ALDRI mere sun tours. Skulle havde rejst den 20/09/2020. Aflysning fra Sun tours om fredagen den 18/09/2020. Her den 14/02/2021 har vi stadig ikke fået vores penge retur. Når jeg har ringet har jeg f... Se mere

Danmarks bedste rejseselskab Igen en god ferie med Sun Tours. Ombooket til Rodos fordi Spanien lukkede, og til afgang fra Aalborg med Great Dane Airlines efter vores ønske. Super service, og perfekt... Se mere

Pas på! Havde bestilt en rejse til mine børnebørn til Kreta i august måned 2020 som de ikke kunne udnytte pga. covid-19. Sun-Tours lovede mig mit depositum på 5.898 kr. tilbagebetalt via rejsegaranti... Se mere

Købte rejse før corona virus og har betalt sun tours til tiden. Sun tours aflyser ferien, men vi har ikke fået andet end dårlige undskyldninger og mails INGEN tilbagebetaling. Vi har købt en r... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Skiferie

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sun Tours er et rejsebureau beliggende i Aarhus. Vi har 30 års erfaring med at arrangere rejser, og tilbyder en bred vifte af muligheder, lige fra camping- og charterrejser i Sydeuropa til skirejser i Andorra og golfrejser i Tyrkiet. Sun Tours er en del af Primera Travel Group. Vi har danske rejseledere på vores destinationer og yder en nærværende service for vores gæster. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, Pakkerejse-Ankenævnet og Rejsearrangører i Danmark (RID).

2,9

Middel

2 t anmeldelser

Vi har haft en virkelig behagelig …

Vi har haft en virkelig behagelig oplevelse på vores ferie til Torremolinos. Guider var meget imødekommende. Hotellet var også over alt forventning, om end, at madrasser på værelset var noget hårde, det ville gøre underværker med en topmadras. Betjeningen og mad var også virkeligt godt.

2. august 2017

Hej Jørgen

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg glæder mig over at høre, at du har haft en god ferie til trods for de hårde madresser.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, dygtige og erfarne guider.

2. august 2017

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg glæder mig over at høre, at du har fået en god behandling og service hele vejen rundt.

Med Suntours til Globales Palmanova Palace, Palmanova/Mallorca

4 stjerner for: God telefonisk kontakt og fin pris
Behagelige rejseforhold, skønt vejr, dejlige omgivelser/strand + hotellets beliggenhed. GOD oplevelse.
Manglende 5. stjerne fordi: Der ikke blev gjort opmærksom på, at hotellet ikke var børnevenligt. (Jeg rejste med barn) Aktiviteter mest for ældre. Der måtte hverken spilles bold eller bruges flydeting i poolen.
Der ikke blev gjort opmærksom på, at guiderne IKKE kom til vores hotel, men kun til nabohotellet. Dette fremgik heller ikke af mappen.

31. juli 2017

Hej Trine

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det lader til at du alt i alt har haft en god ferie - jeg kan dog oplyse, at der er mange steder sydpå, hvor de ikke tillader badedyr m.m. i poolen.

Jeg håber at vi kan få lov til at byde Jer velkommen på Jeres næste rejse.

Helt i orden!

Alt fungerede som det skulle. Vi havde godt nok bestilt et værelse på stranden, men det fik vi ikke. Vi fik i stedet et værelse i hovedbygningen. Og guiden var højrøvet, men ellers var alt som det skulle være.

30. juli 2017

Hej Tilde

Mange tak for din anmeldelse.

Skønt at høre at alt fungerede og at I fik et godt værelse på Galini Seaview, men jeg er da ked af at høre at I ikke fik det bedste indtryk af guiden - det skal jeg give videre.

Rhodos Aldemar Amelia Mare

Rhodos - Aldemar Amelia Mare.

Hotellet levede på ingen mulig måde op til de 5 stjerner som det var blevet ratet til. Slidt hotel, til den beskidte side, personale der ikke var interesseret i at yde nogen form for service. Ved flere lejligheder blev vi overfuset af personalet. Vi var så uheldige at miste et hotel håndklæde. Mens vi var nede i poolen blev det snuppet fra en af liggestolene. Ved håndklæde service, fik vi et fur og en løftet pegefinger tiltrods for vores uskyld i sagen (en af flere oplevelser)
Maden var ikke værdig til betegnelsen restaurantmad - var helt klar en cafeteria oplevelse ved alle måltider (vi havde all inclusive).

ALT for dyr rejse til den standard der mødte os.

Jeg har nu skrevet en klage til Bravo Tours og vedhæftet billeder af standarden på hotellet. Håber at jeg høre fra dem .....

29. juli 2017

Hej Lee

Jeg er ked af at høre at du ikke syntes at hotellet lever op til deres standard. Jeg er dog endnu mere ked af at høre at du føler dig dårligt behandlet af personaler, og det skal vi selvfølgelig sørge for at give videre.

Fint du har skrevet til vores kundeservice allerede, som du nok skal få svar fra.

Sun Tours fungerer bare

Bare dejligt når alt spiller når man bestiller eller har spørgsmål.

27. juli 2017

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg glæder mig over at høre, at du har fået en god behandling og du er hjertelig velkommen igen. - også ved spørgsmål om en evt. ny rejse.

Direktør.

Hotellet lever desværre ik op til det …

Hotellet lever desværre ik op til det vi så på annoncen. Rengøring og området er ik godt. Det var storm og larm med hunde der gøede flere timer daglig og chikane fra et hotel ved siden a. De var søde på hotellet. De må bare få ordnen på hotellet.fik ik skiftet sengetøj og håndklæder så annonceret.vi havde det totalt rytteligt så der var ik noget der hindrede dem i at gøre det. Det var heller ik ordentlig rengjort da vi kom og det lå der stadig efter en uge. Bliver det uorden rettet til😎 jeg/vi da gerne prøve igen og anbefale til andre. Flyet var ikke rengjort til hjemturen vi sad og Tr ampere i nikkes og brød bordplade ik tørret a🙁 Venlig hilsen Lise Rønhoff

Hej Ole

Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse af hotellet samt flyselskabet, og jeg skal sørge for de får besked, så de kan lave en forbedring.

Jeg håber dog, at I havde en god ferie til trods for dette.

Direktør.

Taget i betragtningen af det er en …

Taget i betragtningen af det er en campingplads, er det super rart, pladsen er ikke stor, hvilket gøre det nemt at ungerne kan løbe frit omkring.
Vi kunne godt tænke os at poolen blev renset noget mere.

Hej Jette

Tak for din anmeldelse - er rigtig glad for at høre, at pladsen passede godt til dig og dine børn.

Du er hjertelig velkommen på din næste rejse sydpå.

Lejlighed.kiwi Apartment Chania

Lejlighed.kiwi Apartment Chania. Dejligt sted sødt personale lidt mangel på håndklæder syntes fruen. God lejlighed på 1sal. Rigtigt godt.

Hej Finn

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at I har haft en god rejse - til tords for mangel af håndklæder.

Jeg håber I nød stedet og I er velkommen tilbage en anden gang.

Dejlig ferie

Dejlig ferie
Alt gik fint mht. Guider hotel fly m.m
Tak for en god ferie

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg glæder mig over at høre, at du har haft en god ferie - velbekomme.

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse, selvom bestilling af billetter foregik online.
Ved ankomst på destinationen var første gang vi møder personale som er rigtig gode til at hjælpe og guide en både under ferien men også ved hjemrejse

Hej Kim

Fly/Camping til Camping Kings

- Fly/Camping til Camping Kings, Costa Brava.
Herfra skal der lyde et stort TAK for en rigtig god ferie.
Hele vejen igennem fra booking til hjemkomst har det fungeret. Må indrømme at jeg havde min bekymring efter at have læst anmeldelser forskellige steder. Men må sige at det har været 5 stjerne værd. Skulle der være lidt salt i såret så skulle det være at man fik en sms når flyret vat forsinket så man ved at I stadig står i lufthavnen når man ankommer (2. gang med fly) samt at buschaufføren ikke vidste hvilken terminal vi skulle til (Vi fandt både terminal og guide)
Vi kunne helt sikkert godt tage til Camping Kings sammen med Jer igen. :-)
Psssst. Måske I kunne udvide med fly/camping til Italien. :-D

25. juli 2017

Hej Gitte

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg glæder mig over at høre, at du har haft en dejlig ferie og god I fandt terminalen.

Jeg kan oplyse dig om at vi allerede har flycamping til Italien - til Sant Angelo Camping i Cavallino.

Du er hjertelig velkommen igen.

Fik at vide før booking

Fik at vide før booking, at vi kunne regne med at der var tennis (vigtigt for os) på hotellet, men fik en mail eft. booking, at det var der alligevel ikke, Fik så at vide, at guider kunne hjælpe med at finde baner i nærheden når vi kom derned, hvilket guiden så sagde, at det hørte ikke ind under det de var behjælpelig med.
Kunne godt rykke deres inspirationsmøde på hotellet kl 10 den første dag, når vi pga. 5 timers fly-forsinkelse, først ankommer midt om natten -så kan det være svært både at nå morgenmad og så møde kl. 10.
Kunne også godt oplyse om, at man skal undgå indtagelse af isterninger, idet de laver det af lokalt vand -det kostede 2 af os en kraftig maveinfektion i et par dage, idet vi drak rigtig meget isvand. Det burde guiderne oplyse om ved ankomst.

25. juli 2017

Hej Andersen

Jeg er ked af at høre, at I har haft en god oplevelse af vores guider - det skal jeg sørge for de får besked på.

Det er selvfølgelig beklageligt at I blev syge af isterningerne, det er dog ikke noget vores guider har vist, ellers ville de have givet Jer besked om dette.

Jeg håber dog, at I havde en god rejse.

Algarve med Sun Tours

VI havde en dejlig uge i Algarve, hvor vi havde en super guide i Lisa. Keep up the good work

Hej Martin

1000 tak for din fine anmeldelse.

Jeg har videregivet din ros til Lisa - tak for det.

Du er velkommen til at tage fat I os igen på din næste rejse.

Direktør.

Sun Tours var de bedst mulige med de …

Sun Tours var de bedst mulige med de bedste guider - Hotel var standard og maden var ok, men generelt var det at anbefale

Hej Bent

Tak for din anmeldelse og de fine ord.

Jeg håber du vender tilbage en anden gang - du er velkommen!

Dejlig ferie i Portugal via Sun Tours

Dejlig ferie i Portugal via Sun Tours. God og venlig kundeservice før rejsen. Lufthavn Faro under ombygning. Usikkerhed om hvor vi skulle gå hen lige da vi kom ud fra sikkerhedsområdet og skulle finde bus. Sun Tours skulle have stået der. De stod først længere nede mod busholdepladserne. Dansk rejseleder køre med fra lufthavnen til hotellet. Undervejs god og nyttig information om landet. De første to dage fra ankomsten var rejselederen på hotellet i et bestemt tidsrum. Vi benyttede os ikke af det, for tidligt. Kunne godt have brugt deres tilstedeværelse midt/slutningen af ugen ifm. ture. Hjemtur også med rejseleder og kørte med i bus fra hotel til lufthavn og helt frem til check in. Super 😊

Hej Kristina

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg glæder mig over at høre, at du har fået en god behandling og service og godt du fandt vores guider.

Super afbudsrejse

Fin afbudsrejse - alt som forventet

Hej Bjørn

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg glæder mig over at høre, at du har haft en god rejse.

Du er velkommen en anden god gang.

Alt er gået fint

Alt er gået fint. Indtjekning ok. Dejligt at vi kan få 23 kg med.
Godt hotel som beskrevet med masser af aktiviteter.
Eneste minus var maden ( all inklusive ). Morgenmadsbuffet var god. Men alt var kedeligt, trist, ensformigt.
Eneste friske var grøn salat og tomater. Resten var dåsemad og udkogte grøntsager. Og det samme blev serveret hver dag både til frokost og aften. Brødet var aldrig frisk og lå fra morgen til aften. Kødet var ofte ikke færdigstegt. Og kartofler fisk og sammenkogte retter svømmede i olie. Så alt i alt en dårlig oplevelse. Ærgerligt da det giver et "hak" i ferieglæden.

Hej Marianne

Jeg er selvfølgelig ked af at din oplevelse af maden på hotellet ikke levede op til dine forventninger. Vores guider spiser jævnligt rundt på vores hoteller og vil sørge for at holde øje med dette hotel.

De Bedste Hilsner

Virkelig et discount selskab

Virkelig et discount selskab. Guiderne var uviden og gad ikke at undersøge det som vi spurgte om som gæster. Guiderne kendte stort set intet til hotellets faciliteter - så vi måtte undersøge det hele selv , hvilket resulterede i at vi først fandt ud af en del ting en dag inden vi skulle hjem.
I forbindelse med jordskælvet dernede på Rhodos blev vi ikke kontaktet - det måtte vi selv tage vare på.
Sunturs gav hotellet 5 stjerner i deres brochure men hotellet har kun 4 stjerner ved ankomst hvilket var virkelig skuffende.
Vi har ikke lyst til at rejse med det igen.

Hej Anita

Jeg er ked af at høre at vores guider ikke levede op til dine forventninger. Det skal jeg sørge for at give videre til dem, så de kan forberede sig bedre næste gang.

Der kan være forskel på bedømmelserne af hvor mange stjerner et hotel har og den vi har fået oplyst er 5 stjerner.

Jeg håber dog ikke det er sidste gang du vælger at rejse med Sun Tours.

Tip top

Gode priser - god guideservice, vi har kun mødt imødekommenhed, smil og godt humør.

Hej Regnar