Forfærdeligt firma. Har købt en vare i juli (+1000 kr). Aldrig modtaget den. Har rykket rigtig mange gange for den. De første gange fik jeg svar på at leveringstiden var forlænget pga corona. De si... Se mere
Jeg er så skuffet over service fra syndleg. Jeg bestilte i sommers en dukke de ikke kunne levere. Det er også fint nok, så jeg annullere ordren og beder om pengene tilbage. Dem har jeg aldrig fået o... Se mere
Svindler firma…. Meeeget lang leveringstid, hvis der overhovedet leverer. “Pernille” har så mange undskyldninger for hvorfor der ikke leveres. “Vi tilstræber at besvare henvendelser inden for få... Se mere
det er .... kundeservice. Bestilt 2 ting. De har kun trukket noget af beløbet men ingen meddelelser om hvornår det leveres.. Ingen tlf nr så man kan ringe dertil. Virkelig dårligt. Nogen børn... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Som Trustpilot selv skriver har vi oplevet en voldsom mængde falske anmeldelser på det seneste, hvilket har gjort at vi ikke længere besvarer anmeldelser på denne profil. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice - Så svarer vi hurtigst muligt.
Danmark
- www.sundleg.dk
Andre kiggede også på
Check altid her på Trustpilot
Jeg må desværre melde mig ind i koret af nederen anmeldelser, jeg har bestilt en bamse som var tiltænkt som en gave og ganske som så mange andre har skrevet var de hurtige til at få pengene hjem, min pakke står nu som meldt klar til afhentning af PostNord, men ikke kommet i deres hænder endnu, det har der stået siden den 31/05.
Jeg har sendt flere mails til dem og ikke modtaget noget svar endnu, ganske som så mange andre skriver, de har oplevelsen af deres såkaldte kundeservice, eller mangel der på.
Jeg har betalt den via Viabill og jeg har haft kontaktet Viabill, som har sagt at jeg skal vende tilbage til dem, når der er gået 10 dage, fra jeg skrev til Sundleg’s såkaldte kundeservice, og så vil Viabill prøve at tage kontakt til dem, jeg har dog ikke den helt store forventning om at det vil hjælpe ret meget.
Dette er min anden dårlige anmeldelse her på Trustpilot, jeg plejer at holde en god takt og tone på nettet, min mormor lærte min hvis du ikke har noget pænt at sige, så må du tie.
Men denne gang er jeg alså nød til st tage bladet fra munden og ydre mig !!!
En ting er at det kan være travlt pga coronaen, men normalt trækker man ikke pengene før varen er afsendt og på vej med posten.
Jeg har da lært at, hvis man skal handle online, så skal man gå ind på Trustpilot og kikke på anmeldelserne før man bestiller !!!
Hold jer væk
Jeg bestilte i marts, pengene blev trukket med det samme. Jeg har ikke modtaget min ordre og efter jeg skrev ar jeg gerne ville have penge retur bliver der ikke responderet.
Lad være med at købe gennem her!
Bestilte varer tilbage i april
Bestilte varer tilbage i april - har rykket x flere uden at der er sket mere i sagen, andet end at firmaet har lovet at pengene er på vej.. mine penge blev trukket sidst i april men har stadig ikke set skyggen af dem!?
Virkelig dårlig dårlig stil.
min kone har i maj bestilt en ordre…
min kone har i maj bestilt en ordre inde ved dem og vi har ikke modtaget den endnu på trods af de lover hurtig levering pengene blev trukket med det samme
Snyd og humbuk
Hold jer fra denne butik
Deler mange andres dårlige oplevelse
Deler mange andres dårlige oplevelse. Jeg har bestilt et produkt, pengene er hævet - men ingen varer modtaget. Jeg har prøvet at skrive til dem for at annullere min ordre, da jeg nu har ventet på den i tre uger - desværre uden held. Så øv altså - sikke en måde at tjene penge på :( Derudover er de så smart, at de ikke har et telefonnummer, hvor man kan kontakte dem.
Manglende varer og penge trukket fra konto
Jeg bestilte varer til gave den 8/5. Jeg skrev til dem den 18/5, at den stadig ikke var kommet, hvortil de svarede at den ville komme indenfor 1-4 hverdage. Det gjorde den så ikke. Jeg skrev igen den 21/5, hvor de den 23 svarede det samme, at den ville komme indenfor 2-4 hverdage. I denne mail gjorde jeg opmærksom på at min ordre altså var til gave, og hvis de ikke kunne levere inden den 28/5, ville jeg gerne bede om pengene retur og annullere afsendelsen. Hertil svarede de med deres handelsbetingelser.
Siden denne mail jeg fik den 23/5 har jeg ikke hørt noget. Jeg har skrevet, sagt de skulle annullere min ordre og give mig pengene retur. På track and trace hos PostNord står pakken stadig kun som registreret. De svarer ikke, og jeg bliver i tvivl om jeg nogensinde modtager min pakke. Håber dog at få mine penge retur.
OPDATERING:
Jeg har langt om længe fået bekræftelse på, at mine penge ville blive refunderet. Men er de kommet? Nej. Jeg har lavet en indsigelse i banken, og jeg synes at forbrugerombudsmanden burde tjekke dette firma ud.
Har endnu ikke modtaget mine varer som…
Har endnu ikke modtaget mine varer som jeg bestilte d 6 maj.
Nu er det 4 uger side
Nu er det 4 uger side, at de trak pengene, men har stadig ikke set varen. Mail vil de heller ikke svare på.
Fup firma
Virkelig dårlig service!
Bestilte en gave til min nevø i midten af marts og modtog kun en besked fra gls om at label var oprettet. I midten af april havde jeg stadig ikke modtaget min ordre og kontakter dem via mail flere gange men høre ikke noget før 4 mail. De undskylder men der sker stadig ikke noget. Nu her i slutningen af maj har jeg modtaget en mail om at de har annulleret min ordre men de har stadig ikke returneret mine penge og har kontaktet dem via mail 3-4 gange men har stadig ikke hørt noget.
Jeg kan ikke anbefalede nogen andre at handle hos dem. De har ikke noget telefon nummer man kan ringe til og de svare sjældent på deres mail. De yder virkelig dårlig service.
Hold jer væk fra Sundleg.dk
De trak pengene for min bestilling 5/5, 10 dage efter svarede de endelig på min mail som var sendt 5 dage inden da det undrede mig min pakke ikke var afsendt, da pengene var trukket.
Det blev den mest ligegyldige mailkorrespondance hvor de ikke forholdte sig til mine relevante spørgsmål, nægtede at forholde sig til købeloven selvom jeg henviste til den flere gange og direkte løj om at min bestilling var på vej.
Først dagen efter de højt og helligt havde lovet jeg senest ville modtage den (15 dage efter de havde trukket pengene) fik jeg endelig en besked om at min vare var afsendt fra deres butik.
Magen til fusker firma skal man lede længe efter. Jeg bestiller aldrig derfra igen!
Møj firma
Møj firma. Snyd! Har ikke fået min vare jeg bestilte tilbage i marts og da jeg bad om at få pengene retur stoppede de med at svare.
Snyd og bedrag
Bestilte et børnegulvtæppe den 26/4 og har stadig ikke modtaget det. Kundeservice svare ikke! Utroligt at hjemmesiden ikke lukkes ned grundet snyd!!
Hvis man kunne give nul stjerner
Sundleg = usunde “forretningsmetoder”. Hvis man kunne give nul stjerner, havde jeg valgt det. Bestilt varer, betaling trukket med det samme. Ikke modtaget noget. Nogle mails frem og tilbage uden resultat.
Jeg har meldt firmaet til politiet.
Stadig ikke modtaget vare jeg bestilte…
Stadig ikke modtaget vare jeg bestilte i Marts.
Hold jer langt væk fra dette snydefirma!!!
Bestilte min vare i marts
Bestilte min vare i marts, og har ikke set varen endnu. De bliver ved med at sige at varen er på vej, men det er snart længe siden - og de er også holdt op med at svare. Pengene blev selvfølglig trukket med det samme.
Jeg har oplevet ekstrem dårlig service
Jeg har oplevet ekstrem dårlig service hos Sundleg.dk. D.4/4 køber jeg legetøj for 507 kr. Efter 3 uger, hvor jeg ikke har modtaget mine varer (der reklameres med at man har sine varer indenfor 1-3 dage). Kontakter jeg sundleg.dk. Der går 5 dage inden de svarer. Vedkommende lover jeg har mine varer indenfor 1-3 dage. Hvilket jeg ikke har. Kontakter dem yderligere 3 gange. Den samme person svarer så d.10/5 - efter 7-8 dage, jeg har nu modtaget min pakke. MEN ikke alle varer har jeg modtaget. Beder så om at få mine penge retur d.10/5 for den vare jeg ikke har fået som jeg bestilte d.4/4. Har endnu ikke fået min vare eller penge tilbage. Og de svarer kun om lørdagen 👎. Virkelig dårlig service.
Plejer at være super tilfreds kunde og…
Plejer at være super tilfreds kunde og er med på corona ikk gør noget nemmere. Men først modtaget mind vare knap en måned efter pengene er trukket og efter fire rykker mails efter varerne (som var på lager). Et simpelt undskyld kommer man langt med i stedet for at blive ved med at sige ‘vi sender om 2-4 dage’.
Dårlig oplevelse..
Dårlig oplevelse... efter lang tids venten modtog jeg ordren, hvor der så manglede en vare... da jeg reklamerede for en måned siden fik jeg at vide at de afventede leverandøren, men har stadig hverken modtaget information fra firmaet eller varen!!!
Advarsel
Advarsel! Handel aldrig hos dette firma, de er det største svindler firma jeg nogensinde har oplevet.
Jeg venter på varer jeg bestilte til jul, pengene trak de med det samme!
Fik flere måneder efter tilsendt nogle andre varer, end dem jeg først havde bestilt, men mangler stadigvæk flere
varer derfra i forhold til beløbet, og de svarer ikke når man henvender sig til dem. Havde jeg kunne give -stjerner gjorde jeg det. Hold jer langt væk fra dette firma!!