ALDRI mere sun tours. Skulle havde rejst den 20/09/2020. Aflysning fra Sun tours om fredagen den 18/09/2020. Her den 14/02/2021 har vi stadig ikke fået vores penge retur. Når jeg har ringet har jeg f... Se mere

Danmarks bedste rejseselskab Igen en god ferie med Sun Tours. Ombooket til Rodos fordi Spanien lukkede, og til afgang fra Aalborg med Great Dane Airlines efter vores ønske. Super service, og perfekt... Se mere

Pas på! Havde bestilt en rejse til mine børnebørn til Kreta i august måned 2020 som de ikke kunne udnytte pga. covid-19. Sun-Tours lovede mig mit depositum på 5.898 kr. tilbagebetalt via rejsegaranti... Se mere

Købte rejse før corona virus og har betalt sun tours til tiden. Sun tours aflyser ferien, men vi har ikke fået andet end dårlige undskyldninger og mails INGEN tilbagebetaling. Vi har købt en r... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Skiferie

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sun Tours er et rejsebureau beliggende i Aarhus. Vi har 30 års erfaring med at arrangere rejser, og tilbyder en bred vifte af muligheder, lige fra camping- og charterrejser i Sydeuropa til skirejser i Andorra og golfrejser i Tyrkiet. Sun Tours er en del af Primera Travel Group. Vi har danske rejseledere på vores destinationer og yder en nærværende service for vores gæster. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, Pakkerejse-Ankenævnet og Rejsearrangører i Danmark (RID).

2,9

Middel

2 t anmeldelser

Vi har tidligere med tilfredshed rejst…

Pris på nettet - forhøjet med 6.066 ved bestilling. Vi har tidligere med tilfredshed rejst med Suntours. Fredag fandt vi et godt tilbud på en rejse til Algave. 6 voksne (3 værelser) Ialt 27.882 kr. hvilket var en pris der var nedsat med samlet 6.000 kr. - så trykkede jeg på knappen for at bestille - nu lød prisen på 33.948 kr.
Altså forhøjet med 6.066 kr. Det måtte da være en fejl - efter lødag formiddag at have konstateret at både den synlige pris på hjemmesiden fortsat var 27.882 kr og ved bestilling steg 6.066 kr. ringede jeg til Suntours - nej det var skam rigtig nok prisen var flexibel. Helt uacceptabelt forsøg på bondefangeri. Så sagde jeg at så ville jeg gerne slette min booking - jamen det skulle jeg da ikke bekymre mig om - det skete automatisk når jeg ikke betalte - farvel.

11. maj 2019

Kære Jørgen Rasmussen
Tak for din henvendelse.
Det er beklageligt at høre, at jeres oplevelser med bestilling af rejse til Algarve ikke har været en tilfredsstillende oplevelse.
Når man bestiller fleksible rejser, så kan prisen variere, eftersom flybilleterne bliver bestilt direkte ved operatøren, derfor kan de ændre sig, da Sun Tours ikke har indflydelse på deres priser.

Christina

Kan bestemt ikke anbefale dette rejseselskab.

Min tidligere anmeldelse blev slettet erfarer jeg her år senere.

Det ændre ikke på jeg ikke kan anbefale at rejse med Suntours.

Aldrig har jeg oplevet lignende behandling omkring en forsinkelse.

Ville gerne uddybe men så vil den blive slette igen.

Billet nummer 87653 kundenummer 76996

1. marts 2019

Kære Johnny
Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med din rejse med Sun Tours, den kritik har vi naturligvis taget til efterretning.
Du har altid mulighed for at indgive en skriftlig klage til vores kundeservice afdeling, på følgende mail ; kundeservice@bravotours.dk

Christina

Tak til Spot deal og Sun Tours Michael!

Hejsa
Var lige lidt "rusten" udi at bestille rejser, men takker Spot deal og i særdeleshed rejsekonsulent hos Sun Tours Michael Poulsen for god og hyggelig betjening vedr. vores bestilling.
Der var så mange papirer,at vi tænkte "hille Maren hvad har vi dog rodet os ud i"?

Nu kan vi læne os tilbage, og glæde os til Rhodos tur i Juni; Tak for jer!
Vh Ebbe og Maja i Nykøbing F.

21. februar 2019

Kære Maja Huus

Mange tak for din henvendelse, som vi har læst med interesse.
Det glæder os at høre at I har været tilfredse med den service I har modtaget fra vores salgskonsulent Michael Poulsen, jeres roser til ham, er allerede videregivet.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til Rhodos i Juni.

Med venlig Hilsen

Fantastisk service

Fantastisk service

Vi havde i november købt en rejse til kreta den 22/4-2019 meget billigt, 18 dage for i alt 5.400 kr. for os begge.

Så går min hustru hen og skal have en ny hofte og bliver næppe klar til at tage af sted den 22/4.

Jeg ringer til Sun Tours og fortæller om problemet og spørger om vi kan finde en løsning hvis vi køber en 14 dages rejse til samme destination i juni måned i år. Sun Tours vender tilbage efter et par minutter og fortæller, at de gerne bytter rejsen og endda giver en rabat på cirka 1.200 kr. på den nye rejse. Det kan også vendes sådan, at den rejse vi har giver 5.400 kr. for køber Sun Tours tilbage for cirka 6.600 kr.

Da de faktisk ikke er forpligtet til at købe rejsen tilbage, synes vi det er en utrolig fin service.

Det skal siges, at vi gennem mange år har være gode kunder hos såvel Sun Tours som Bravo Tours - men alligevel

20. februar 2019

Kære Ole Pedersen
Tak for din henvendelse som vi har læst med interesse.
Det glæder os at høre at jeres oplevelser med Sun Tours har været en god oplevelse, og at vi har kunnet være jer behjælpelige med at ombooke jeres rejse til en anden dato grundet en kommende operation.
Vi ønsker jer en god kommende ferie til sommer.

Falsk reklame

Bestilte en rejse til hotel SBH Fourteventura Playa, hvor Sun Tours reklamerer med, at man kan leje cykler på hotellet - Cykelbutikken var lukket, og guiderne kunne kun henvise til leje ude i byen (En gåtur på 1230 m. - Og til en pris, der var 3 gange højere end den jeg pr. mail var oplyst om). Jeg er for nylig hofteopereret og går meget dårlig.
Sun Tour beklager lukningen af cykeludlejningen på hotellet...Men de fortsætter med at reklamere med det!

27. januar 2019

Kære Niels Kristensen

Mange tak for jeres henvendelse.
Vi er kede af at høre, om din utilfredshed vedrørende Cykeludlejning på Fuerteventura, du har altid mulighed for at indgive en skriftelig klage til vores kundeservice afdeling på følgende adresse ; kundeservice@suntours.dk

Mangel på kundeservice

Har booket en tur til Grand Canaria der bla. pga konkurs af Primera Air er ændret nu 3 gange i forhold til afrejse dag og tidspunkt. Den seneste ændring der er kommet mindre end et døgn før afrejse betyder 1/2 mistet feriedag og at vi ikke har noget sted at være de sidste 7 timer efter vi skal forlade hotellet. Eneste kommentar fra Kundeservice: Så må I gå en tur på stranden eller tage ud at spise!! Ingen kompensation og ingen kundeservice. Kan ikke anbefale Sun Tours

7. december 2018

Kære Kirsten Sørensen

Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre om din utilfredshed vedrørende jeres kommende rejse til Gran Canaria.
Grundet Primera Airs konkurs har vi desværre oplevet et par ændringer, I vores kamp for at finde flyselskaber til alle vores planlagte afgange.
Vi har forståelse for, at dette ikke er optimalt, men trods alt på jeres forståelse.

Med ønsket om en god rejse.

God og fint service

30. oktober 2018

Kære Christensen

Mange tak for din henvendelse.
Vi er glade for at høre, at I er glade og tilfredse med at rejse med Sun Tours.
Vi håber vi kan få lov at byde jer velkommen en anden gang, på en af vores spændende rejsemål.

kundeservice uden service

Har kontaktet Suntours for en skiferie til Andorra - på skisport.dk er der en reklame for fly fra Billund “ efter utallige forespørgsler har vi nu åbnet for fly Billund til Andorra” underskrevet “ MVH Suntours.
Jeg taler med en fuldstændig afvisende medarbejder på kundeservice, som intet kender til annoncen og ikke kan finde den og bare afviser at den eksisterer. Enten er det falsk reklame eller også kender hun ikke sit firma og deres udbud - en af delene. Men bare at afvise er ikke kundeservice, der mangler noget service ( åbenhed) her.

22. oktober 2018

Kære Helle

Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre om din utilfredshed vedrørende dit forsøg på at bestille en skiferie til Andorra.
Du har mulighed for at henvende dig I vores service afdeling pr. mail på følgende mailadresse ; info@suntours.dk

Sunrise Village sygdom

Var i uge 40 på Kreta hvor vi boede på sunrise village, hvor omkring 40 personer på skift lå syge med opkastninger. Kan ikke forstå at der fra Sun Tours side intet blev gjort, for at finde ud af om vores mistanke om madforgiftning var korrekt. Der var flere som kontaktede guiderne, men intet skete.

16. oktober 2018

Kære Birgit Sørensen

Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre om jeres ferie til Kreta, og jeres uheldige oplevelser I forbindelse med jeres ophold på Hotel Sunrise Village.
I har mulighed for at indgive en skriftelig klage til vores kundeservice afdeling på følgende mail ; kundeservice@suntours.dk

Christina

Ikke eksisterende kundeservice !

Skulle have været på ferie med dem d. 7 November fra Aalborg til gran canaria , men da Primera air som sagt gik konkurs skulle de jo så finde ud af noget til os , de vælger og vil flytte vores afrejse 3 dage , og så skal flyve fra Billund , uden nogen som helst former for kompensation , og så hører man senere om andre kunder i deres koncern der både har fået betalt deres parkering og opgraderet til et bedre hotel , jeg har da aldrig nogensinde kendt mage , jeg ville have undladt at give en anmeldelse af firmaet men det her er lige groft nok med så meget forskels behandling der er og elendig kundeservice , vi valgte jo selvfølgelig at fortælle damen at hun bare kunne prompte sørge for at give mig mine penge tilbage , der gik så 2 dage så var de der, det er vel acceptabelt nok, men om de så ikke er så fræk at sende en er gavekort på 500 pr person der så skal bruges inden d.31 december 2018 til at booke en rejse ved dem.

Aldrig nogensinde i livet om jeg nogensinde vil benytte mig af det som Sun tours , bravo tours og hvad nu ellers deres selskaber hedder igen.

Firmaet har jo åbenbart ingen moralske skrupler når det kommer til deres kunder , ferier er jo bestilt ved arbejdspladsen , lejebil bestilt ved ankomst , så når de bare vil flytte alt uden at kompensere , så fortjener de et hak over tuden.

15. oktober 2018

Tak for jeres fantastiske måde at klare…

Tak for jeres fantastiske måde at klare premiair s konkurs, jeres søde guide Sofia lyttede og beroligede , og vi kom jo alle hjem
Vi vælger helt sikkert Suntours igen
Yvonne Kristensen
Kreta fra d 1-10 til d 8-10-2018

9. oktober 2018

Kære Yvonne Kristensen

Mange tak for din henvendelse.
Det glæder os at høre, at I har været tilfredse med Sun Tours håndtering af Primera Airs uheldige konkurs, ydermere er vi glade for at høre, at vores rejseledere har leveret en tilfredsstillende service.

Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang, på en af vores spændende rejsemål.

Christina

Selvom Sun Tours her på Trustpilot…

Selvom Sun Tours her på Trustpilot beklager, at jeg intet har hørt fra dem, har de stadig ikke givet lyd fra sig. Det er ganske enkelt ufatteligt med en så ringe kundeservice!!

3. oktober 2018

Kære Kim Frank

Tak for din henvendelse.
Vi har taget din kritik efterretning, og kan se ifølge vores kundeservice at du har fået svar på din henvendelse.
Vi beklager den lange ekspeditions tid, dette er bestemt ikke Sun Tours sædvanlige standard.

Fantastiske guider i Fuengirola

Rejste med Suntours til Fuengirola i uge 38. Blev modtaget i lufthavnen af de sødeste guider, og transporteret til vores hotel. Hotel Villa de Laredo levede 100% op til vores forventninger, og havde den mest fantastiske beliggenhed. Desværre blev jeg syg på feriens 2 dag, og følte os derfor nødsaget til at rejse hjem. Suntours guider var super søde og meget hjælpsomme med at få bestilt flybilletter hjem til DK. Desværre gik vores længe ventede ferie i vasken, men guiderne i Fuengirola skal have stor tak for deres hjælp.
Vi vil helt sikkert rejse med Suntours igen.

26. september 2018

Kære Louise Ørskov

Mange tak for din henvendelse.
Vi er glade for at høre, at I har været tilfredse med vores rejseledere på Costa del Sol, og at de har leveret en tilfredsstillende service I forbindelse med at du desværre blev syg, og måtte rejse hjem.
Tak for dine rosende ord, de er straks videresendt til vores team på Costa del Sol.

Kreta Agia Marina

Hej, vi var på Kreta uge 32, på Galini Sea View. En rigtig dejlig ferie og hotellet er et lækkert et af slagsen. Det var andet år i streg vi rejste med jer, og samme hotel. Vi har været meget tilfredse begge gange, så mon ikke vi bestiller en ny rejse på et tidspunkt 😁 det eneste lille minus var, da vi fløj derned, var der næsten ingen info fra cockpittet, og det der var, forstod man intet af ? Tænker lidt skidt i tilfælde af nødsituation ? Hjemad var alt fint, og en helt perfekt landing i Billund. Er der planer om nogle af de nye fly, Primera får, skal flyve charter ?? Hilsen Niels

23. september 2018

Kære Niels K.S Nielsen

Mange tak for din henvendelse.
Vi er glade for at høre, at I har haft en dejlig ferie til Kreta, og har nydt jeres ophold på Galini Sea View.
Dog er vi kede af at høre, om den manglende information på jeres udrejse fra flyets kaptajn, under normale omstændigheder plejer informationen at være helt i top.
Som det ser ud lige nu, skal de nye fly flyve de længere distancer, og derfor ikke charter i første omgang, men vi håber da på, at Primera Air på sigt vil genoverveje dette, og lade dem flyve charter.

Christina

Vi har været på den skønneste ferie

Vi har været på den skønneste ferie. Kreta, Troulakis village.

Her var personalet yderst synlige, opsøgende og opmærksomme. Vores datter fyldte 7 på ferien og for hende så er det så træls at have ferie i sommerferien. Guiderne havde dog fået nys om det og vores datter følte sig som noget helt særligt med balloner, gaver og snoller på værelset fra guiderne.

Vi var også på bådtur, hvor der er også var engagerede guider på turen. Stedet var ganske okay og flyturen med DAT det samme.

23. august 2018

Kære Line

Tak for din henvendelse.
Vi er glade for at høre, at jeres ferie til Kreta har været en dejlig oplevelse, og at personalet samt vores rejseledere har leveret en tilfredsstillende service.

Dejlig ferie i Kato Stalos på Kreta

Er lige kommet hjem efter en rigtig dejlig ferie på Kreta i Grækenland. Vi boede (to børn og to voksne) i den lille hyggelige by Kato Stalos, som ligger et par kilometer fra Agia Marina og cirka 7 kilometer den noget større Chania.

Vi boede på det lille familedrevede hotel Atlantis Appartments. Værelset var en hel del større end forventet og udsigten var fabelagtig. Tror faktisk at vi fik tildelt hotellets bedste værelse hvad angår udsigt. Et dejligt view over poolområdet og det smukke Middelhav. Det kunne ikke være bedre.

Jeg giver ikke 5 stjerner, da der var nogle mindre uhensigtsmæssigheder ved værelset - f.eks. var vi lidt plaget af myrer i køkkenet og om aftenen en ram lugt af kloak fra badeværelset. Dog langfra nok til at ødelægge ferien eller skræmme os fra at booke hos Sun Tours en anden gang.

Kan varmt anbefale Sun Tours og ikke mindst destinationen Kato Stalos.

Jakob
rejsespion.dk

28. juli 2018

Kære Jakob

Tak for din henvendelse.
Det glæder os at høre at jeres rejse til Kreta, har været en dejlig oplevelse og at I har været tilfredse med jeres ophold på Hotel Atlantis Appartments.

Galini Voksen hotel

Har lige været på ferie på Kreta - Galini (voksen hotel).
rengøringen på hotellet var ikke optimal, sengetøj blev ikke skiftet, manglende toiletpapir, sand på gulvet, fjernede ikke brugt service.
Ejerens børn var I poolen og på trods af at vi gjorde opmærksom på dette, fortsatte dette, resten af ferien.
Ingen kontakt/info fra guider da vores fly var forsinket - kun en mail fra flyselskabet.
Dette selskab har mange flyaflysninger, 18 timer, 9 timer, 5 timer, og det var kun de dage vi var på kreta.
ingen oplysning i lufthavnen om vores muligheder for compensation ved flyforsinkelse osv.

5. juli 2018

Kære Charlotte Gramberg

Tak for din henvendelse, som vi har læst med interesse.
Vi er kede af at høre at jeres ferie til Kreta ikke helt har levet op til jeres forventninger i forhold til hotellets standard, samt jeres flyrejse.
I har altid mulighed for at indgive en skriftelig klage til vores kundeservice afdeling på følgende mailadresse ; kundeservice@suntours.dk
Vi håber trods ovenstående at I kunne få lyst til at rejse med Sun Tours en anden gang.

Christina

Er lige kommet hjem fra en dejlig ferie…

Er lige kommet hjem fra en dejlig ferie på Globales Palmanova Palace, Mallorca, et hotel med venligt personale, god varierende mad hele ugen. Kan kun anbefale dette hotel, kommer gerne en anden gang.

12. juni 2018

Kære Kai Dencher Johansen

Mange tak for din henvendelse.
Vi er glade for at høre at jeres ferie til Mallorca, har været en dejlig oplevelse, både i forhold til hotellet og servicen på stedet.
Mange tak for din anmeldelse, den er meget værdifuld for os.

SunTors - et mareridt ! Ingen service overhovedet

Kan kun anbefale IKKE at benytte SunTours. Vores oplevelse i 2017 sidder stadig så dybt i os, at vi aldrig rejser med dem igen.
Misvisende billeder der overhovedet ikke passede til virkeligheden, ingen service, hotel der er/var slidt helt ned. Ikke noget værelse ved ankomst. Serviceniveau kan vi ikke klage over - der var overhovedet intet, hverken på eller efter ferien !

6. juni 2018

Kære Claus Justesen

Tak for fin henvendelse.
Det er beklageligt at høre om jeres oplevelser i forbindelse med jeres ferieoplevelser med Sun Tours.
Vi håber at I tilbage i 2017 har gjort brug af vores rejseledere samt vores kundeservice afdeling efter afrejse, såfremt tingene ikke er blevet løst på tilfredsstillende vis.