Stelton Anmeldelser 330

1,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 33 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder rapporterer, at brusmaskinerne ikke fungerer optimalt, da kulsyren siver ud, hvilket resulterer i fladt vand og et stort forbrug af kulsyrepatroner. Derudover oplever flere, at maskinerne bliver utætte kort tid efter køb, og at de medfølgende flasker går i stykker, ofte med bunden faldende af, selv uden opvaskemaskinebrug. Folk undrer sig over den manglende kvalitet, især da produkterne markedsføres som værende af høj kvalitet og design, og prisen er høj. Dog bemærker nogle, at produkterne har et flot design og er elegante at se på, hvilket ofte er grunden til, at de vælger at købe dem. Enkelte kunder har også haft positive oplevelser med ombytning af defekte produkter og er tilfredse med deres elkedler eller brusmaskiner.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange udtrykker skuffelse over dets funktionalitet... Se mere

Quality

Kunder udtrykker stor skuffelse over produktkvaliteten, især for brusmaskiner, hvor mange rapporterer, at de... Se mere

Price

Brugere udtrykker stor skuffelse over prisen, da mange finder produkterne dyre i drift og anskaffelse.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Advarsel: Køb ikke Stelton brus kulsyremaskine. Den er utrolig flot, men den fungerer ikke. Kulsyrepatronen slutter ikke tæt til maskinen, så en stor del af kulsyren ender ikke i flasken - og si... Se mere

Købte en brusmaskine i Imerco, der er holdt op med at virke optimalt (kulsyren fiser ud). Imerco kendte godt problemet og vi skulle have en dims til at efterspænde kulsyre patronen med - men den havd... Se mere

Tillykke til mig selv med min nye Stelton "brusmaskine". Det er virkelig imponerende, hvordan man kan designe et produkt, der er så konsekvent dårligt til sit eneste formål. Flasken må kun fyldes 3/... Se mere

Køb ikke Stelton kulsyre maskine, den fungerer kun i kort tid. Første maskine blev utæt efter en lille måned og den fik jeg byttet gennem Kitchen one. Desværre blev nr 2 også utæt efter et par månede... Se mere

1. Hjem og have

A/S STELTON - Internationally awarded Danish Tableware. Cylinda Line by Arne Jacobsen. Stelton Line by Erik Magnussen, Aart Roelandt, Peter Holmblad, Torben Rasmussen and Martin Rosquist.

1,9

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 måned

Stelton brusmaskine.

Jeg kan tilslutte mig de MANGE DÅRLIGE ANMELDELSER af denne elendige sodavandsmaskine. Flot produkt, men virker kun ganske kort i begyndelsen. Herefter blæser kulsyren i alle andre retninger end ned i vandflasken. Vi er meget påpasselige med at påfylde vand indenfor den meget begrænsede markering. Vores leverandør - Trendy Living - ombyttede vores første maskine. Nu har har vi bedt om at få vores penge igen! KAN IKKE ANBEFALE NOGEN AT KØBE DEN. Vi går langt uden om Stelton næste gang.

6. januar 2025

Stelton Brus virker ikke

Vi har købt en Stelton Brus som har opbrugt kulsyrepatronen på kun 10 flasker. Det har tilmed været en udfordring at få maskinen til at fylde brus i vandet og det lyder som om at kulsyren suser ud andetsteds. (Flasken har været skruet godt fast) Maskinen ryger retur til butikken. Virkelig dårligt produkt!!

5. januar 2025

Steltons kundeservice er fremragende

Steltons kundeservice er fremragende! Hver medarbejder jeg har mødt har været utrolig imødekommende og lyttende. Kommunikationen føles mere som en samtale mellem venner end en typisk kundeservice-interaktion.

De finder hurtigt løsninger og viser stor fleksibilitet. Der er en ægte interesse for at forstå kundens behov og skabe den bedst mulige oplevelse.

16. december 2024

Købte Stelton brus/kulsyre maskine i…

Købte Stelton brus/kulsyre maskine i maj måned og har nu indleveret den i butikken som reklamation.
Købte den gr. det flotte design, men måtte efter slutningen af første patron konstatere, at den stort set ikke kunne lave bobler mere. Der kom en smule efter at have talt til ca. 35, hvor der i starten bare skulle tælles til tre.
Og en anden ting:
Når I coater f. eks. jeres to go kaffekrus, så sælg dem i rent og ærligt stål design. Coatingen falder af i flager. Kruset som sådan er god kvalitet.
Af samme grund købte jeg brus maskinen i stål designet.

26. november 2024

Jeg troede at det var flasken

Jeg troede at det var flasken, der var noget galt med og købte en ny. Men jeg oplever som alle andre at Stelton sodastream maskinen ikke fungerer. Det er en fesen gang bobler og jeg kan se at andre har den samme kedelige oplevelse. Jeg køber aldrig sådan en igen. Så hellere de billige, som man ved fungerer.

29. august 2024

Kære Louise,

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre om de problemer du har oplevet, og vi forstår din frustration over, at maskinen ikke levede op til dine forventninger. Vil du ikke kontakte os på info@stelton.com, så vi kan få en bedre forståelse af de problemer du har oplevet?

Stelton danskvandmaskine er dårlig

Stelton danskvandmaskine er dårlig
Jeg kan desværre bekræfte at stelton danskvandmaskine er pæn men ikke virker i praksis.
Jeg har efterfølgende købt en billig sodastream maskine og det er tydeligt at med helt friske opladte patroner skyder sodastreammaskinen brus langt bedre ned i vandet. PS. Jeg har en stelton stående i garagen du må få før du ´bliver snydt som jeg blev.

23. august 2024

Kære Søren,

Vi er kede af at høre om de problemer du har oplevet, og vi forstår din frustration over, at maskinen ikke levede op til dine forventninger. Vi har siden lanceringen sidste år implementeret flere funktions- og holdbarhedstest i kvalitetskontrollen for at sikre, at maskinen lever op til vores kvalitetsstandarder. Processen omkring kvalitetstest er yderst vigtig for os og vi tager derfor alle henvendelse med i vores løbende evaluering og evt. optimering af vores processer for at minimere risikoen for fejl. Vi sætter derfor også pris på din henvendelse. Vil du ikke kontakte os på info@stelton.com, så vi kan få en bedre forståelse af dit forløb og de problemer du har oplevet?

Stelton kulsyremaskine. Dårlig oplevelse

Jeg tilslutter mig de andre dårlige anmeldelser på Steltons kulsyremaskine her på trustpilot. Med den første maskine jeg fik, kom der ikke særlig meget brus i flasken. Jeg lavede en reklamation og fik en ny maskine. Den har kørt fint med den første patron. Men med den næste patron kommer der igen meget lidt brus i flasken og det virker som om der kommer kulsyre udenom flasken og maskinen drypper med vand. Hold da op, hvor har jeg brugt meget tid på Steltons kulsyremaskine. Det er slut nu. Jeg køber et andet mærke, når jeg får pengene tilbage på min 2 reklamation. Ærgerligt for det er et meget flot design, men den skal jo fungere. Funktionalitet før æstetik vil jeg mene!

18. august 2024

Kære Helle,

Vi er kede af at høre om de problemer du har oplevet, og vi forstår din frustration over, at maskinen ikke levede op til dine forventninger. Vi har siden lanceringen sidste år implementeret flere funktions- og holdbarhedstest i kvalitetskontrollen for at sikre, at maskinerne lever op til vores kvalitetsstandarder. Processen omkring kvalitetstest er yderst vigtig for os og vi tager derfor alle henvendelse med i vores løbende evaluering og evt. optimering af vores processer for at minimere risikoen for fejl. Vi sætter derfor også pris på din henvendelse. Vil du ikke kontakte os på info@stelton.com, så vi kan få en bedre forståelse af dit forløb og de problemer du har oplevet?

Stelton danskvandsmaskine

Jeg kan tilslutte mig brugeren med den elendige sodavandsmaskine. Flot produkt, men virker kun ganske kort i begyndelsen, herefter blæser kulsyren i alle andre retninger end ned i vandflasken. Vi er meget påpasselige med at påfylde vand indenfor den meget begrænsede markering. Vores leverandør - Trendy Living - har gjort deres bedste og allerede ombyttet en gang, men desværre samme problem. Tænker vi går langt udenom Stelton næste gang.

3. juni 2024

Kære Charlotte,

Vi er kede af at høre om de problemer du har oplevet, og vi forstår din frustration over, at maskinen ikke levede op til dine forventninger. Som vi har haft dialog om på telefonen har der desværre har været en fejl på de pågældende maskiner. Vi har siden lanceringen sidste år implementeret flere funktions- og holdbarhedstest i kvalitetskontrollen for at sikre, at maskinerne lever op til vores kvalitetsstandarder. Processen omkring kvalitetstest er yderst vigtig for os og vi tager derfor alle henvendelse med i vores løbende evaluering og evt. optimering af vores processer for at minimere risikoen for fejl.

Endnu engang tak for din henvendelse og tak for den positive og konstruktive dialog.

Stelton

Stelton brus danskvandsmaskine virker ikke!

Købte en stelton brus, som ikke kunne lave bobler i vandet og lækkede vand ud af alle samlinger. Nåede på en måned at udskifte 6(!!!) kulsyrepatroner fordi det var som om står og bruger kulsyre selvom den ikke er i brug. Den endte med at blive taget retur hos forhandleren som reklamation. Men jeg kan læse flere steder, at det er en generel oplevelse hos flere kunder, så jeg tror at I er klar over at i har sendt en danskvandsmaskine på gaden, som ikke virker!!

Det skal lige siges, at jeg forinden har haft en Aqvia maskine i 11 år og alene udskiftede den fordi jeg faldt for stelton brus designet, men nu er jeg tilbage til Aqvia igen og den virker bare 100%!!!

1. august 2024

Kære Luise,
Vi er kede af at høre om de problemer du har oplevet, og vi forstår din frustration over, at maskinen ikke levede op til dine forventninger. Det lyder jo til at der desværre har været en fejl på den pågældende maskine. Vi er glade for at du har fundet en løsning med forhandleren og at din sag er behandlet.
Vi har siden lanceringen sidste år implementeret flere funktions- og holdbarhedstest i kvalitetskontrollen for at sikre, at maskinerne lever op til vores kvalitetsstandarder. Processen omkring kvalitetstest er yderst vigtig for os og vi tager derfor din henvendelse med i vores løbende evaluering og evt. optimering af vores processer for at minimere risikoen for fejl.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
på info@stelton.com

Stelton

Stelton termokanden EM77 1L.

Stelton termokanden EM77 1L.

Jeg har oplevet problemer med den indvendige glaskolbe, som jeg mener er af dårlig kvalitet og let går i stykker.

Jeg har købt to af disse kander, da jeg først troede, det var min fejl, da den første gik i stykker. Efterfølgende købte jeg en mage til, og den gik også i stykker inden for en måned. Den første gang fik jeg at vide, at man ikke må hælde for varmt vand i kanden, og den anden gang gik kolben i stykker ved et let slag.

Jeg er meget skuffet over kvaliteten af disse kander, da jeg havde forventet et mere holdbart produkt fra Stelton. Jeg håber, I vil tage denne klage til efterretning og forbedre kvaliteten af jeres termokander.

8. april 2024

Hjælp til produkt

Havde kontakt med en Professionel og virkelig dygtig medarbejder!
Kan kun rose denne medarbejder. 10 point herfra! Tusind tak for god behandling og så hurtigt!
Pia

13. juni 2024

Har købt både Emma kaffe og tekande i…

Har købt både Emma kaffe og tekande i Imerco. Som hos mange andre gik først kaffekanden i stykker og blev dog erstattet med ny og så her forleden gik også tekanden i stykker efter et år. Stelton nægtede at lave den og/eller give en ny, så Imerco Roskilde gik selv ind og gav os en ny te kande.
Uhyre ringe af Stelton og dermed nul stjerner, mens Imerco har fået 5 stjerner.

7. maj 2024

Jeg kan gengive samme problem

Jeg kan gengive denne kommentar fra en anden bruger der har skrevet en anmeldelse i januar i år;

Amphora termokande
Jeg har den Rosa model med gylden folie oppe ved åbningen. Folien skaller af trods det at jeg på ingen måde har ridset i folien. Den er ubrugelig og jeg tænker at det må være usundt at indtage den afskallede folie i sin the. Det skete første gang vi hældte kaffe ud af den.

Jeg har dog ikke kvittering, da det var en firmagave, et firma som ikke eksisterer mere. Så jeg må nok bare smide den ud.

Stelton er ikke hvad det var engang, desværre.

7. maj 2024

Flot design men dårlig funktion

Jeg har været i dialog med Stelton siden jeg fik en Norman Foster Ståltermokande i julegave. Hverken gavegiver eller jeg var opmærksom på, at termokanden ikke har glasindsats og derfor kun kan holde kaffen varm i få timer. Til gengæld udvider låget sig så ret meget for at holde på denne varme og er næsten umulig at dreje. Så nu har jeg en flot men rigtig dårlig termokande, som de sammenfatter således: "Summa Sumarum er at der ikke er noget galt med kanden".
Stelton har sikkert ret, jeg er blevet klogere på termokander, men.........

25. april 2024