Telmore Anmeldelser 60.530

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 6.600 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang, og den leverede service beskrives ofte som fremragende, hvor forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Dog var nogle utilfredse med kundeservicen og nævnte, at svar var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Enkelte oplevede problemer med abonnementer, herunder uventede prisstigninger eller manglende funktionalitet, og nogle få nævnte udfordringer med at flytte numre eller aktivere nye tjenester.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Nogle kunder roser hurtig og effektiv hjælp, god og venlig service, og at... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder rapporterer positive oplevelser,... Se mere

Subscription

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med abonnementer. Mens nogle kunder rapporterer positive oplevelser... Se mere

Price

Kunder noterer tvetydige oplevelser med priser. Mens nogle forbrugere fandt tilbud og priser attraktive, især... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fantastisk hjælpsom kundeservice og overall godt produkt. Dog er Mit Telmore app'en elendig. Det er skørt, jeg i første omgang skal ringe til kundeservice, fordi jeg ikke selv kan ændre mine streaming... Se mere

Fik en velformuleret Telmore sælger i røret, han fik mig til, at lytte til hans formål med opkaldet, han virkede glad og positiv. Det sker yderst sjældent jeg gider telefonsælger, de er ihærdige og... Se mere

Flinke og hjælpesomme nu håber jeg de fortsætter med at være lige så hjælpsomme i fremtiden når nu de har fået mig som kunde

En god behandling og behagelig samtale med en medarbejder fik tilbudt et godt abonnement og takker ja tak

1. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør
  2. nr. 12 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik

Om Telmore

Telmore Kundeservice

Vi holder rigtig meget af vores kunder, og vi hjælper dig gerne, hvis du har nogle udfordringer eller har brug for generel vejledning til et af dine produkter – er du ny kunde, hjælper vi dig også gerne med at komme godt i gang.

1. Find svar på dine spørgsmål på Telmore.dk
  2. Kontakt os på Facebook
  3. Ring til os: 7021 8900

Oplever du problemer med at ringe, sms'e eller gå på nettet? På vores Facebook side kan du hurtigt og nemt følge med i vores driftsstatus.

Vi giver dig Danmarks bedste mobilnet

Faktisk er det 8. år i træk at TDC Groups mobilnetværk er kåret som Danmarks bedste. Det betyder blandt andet lynhurtig hastighed, når du surfer på nettet, og at du får den stærkeste geografiske dækning.

Læs mere her

Få Danmarks bedste underholdning

Med Telmore Play giver vi dig timevis af underholdning lige ved hånden. Uanset om du bedst kan lide at lytte, se eller læse så har vi en pakke der passer til dig og din familie.

Læs om Telmore Play

4,1

God

61 t anmeldelser

Meget dyrt og uigennemskueligt for ikke digitaliserede personer

Jeg er ny kunde hos Telmore, og har abonnement til kr 149. Har forsøgt at læse, hvad abonnementet omfattede , og troede jeg kunne ringe til EU (eksempelvis Sverige), men det kan man ikke, den samtale til Sverige kostede mig 149kr. Er ikke så digital. Er gl. pensionist så jeg opsiger abonnementet. Går tilbage til det gamle abonnement til 99 kr

13. maj 2026

Hej Birte

Jeg kan godt forstå, hvis det kan føles uoverskueligt, især hvis man ikke er vant til de digitale løsninger – og når man samtidig får en anden forventning til, hvad der er inkluderet i abonnementet 📱

Vores udlandstelefoni betyder, at du kan bruge dit abonnement i EU, hvor du kan ringe og skrive hjem til danske numre, præcis som du kender det fra Danmark 🌍📞

Det er dog desværre ikke inkluderet, at ringer til udenlandske numre – her vil der være en særskilt taksering, afhængigt af abonnement og land 💬

Du er meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@telmore.dk 📧 hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget som helst, vi kan hjælpe dig med 💙

Internetforbindelse er ringe!

Internetforbindelse er ringe!
Har 5G routeren og jeg fortryder i den grad at have skiftet.
Sparer håndører fra mit tidligere selskab og internettet virker 50-70% af tiden.
Går jeg i haven, virker det sjældent.
Går jeg ovenpå, virker det sjældent.
Er jeg i stuen (med én væg imellem router og mig) virker det oftere, men selv her virker det ikke altid!
Jeg er bundet i seks måneder, og den eneste løsning jeg indtil nu har fået er, at jeg kan skifte når bindingen er ovre.
Så betaler for et produkt, som ikke virker. Så burde bindingen jo egentlig ikke gælde, eller hvad?
Router står samme sted, som ved tidligere selskab og internettet virkede overalt!

12. maj 2026

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, man håber på med et 5G internet 😕📶

Jeg kan virkelig godt forstå din frustration, særligt hvis du oplever, at forbindelsen kun virker stabilt noget af tiden – og når du samtidig tidligere har haft internet, der fungerede bedre i samme bolig. Det er selvfølgelig svært ikke at sammenligne, hvis routeren endda står samme sted som før 🏡

Hos Telmore er alle vores kunder på TDC NETs netværk, som er kåret til at være Danmarks bedste. Det er selvfølgelig en titel, TDC er meget stolte af, og som de til enhver tid ønsker at leve op til – og derfor er det også rigtig ærgerligt at læse, at det slet ikke er den oplevelse, du sidder med.

Hvis du kunne tænke dig, at vi kigger nærmere på din forbindelse, har jeg netop sørget for, at du modtager en besked fra Trustpilot, som du er meget velkommen til at besvare – så dykker jeg ned i det 🔍

5 måneder , intet virker

Warning lang besked...

Det eneste jeg ville, var at lave et samlet familieabonnement hos Telmore.

I stedet sidder jeg nu 5 måneder senere stadig fast i et forløb, som endnu ikke er løst.

Jeg kan simpelthen ikke forstå, at jeg som kunde skal kontakte Telmore igen og igen for at sikre, at de bolde de selv har sat i gang ikke falder til jorden.

Jeg har selv skulle:

følge op på sagen konstant
forklare samme forløb til et utal af medarbejdere
holde styr på hvilke aftaler der faktisk gjaldt
opdage fejl i priserne
opdage at kompensationer ikke var blevet tilføjet
stoppe medarbejdere fra at lave nye ændringer i sagen
dokumentere aftaler som Telmore selv burde have haft styr på

Undervejs har jeg oplevet:

modstridende priser og aftaler
manglende skriftligt overblik
oprettelser der blev startet, stoppet og genstartet
medarbejdere der kontaktede mig samtidigt om samme sag uden intern koordinering
alt for mange medarbejdere der lovede opfølgning eller løsninger, hvorefter kommunikationen bare stoppede
at blive sendt videre fra person til person uden reelt ejerskab af sagen
at blive bedt om CPR-oplysninger over mail COME ON!!!!!!!
og flere medarbejdere som direkte anerkendte at forløbet ikke var håndteret ordentligt

Det mest absurde er næsten, at sagen stadig ikke er løst.

Priserne på abonnementerne stemmer stadig ikke overens med den aftale jeg blev tilbudt, den lovede kompensation er stadig ikke håndteret korrekt, og Telmore skylder mig fortsat penge tilbage. Nu har den 9. medarbejder også stoppet med at vende tilbage.

Det burde ikke kræve 5 måneders opfølgning, dokumentation og projektstyring fra kundens side at få oprettet et familieabonnement.

2. januar 2026

Hej

Først og fremmest – tak fordi du tager dig tid til at beskrive hele forløbet så grundigt. Jeg kan virkelig godt forstå, at du sidder tilbage med en enorm frustration efter et så langt og uoverskueligt forløb 💔

Det lyder bestemt ikke som en særlig god oplevelse, og jeg forstår godt, at det er både drænende og frustrerende, hvis du som kunde føler, at du selv har været nødt til at holde styr på aftaler, priser, opfølgninger og kompensationer gennem flere måneder. Særligt når intentionen egentlig “bare” var at samle familien ét sted 💬

Det skal selvfølgelig være langt mere overskueligt at være kunde hos os.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe med at få overblik over sagen og sikre, at den bliver undersøgt ordentligt igennem 🔍

Du vil derfor modtage en besked fra os via Trustpilot snarest 📩 Her må du meget gerne sende lidt flere oplysninger, så vi kan dykke ned i hele forløbet, gennemgå aftalerne og få undersøgt både priser, kompensation og tilbagebetaling nærmere.

Tak fordi du deler din oplevelse med os – også selvom den ikke har været god. Den feedback er vigtig for os 💙

Ikke overholdt aftaler.

Jeg blev ringet op af en af jeres telefon sælgere, og spurgt om jeg ikke ville komme tilbage til dem, hvortil jeg svarede, at jeg ventede på det rette tilbud på bl.a. tlf, aripods or what so ever.
Her lovede sælgeren mig, at hvis det skulle ske at komme, skulle jeg blot kontakte ham pr. Mail og så ville han ordne det.
Jeg blev lovet rigtige gode opstarts tilbud på abm. Af både min telefon abm og internet, samt streamnings tjenester.
Under oprettelsen ser jeg så, at der blev kørt tilbud på Airdspods 4 til 0kr. Jeg tager et screenshots og kontaktede sælgeren Mohammed pr. Mail og vedhæftede billede og sagde, at jeg gerne ville have dem her med i oprettelsen. Jeg hørte intet. Jeg skrev igen. Hørte intet. Ringede ind. Hørte intet. Og har stadigvæk intet hørt.
Det syntes jeg sku er for dårligt!
En anden sælger tilbød mig så jeres nuværende kampange med Airpods 4 til 100kr. Jeg ønsker sådan set ikke at betale for dem, da jeg skrev til Mohammed, imens den anden kampange kørte.

Herefter modtager jeg en mail på, at min konto er i minus? Jeg blev lovet gratis oprettelse, og guld og grønne skove de næst kommende 3 måneder.

Er det her blot en sælgers trick til at blive måneds medarbejder? I såfald, ønsker jeg at annullere min oprettelse.

Nyt: nu er mit internet så spærret, grundet manglende betaling? Jeg skulle ikke betale en øre, lovede han mig.

11. maj 2026

Hej Gabriella

Det lyder som et virkelig frustrerende forløb, hvor der har været en del miskommunikation og manglende opfølgning undervejs 💔

Hos Telmore ønsker vi, at alle vores kunder får klare og gennemskuelige tilbud, og at oprettelse af abonnementer sker uden overraskelser undervejs 💬 Det er bestemt ikke meningen, at du skal sidde tilbage med spørgsmål om betaling eller manglende opfølgning 🔍

Vi sætter stor pris på din feedback, og den tager vi naturligvis med videre.

Jeg har netop sendt dig en mail til den e-mailadresse, der er registreret på det pågældende abonnement.💌

Josefine W.

Træt af Telmore bliver ved med at ringe…

Har godt nok aldrig oplevet noget ringe så meget til en som efter jeg skiftede fra dem

12. maj 2026

Hej Gitte

Det lyder da rigtig frustrerende😕

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få afmeldt dit samtykke, så du ikke længere modtager opkald fra os, hvis det ikke er noget, du ønsker.

Jeg har sørget for, at du snarest får en besked fra Trustpilot, hvor du kan give os flere oplysninger, så vi kan få det hele på plads hurtigt og korrekt📴

De bedste Telmore hilsner

Josefine W.

Pas på! Telmore stjæler dine penge!!

I november 2025 opsagde jeg et af mine telefonabonnementer, men da der var binding på blev det først opsagt den 30/4-2026. Alligevel trak Telmore penge for abonnementet den 1/5-2026. Altså selvom de havde haft mere end 4 måneder fra opsigelsen til abonnementets ophør til at få styr på deres sager.
Jeg fandt herefter ud af, at Telmore ikke har udbetalt mig over 800 kr for gamle abonnementer. Altså abonnementer jeg har lukket for over 1 år siden!!
De har mit kontonummer, som de hver måned trækker penge på, men de udbetaler ikke de penge, som de skylder mig.
De er rigtig gode til at trække for mange penge. Ikke så gode til at udbetale penge de skylder!
Så pas på dem! De er grådige og stjæler dine penge, hvis du ikke er vågen og holder øje med dem og din bankkonto!!!

1. maj 2026

Hej Ulrik

Jeg kan godt forstå, at det her skaber mistillid, hvis du oplever trækninger efter en opsigelse og samtidig savner tilbagebetalinger fra tidligere abonnementer 💬

Det er samtidig vigtigt at pointere, at vi hos Telmore ikke trækker penge direkte fra et konto- og registreringsnummer. Betalinger hos os foregår via betalingskort eller MobilePay, som kunden selv har tilknyttet 💳📱

Når et abonnement ophører, er det selvfølgelig meningen, at både betalinger og eventuelle tilgodehavender skal stemme korrekt overens, så man som kunde ikke sidder tilbage med en oplevelse af, at tingene ikke er blevet afsluttet ordentligt. Det vil jeg rigtig gerne undersøge nærmere for dig.

Du vil modtage en besked fra Trustpilot snarest 📩 hvor du meget gerne må svare med lidt flere oplysninger, så vi kan få samlet op på sagen.

Josefine

Jeres talentløse "digitale assistent "…

Jeres talentløse "digitale assistent " fik da på magisk vis forpurret mit forsøg på at købe et trådløst internet-abbonement hos jer,,, ansæt noget mere
Levende personale.
Heldigt at der findes andre, mere kompetente udbydere.

5. maj 2026

Hej Niels

Det lyder som en ærgerlig oplevelse, især hvis du var klar til at gennemføre en bestilling, og processen ikke spillede som forventet🤔

Den digitale assistent er lavet for at hjælpe hurtigt og gøre det nemt at komme videre og jeg er ked af hvis du ikke fik den følelse 💬

Hos os har vi naturligvis masser af konsulenter, der sidder klar til at hjælpe – både på mail, chat og vores kundeservice-linje, så du kan få fat i et menneske, hvis det er det, der passer dig bedst. 📞📧💻

Hvis du på et tidspunkt får brug for hjælp igen, er du meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@telmore.dk

Josefine

de har solgt mig en mobil for en måned…

de har solgt mig en mobil for en måned siden.nu er mit abbonnemant trådt i kraft men jeg har stadig ikke modtaget mobilen. når man kontakter dem får man en negativ medarbejder. i tale, med syge undskyldninger. eller direkte dårlig opførsel.føj føj.

11. maj 2026

Hej

Det lyder som et forløb, der har været alt andet end, hvad man forventer, når man bestiller en ny mobil 📱

Hvis der går en måned uden levering, samtidig med at abonnementet er gået i gang, så er det helt forståeligt, at det føles frustrerende – især hvis man samtidig søger svar og ikke føler, man bliver mødt på den måde, man håber på 💬

Sådan en situation skal naturligvis hænge sammen fra bestilling til levering, så du ved, hvor din ordre er, og hvad næste skridt er 🔍

Du vil modtage en besked fra Trustpilot snarest, hvor du kan dele lidt flere oplysninger📩 så vi kan få samlet op og hjælpe dig videre derfra.