Hotels.comAnmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hotels.com känns inte igen sedan tidigare. Jag får samma automatiserade svar med få ändringar som andra som skrivit omdömmen. Men inget händer. Hotels.com medger att hotellet jag bokat på har gjort fe... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tyvärr har hotels.com blivit ett rent bluff-företag. Har använt dem rätt mycket - men nu när de avbokat ett hotell jag bokat så ljög de o hävdade att jag avbokat. Krävde att få höra samtalet som de s... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Andra gången när man bokar hotel i Sverige (i tjänst), betalar en summa (enl kvittot som man kan få från hotels.com, som dock är utan moms), och när man ber om faktura från hotellet på plats står det... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vid beställning fick webbsidan error och visade grå skärm. Efter några minuter gjorde jag refresh på webbsidan, men vid beställning två köp feldebbiterades. Hotels hänvisar till avbokningspolicy och... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hotel
  2. Feriehus
  3. Rejseselskab
  4. Ferieudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hotels.com är stället att gå till om du letar efter boende inför resan. Vi älskar att resa och det vet vi att du gör med. Det är därför det är så enkelt att boka med oss.  Vi har hundratusentals boenden i hela världen och 90 lokala webbsidor på 41 olika språk. Letar du efter något prisvärt i Las Vegas, ett trädhus i Thailand eller en villa i Venedig? Det finns bara ett klick bort! Med vårt lojalitetsprogram samlar du bonusnätter medan du sover* och får tillgång till hemliga priser och andra möjligheter att spara. Mycket bättre än så kan det inte bli! * Regler och villkor gäller för Hotels.com Rewards enligt infon på www.Hotels.com. Skatter och avgifter tillkommer för bonusnatten.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Omöjligt att få kontakt med hotels.com

När jag bokade hotell idag fick jag ett felmeddelande där det stod att jag skulle kontakta kundtjänst. Men det var lättare sagt än gjort utan bokningsnummer (det var det som var problemet, att jag inte fick bokningsbekräftelse). Finns ingen mailadress att kontakta på. Jag provade på engelska och svenska, men inget gick utan bokningsnummer. Suck, nästa gång blir det inte bokat via hotels.com. Helt omöjligt att få kontakt med kundtjänst…

11. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ett litet stavfel i min Mail kostade…

Ett litet stavfel i min Mail kostade mig 12 tusen kronor ! De säger de skickat bekräftelse på min bokning men ingen kom och i lin bokning skrev jag att jag behövde få bekräftat att rummet tillät hund men inget svar kom så jag trodde inget hänt och bokade scandic hotell istället och då kom både svar och bekräftelse på en gång och vi trodde allt var frid och fröjd . Ingen säkerhet genom att man får skriva in sin Mail 2 gånger vilket då gör att man blir uppmärksam att man stavat fel Mail i detta fallet en bokstav vilket de säger sig är mitt fulla ansvar och att jag vackert får betala 12 tusen 😡😡

29. august 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lämnades utan boende mitt i natten som jag hade betalat för

Kl 20:00 på kvällen när jag kom till Rom fick jag veta att jag inte kan bo i plats jag bokad på grund av nån problem i lägenheten trots jag hade betalat i förskott om det. Varken hotels.com eller kontaktperson i Rom engagerade sig inte att komma med förslag att jag hade fått ett alternativt boende. Där stod jag i Rom centralstationen utan boende precis innan natten Så dåligt lämna en ensam kvinna utan plats att sova i Rom det hade kunnat sluta riktigt illa. Helt ansvarslöst och speciellt när natten och boende var redan betalat bör kommunikationen och ersättning om alternativ kommit per automatik. Det var dessutom söndag så fick inte kontakt med någon. Obegripligt att sånt här är så dåligt organiserad.

21. juli 2022

Supportern försöker

Supportern försöker, men misslyckas ofta lösa problemet direkt. Filtrera på hemsidan fungerar sådär. Boka man djurrum så är det säkrast att ringa och dubbelkolla med hotellet att man verkligen fick djurrum.

20. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ringde kundtjänst för att dubbelkolla…

Ringde kundtjänst för att dubbelkolla att avgiften för att avboka hotell stämde enligt bokningen. Hon kollade min bokning och garanterade mig TRE gånger om att det skulle gå, trots att jag var osäker och ifrågasatte att det står att det skulle dras 90% av kostnaden. Så jag avbokade och givetvis hade hon fel, trots att hon var ”100% säker”. Så nu förlorade jag svinmycket pengar för att jag litade på hotels totalt inkompetenta kundtjänstpersonal. Vad fick jag för kompensation? 300kr. Fick som svar att jag ansvarar för vad som står i bokningen, vilket jag gjorde fram tills personal övertygade mig om annat. Kanon!

Helt otroligt att ett sådant stort företag inte kan lösa personal som är ens lite kompetenta.

17. marts 2022

Aldrig mer Hotels.com

Efter att ha pratat med x antal operatörer i x antal timmar under ett par veckors tid har de nu sagt att jag ska få en full återbetalning...men det tror jag på när jag ser det, kommer säkert bli ytterligare några timmars telefontid!
Bokade resa och hotell vilket blev inställt iom covid. Fick en kod för att kunna använda beloppet senare på samma hotell. Problemet är dock att hotellet inte längre går att bokas via Hotels.com... Efter flera samtal till något slags call center där operatörerna pratar engelska med kraftig (indisk?) accent på brusiga telefonlinjer och säger att de ska ringa upp utan att göra det så sa de idag att de kunde boka ett annat hotell åt mig. Det lät bra, men tydligen gick inte bokningen eller transaktionen igenom, så när jag väntat i telefon i över 2 timmar så säger de att jag ska få en "full refund". Dock behöver de kolla detta med hotellet och ringa upp mig igen inom 24 h...så vi får se hur det går.
Kan också nämna att det är fruktansvärd musik som brusar och knastrar och spelas på jättehög volym när man väntar i telefon...det känns verkligen som om de vill att man bara ska ge upp och strunta i sin återbetalning eller ombokning för att det är alltför omständligt.

22. november 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

VARNING ⚠️ Detta företag utför…

VARNING ⚠️ Detta företag utför stöld/bedrägeri. Bokade hotell och skulle betala på hotellet. Betalade ca 8000kr via mitt MC. Efter två veckor ser jag att Hotels dragit en betalning på beloppet.
Jag kontaktar dem och gör ett påpekande att detta måste rättas och återbetalning till mitt konto. Efter ytterligare 10 dagar kontaktar jag dem. Nu vill dom se hela min historik på mitt kontokort.
Jag skickar dem detta efter ett långt samtal…Påpekar att det är Hotels som måste kolla sina konton. När jag berättade detta för min kollega på jobbet kollar han sin bokning i Kph. Samma sak där han betalade på hotellet och ändå hade Hotels dragit pengar på hans kreditkort kort.
Ta bort era kopplade kontokort från Hotels om ni inte vill bli bestulna på pengar.

28. oktober 2021

Rewards - bara att glömma

Hotels.com framhåller sitt Rewards program som enligt reklamen ska fungera om man är inloggad. Tyvärr stämmer inte detta utan det krävs dessutom att den mejladress som finns någonstans i deras system ska vara den som de anser hör ihop med min bokning. Så även om de skickar bekräftelse till min nuvarande mejladress som också uppenbart finns i deras system så blir det inga registreringar i Rewards systemet. Det går inte heller i efterhand att rätta till detta. Så mina fem nätter som jag bokade och betalade för blev inga Rewards trots att jag varit inloggad.

26. oktober 2021

URDÅLIGT

Kom fram till bokat hotel som visade sig vara stängt, Hotels,com påstår att dom mailat mig för info. men det visar sig att det kom från Expedia där jag inte är kund så jag öppnar ingen sådan mail. Ville tala med en svensktalande person då vi stod på gatan med dålig täckning men hon kopplade oss vidare till England! Efter c:a 2 tim. löste det sig och vi begärde kompensation för allt strul. Ville ha Taxipengar för kostnad till nya hotellet fick kreditkupong som jag måste använda vid en ny bokning, det är inte okej då jag lagt ut taxipengarna och begärde att pengarna skulle sättas in på mitt konto, det ignorerar dom fullständigt, fick kompensation för "strulet", vore ju okej om man fick pengar men icke det blev också kreditkupong. NU TILL DET JÄVLIGASTE AV ALLT DU KAN BARA ANVÄNDA EN KUPONG PER BOKNING, VAD ÄR DET FÖR KUNDPOLICY? URDÅLIGT!!!!
Fick också 2 st. slags kupongkod för recentioner som jag skrev och dom går ut efter 3 mån???
I mitt fall så måste jag boka 4 hotelbokningar för att kunna få kompensation/ersättning och det är ju inte lätt i dessa CORONATIDER. SKÄRPNING HOTELS.COM SE ÖVER ER KUNDPOLICY SÅHÄR KAN NI INTE BEHANDLA ERA KUNDER!
När det inte strular till sig så funkar det bra men man blir ofta bemött med "jaha ni har bokat via EXPEDIA" sist så sa receptionisten att vi har bokat simpel room och placerade oss i "källaren"

23. september 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det finns så mycket att säga om…

Det finns så mycket att säga om hotels.com.De förtjänar inte en stjärna men jag måste säga att jag gav den här stjärnan bara för att kunna skriva en recension. Jag bokade ett hotell, men då insåg jag att det var fel hotell och avbokade direkt ova det var fri avboknings hotel. När jag fick kontakt med kundtjänsten via mejl och telefon de sa att jag måste betala hela beloppet de lurade mig och jag har betalt 23000 kr. för hotellet som Jag kunde inte gå ditt. Detta är oetisk. Hotels.com lurar av kunder och stjälar kundernas pengar. İmgen borde boka ett hotell på denna webbsidan.De tog mina barns rätt för semester. Hoppas att de kan tappa alla sina kunder.

30. august 2021

Omöjliga att nå

Omöjliga att nå! När man ringer och knappar sig fram till sitt ärende kommer en röst som säger att de har tekniska problem med telefonen just nu... Ingen info om det på hemsidan. Ingen chat. Den mail man hänvisar till studsar och existerar inte. Vad 17 händer???

27. august 2021

Hade bokat hotell i Prag

Hade bokat hotell i Prag. Tyvärr så slog Corona till vilket gjorde att vi inte fick flyga. Hotels.com ger mig en Vocher på summan.

Problemet är att hotellet gått i konkurs och jag får inte boka ett annat hotell utan det måste vara samma. Då jag säger att hotellet inte finns längre så blev jag hänvisad till massor olika engelska operatörer. Den sista jag får prata med säger bara - Det är inte mitt problem och jag tänker inte göra något och lägger på.

30. juli 2021

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.