommende modtagelse. Den venlige profesionelle medarbejder hjalp mig med at foretage betaling så tlf. funker og det er vi meget taknemmelige for. 1000 Tak til medarbejderen og til Telmore for ikke bare at lukke.

5. maj 2026

Øv, dårlig informeret

Øv! Jeg har bestilt en telefon og abonnement hos Telmore. Der står på hjemmesiden, at de sender telefonen i løbet af 1-2 hverdage. Det de dog ikke skriver eller oplyser i telefonen er at, telefonen først bliver afsendt når mit nummer er flyttet.
Så nu skal jeg vente en måned på en ny telefon.
Det ville have været meget rart at vide inden jeg bestilte.

29. april 2026

Hej Martine

Det er dejligt at læse, at du har valgt at købe en telefon hos os📱✨

men vi er også kede af, hvis du føler, at vi ikke fik fremhævet de relevante detaljer omkring levering og aktivering af abonnementet.

Det skyldes vores vilkår, som også fremgår i den ordrebekræftelse, vi sender, når købet er behandlet. Det er for at sikre, at abonnementer og udstyr håndteres korrekt for alle kunder, men vi forstår godt, at det kan føles uhensigtsmæssigt, hvis du står og savner en ny telefon📞

Vi sætter stor pris på din feedback, og den hjælper os med at gøre processen tydeligere fremadrettet.

Hvis du har spørgsmål til processen eller andet, vi kan hjælpe med, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@telmore.dk, så vil vi helt vildt gerne hjælpe💙

De bedste Telmore hilsner