Svindler firma…. Meeeget lang leveringstid, hvis der overhovedet leverer. “Pernille” har så mange undskyldninger for hvorfor der ikke leveres. “Vi tilstræber at besvare henvendelser inden for få... Se mere
det er .... kundeservice. Bestilt 2 ting. De har kun trukket noget af beløbet men ingen meddelelser om hvornår det leveres.. Ingen tlf nr så man kan ringe dertil. Virkelig dårligt. Nogen børn... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Som Trustpilot selv skriver har vi oplevet en voldsom mængde falske anmeldelser på det seneste, hvilket har gjort at vi ikke længere besvarer anmeldelser på denne profil. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice - Så svarer vi hurtigst muligt.
Danmark
- www.sundleg.dk
Andre kiggede også på
Forfærdeligt firma
Forfærdeligt firma. Har købt en vare i juli (+1000 kr). Aldrig modtaget den. Har rykket rigtig mange gange for den. De første gange fik jeg svar på at leveringstiden var forlænget pga corona. De sidste gange har jeg ikke modtaget svar. Og jeg har flere gange bedt om at då pengene retur, fordi jeg ikke længere har brug for varen.
Forleden får jeg så det første svar, om at sundleg-navnet er blevet overtaget af nogle nye. Men at selskabet som jeg har handlet med fortsat har det gamle CVR nummer, så de nye ejere af navnet kan ikke hjælpe mig. Maisam Karami som jeg skriver med kan ikke hjælpe mig, selvom han svarer fra samme mailadresse, som dem jeg har skrevet med tidligere (Pernille Kvistholt) om at varen var forsinket. De “gamle” ejere er ikke til at finde kontaktinformationer på på nettet.
Jeg har nu skrevet et almindeligt brev til den adresse som firmaet har i Næstved. Jeg giver dem 14 dage til at returnere mind penge. Hvis det ikke sker, melder jeg Sundleg til politiet.
Skuffende service
Jeg er så skuffet over service fra syndleg. Jeg bestilte i sommers en dukke de ikke kunne levere. Det er også fint nok, så jeg annullere ordren og beder om pengene tilbage. Dem har jeg aldrig fået og nu er vi i december. Jeg har skrevet flere mails til dem de ikke besvarer.
Derudover er det også under alt kritik at der ikke er et telefonnr man kan ringe til.
Det føles lidt som om de ikke vil have man kommer i kontakt med dem. Så de selv kan styre slagets gang.
Jeg har over de sidste to mdr
Jeg har over de sidste to mdr. sendt tre mails med reklamation og intet hørt. Bare ikke OK.
Fortjener ikke en stjerne for deres…
Fortjener ikke en stjerne for deres måde at handle på.
Jeg købte for noget tid tilbage en masse forskelligt legetøj. Først og fremmest var det flere uger undervejs. Da jeg endelig modtog legetøjet, fandt jeg ud af at noget af det ikke virkede. Jeg skrev til dem og de bad mig lave en reklamation som de vil videresende til fabrikanten. Det er næsten 1 år siden siden, jeg har ikke hørt fra dem. Sjovt nok så var det defekte legetøj på tilbud....
Leverer ikke produkterne
Jeg har den 2. august købt 2 gynger til en samlet pris på 1258 kr. Flere gange har jeg rykket for gyngerne. til at starte med fik jeg et svar om at de ville blive leveret indenfor en uge, men jeg har stadig ikke modtaget gyngerne. Jeg har også bedt dem om at annullere mit køb og tilbagebetale pengene. Det er heller ikke sket.
Jeg kan kun advare imod dette firma.
Sund Leg fortjener ikke en Stjerne
Sund Leg burde overhovedet ikke få en stjerne - kan se flere har samme problemer som mig.
Bestilte et gyngestativ i juni måned - pengene blev trukket men varen kom aldrig - havde jeg dog bare tjekket trustpilot.
Jeg har skrevet frem og tilbage med "Pernille", og der er flere undskyldninger.
De har bla. skrevet at der har været problemer med fragt, sammenblanding af 2 ordrer med mere.
For 5 uger siden skrev jeg at de godt kunne annullere min ordre, og returnere mine penge og det har de selvfølgelig ikke svaret på....
Handl et andet sted, hvis du forventer at få, hvad du har betalt for
Nå, men så kommer den samme klagesang herfra. Bestilte varer den 16. august for at være i god tid inden podens fødselsdag 10 dage senere.
Den 24. august har vi stadig ikke set noget til nogen af varerne, og jeg henvender mig til butikken pr. mail, der svarer 6 (!) dage senere. De forklarer de manglende varer med, at de ikke var på lager og at de burde være kommet fra leverandøren, men ikke kom.
Summa summarum skulle de blive leveret mellem 5 og 10 arbejdsdage.
De er selvfølgelig ikke dukket op endnu, så jeg skrev igen til kundeservice i i forgårs, men har ikke fået svar.
Når man læser de andre anmeldelser her på siden tegner der sig et billede af, at folkene bag er ude af stand til at drive en fornuftig netbutik, og ikke har nogle problemer med at tage penge fra folk uden at levere det, de har betalt for.
Det må sgu være et mærkeligt arbejdsliv at stå op til hver dag.
Snyd!
Vi kan på ingen måde anbefale at handle med sundleg.dk! For sen levering end lovet og endda en forkert vare. Det værste har været returneringsprocessen (som endnu ikke er lykkes). Mere end tre uger efter returnering har vi fortsat ikke fået pengene retur, og ved kontakt til deres kundeservice forsøger de at forhandle om nedslag i prisen frem for returnering. Det til trods for at deres returneringsprocedure har været overholdt.
Vi kommer a l d r i g til at benytte sundleg.dk igen.
Fusk: Trækker penge uden at afsende varer
Vare bestilt og beløb trukket med det samme på mit kort til trods for at varen ikke er afsendt. Svarer ikke på mail, og når de endelig gør er det dårlige undskyldninger. Efter flere forgæves forsøg modtog jeg endelig en annullering af min ordre (ordren som aldrig var afsendt), men har stadig ikke fået pengene retur. Har politianmeldt det og via min bank. lavet en indsigelse til Nets, samt informeret Kontant på DR.
Verdens dårligste service!
Verdens dårligste service!
Jeg købte den 26. juli en vare fra dette firma - en måned efter havde jeg stadig ikke modtaget mine varer. Jeg måtte selv kontakte firmaet gentagende gange og de er alt for lang tid om at svare og har kun dårlige undskyldninger for manglende levering. Til sidst måtte jeg bede om mine penge tilbage - som jeg stadig ikke har modtaget, trods det er 8 hverdage siden refunderingen er lavet! Jeg advarer alle fra at købe fra denne side!
Svindler firma….
Svindler firma….
Meeeget lang leveringstid, hvis der overhovedet leverer.
“Pernille” har så mange undskyldninger for hvorfor der ikke leveres.
“Vi tilstræber at besvare henvendelser inden for få dage”. Sikken en gang gas…
Hold jer langt væk fra dette svindlerfirma.
Brug ikke denne hjemmeside!
Kan desværre kun tilslutte mig de mange dårlige anmeldelser.
Lad vær med at bruge denne hjemmeside!!!
Pengene trækkes med det samme. Efter 2 måneder har jeg stadig ikke modtaget mine varer.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Jeg har kun modtaget halvdelen af mine betalte varer, som jeg bestilte 5. Juli 2021. Trods flere mailkorespondancer med "Pernille" fra Sundleg, har jeg ikke modtaget resten, selvom varen "blev pakket til afsendelse" den 19. August. De holder kun en hen. Jeg har politianmeldt Sundleg i håb om at få dem stoppet. Vi er åbenbart mange som har oplevet det samme bedrageri.
GLEM Sundleg.dk - de leverer IKKE
Ja, man kan takke sig selv for at være yderligere en i flokken, der ikke undersøgte firmaet først via Trustpilot - for så havde man da holdt sig langt væk. Svindelforetagende er vel det eneste, man kan sige, når de hæver pengene med det samme og ikke leverer varen - "grundet travlhed" - og efter annullering så hører man intet, når man beder om at få penge retur. Der er kun en ting at gøre - hold jer langt væk - og selv om det er håbløst så politianmeld dem og håb på, at det vil hjælpe andre i den sidste ende.
Hold jer langt væk ....
Virkelig dumt at jeg ikke fik kiggede på trustpilot, for jeg kan genkende hver eneste af de andre anmeldelser, fuldkommen samme historie ... bestiller varer mailer med “Pernille” dårlige undskyldninger ingen varer. Mailer frem og tilbage hvor Sundleg prøver at trække tiden ud, stadig ingen varer OG selvfølgelig har De trukket pengene med det samme.
Så lige nu 6 uger efter vores bestilling stadig ingen varer og ingen penge, vi har nu annulleret vores ordre og bedt om vores penge retur men intet sket så nu er der lavet en bankindsigelse og en politianmeldelse.
ÆV hvor er det trist at Sundleg har samvittighed til at blive ved.
BEDRAGERI - er anmeldt til politiet og e-mærket
Super spøjs måde at bedrage folk på - jeg har nu været i mailkorrespondance med Pernille fra Kundeservice via sundleg.dk gennem længere tid - jeg er vist blevet holdt hen så længe det var muligt. Samme dag som købet 31.maj 2021 tog de alle pengene - uden information herom på deres hjemmeside. Jeg har fået spam fra GLS om at de ville opkræve et gebyr på pakken - henvender mig til Sundleg - igen Pernille:-) der besvarer og fortæller mig, at der er tale om spam og at det ikke er fra deres firma.. desværre slutter "hun" af med...
Det forargelige ved dette er at Sundleg faktisk er dem som udnytter folks vilje til at støtte mindre danske virksomheder - med en super flot hjemmeside - der stadig er aktiv desværre - tilbud som ser ud til at blive opdateret - fint grammatisk sprog - det ser meget legalt ud - MEN MEN jeg er faldet i med begge ben desværre. Intet kundeservicenummer - adr er sikkert falsk - måske skulle man køre forbi Næstved:-)
Forsøger at få siden lukket ned.
Mega ærgeligt!
SNYD SNYD
SNYD SNYD. De har en meget professionel hjemmeside men I får aldrig varerne. Pengene trækkes med det samme og man kan kun få kontakt til virksomheden via mail. Og det er opdigtede navne der svarer dig.
Skammeligt at det ikke bliver lukket ned.
De bliver politianmeldt.
Fik desværre ikke tjekket trustpilot…
Fik desværre ikke tjekket trustpilot inden bestilling. Trækker penge før de sender varen og de er IKKE til at komme i kontakt med.
Tjek altid trustpilot
Desværre fik jeg ikke tjekket trustpilot inden jeg bestilte mine varer. Jeg melder mig i koret. Har fået mine varer, som jeg fortrød købet af og returnerede på egen regning. Venter nu på 3 uge på at få mine penge retur. Håber stadig