ALDRI mere sun tours. Skulle havde rejst den 20/09/2020. Aflysning fra Sun tours om fredagen den 18/09/2020. Her den 14/02/2021 har vi stadig ikke fået vores penge retur. Når jeg har ringet har jeg f... Se mere

Danmarks bedste rejseselskab Igen en god ferie med Sun Tours. Ombooket til Rodos fordi Spanien lukkede, og til afgang fra Aalborg med Great Dane Airlines efter vores ønske. Super service, og perfekt... Se mere

Pas på! Havde bestilt en rejse til mine børnebørn til Kreta i august måned 2020 som de ikke kunne udnytte pga. covid-19. Sun-Tours lovede mig mit depositum på 5.898 kr. tilbagebetalt via rejsegaranti... Se mere

Købte rejse før corona virus og har betalt sun tours til tiden. Sun tours aflyser ferien, men vi har ikke fået andet end dårlige undskyldninger og mails INGEN tilbagebetaling. Vi har købt en r... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Skiferie

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sun Tours er et rejsebureau beliggende i Aarhus. Vi har 30 års erfaring med at arrangere rejser, og tilbyder en bred vifte af muligheder, lige fra camping- og charterrejser i Sydeuropa til skirejser i Andorra og golfrejser i Tyrkiet. Sun Tours er en del af Primera Travel Group. Vi har danske rejseledere på vores destinationer og yder en nærværende service for vores gæster. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, Pakkerejse-Ankenævnet og Rejsearrangører i Danmark (RID).

2,9

Middel

2 t anmeldelser

Super god modtagelse i ankomst …

Super god modtagelse i ankomst lufthavn. Hotel info super. Danske guider.
Kan kun anbefalet Sun Tours.
Henrik.

6. september 2017

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre at du har haft en super tur med god service hele vejen rundt.

Du er hjertelig velkommen igen på din næste rejse.

Mega dårligt selskab

Mega dårligt selskab! Dårlig service både før og under rejsen. Ingen information før afrejse, og turene man har booket flere dage i forvejen viser sig at være ikke eksisterende trods der er betalt for Dem!! De ting guiden lovede at undersøge, hører man aldrig fra. Den dårligste oplevelse nogensinde!! Vil aldrig booke en rejse gennem dette selskab mere. Magen til inkompetente guider har jeg aldrig set før. Føler mig virkelig så dårligt behandlet. Med det samme vi lander i Danmark vil der blive søgt kompensation for denne sygt dårlige planlagte ferie. Det kan ikke være rigtigt at man skal bruge sine hårdt og surt tjente penge på at tage på ferie og få sådan en behandling !! Pas på derude 👎👎

3. september 2017

Hej Danny

Jeg kan forstå, at du havde en dårlig oplevelse med vores guider, men håber at, du som helhed havde en god rejse og vælger at tro på, at din dårlige bedømmelse ikke gælder flyrejsen, hotellet eller destinationen.

med Venlig Hilsen

Direktør.

Dårligste selskab ever!! Book aldrig din rejse her igennem

Det dårligste selskab ever!! Bestilte og betalte for en tur rundt på øen 4 dage i forvejen, og på selve dagen viste det sig de aldrig havde booket turen til os. Så vi kunne komme med tirsdag istedet for fik vi afvide. Ja flot, skulle på denne tur på min 30 års fødselsdag, og hvordan kan vi nu være sikre på vi kommer med tirsdag!! Guiden skulle os undersøge om vi kunne komme på Jepp safari, men vi har intet hørt her 4 dage efter! Mega dårlig information og service. Bestil aldrig din rejse gennem dette firma!! 👎👎👎👎 Aldrig har jeg oplevet så dårlig et selskab

3. september 2017

Hej Tanja

Jeg er virkelig ked af at du føler du har fået en dårlig service. Jeg kan kun beklage, at du ikke var blevet booket på turen, men jeg håber det lykkedes dig at komme med på turen alligevel.

Fejl kan desværre opstå og jeg er ked af at du som helhed bedømmer ud fra en fejl sket på destinationen af vores guider og ikke bedømmer udfra hele din oplevelse fra booking, service hjemmefra, flyrejse osv.

Men dørenene står åben hos os, hvis du alligevel kunne tænke dig at rejse med os en anden gang.

Direktør.

Vi bestilte en rejse med sun Tours

Vi bestilte en rejse med sun Tours, men da vi kommer til Spanien er det Bravo Tours guide på stedet ikke sun Tours som vi købet rejsen ved.
Det er frusterende

Super tilfreds med service før ferien

28. august 2017

Hej Michael

Vi arbejder sammen med Bravo Tours, og hvis vores guider ikke har mulighed for at være til stede i lufthavnen træder de til for at hjælpe. Jeg kan godt se at det kan være forvirrende, men jeg er glad for du skriver at du alligevel gik en super service.

Du er velkommen en anden gang.

Direktør.

Super tilfreds med service før

Super tilfreds med service før, under og efter ferien ❤️

28. august 2017

Hej Jeanette

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre at du har haft et godt helhedsindtryk af at rejse med os.

Du er velkommen en anden god gang.

TAK til kundeservice.

Jeg bestilte en rejse for to til Mallorca i starten af august måned. I den forbindelse glemte jeg at tilvælge bustransfer til og fra hotellet, hvilket blev opdaget på selve rejsedagen. Kundeservice informerede mig om, at det muligvis var for sent at tilvælge bustransfer pga. ruteplanlægning. Men kort tid efter min opringning kontaktede kundeservice mig igen over telefonen. De havde sørget for bustransfer til os, og en ny billet var allerede blevet sent til min mail. Et stort TAK til kundeservice og deres fleksibilitet.

Hej Lisa

Mange tak for din ros til os og til den rejsekonsulent du har talt med.

Jeg skal sørge for at hun får besked.

Jeg håber I nød ferien.

I er velkkommen til at tage fat I os igen på Jeres næste rejse.

Direktør.

God og forventet oplevelse.

God og forventet olevelse

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse med os.

Du er velkommen til at tage fat I os på din næste rejse.

Dårlig service

Dårlig service. Rejser aldrig med dette firma igen. Kan ikke anbefale det.

Hej Jan

Jeg er ked af at du ikke føler du har fået en dårlig service.

Det er svært at se ud fra det du skriver, hvad du er utilfreds med og derfor er det også svært at hjælpe dig.

alt er ok

alt er ok, og køre til tiden.

23. august 2017

Hej Jørn

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig at du har haft en skøn ferie med os og vi byder dig gerne velkommen igen.

Direktør.

Selve opholdet med Sun Tours var fint, men ...

Selve opholdet med Sun Tours var fint. Dejligt hotel, god beliggenhed og god mad 👍
Flyvningen med Primera Air var til gengæld under al kritik. Sad 1 time ude på startbanen på udrejsen og hjemrejsen blev forsinket med 5 timer😡😡😡
Rejser ikke med Sun Tour igen, hvis de altid bruger Primera Air 😤

21. august 2017

Hej Majbrit

Det er skønt at høre at du har haft en god rejse og ferie med os.

Beklager du oplevede en forsinkelse. Du er velkommen til at kontakte flyselskabet for evt. kompensation på hjemrejsen.

Vi er desværre ikke herrer over flyændringer/forsinkelser, men jeg håber du har lyst til at rejse med os en anden gang fordi du fik en god service af os.

God oplevelse med Sun Tour

God oplevelse med Sun Tour , men kontakter jer en uge før afgang og spørger om det kunne lade sig gøre at kontakte hotel i Portugal og kunne få et værelse højt oppe ( vi har betalt 2000,- mere for havudsigt) .
Kontoret siger at de kontakter guide på stedet som vil forsøge at spørge hotellet ,fint nok . Vores sølvbyllupstur.
Men vi har undersøgt det og der har ikke været nogen kontakt til guiden på stedet ,lidt øv da vi får et dårligt værelse på 1. Sal med meget dårlig lugt ,vi klager over det og får et andet værelse på 2. Sal og der var aircon. Ikke ok ( kun en temp.27. Og en hastighed lav .! Men vi gad ikke mere da de var meget sure i reception !

20. august 2017

Hej Ole

Vi kan desværre aldrig garantere at I får Jeres ønsker opfyldt i forhold til hvor på hotellet I vil bo. Det er hotellet som fordeler værelser og de forsøger altid at opfylde alles ønsker.
Beklager hvis I ikke fik det værelse i ville, men jeg håber at I til trods for dette havde en god ferie.

Fint hotel

Fint hotel, flinke folk, lokalstemning.
Dog lå hotellet lidt langt fra stranden, specielt fordi området er ret kuperet.

19. august 2017

Hej Lis

Det glæder mig at du har haft en god rejse og oplevelse med os.

Vi står til rådighed næste gang du skal afsted.

Nem bestilling på hjemmeside

Nem bestilling på hjemmeside. Fint hotel til prisen. Meget dygtige guider.

19. august 2017

Hej Jeanne

Direktør.

Alt kørte lige efter bogen

Alt kørte lige efter bogen, pil opad.

Hej Henning

Direktør.

Det hele var lige efter bogen.

Det hele var lige efter bogen.
Meget tilfreds

Hej Kim

Direktør.

Vi har haft en fantastisk ferie på …

Vi har haft en fantastisk ferie på Rhodos, Aldemar Amelia Mare Resort.
Hotellet er kæmpestort, og ligger tæt ved en lækker strand.
Alt, fra bestilling af rejse, afgang, ankomst, transfer til hotel og retur til lufthavn har fungeret perfekt. Den søde og rare guide Mathias fortjener stor ros, vi brugte ikke guiderne under vores ferie, men oplevede ham kun i bussen og lufthavnen, og der var han bestemt behagelig. Husk iøvrigt at tage lakridser med til ham, så bliver han rigtig glad :-)
Vi vil uden tvivl rejse med Sun Tours igen, og gerne til samme hotel.

Hej Lone

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig at du har haft en skøn ferie med os og vi byder dig gerne vilkommen igen.

Direktør.

Havde en fantastisk ferie i Palmanova …

Havde en fantastisk ferie i Palmanova Mallorca. Hotellet Globales Palmanova Palace var virkelig et godt hotel hyggeligt ikke så stort rent ,pænt, sødt personale og god mad Sun tours leveret service i topklasse. Flyselskabet Primera Air fløj til tiden og fin service

Hej Anne

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god ferie og rejse med os.

Du er hjertelig velkommen igen.

Direktør.

Rengøring af lejligheden er tabt

Rengøring af lejligheden er tabt, staverne lurer på viljen, de punkterede beskidte

Hej Adis

Er ked af at høre at hotellet ikke levede op til dine forventninger. Måske du havde fat I vores guider på destinationen, så de kunne videregive din information til hotellet i forhold til forbedring. Du er velkommen til at tage fat i vores kundeservice på kundeservice@suntours.dk

Håber du havde en god ferie alligevel.

Direktør.

Optimistisk og misvisende vurdering af hotellets standard trækker ned

Alt omkring booking af rejsen m.v. fungerer lige så godt/dårligt som hos andre charterselskaber. Ingen overraskelser der. Det som i dette tilfælde trækker ned for mig, er Sun Tours klassifikation af det hotel vi valgte. Det var angivet som ***+ men kunne i virkelighedens verden allerhøjest leve op til **+ / *** . Hotellet var slidt og misligeholdt og kunne ikke tilnærmelsesvis leve op til beskrivelsen. Noget kunne tyde på, at det er ved at være længe siden Sun Tours sidst har fulgt op på hotellets performance?

Hej Erik

Jeg er ked af at du ikke syntes at hotellet levede op til dine forventninger.

Vi arbejder hele tiden på at kunne forbedre vores udvalg af hoteller og vores guider sørger for at checke op på standarden.

Jeg håber dog at du har haft en god rejse.

Direktør.

Dårlig reseption lang ventetid da vi …

Dårlig reseption lang ventetid da vi kom. Meget lidt rengøring og fik ikke skiftet sengelinned . Dårlig informationsmøde kunne ikke høre noget fordi det var meget støj for vejen udenfor .

Hej Holger

Der kan være mange gæster på hotellerne, når man rejser i højsæsonen. Men jeg er sikker på receptionen har gjort sit bedste for at hjælpe alle kunde så hurtigt som muligt.
Jeg håber at du til trods for dette havde en dejlig ferie.