Advarsel: Køb ikke Stelton brus kulsyremaskine. Den er utrolig flot, men den fungerer ikke. Kulsyrepatronen slutter ikke tæt til maskinen, så en stor del af kulsyren ender ikke i flasken - og si... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
A/S STELTON - Internationally awarded Danish Tableware. Cylinda Line by Arne Jacobsen. Stelton Line by Erik Magnussen, Aart Roelandt, Peter Holmblad, Torben Rasmussen and Martin Rosquist.
Christianshavn Kanal 4, 1406, København, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg er så ked af min Stelton Brus. Kulsyren siver ud ved på påfyldning. Jeg kan læse, at man kan få en stammer til kulsyren, den bør i så fald udleveres gratis til alle, der har købt apparatet. Jeg har nu for tredje gang en flaske, hvor bunden falder af. Mine flasker har aldrig været i opvaskemaskinen.
Jeg ville ønske at jeg ikke var faldet for det flotte design med den dårlige kvalitet. Hvis jeg kunne få mine penge retur ville jeg gerne det.

Besvarelse fra Stelton
Køb ikke Stelton kulsyre maskine, den fungerer kun i kort tid. Første maskine blev utæt efter en lille måned og den fik jeg byttet gennem Kitchen one. Desværre blev nr 2 også utæt efter et par måneder.

Besvarelse fra Stelton
Advarsel: Køb ikke Stelton brus kulsyremaskine.
Den er utrolig flot, men den fungerer ikke. Kulsyrepatronen slutter ikke tæt til maskinen, så en stor del af kulsyren ender ikke i flasken - og siver ligeså stille ud, når maskinen ikke bruges.
Imerco, hvor den er købt, beretter om flere kunder med samme problem uden Stelton godtager det som reklamation.

Besvarelse fra Stelton
Er på min anden Stelton brusmaskine, fik byttet i sommer, nu lækker den igen. Maskinen er utæt hvor flasken drejes på, uanset hvor stramt den sidder.

Besvarelse fra Stelton
Købte ny tut og pakning til EM77 termokande - leveret som aftalt. Prisen på ca 300 kr inkl levering er dog i den meget høje ende. Kan ikke se hvorfor prisen skal være så høj medmindre i ønsker, at vi bare skal smide væk og købe nyt? Der er jo den mulighed, at man køber et andet produkt. Positivt at man kan få reservedele, men sænk prisen.
Fik en EM77 termokande for over et år siden og den er af meget ringe kvalitet. Den holder på varmen i max. 2 timer. Kontaktede butikken hvor den var købt. Blev bedt om, at skille og samle kanden. Det hjalp intet.
Stelton lever på et navn de var engang.

Besvarelse fra Stelton
Stelton kulsyremaskine er det dårligste køb jeg har gjort længe.
Efter mange år med flere andre mærker købte jeg denne fordi den er flot. Selve maskinen bliver våd nedenunder (dumt når man har træ bord) og patronerne bruges hurtig.
Flasken er helt elendig og bunden falder af. Vi er på nr. 2 på et halvt år og den har IKKE været i opvaskemaskinen.
Meget skuffende fra et mærke jeg ellers har været glad for.

Skrev dette til Stelton d.26.08.2025:
Til rette vedkommende.
Jeg har købt en stelton brusmaskine for 2 mdr. siden...ja, for 2 mdr. siden.
Og nu er den medfølgende flaske allerede gået i stykker.
Og nej, flasken har ikke været i opvaskemaskinen, når I skriver, at den ikke kan tåle det.
Via Trustpilot kan jeg se, at over 60 % noterer, at de er utilfredse med Jeres produkt.
Så den manglende kvalitet på Jeres flasker kender I udmærket godt.
Mit spørgsmål er, hvad har I tænkt Jer, at gøre ved det?
Ærgerligt at et så kendt brand kan blive ødelagt af flasker af dårlig kvalitet.
Det undrer mig, at I ikke ændrer kvaliteten til trods for vedvarende klager over Jeres produkt.
Jeg kan selvfølgelig godt købe en ny til kr. 199,- men hjælper det noget?
Mvh Pia Thomsen

Besvarelse fra Stelton
Stelton Brus maskinen fungerer fint. Flasken der følger med falder derimod fra hinanden!
Den metalbund der sidder på falder af.
Jeg kan se at mange har oplevet det samme. Det må Stelton også have bemærket. Men de sælges stadig, og endda til 200 kroner stykker.
Hvordan kan man blive ved med at sælge sådan en defekt flaske.
Hvis I ikke kan finde ud af at løse problemet så må I jo hyre en ingeniør der kan regne den ud for jer.
Skam jer, Stelton.

Besvarelse fra Stelton
STELTON BRUS - Jeg kan også tilslutte mig de MANGE DÅRLIGE ANMELDELSER af denne elendige sodavandsmaskine. Købte en STELTON BRUS sidst vi var i Danmark - faldt som mange andre for flot design - tog maskinen med til Australien hvor vi bor. I brugsanvisningen stod der at man skulle bruge en gaspatron med 425g og med en diameter på 60mm. Købte en gaspatron da vi kom tilbage til Australien som jeg satte i maskinen - drejede på knappen og der skete bare INGENTING. Skrev til firmaet jeg købte maskinen af - de var super gode og hjælpsomme - 5 stjerner til dem.
Skrev også til STELTON - sendte en besked til dem 5/7/25 fik hurtigt et svar tilbage at de ville komme tilbage til mig i løbet af 2 dage. 24/7 /25 skrev jeg til dem igen - ØHH jeg har ikke hørt noget - fik så samme dag dette svar: "Vi forstår din frustration og sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os. Din feedback giver os vigtig indsigt, og vi tager det naturligvis til efterretning. Selvom vi desværre ikke kan tilbyde direkte support uden for Europa, er vi kede af, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Tak igen for at gøre os opmærksomme på dette.
fra Stelton "
I kraft af at der IKKE står noget i brugsanvisningen eller på STELTON on-line hjemmeside om at maskinen kun vil fungere med gaspatroner fra Europa er det svar godt nok hvad jeg kalder ELENDIG KUNDESERVICE - en af de købsoplevelser du fortæller til ALLE du kender og fremad rettet skal jeg heller aldrig købe noget der kommer fra STELTON
Jeg havde en Emma kande, der ikke var brugt meget, men stadig udenfor garanti.
Håndtaget gik løst og jeg skrev til Stelton om hjælp.
De sendte en ny kande uden regning omgående. Der er flot kundeservice, og vi takker.
Jeg er nu på min anden Stelton. Jeg fik den første byttet fordi den meget hurtigt ikke kunne lave brus. Nu er det samme galt med den næste! På begge maskiner har de kun virket ordentligt i ca. 2 uger.
Jeg er ked af, at jeg ikke fik læst her om Stelton Brus, før jeg købte en. Flot design, en fryd for øjet, men den kan ikke karbonere vand! De to første co2 cylindre gik fint, men derefter begyndte at co2 gassen at fise direkte ud i luften i mit køkken. Fem (!) cylindre nåede jeg at få tømt på rekordtid, uden at der kom så meget som en boble af kulsyre i det vand, som var i flaskerne. Vandet var lige så fladt, selv efter at skrue på gashåndtaget i mange sekunder, som da det kom ud af vandhanen. Jeg reklamerede over den til firmaet, som jeg købte den fra, og jeg har fået pengene tilbage. Jeg har nu købt en Sodastream maskine, og den virker! Min gamle Sodastream fra 1970'erne virkede perfekt i flere årtier, jeg fortryder, at jeg ikke købte en Sodastream første gang i stedet for den Stelton Brus!
Rækte ud til kundeservice for at høre om en reservedel til en EM77 termokande. Svaret var at den manglende del desværre ikke forhandles i webshoppen. Men de fandt en ekstra fra depotet og sendte den uden beregning. Nu virker min EM77 kande igen som den gjorde dengang den blev købt i det forrige årtusinde. Tak for eminemt kundeservice.
Købte en termokande - hældetud var slået af ved modtagelsen - kontaktede Stelton og de sendte en ny hældetud u/b. Venlig og hurtig betjening.
Stelton Brus er et dårligt produkt.
Vi anskaffede Stelton Burs sidste juli sidste år pga. flot design. Efter 14 dage brug virkede maskinen ikke, den afgav ikke kulsyre som den skulle, så det blev en ombytter. Den nye maksine skulle behandles meget varsomt i påsætning af kulsyre patron. Det har virket on/off, men aldrig optimalt. Nu er vi så nået til at den ikke vil afgive kulsyre. Så der bliver sendt en reklamation via firmaet vi købte maskinen af.
Må tilstå at det er er et meget dårligt udvikilet produkt, som ikke fungere som tænkt.
Kan ikke anbefale Stelton Brus!
Ps. Ikke remklame for anden kulsyre maskine, men den 8 år gamle sodastremaer virker fortsat upåklagelig.
Hvis du bare vil have konklusionen: Hold dig langt væk fra disse produkter.
Vi fik en Stelton-brusmaskine i julegave fra mit arbejde. En utrolig flot maskine, men den virkede simpelthen aldrig. Ingen af mine kollegaer, der modtog den samme maskine, kunne få den til at fungere. Desværre opdager man først problemet, når maskinen er åbnet, og en kulsyrepatron er monteret.
Herefter blev processen helt til grin.
Jeg skrev direkte til Stelton for at forklare problemet og bede om hjælp til at få maskinen til at virke. Jeg hørte aldrig tilbage. I mellemtiden gik bunden af flasken løs, så den ikke længere kunne stå selv – på trods af, at jeg kun havde vasket den op i hånden, som brugsanvisningen foreskriver.
Efter et par uger uden svar fra Stelton kontaktede jeg leverandøren, Salling, som havde solgt maskinerne til min arbejdsgiver. Da maskinen allerede var taget i brug, kunne de ikke gøre andet end at sende den til Stelton til vurdering – enten for reparation eller ombytning.
Et par uger senere blev jeg kontaktet af en medarbejder fra Salling, der fortalte, at Stelton hævdede, at maskinen fungerede, og at de endda havde en video som bevis. De påstod også, at flasken var gået i stykker, fordi jeg havde sat den i opvaskemaskinen. Det er simpelthen usandt. Maskinen virkede ikke, og jeg har aldrig sat flasken i opvaskemaskinen. Det er urimeligt at beskylde mig for noget, jeg ikke har gjort, bare for at lukke sagen. Jeg har heller aldrig set den påståede video.
Jeg klagede til Salling, og de endte med at give mig ret og refundere pengene for brusmaskinen. En medarbejder fra Salling fortalte mig desuden, at de generelt fraråder kunder at købe Stelton-maskiner, fordi der ofte er problemer med dem. Seriøst, Salling – hvorfor sælger I noget, I ved ikke fungerer? Især når I vælger at sælge et stort parti til en virksomhed som firmagave. Hvad tænker I på?
Mit indtryk af Stelton er, at en dansk designer har fundet ud af at få produkterne billigt fremstillet i Kina og sælger dem videre, velvidende at de ikke fungerer. Det er simpelthen ikke i orden.
En pudsig detalje: Min kone ryddede op forleden og fandt en gammel termokop, som hun fik i julegave for et par år siden. Den har aldrig virket, og hun fik bare aldrig gjort noget ved det. Og ja – den var også fra Stelton.
Konklusion: Hold jer langt væk fra Stelton-produkter.
Mange tak for en god oplevelse af at bestille kopper hos Stelton.dk
De var godt pakket ind og de blev sendt hurtigt med en fin beskrivelse af forløbet.
Nu kan man desværre ikke give nul stjerner., har købt Emma termokande til te, aldrig har jeg haft sådan en (dyr termokande) DÅRLIG termokande., 1.. te filteret i låget, god idé på papiret- fuldstændig elendigt, på grænsen til det latterlige i praksis.. 2 låget er så svært at skrue på/af, ja nærmest umuligt,- nærmest komisk, at man skal kæmpe en brav og utrolig hård kamp, med en termokande. 😳 3. malingen skaller af og sidst med i dén grad ikke mindst., der ryger store sorte flager af, fordi der åbenbart har lagt sig en tyk belægning inde i selve kanden 🧐🤢 jeg er fuldstændig færdig med Stelton., for plejer dog at blive kysset og spurgt om lov før jeg bliver taget i r%ven 😏😵💫