ALDRI mere sun tours. Skulle havde rejst den 20/09/2020. Aflysning fra Sun tours om fredagen den 18/09/2020. Her den 14/02/2021 har vi stadig ikke fået vores penge retur. Når jeg har ringet har jeg f... Se mere
Danmarks bedste rejseselskab Igen en god ferie med Sun Tours. Ombooket til Rodos fordi Spanien lukkede, og til afgang fra Aalborg med Great Dane Airlines efter vores ønske. Super service, og perfekt... Se mere
Købte rejse før corona virus og har betalt sun tours til tiden. Sun tours aflyser ferien, men vi har ikke fået andet end dårlige undskyldninger og mails INGEN tilbagebetaling. Vi har købt en r... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sun Tours er et rejsebureau beliggende i Aarhus. Vi har 30 års erfaring med at arrangere rejser, og tilbyder en bred vifte af muligheder, lige fra camping- og charterrejser i Sydeuropa til skirejser i Andorra og golfrejser i Tyrkiet. Sun Tours er en del af Primera Travel Group. Vi har danske rejseledere på vores destinationer og yder en nærværende service for vores gæster. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, Pakkerejse-Ankenævnet og Rejsearrangører i Danmark (RID).
Silkeborgvej 92-94, 8000, Aarhus C, Danmark
- 70 23 07 20
- info@suntours.dk
- www.suntours.dk
ALDRI mere sun tours.
ALDRI mere sun tours.
Skulle havde rejst den 20/09/2020. Aflysning fra Sun tours om fredagen den 18/09/2020. Her den 14/02/2021 har vi stadig ikke fået vores penge retur. Når jeg har ringet har jeg fået en sluder for en sladder fra deres side. Nu er Sun Tours gået på ferie og overladt tingene til Bravo Turs, som ikke tager deres telefonen, For klager. De er der kun for at sælge nye rejser. Fy for den siger jeg bare. ALDRIG Sun Tours/ BravoTours
Pas på
Pas på! Havde bestilt en rejse til mine børnebørn til Kreta i august måned 2020 som de ikke kunne udnytte pga. covid-19. Sun-Tours lovede mig mit depositum på 5.898 kr. tilbagebetalt via rejsegarantifonden senest den 31.10.2020.
Intet er sket og Sun-Tours er vist slet ikke medlem af rejsegarantifonden. De svarer ikke længere på mine mails så noget er helt galt. Nu bliver det advokat.
Danmarks bedste rejseselskab
Danmarks bedste rejseselskab
Igen en god ferie med Sun Tours. Ombooket til Rodos fordi Spanien lukkede, og til afgang fra Aalborg med Great Dane Airlines efter vores ønske. Super service, og perfekt hotel med god rejselederhjælp.
Og selskabet er gudskelov reddet. Så vi ser frem til mange gode rejser med Sun Tours, selvom vinterferien er sat på hold. Vi flytter pengene til 2022. Skønt de stadig er i branchen med Peter ved roret.
Aldrig køb noget af Sun tours
Købte rejse før corona virus og har betalt sun tours til tiden.
Vi har købt en rejse af sun turs og skal derfor også have penge af sun tours.
Vi har skrevet og ringet stadigvæk ingen penge.
Undskyldning vedr. Kontrol af revisorer, rejsegarantifond mm.
Men køber man en vare hos et firma må samme firma udbetale for den når man ikke har fået den
MEGA DÅRLIGT
KØB ALDRIG NOGET FRA SUN TOURS
Aldrig vælger jeg Sun Tours
Aldrig vælger jeg Sun Tours! Vi skulle have været afsted i juni i år, men har endnu ikke fået pengene endnu.
Kun mails med at vi skal være tålmodige! Men nu har jeg ikke mere tålmodighed! Tager aldrig på ferie med Sun Tours!
Dummebøde på 7.000kr.
Har lige fået min rejse annulleret pga. manglende betaling. Så ærgeligt at miste over 7.000 kr på ingen ting. Ville ønske rejseselskaberne sendte regninger ud for 2. rate - havde betalt prompte. Men når nu selskabet godt ved, at de ikke kan sende en afsted pga. corona, så hellere gå stille med dørene og håbe folk glemmer at betale. Så kan man annullere rejsen uden varsel og stikke 1. rate i lommen. Så er der da lidt indtjening, når de ikke må sende folk afsted til Spanien...
At rejse branchen er i knæ ved vi nok…
At rejse branchen er i knæ ved vi nok alle. Men at deres sælgere spiller smarte og ikke kender deres prissætning er skræmmende.. Beklager men ingen sympati herfra hvis de bliver overhalet af andre der har styr på deres ting.
Super oplevelse
Vi har netop været på Kreta en uge med suntours og alt spillede. Guiderne var søde og hjælpsomme. Regler for mundbind ændrede sig, mens vi var på rejsemålet og guiderne kunne straks svare på hvordan vi skulle forholde os.
Vi benytter os sjældent af transfer via rejseselskab, når vi rejser. Det gjorde vi heller ikke denne gang, men det er første gang vi oplever at rejseselskabet ringer for at tjekke, at vi er kommet godt frem. Mega god service fra Suntours side. Bestemt ikke sidste gang vi vil rejse med dem.
Aldrig mere får de mine penge at lege…
Aldrig mere får de mine penge at lege med.
Får aflyst rejse pga Corona og taler med dem flere gang om pengene som skal komme retur. Jeg får den samme sang hver gang og Ingen penge.
Jeg fik besked på var det kun er de små selskaber der har tilbagebetalt. 🤔😂
Aldrig mere Sun Tours
Aldrig mere Sun Tours. Aflyst rejse d 17_4. Her d 25_7 har vi ikke set en krone tilbage. Vi burde gå til Medierne.
Igen en rigtig god rejse med Suntours
Igen en rigtig god rejse med Suntours.
Jeg har rejst med Suntours siden 1994.
I år boede jeg på et rigtig lækkert hotel, god service og skønne faciliteter.
Stor ros til informationsniveauet
Vi skulle have rejst 30/3 2020, men turen blev aflyst. Allerede dagen efter lockdown af DK blev vi kontaktet af Sun Tours med tilbud om voucher eller pengene tilbage. Vi valgte at få pengene tilbage, og selvom vi først her ca. 3 måneder efter har fået pengene tilbage fra Rejsegarantifonden, har der hele vejen været informerende mails om forløbet. Stor ros til deres søde medarbejdere for behagelige samtaler. Vi vender tilbage til Sun Tours for at finde en rejse, når det bliver muligt igen.
Dårlig oplevelse - elendigt hotel
Vi var i december på en charterferie med Sun Tours til Hotel Blue Sea Callao Garden på Tenerife og det var mildest talt en katastrofe.
Under hoteloplysninger stod der: " Gode og ofte populære hoteller/lejligheder i en fin standard med rimelige faciliteter og gode værelser/lejligheder, der dog kan forekomme lidt slidte. Typisk med serviceminded personale og hyggelig atmosfære."
Vi er ikke sarte og behøver ikke luksus, men det vi kom ned til, var bare ikke Ok. vi var heldige, hvis vi kunne få varmt vand ud af bruseren - det var ikke hver dag, det kunne lade sig gøre. eller også var der ikke tryk nok på vandet, til at få et bad. Badekarret var utæt. toiletpapir skulle kastes i en kurv ved siden af toilettet og der var ingen låg på og der blev kun gjort rent og tømt hver anden dag. Det lugtede o fra kloakken. sofaen i stuen var ved at falde fra hinanden, lamperne nærmest smadret - alt var nedslidt. køkkenet i dårlig forfatning - sundhedsfarligt - vil jeg nærmest kalde det. rengøringen var elendig - skidtet på gulvet blev bare kørt rundt og lå et andet sted (krummer fra chip eller kage) rande efter kaffe eller drinks på bordene blev ikke tørret af. Hele området bar præg af misvedligehold og forfald. restauranten var trist og maden ligeså. vi nævnte det for guiden og skrev det på en tilfredshedsmail til hotellet og har desuden skrevet straks efter hjemkomsten til Sun Tours. efter 8 uger fik vi at vide, at vi kunne få gratis transfer på vores næste rejse med dem - værdi 360 kr da det vi har oplevet ikke udløser kompensation.
Det kommer ikke til at ske - vi rejser aldrig med SUN TOURS igen og vil på det kraftigste fraråde andre at gøre det - måske er man bedre garderet, hvis man vælger et 5 stjernet hotel. Man kan i hvert fald ikke regne med beskrivelsen af vores hotel.
Jeg svarede på Sun Tours afgørelse, men de har ikke gidet kommentere det, så derfor skriver jeg her, for at advare andre. Tænkte de skulle have en fair chance for rette op på vores dårlige oplevelse. men det er nu over 3 mdr siden vi kom hjem fra ferien.
Intet svar på mails
Har sendt 3 mails til dem samt skrevet jeg ønsker at få melding om den er blevet modtaget 🤬men intet svar det er da for dårligt
Var i Andorra uge 10
Var i Andorra uge 10. glemte mine dyre hovedtelefoner på værelset. Ringede til guiden da jeg kom hjem om hun kunne hjælpe - en guide vi overhovedet ikke så noget til i løbet af ugen. Hun var der under transport fra lufthavnen. Jeg fik fat i hende i telefonen - hun ville undersøge og vende tilbage. DET HAR HUN ALDRIG GJORT. Jeg ringede til hende efterfølgende. Der tager hun ikke telefonen. Mail til hotellet Park Piolet - de har ikke besvaret min mail om de glemte hovedtelefoner. Mail til Sun Tours. De har heller ikke svaret.... det lugter langt væk at nogen har fået nogle fede hovedtelefoner og er sluppet godt fra det.
3 uger på Monte Verde i Puerto Rico.
3 uger på Monte Verde i Puerto Rico.
Alt gik efter planen, så ingen problemer.
Aflysning Tenerife
Vi er en af dem der blev ramt af aflysninger til Canariske øer 23. februar.
Lidt usikkerhed i starten men ellers god information fra Sun Tours.
Rejsen ville først kunne gennemføres 25. Feb.
Allerede mandag blev vi kontaktet med hensyn til vore ønsker, ville vi af sted, eller have pengene tilbage.
Vi aftalte at få pengene retur, tirsdag morgen stod de på vores konto.
Godt gået Sun Tours, stor ros til deres behandling af kunder

Er der nogen hjemme
En oplevelse af de sjældne. Vi er ellers ikke sarte men dette her er dog for meget En tur til det skønne Gran Canarie. Med hjemkomst den 25 januer 2020 Men et Hotel Palmera Mar som ganske enkelt var m.. beskidt. et hotel under restarering med både lufthammer og mejsel. Og hvor formur på terrasserne på en hel etage var styrtet ned
Udstyret i lejlighedderne var slidt og beskidt. Receptionen betjent af èn person som også skulle passe den lille butik.
Manglende information om afhentning ved hjemrejse, som vi dog fik ved telefonisk henvendelse. Afhentnig kl. 09.15, men en reception der først åbnede kl 09.00 (Kaos)
Det eneste der var 100% var prisen.
Jeg betragter denne rejse som oversolgt i den grad.
Vi har været der mange gange, og kommer igen men aldrig mere med Suntours.
PS har tidligere skrevet til Sun Tours men uden nogen reaktion fra deres side overhovedet.
Laila og Søren Bonde

Undgå dem.
Undgå dem. Det er discount men til fuld pris. De har taget forbehold for alt når man læser det med småt. Nul service.

Besvarelse fra Sun Tours
Alle tiders forårstur til Daratso…
Alle tiders forårstur til Daratso (Chania) april 2019. Opholdet her skyldtes en ombookning da mit oprindeligt bestemte ophold ikke kunne gennemføres. Mit ophold blev på Sirios Village og det var gennemført godt. Pænt og rent, god mad, venligt personale, ja der var intet at klage over. Så stor ros til Sun Tours her fra.
Har rejst med jer mange mange gange og skal selvfølgelig med igen i år!