Forfærdeligt firma. Har købt en vare i juli (+1000 kr). Aldrig modtaget den. Har rykket rigtig mange gange for den. De første gange fik jeg svar på at leveringstiden var forlænget pga corona. De si... Se mere
Jeg er så skuffet over service fra syndleg. Jeg bestilte i sommers en dukke de ikke kunne levere. Det er også fint nok, så jeg annullere ordren og beder om pengene tilbage. Dem har jeg aldrig fået o... Se mere
Svindler firma…. Meeeget lang leveringstid, hvis der overhovedet leverer. “Pernille” har så mange undskyldninger for hvorfor der ikke leveres. “Vi tilstræber at besvare henvendelser inden for få... Se mere
det er .... kundeservice. Bestilt 2 ting. De har kun trukket noget af beløbet men ingen meddelelser om hvornår det leveres.. Ingen tlf nr så man kan ringe dertil. Virkelig dårligt. Nogen børn... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Som Trustpilot selv skriver har vi oplevet en voldsom mængde falske anmeldelser på det seneste, hvilket har gjort at vi ikke længere besvarer anmeldelser på denne profil. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice - Så svarer vi hurtigst muligt.
Danmark
- www.sundleg.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Virksomhed politianmeldt
Virksomhed politianmeldt. Sundleg lyver og snyder bevidst sine kunder. Varer bestilt og penge trukket 7/11 2019. 3 måneder senere er varerne stadig ikke leveret. Jeg har skrevet mange mails og modtager hver gang en meget venlig og velformuleret planlagt løgn som svar (forsvundet i posten, nye varer kommer senere på ugen etc. etc.), med lovning om at varerne bliver afsendt inden for et par dage. Telefonisk kontakt er umulig.
Dårlig kundeservice, fusk, trækker penge og modtager aldrig pakke
Bestilte en vare d. 15/12 2019, pengene blev trukket dagen efter. Jeg har efter ugentlig kontakt i en måned ikke modtaget pakken til trods for at sundleg bliver ved med at sige den er på vej. Har nu forlangt pengene retur, hvilket heller ikke er sket. Handel ikke dette sted!!! Man bliver snydt.
Dårligste kundeservice og alt andet
Er der noget nyt om min ordre?! I har trukket pengene, men varerne er ikke kommet, og I svarer ikke på mine henvendelser. Man kan ikke ringe til jer. Jeg føler mig snydt og bedraget!
Handel ikke hos sundleg!
Bestilte en vare hos dem d. 22/1-20 om aften, d. 23/1-20 bliver pengene trukket på min konto, har siden da set noget til pakken og heller ikke hørt noget om at den skulle være sendt, har skrevet til dem flere gange men får ikke svar...
Kan se det er samme problem andre har og undrer mig over at de kan svare på positive anmeldelser herinde når de ikke kan svare deres kunder på mail.
Hvis ikke jeg modtager varen eller får pengene retur inden længe, går jeg til Forbrugerombudsmanden.
Rigtig god vejledning da jeg spurgte på…
Rigtig god vejledning da jeg spurgte på produktet.
Hurtig leveringstid.
Produktet levede op til forventningen.
Kan klart anbefales

Besvarelse fra sund
Vil aldrig anbefale denne forretning…
Vil aldrig anbefale denne forretning igen. Min svigermor købte en telt for lang tid siden, og min søn venter stadig på sin gave. De er dog meget hurtigt til at trække pengene fra folk åbenbart. Virkelig for dårligt. Nu venter vi penge retur hurtigst muligt, ellers vil vi handle alvorligt! 🤬
Se om du ikke kan finde en anden butik
Bestilte en gave til min datter d. 14. januar (levering 3-5 dage). Pengene blev også trukket d. 14. Gaven nåede frem d. 30. efter mange mails fra mig, og uden respons fra Sundleg (de havde angiveligt udfordringer med deres it-system). To af de bestilte varer var dog ikke på lager, og dem har vi derfor ikke modtaget.
Sundleg sendte lidt ekstra med som kompensation, det er min datter glad for.
Jeg syntes dog, at forløbet har været bøvlet, og langt fra gnidningsløst, så til trods for de ekstra ting, bliver det kun til 2 stjerner.
Og så en sidste ting: når man kigger på Sundlegs hjemmeside får man nemt den tanke, at de får 5 stjerner på trustpilot. Det er dog (på nuværende tidspunkt) ikke korrekt.
Bestil en dukke til julegave
Bestil en dukke til julegave den 17/12 og fik at vide den ville kommet om 3 dage. Den kom aldrig og fik først mail fra dem i januar hvor de fortælle at der var gået noget galt og at de først har den igen til maj måned.
Kan helt klart ikke anbefale dem.
Købte en dukke
Købte en dukke, som desværre ikke kom som antaget.
Det viste sig den ikke var på lager blev tilbudt en anden som blev sendt expres.
Jeg har før handlet her og aldrig haft problemer før.
Må sige at de løste problemet hurtigt og uden noget.
Ville handle der igen.
Og kan fint anbefale sund leg.
Kontaktede dem via Facebook.
Giv dem en chance de har haft seriøse it problemer.

Besvarelse fra sund
Varen kom ikke
Varen kom ikke. Ingen svar fra firmaet før jeg truede med politiet. Fik at vide at varen var i restordre og fik endelig annulleret handel. Køb ikke herfra.
Julegaven kom aldrig
Den 29/11-19 havde jeg bestilt en julegave til min søn. Dagen efter blev der trukket 800kr fra min konto. Jeg fik en mail den 27/12-19 om, at de havde mange bestillinger og at deres sytem var gået ned, de skrev at de nok skylde sig, at sende min pakke. Men ja nu har vi den 17/1-2020 der er stadig ingen bil og ingen penge.. Jeg er så sur og rasende over at man kan behandle sine kunder på sådan en måde. Jeg tror snart at jeg har skrevet 10 mails til dem nu ingen svar tilbage.. Jeg kan desværre se at der er rigtig mange andre end mig der ikke har fået deres vare og penge tilbage.. Jeg håber at i får lukket jeres firma ned så der ikke er andre der kommer i samme sitation!!!!
Bestilte en dukkevogn den 21/12 2019…
Bestilte en dukkevogn den 21/12 2019 fik annulleret ordenen men den 10/1 har de hævet 468kr på min konto man kan ikke ringe dem op fik penge retur den 15/1
Vælg en anden webshop!
Som mange andre herinde bestilte jeg mine varer 5/12-19 og pengene blev trukket dagen efter. Varerne har jeg aldrig set noget til og trods et utal af henvendelser har jeg i dag 13/1-20 endnu ikke fået mine penge retur. Det virker som et fupnummer!
*opdateret: jeg har i dag 15/1-20 fået mine penge retur
Varerne kommer aldrig!
Jeg har bestilt to varer, som havde en leveringstid på 2-5 hverdage. Jeg bestilte for 10 dage siden og kontakter sundleg for at høre, om jeg kan regne med leveringstiden. De skriver til mig, at de kan se, at min ordre er afsendt onsdag, men de har ikke noget 'track og trace'-nummer på pakken, hvilket de undrer sig over. Det virker meget suspekt! Jeg skriver til dem, at jeg vil have en bekræftelse på afsendelse af ordre samt 'track og trace'-nummer, så jeg kan spore pakken eller pengene retur! Jeg har endnu ikke hørt noget fra dem. Efter at have læst alle anmeldelser her forekommer, at der er noget helt galt med denne webshop!
Kender I det med at skulle til sit…
Kender I det med at skulle til sit Gudbarns barnedåb og komme uden gave? Nej, det kendte jeg heldigvis heller ikke til, indtil jeg bestilte min gave hos sundleg.dk, til stor fortrydelse, for det er SÅ pinligt at komme uden gave. Jeg havde desværre ikke set de dårlige anmeldelser herinde. På Sundleg.dk fremgår der en leveringstid på 1-3 hverdage på netop min vare. Jeg har ventet siden d. 27. december, altså over 10 hverdage. Jeg har naturligvis kontaktet dem på mail, uden at få et svar. Barnedåben er forlænget ovre, og min familie og jeg følte os som verdens dummeste at stå til en dåb uden gave. Jeg fraråder jer alle på det kraftigste at bestille hos Sundleg.dk. Jeg vil også opfordre andre kunder og deres familier der er blevet snydt hos Sundleg.dk til at advare andre. Jeg har delt mine erfaringer med Sundleg.dk i mødregrupper, terminsgrupper osv. så flest mulige ikke oplever samme dårlige behandling som mig og mange andre.
Ingen varer, men pengene trukket fra konto!
Bestilte julegaver den 1. december, får en mail den 20. december at de havde problemer med deres system, så de ikke kunne levere varerne. Jeg kunne bestemme om jeg ville vente med at få gaverne til januar eller have pengene retur. Jeg valgte det sidste, men fik aldrig pengene.
Har heller ikke fået mine varer! Men pengene (620 kr) blev trukket fra min konto og dem har jeg ikke set siden.
*Pengene kom retur den 08.01.2020!*
Har ikke fået varen jeg bestilte i…
Har ikke fået varen jeg bestilte i december , har klaget og lovning på at få penge retur, det er så ikke sket. Har skrevet igen. Kan ikke anbefale sundleg.dk
Opdatering.
Har fået pengene retur, så kan de bruges andetsteds, aldrig mere Sundleg.
Nu skriver vi den 7
Nu skriver vi den 7. januar 2020, og jeg har stadig ikke fået færdigleveret min ordre fra 11.12.19. Sidste melding er, at de tilbyder mig en anden vare. Jeg meddeler, at jeg ikke ønsker denne vare, og så sker der ikke noget. Har bedt om at få pengene retur, har jeg heller ikke fået. Det er jo lige til Kontant! Jeg har rykket mindst 6 gange via Kundeservice og messenger. Gad vide, om jeg nogensinde ser mine penge! Hold jer langt fra Sundleg!!!
Super hurtig levering 😉