Hotels.comAnmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hotels.com känns inte igen sedan tidigare. Jag får samma automatiserade svar med få ändringar som andra som skrivit omdömmen. Men inget händer. Hotels.com medger att hotellet jag bokat på har gjort fe... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tyvärr har hotels.com blivit ett rent bluff-företag. Har använt dem rätt mycket - men nu när de avbokat ett hotell jag bokat så ljög de o hävdade att jag avbokat. Krävde att få höra samtalet som de s... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Andra gången när man bokar hotel i Sverige (i tjänst), betalar en summa (enl kvittot som man kan få från hotels.com, som dock är utan moms), och när man ber om faktura från hotellet på plats står det... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vid beställning fick webbsidan error och visade grå skärm. Efter några minuter gjorde jag refresh på webbsidan, men vid beställning två köp feldebbiterades. Hotels hänvisar till avbokningspolicy och... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hotel
  2. Feriehus
  3. Rejseselskab
  4. Ferieudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hotels.com är stället att gå till om du letar efter boende inför resan. Vi älskar att resa och det vet vi att du gör med. Det är därför det är så enkelt att boka med oss.  Vi har hundratusentals boenden i hela världen och 90 lokala webbsidor på 41 olika språk. Letar du efter något prisvärt i Las Vegas, ett trädhus i Thailand eller en villa i Venedig? Det finns bara ett klick bort! Med vårt lojalitetsprogram samlar du bonusnätter medan du sover* och får tillgång till hemliga priser och andra möjligheter att spara. Mycket bättre än så kan det inte bli! * Regler och villkor gäller för Hotels.com Rewards enligt infon på www.Hotels.com. Skatter och avgifter tillkommer för bonusnatten.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bristfällig och felaktig information på…

Bristfällig och felaktig information på hotel.coms hemsida gav oss ett felaktigt rum. Kontaktade hotellet, men de kunde inte gör något eftersom det var fullbokat. Har försökt kontakta hotell.com, men det är minst sagt helt omöjligt.
Har försökt använda mig av deras tjänster tidigare, men då snodde de mina pengar utan blinkning.
De går inte att kontakta, gömmer sig bakom snåriga avbokningsregler och snor pengar av folk. EN STOR VARNING FÖR DETTA RUFFEL O BÅG FÖRETAG.

29. juli 2020
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Har nu väntat sex veckor på…

Har nu väntat sex veckor på återbetalning av avbokningsbart hotellrum.Vid bokning drogs avgiften direkt ! Trots corona så borde pengarna nu finnas på mitt konto. Blir nog inte fler bokningar hos hotels.com .

1. juni 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hotels hade inte ens kontaktat boendet

Hotels hade inte ens kontaktat boendet. Således hade vi ingen bokning registrerad. Supporten talade knacklig engelska. Först drog de pengarna och skulle leta reda på ett nytt boende. Efter över en timme i telefonen ger vi upp och ber om en refund. Detta ledde till ytterligare 45 minuters väntetid innan refund skulle vara gjord. Pengarna har ännu inte dykt upp, efter över en timme.

17. maj 2020

Lurendrejeri företag

Lurendrejeri företag. De svarar ej på mejl.sen påstår kundstjänst när man tillslut kommer fram och vill boka om en hotellbokning pga av corona och inställt flyg,att dom ringer till det aktuella hotellet men får inget svar. Sen säjer dom att dom mejlat hotellet. Och att dom hör av sej när dom fått kontakt med hotellet. Dagen efter kommer ett mejl att det går inte att boka om,och att inga pengar ersätts. Kommer aldrig boka med hotels igen. Det är skummisar. Håller er undan

23. april 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi bokade ett rum för 4 personer med…

Vi bokade ett rum för 4 personer med extra utrymme via hotels.com och när vi anländer hotellet och kommer in på rummet är det alltså ett rum för 2 vuxna med extra sängar vi fått. Vi får klättra över varandra för att ens klara av att flytta oss på rummet. Vi har klagat men hotels.com säger att dom inte tänker ersätta oss. Vi anmälde saken till ARN som säger att vi inte kunnat bevisa vår sak även fast vi dokumenterat med både bilder av blockerad utväg vid t.ex brand samt blockerad dörr till toalett samt att rummet endast var rustat med glas/handdukar osv. för 2 personer. Boka aldrig någonsin med hotels.com och förvänta dig inte någon hjälp från ARN om du skulle bli lurad. Boka direkt hos hotellen istället!!

12. marts 2020

Worst website ever

Worst website ever! Booked a hotel for my mother and her friend and when they arrived the hotel was fully booked. Hotels.com had already withdrawn the money but no room did they get. The hotel owner tried to call hotels.com but ofcourse no body answered. My mother and her friend slept on the street. When Hotels.com finally answered today they just tried to blame us, that we did not contact them immediately and that the case will be registred, and we will get contacted within 72 hours workingdays and today is friday. We were not compensated or anything and my mother and her friend is still on the street!!

16. august 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En besviken vistelse på Nusa Penida, men blev sedan bemötta på väldigt proffsigt sätt.

Edit:
Efter att ha blivit kontaktade av kundservice angående vår upplevelse på Bali blev vi direkt överraskade hur snabba dem va på att ta sig an vår händelse. Stort tack till Amanda på kundservice som såg till att vi blev väl bemötta, snabbt, proffsigt och utan tvekan såg till att vi blev kompenserade för vårt besvär. Vi blev väldigt nöjda och trots vår taskiga händelse på Nusa Penida kommer vi utan tvekan att fortsätta vara trogna användare av Hotels.com pga av Amanda.

Tack.

Vart ska man börja...Idag fick vi en stor del av våran semester förstörd av Hotels.com.
Har alltid varit nöjd förut och alltid gett bra omdöme till hemsidan. Men idag när man verkligen behövde deras hjälp vart kundservicen usel och vi sitter med en *%#^ dyr telefonräkning då vi fick ringa ifrån Indonesien och sitta i telefon totalt i 3 Timmar tills en hyfsat gemensam lösning kunde hittas. Vi valde att åka till Nusa Penida efter vår vistelse på lembongan efter att hittat ett passande hotel precis vid stranden med pool och trevligt rum efter vår budget som passade våran typ av resa. (Annars hade vi valt att stanna på en annan ö) Men när på plats, tagit $20 taxi dit, fanns ej vår bokning. (Redan betalt 4 nätter via hotel.com-appen) dem sade att samarbetet med hotel.com hade avslutats, samt att vi var deras andra par som hade samma problem. Hotellet var fullbokat så vi kunde inte boka nytt rum heller. Runt om var det mesta redan slutsålt och det nästa vid samma läge och standard hade ingen pool. Vilket vi ville ha. Först skulle vi få totalt NZD$50 extra för vår nästa bokning för våra fyra nätter... men inget hotel som de ville boka om oss på va det vi va ute efter... vid stranden med pool och bra standard på rummet... som sagt spendera våra 4 nätter på som vi också redan betalat över NZD200 för. Efter mycket om och men hittade vi ett uppe bland bergen som iaf hade havsutsikt men pool och lounge som passade oss. Vi va beredda att lägga till extra då det va ca NZD25/ natt dyrare än vår bokning. Men hotel.com va tvungen att ringa hotellet för dubbelkolla att bokningen verkligen kunde genomföras och skulle återkomma. Vi satt och vänta ytterligare 45 min efter första handläggaren hjälpte oss... sedan 40 min till efter vi ringt tillbaka och sagt att vi är rätt otåliga efter över 3 Tim väntan... nu sittande på ett fik vid vägen för kunna få internet. (Andra hotellets wi-fi va nere) vi sa att vi åker till andra hotellet och väntar där så slipper vi sitta med all packning och svettas. Då kom kommentaren ”på egen risk” då ingen svarade på andra hotellet kunde dem inte garantera bokningen och ifall den inte gick igenom skulle vi inte få några pengar ersatta eller användas till annat hotel och att de kunde inte längre vara till hjälp...DÄR tappade vi tålamodet och sa att vi vill prata med någon mer ansvarig som faktiskt kan börja kompensera för deras misstag som förstört våran dag.... efter ytterligare lång väntan kom vi överens att det skulle bli på Hotels.com ansvar ändå... Fick ta ännu en dyr taxi på NZD20 upp till nästa hotell. 5,5 Timmar senare är vi framme. Vi fick ett dyrare hotel som Hotels.com gav i kompensation (ca NZD100 totalt mer för 4 nätter) men efter mycket om och men och långa diskussioner. (Blev mer än så i taxi och telefonkostnader för oss)
Hotellet är fint men absolut inte vart vi vill vara och har detta har verkligen lyckats förstöra en stor del av våran semester.
Som sagt, alltid vart en trogen och tacksam kund mot hotels.com. Vi är fullt medvetna att dessvärre kan saker gå fel...Men den service vi fick idag, skulle kunnat ha lösts mycket snabbare och inte behöva diskuterats i den tid det tog, samt utan tvekan ge bättre kompensation på hotel som kan hålla standarden. Vi är riktigt ledsna och besvikna att vår resa inte blev som vi tänkt oss. Istället försvann en hel dag av vår semester.
Vi har bokat resterande resa med Hotels.com... dessvärre bokade vi inte avbokningsbart. Det hotellet ligger inte vid stranden då det dessvärre betydligt mycket dyrare på nästa plats. Men nu hade vi hellre valt att boka sista dagarna vid stranden och lagt till extra som ett gott avslut då vi inte fick det nu. Dock kunde kundservice hjälpa oss att få tillbaka dem fria nätter min fästman använde då vi hellre betalar det pris per natt än att använda 2 fria nätter av ett betydligt mycket mer värde än vad det kostar.
Hotels.com - ta hand om era trogna kunder. Annars tappar ni dem också som hellre går över till era konkurrenter i fortsättningsvis..
Bokningsref:159003834581

23. maj 2019
Hotels.com-logo

Besvarelse fra Hotels.com

Hej Martina, Jag beklagar verkligen för denna upplevelse och jag vill gärna se närmare på detta, därför kommer jag att kontakta dig via ett separat e-postmeddelande. Med Vänlig Hälsning, ^A

VARNING FÖR HOTELS.COM!!!

Hade bokat en avbokningsbar hotellnatt som jag avbokade 2/2. Den 4/2 märker jag att de inte har registrerat avbokningen hos klarna (som jag hade betalat genom och alltså skulle få tillbaks pengarna av) och kontaktar dem. Efter ett dygn svarar de att ett problem har uppstått och att det vanligtvis tar mellan 3-5 dagar att lösa. De skriver även att de ska återkomma när de har mer information. Jag fortsätter kontakta dem under veckan men får samma svar; ”vi beklagar, återkommer när vi har mer information”. Idag, 7 dagar senare har de fortfarande inte gett mig mer information och mina pengar ligger fortfarande hos dem. Det rör sig om en väldigt liten summa för ett stort företag så jag förstår inte alls hur de kan vara så illvilliga att placera dem hos mig.
Edit: efter 13 dagar har avbokningen registrerats efter att Klarna dragits in.

11. februar 2019
Hotels.com-logo

Besvarelse fra Hotels.com

Hej Sofia, jag beklagar att höra detta och vill gärna se närmare på vad som har skett. Kan du vänligen uppdatera din recension med ditt resplansnummer så kommer vi till att kontakta dig via e-post. Med vänlig hälsning, ^L

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.