Stelton Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 35 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede, at brusmaskinerne ikke fungerede optimalt, da kulsyren sivede ud, hvilket resulterede i fladt vand og et stort forbrug af kulsyrepatroner. Derudover var der problemer med utætheder i maskinerne, og flaskerne, der fulgte med, gik ofte i stykker, selv uden at have været i opvaskemaskinen. Kunderne udtrykte skuffelse over produktkvaliteten, især i betragtning af den høje pris, og oplevede, at produkterne havde fejl. Nogle få andre mennesker følte dog, at designet var flot, og enkelte var tilfredse med deres brusmaskine eller oplevede god service ved ombytning af defekte produkter.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange finder designet flot og elegant, men oplever... Se mere

Quality

Kunder udtrykker stor skuffelse over produktkvaliteten, især vedrørende brusmaskiner og termokander. Mange... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen negativ og udtrykker skuffelse over, at produktet er ubrugeligt i forhold til... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Advarsel: Køb ikke Stelton brus kulsyremaskine. Den er utrolig flot, men den fungerer ikke. Kulsyrepatronen slutter ikke tæt til maskinen, så en stor del af kulsyren ender ikke i flasken - og si... Se mere

Købte en brusmaskine i Imerco, der er holdt op med at virke optimalt (kulsyren fiser ud). Imerco kendte godt problemet og vi skulle have en dims til at efterspænde kulsyre patronen med - men den havd... Se mere

Tillykke til mig selv med min nye Stelton "brusmaskine". Det er virkelig imponerende, hvordan man kan designe et produkt, der er så konsekvent dårligt til sit eneste formål. Flasken må kun fyldes 3/... Se mere

Køb ikke Stelton kulsyre maskine, den fungerer kun i kort tid. Første maskine blev utæt efter en lille måned og den fik jeg byttet gennem Kitchen one. Desværre blev nr 2 også utæt efter et par månede... Se mere

1. Hjem og have

A/S STELTON - Internationally awarded Danish Tableware. Cylinda Line by Arne Jacobsen. Stelton Line by Erik Magnussen, Aart Roelandt, Peter Holmblad, Torben Rasmussen and Martin Rosquist.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

41 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har en emma termokande

Har en emma termokande, hvor håndtaget faktisk hele tiden har været lidt løst. Nu er skruen helt gået ud og man kan vel ikke komme ind til den fra indersiden.
Jeg kan ikke ta den hen hvor den er købt, da det er en firmajulegave😒

29. maj 2021

Hej Bente
Kan du sende os en mail om, hvornår du har fået kanden i firmajulegave og gerne et foto at håndtaget til stelton@stelton.dk att: Mette, så skal vi se på det.
Stelton

Købte en Stelton elkedel

Købte en Stelton elkedel, flot design men nu er den utæt i bunden og malingen skaller af rundt i kanten.
Den er passet og afkalket efter bogen.
Den har desværre passeret de 2 år, så reklamationsretten er overskrevet.
Har haft væsentligt billigere elkedler som uden problemer har holdt længere..

Jeg har efterfølgende fået ombyttet den fra Stelton - så det er jo god service fra dem..

28. maj 2021

Hej Bettina
Vil du maile mig et foto af de problemer du beskriver på stelton@stelton.dk med att.: Mette, så skal jeg se på den.

Desværre faldt jeg på designet og den…

Desværre faldt jeg på designet og den smukke blå farvet. Den afkalkes ofte og er utæt. Med vand i, er håndtaget ikke ergonomisk placeret ift vægten af kanden , hældes dårligt.
Mærkeligt, en erfaren og kendt mærke, har ikke afprøvet denne produkt nok for at opnå tilfredse bruger. Stelton har åbenbart for meget fokus på æstetikken og ikke funktionaliteten.

24. maj 2021

Hej Maria
Jeg kan desværre ikke genkende kanden du beskriver? Send venligst et foto af den til stelton@stelton.dk inkl. din kvittering att: Mette, så skal jeg se på den.

Stelton Emma serien er forhåbentlig…

Stelton Emma serien er forhåbentlig taget ud af produktion. Et meget ringe produkt på ALLE områder. Kan ikke holde kaffen varm, sprøjter kaffe ud i rummet ved åbning, drypper og sviner... Der opstår tjære inde i hulrummet over tid, som så lækker ud ved gummipakningen i bunden, dette har ødelagt en damaskdug til 1500,- Ærgerligt for Stelton, da det nok ikke er fremmende for salget af de kommende modeller.

1. maj 2021

Hej Jens
Emma serien er en vores mest populære designs, som er elsket af forbrugere over hele verden. Jeg vil derfor bede dig tage din kande med til butikken, hvor den er købt, så de kan efterprøve den for dig og hjælpe dig videre. Venlig hilsen Stelton

Skuffelse: Stelton Emma får 2 stjerner for design

Stelton Emma får 2 stjerner for design. Andet kan jeg desværre ikke give point for. Maling skaller af, den er utæt, og den bliver hurtigt misfarvet. Aldrig er jeg blevet mere skuffet. Jeg kan derfor ikke anbefale denne vare.

26. april 2021

Hej Torben
Jeg læser af din bedømmelse, at du er glad for designet, og vil bede dig tage kanden med til den forhandler, hvor den er købt sammen med din kvittering, så kan de se på kanden og hjælpe dig videre.
Venlig hilsen Stelton

Smuk design, men funktionaliteten halter gevaldigt

Jeg ejer 5 stelton kander og har altid været tilfreds. Stor er min forbavselse da jeg i går tager min nye Emma Stelton kande i brug og vandet plasker ud til alle sider. Tænkte at det måtte være begynder vanskeligheder men nej det låg kan ikke vendes så vandet ikke vælter ud alle steder fra.

Det undre mig endnu mere når jeg så på nettet kan læse klager over det samme problem. Klager der går tilbage til 2016.

Indrømmet er vokset op med Stelton og har aldrig overvejet at læse anmeldelser først - det fortryder jeg nu.

Opdate:

Det viste sig at vores prop var defekt - manglede en del, som gør at den slutter tæt og at vandet ikke fosser ud til alle sider. Det er nu løst og jeg ændre derfor min stjerne fra 1 til 5.

Endnu en opdatering:

Det er en skodkande! Nok holder låget nu tæt efter det nederste stykke er sat på, men nu er den noget nær umuligt at få proppen af. Selv når vi forsøger at udligne undertrykket, er den meget svær at få løsnet.

Det er afgjort en skuffelse og et mega fejlkøb.

8. april 2021

Hej Mai
Vandet skal ikke plaske ud til alle sider. Kontakt venligst butikken, hvor du har købt kanden, så de kan teste kanden og hjælpe dig videre. God dag. Vh Stelton

Steltons Emme termokande er skandaløs.

Deres Emma termokande er en katastrofe. Lad dig ikke vildlede af det flotte design. Efter kort tid skaller emaljen af og den drypper fra dag ét. Kanden er helt håbløs. Den kan slet slet ikke holde kaffen varm. Jeg giver 1 stjerne fordi det ikke er muligt at give 0.

1. april 2021

Hej Jan
Vi vil bede sig tage kanden med til den butik, hvor du har købt den, så de dels kan se på lakken og dels teste den og derfra hjælpe dig videre. Venlig hilsen Stelton

Stelton termokrus kan ikke anbefales!!!

Jeg har i langtid ønsket mig en Stelton Moomin To-go kop. Jeg fik den så i gave for knapt en måned siden og og sikke en skuffelse at det yderste allerede er begyndt at skalle helt af!! Grunden til jeg ønskede mig den kop var på grund af mumitroldene udenpå og de er næsten ikke til at se mere. Jeg vasker den ikke i opvaskemaskinen og passer generelt meget på. Men der var ikke noget at gøre. Ekstremt ringe kvalitet det er hvad det er.

15. marts 2021

Hej Stella Heine Staunstrup,
Motivet skal ikke gå af, når du passer på koppen og ikke vasker den i opvaskemaskinen. Tag koppen og kvitteringen med til butikken, hvor den er købt og lad dem se på den og hjælpe dig videre. Vh Stelton

Designet er supersmukt, men

Designet er supersmukt. MEN, for pokker da, EMMA termokanden piber konstant og hver gang vi har fyldt kaffe på. Vi er kommet dertil, at vi må lade termokanden stå åben (dvs. med proppen trykket ned), lyden driver os til vanvid ellers.

28. februar 2021

Hej Lone
Prøv venligst dette, så I undgår overtryk i kanden. Der må max hældes 1,2 l kaffe i kaffekanden. Trykknappen skal være nede, når man skruer låget på, så dannes der ikke overtryk. Luk trykknappen igen efter et kort øjeblik. Afhjælper dette ikke problemet, bedes I tage kanden og kvittering med til butikken, hvor kanden er købt, så vil de kunne hjælpe jer videre og teste kanden. Venlig hilsen Stelton

Emma termokande

Vi har i julegave 2020 fået en grå Emma termokande.
Den drypper og laver ringe på bordet. Skruelåget er næsten umuligt at løsne og den er så “beskidt/farvet” af kaffe i det grå at det ikke kan fås af. Virkeligt en skuffelse, vi skulle have kigget på anmeldelserne af kanden og ikke ladet os friste af det flotte design.

28. februar 2021

Hej Karina,
I forhold til skruelåget må der max hældes 1,2 l kaffe i kaffekanden. Trykknappen skal være nede når man skruer låget på, så dannes der ikke overtryk. Luk trykknappen igen. Rengør kanden, hver gang den har været i brug. Hvis der har sat sig kaffe i låget og det ikke umiddelbart kan skylles / gnides af med en klud , så sidder det evt. i kalkrester, læg derfor en klud med husholdningseddike på låget og skyld efter nogen tid.
Vh Stelton

Hej disign Emma dårligt produkt

Hej. Ønskede os Emma elkedel, termokande ogthekande i julegave. Flot design......meeeeen ak og ve😳. Troede stelton stod for kvalitet, (har haft en termokande siden 70erne uden problemer ). Må sige at jeg virkelig er skuffet over design Emma. Proppen er ikke til at skrue af... kort efter brug misfarvet, ligner en gammel kande,drypper så vil altid skal have noget under kanderne. Bundproppen falder ofte af og ligger nede i kanden. Et virkelig dårligt produkt😡
Kan se i henviser til butikken hvor det er købt, dette er bestilt og købt på nettet, så lidt problematisk.
Træk dog dette produkt ud af jeres varesortiment. Det er da ikke ok i bliver ved med at sælge så ubrugelige kander
Mvh Dorit Preussler

18. februar 2021

Hej Dorit
Vær opmærksom på at der kun må hældes 1,2 l. kaffe i kaffekanden og max 1 l. i tekanden. Trykknappen skal være nede, når man skruer låget på, så dannes der ikke overtryk. Luk trykknappen igen. Rengør kanden og proppen, hver gang den har været i brug, læg evt. en klud med husholdningseddike rundt om proppen og skyld efter et stykke tid, det vil tage evt. kalkrester, der kan have sat sig. Venlig hilsen Stelton

Køb ikke Stelton EM77

Køb ikke Stelton EM77 - Elkedel. Vores gik i stykker lige efter 2 år. Den har altid drillet lidt, så man skulle sætte den på et par gange før den gik i gang. Køber aldrig Stelton igen.
Mvh Jimmy Poulsen

9. februar 2021

Trist :-(

Trist :-(
Jeg er faktisk ked af den behandling jeg har fået af Stelton.
Sagen er den at jeg har 2 urtepote skjuler "skærgården" de er vægge gulner meget den der har stået hvor der er lys mest. Det ser ud som om det er et klistermærke der er sat på.
Jeg har kontaktet Stelton, ikke for at få byttet, men for at få et godt råd, men det kan jeg ikke få fordi jeg har fået den ene i gave og købt den anden på DBA og ikke har kvittering :-(
Så man kan ikke få et godt råd hvis man ikke har papir :-( :-(
MAGEN TIL DÅRLIG SERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER

Jeg troede at Stelton var et troværdigt firma hvor kvalitet er i højsæde
UPS OG MEGET TRIST

4. februar 2021

Gav fruen Emma termokanden i…

Gav fruen Emma termokanden i fødselsdagsgave da hun syntes den var rigtig flot. Men men men, glæden er blevet til et irritationsmoment, for det første er skruelåget bare ikke til at løsne med mindre man bruger en papegøjetang - hvis der tillige med er overtryk i kanden og man trykker på åbne knappen sprøjter kaffen ud over det hele - når man så har skænket kaffe op, ja så løber kaffen/drypper det ned af kanden og sidder i gummibunden, så det giver masser af aftryk på div. duge/ borde. Det eneste rigtig vil være at kalder hele Emma partiet tilbage for det er sku en ommer 🤬😡

26. januar 2021

Hej Torben
Prøv med dette, så der ikke dannes overtryk. Hæld kaffe i til ca. 2-3 cm under kant, Trykknappen skal være nede når man skruer låget på, så dannes der ikke overtryk.
Luk trykknappen igen, Vh Stelton

Emma termokanden er flot flot

Emma termokanden er flot flot, men umulig at skrue låget af. Trykproppen i låget fungerer heller ikke. Pakningen bliver vredet af når man endelig får løsnet låget. Bare i ville lave en ny prop der fungerer. Nu kommer den ind bagerst i skabet.

24. januar 2021

Hej Sbjer
Låg og trykknap skal naturligvis fungere og din kande skal ikke stå i skabet Tag venligst din Emma-kande med til forhandleren, hvor den er købt, så de kan hjælpe dig videre. Vh Stelton

Har fået den super flotte Emma…

Har fået den super flotte Emma termokande i julegave, men hvad skal man lige bruge den til, når den eneste måde at åbne den på er at have en papegøjetang liggende ved siden af 🙄

Opdatering til jeres svar: så har i tilsyneladende ikke læst jeres anmeldelser, da jeg kan se jeg langt fra er den eneste med det problem..

18. januar 2021

Hej Mie
Det lyder ikke normalt, vi må bede dig kontakte butikken, hvor kanden er købt, så snart det er muligt, og forelægge dem problemet, så de kan tage hånd om det. Vh Stelton

Flot udseende, dårligt design

Hvis du fylder 1,2 l, svarende til mærket "Max", fejler elkedlerne ikke noget. De er tætte.
Hvis du derimod fylder op til hvor stålrøret blive holdt fast af plastikholderen, virker røret som overløbet i din køkkevask og leder overskydende vand ned i elektronikken, selvdestruerer kedlen og leder vandet effektivt videre ud på dit pæne bord.
Så kan du lære det.
Det er ikke en fejl, men ugennemtænkt design. Røret er formentligt designet til at lede damp ned til termostaten, så varmen afbrydes. Men der er intet gjort for at hindre vandet i at følge efter. Damp/luft-udladeren er altså opfundet. Stor kedel lille volumen. Der er rum for forbedring. Få det nu fikset. Men flot, det er den.

25. december 2020