Forfærdeligt firma. Har købt en vare i juli (+1000 kr). Aldrig modtaget den. Har rykket rigtig mange gange for den. De første gange fik jeg svar på at leveringstiden var forlænget pga corona. De si... Se mere
Jeg er så skuffet over service fra syndleg. Jeg bestilte i sommers en dukke de ikke kunne levere. Det er også fint nok, så jeg annullere ordren og beder om pengene tilbage. Dem har jeg aldrig fået o... Se mere
Svindler firma…. Meeeget lang leveringstid, hvis der overhovedet leverer. “Pernille” har så mange undskyldninger for hvorfor der ikke leveres. “Vi tilstræber at besvare henvendelser inden for få... Se mere
det er .... kundeservice. Bestilt 2 ting. De har kun trukket noget af beløbet men ingen meddelelser om hvornår det leveres.. Ingen tlf nr så man kan ringe dertil. Virkelig dårligt. Nogen børn... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Som Trustpilot selv skriver har vi oplevet en voldsom mængde falske anmeldelser på det seneste, hvilket har gjort at vi ikke længere besvarer anmeldelser på denne profil. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice - Så svarer vi hurtigst muligt.
Danmark
- www.sundleg.dk
Andre kiggede også på
Hurtig levering og hurtig…
Hurtig levering og hurtig tilbagemelding på FB 👍🏼
Super service 🙂
Vi har igår modtaget trampolin fra…
Vi har igår modtaget trampolin fra Sundleg.
Kommunikationen med dem har været rigtig fin via Facebook chat hvor de har været hurtige til at svare.
Find et andet sted at handle!
Jeg bestile to ting på sundleg.dk d. 16. Februar. Pengene blev selvfølgelig trukket, men jeg fik ikke min pakke eller hørte yderligere. 10 dage senere skrev jeg så til dem for at høre hvad status var. De beklagede og sagde at de vil sende pakken i den følgende uge (da de forventede at få den anden ting hjem der). Efter 2,5 ugers yderligere ventetid, hvor jeg igen IKKE fik en opdatering angående min ordre eller noget som helst, annullerede jeg min ordre. Det gjorde de så og jeg fik min penge tilbage. De undskyldte dog ikke eller kom med en forklaring om hvorfor jeg stadigvæk ikke har fået min pakke med to ting efter EN HEL MÅNED. (Og der stod ellers da jeg bestilte at varene var på lager)
Jeg kommer aldrig til at handle der igen. Sikke en useriøs webshop, som har en mærkelig og utroværdig måde at drive forretning på. 👎🏼
De har trykket pengene for den ordre…
De har trykket pengene for den ordre jeg har bestilt, men jeg har aldrig modtaget noget.
De svarer ikke på nogen form for kontakt til dem.
Rigtig god oplevelse at handle på…
Rigtig god oplevelse at handle på siden. Alt gik smertefrit
Hurtig og nem ekspedition
2. anmeldelse (fordi sundleg ønsker det)!
Min oplevelse med sundleg.dk har mildest talt været katastrofal. Jeg har igår lavet én anmeldelse af virksomheden - men bliver idag bedt om at lave en ny. Den kommer her:
Jeg bestiller en vare 10/2 og pengene bliver trukket dagen efter. Jeg henvender mig undrende pr mail d. 23/2, 26/2 og sidst 3/3.
Jeg henvender mig også via messenger flere gange men får intet svar.
Ikke før at jeg laver en dårlig anmeldelse på trustpilot og laver flere undrende og kritiske opslag på deres Facebook side (som de kort tid filtrerer væk). Idag får jeg et opkald af virksomheden. Der har flere dårlige undskyldninger. Men ringer for at fortælle at mine penge er på vej til min konto. Tak! Men sundleg.dk kommer jeg ALDRIG til at handle hos igen.
Fusk
Fusk. Sender aldrig varen og svarer ikke på henvendelser. HOLD JER LANGT VÆK.
Modtager ingen oplysninger op ordren
Modtager ingen oplysninger op ordren.
Modtager kun defekt ordre.

Besvarelse fra sund
Fremragende!!
Produkter i topkvalitet! Har aldrig haft en dårlig oplevelse med sundleg i den årrække, jeg har handlet herinde. Hurtig levering og fremragende produkter. Kan helt klart anbefales
Dont do it
Købte i starten af december noget der skulle ha’ været min niece på 5 års, julegave. Pengene blev trukket men jeg har ikke set skyggen af hverken den vare jeg købte eller mine penge. De sendte mig ellers en mail hvor jeg fik valget om at få mine penge retur.
Man bliver snydt
Har bestilt en vare d. 10. Februar 2020 , pengene blev straks trukket dagen efter. Jeg har ingen vare modtaget . Har nu forlangt pengene retur, hvilket heller ikke er sket !!!
De svarer iøvrigt ikke på de mails man sender . Man bruger masser af tid og ulejlighed på det . Det eneste man opnår er at man bliver snydt. Ville ønske at jeg havde været smart nok til at læse disse anmeldelser inden jeg bestilte. Jeg politianmelder firmaet og kan se at jeg ikke er den eneste. Håber at firmaet bliver stoppet med deres svindel . Torben Larsen
Havde en rigtig god oplevelse
Havde en rigtig god oplevelse. Varerne kom til pakkeshoppen efter 4 dage og der var et barn der blev glad så alt i alt
Endnu en gentagelse af de andre anmeldelser... find et andet sted at handle!
Jeg kan som alle de andre anmeldelser tilslutte mig koret af folk der oplever problemer med at handle hos sundleg.dk.
Jeg har bestilt et fastelavnskostume samt ansigtsmaling, da jeg efter et par dage stadig ikke høre noget omkring min ordre eller afsendelse af den, bliver jeg bekymret og tager kontakt.
Jeg får derefter en mail hvor der står at det beklager de, men at varerne ikke er på lager og min ordre vil blive slettet.
Der stod ellers at begge dele var på lager, og jeg ville modtage dem indenfor 1-3 dage.
Nu står jeg 2 dage før fastelavn uden nogen udklædning til min søn, og har ikke mulighed for at nå og at bestille noget andet hjem :(
Stol ikke på det de skriver på hjemmesiden, og de gider ikke engang give dig besked om at varen ikke er på lager før du selv begynder at undre dig og tager kontakt til dem.
Bestiller en uro
Bestiller en uro. Den kommer aldrig. Skriver til dem og de siger pakken nok er blevet tabt i posten ?
Kan se der er mange der har oplevet det samme. Synes det er en mærkelig måde at drive en forretning på. Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne inden.
Snyd og svindel
Snyd og svindel! Varen kommer aldrig frem. Dukke bestilt d.22/1 betalt d.23/1 da jeg henvender mig via mail,er svaret at varen er blevet væk i posten.en uge senere er der stadig ikke afsendt en ny vare.jeg henvender mig igen, men hører intet.
Legetøj lugter af mug og røg !
Nu har i ikke svaret på min e-mail, og gør i det og sørger for at give mig mine penge tilbage skal jeg nok give jer en god anmeldelse herinde !( Det trænger i vidst til ) ;)
Sagen er den at de to oballs jeg har fået hjem til min baby på 5 mdr, de lugter som hvis de har ligget i en kælder hvor der er blevet røget i 50 år . Føj for den! Og kan ikke vaske lugten væk. ! Hvad foregår der ?????? Det er ikke ligefrem sund leg !
Simpelthen så ringe!!
Simpelthen så ringe!!! Bestilte en bamse, med levering inden for 2-5 dage, her 8 dage efter er alt jeg har modtaget er en kvittering for min bestilling, pengene har de selvfølgelig trukket - kommentarer på facebook blir slettet .. de lugter sq lidt for meget af "forældrefælden" 😡😡
Svindel! Varerne kommer aldrig!
Råder jer til aldrig at handle her! Varerne er aldrig dukket op, men pengene er selvfølgelig allerede trukket på min konto. Er så ærgerlig over at jeg ikke tjekkede trustpilot inden køb, men lige denne hjemmeside virkede så legitim og den er dansk, derfor var jeg ikke så bekymret. Har sendt sundleg fem e-mails på deres kundeservice mail, men intet svar er modtaget. Der er, som andre skriver, intet tlf. nr. man kan kontakte dem på. Det er en svindel butik og jeg anmelder dem i dag!
Købte legetøj herfra til vores lille…
Købte legetøj herfra til vores lille ny, klart drt bedste legetøj vi har haft indtil videre og hurtig levering samtidig, kan klart anbefaled