Ik heb me toen het mogelijk was direct afgemeld voor het folderpakket van Spotta. Maar ik blijf die rommel ontvangen. Al heel vaak een klacht neergelegd dat ik wederom folders heb ontvangen en dat nie... Se mere
Se, hvad kunderne siger
je hebt 3 dagen de tijd om te bezorgen mits ze het bij tijds afleveren , deze worden pas zaterdag in de middag bezorgd of zelf op de zondag en dat terwijl je maandag gewoon verplichtingen heb. Daarna... Se mere
Nog slechter dan slecht! Ben al maanden bezig om weer het folder pakket te mogen ontvangen. Dan komt ie 1 keertje en daarna weer maanden niet. Zo vaak een klacht ingediend maar altijd van die standaar... Se mere
Zoals andere reviews ook schrijven: 1 ster is al te veel. Folders worden niet meer geleverd, al maanden niet. Melding maken geeft niet, klantenservice geeft ook niet thuis. Folderkiezen.nl heeft... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Slavendrijvers
Slavendrijvers! Dat zijn het. 200 folders waar je 3 uur over zou moeten doen na 5á6 uur pas klaar voor maar 14€
Al 6 weken geen folders bij meerdere…
Al 6 weken geen folders bij meerdere adressen in onze buurt. 3 meldingen gedaan via de website en telkens een standaardantwoord dat ze de bezorger aanspreken en dit zullen monitoren. Dat heeft dus geen enkel effect. Waardeloos bedrijf en bagger klantenservice.
Minder dan 1 ster
Minder dan 1 ster! Heb al verschillende malen aangegeven dat ik ongewenste folders in mijn brievenbus krijg. Ik hoef die t....... Zooi niet. Wordt gezegd dat ze er iets aan doen, maar je blijft kilo's oud papier in je brievenbus krijgen. Zelfs met nee-nee boven en op de brievenbus. Werken er soms analfabeten als bezorger
Structureel probleem bezorging folderpakket
Sinds ik hier bijna 3 jaar geleden ben komen wonen is het drama met de bezorging! Bezorger gaat kennelijk 4x per jaar op vakantie van het geld en er wordt géén vervanging geregeld. Vele klachtmeldingen verder nog steeds niets opgelost. Ook ontvang wij bepaalde supermarktfolders niet meer en bepaalde andere populaire folders af en toe. Ik heb zojuist de zoveelste klacht ingediend, mijn laatste was van vorige week. Heb nu erbij gemeld dat ik de bedrijven die Spotta voor hun bezorging betalen, zelf ga inlichten over de wanprestaties van Spotta. Zou iedereen moeten doen, dan stappen deze bedrijven op de duur echt wel over op een andere bezorgingsdienst.
Ongeïnteresseerde telefonisten
Al een keer of 7 gebeld dat ik geen folders meer wens te ontvangen. Elke keer duidelijk vermeld dat dit zou worden doorgegeven aan de bezorger. 6 weken lang tóch weer een pakket elke week opnieuw gebeld. - O mebeer, ik ga het doorgeven aan de bezorger.- - Ja, maar dat zei u de vorige keer ook -. - ik maak een extra notitie -
En đi 6 weken lang. Ze doen er gewoon niets nee terwijl het een recht is om geen ongeadresseerd reclamedrukwerk te willen ontvangen. Volgende keer stuur ik de hele handel in blanco enveloppe ongefrankeerd terug. Kijken, of dat helpt
We krijgen al weken geen folder pakket…
We krijgen al weken geen folder pakket meer, nadat de wekelijkse controle is afgeschaft.
Bezorgers hebben nu vrij spel; of er wordt bezorgd of niet, ze krijgen het geld toch wel.
Bij niet ontvangen reclame kun je een melding doen, maar verder dan dat kun je niet.
Zo wil ik ook wel geld verdienen, gecontroleerd wordt er toch niet.
En als het tijd is om het oud papier klaar te zetten kunnen de folders er ook bij,
ze bellen mij altijd als ik op school…
ze bellen mij altijd als ik op school zit daardoor werd mijn telefoon ingenomen en moest misschien tot half 5 wachten maar docent was op blessings ik hoop dat degene die de belletjes pleegt zijn kleine teen stoot
Al heel lang krijgen wij de folders…
Al heel lang krijgen wij de folders maar af en toe. Zeer onregelmatige bezorging. Klachten bij Spotta genereren een standaard antwoord maar geen verbetering. Het automatisme van antwoorden geeft ook een gevoel van klant min achting. Tijd voor Radar of de Consumentenbond hier eens wat aandacht aan te besteden.
Spotta
Aan alle winkeliers die folders laten verspreiden door SPOTTA !!! Beste winkeliers het word tijd dat jullie spotta eens flink aanpakken, de wekelijkse aanbiedingen en folders worden regelmatig NIET bezorgd en dit kost ook geld voor de winkeliers en de klanten. Winkeliers/supermarkten laat uw gezag gelden en pak spotta eens stevig aan wantspotta is een waardeloos bedrijf.
Waardeloos bedrijf.Onbeschoft aan de…
Waardeloos bedrijf.Onbeschoft aan de telefoon en komen met loze beloftes.Bezorgers doen hun werk niet maar wel geld vangen.Onregelmatige bezorging.
Weken lang al geen folder pakket.
Zeer onvriendelijk bedrijf ze betalen…
Zeer onvriendelijk bedrijf ze betalen niet uit ja als je tot Max 75,00 heb verdiende maar als je 200 krijgt is er ineens een bankprobleem en kan ik niet naar zh om onderzoek te laten voeren in andere stad ivm drukte en wachtlijsten Spotta laat mensen die voor medische klachten naar een zh moeten gewoon betasten terwijl ik al sinds 30 juli om 02:01 smacht geld had moeten krijgen. En dan liegen wij over verspreiding alle. Wat wij als bezorgers fout doen komt op a4 alles wat zij fout doen komt onderop de stapel bedankt fake bedrijf ze vergeten wel dat zonder onze bezorgende zij geen vreten op hun bord zullen hebben. Echt diep vergist in hun leek zo kuemkkkssaj
Al maanden worden er geen folders meer…
Al maanden worden er geen folders meer bezorgd. Klagen bij Spotta heeft niet geholpen.
Had ik de reviews maar eerder gelezen
Had ik dit maar gelezen voor ik dacht, ik vraag een persoonlijk folder pakket aan. Als oplossing voor mijn probleem, ik heb namelijk ja ja en krijg al maanden geen folders of regio krant. Klagen helpt niks en zoals eerder geschreven deze ene ster is nog teveel. Alles wat je doet mailen of bellen wordt als klacht doorgezet. De bezorger is nieuw en doet zijn best of deze persoon is ziek!! Het zijn de gebruikelijke antwoorden. Misschien moeten we onderling elkaar helpen. Degene met nee nee delen de folders met ons? Helpen wij gelijk ook het milieu…..
Slecht bedrijf
Wat doet dit bedrijf in godsnaaam?
Alleen maar automatische antwoorden sturen maar niks oplossen.
Belabberd bedrijf. Alles wat al eerder is gemeld aan…
Alles wat al eerder is gemeld aan klachten is volledig juist. Ook ik ontvang al maanden geen folders meer ondanks de ja/ja stickers.
Enkele malen gemeld maar daar ben ik mee gestopt. Zonde van de energie.
Ik moest minimaal 1ster geven anders kom je niet verder in het proces. Maar zelfs deze ene ster zijn er nog 3 teveel.
Dit bedrijf zou zich moeten doodschamen of het bijltje erbij neergooien.
krijg al maanden geen persoonlijke…folder pakket.
krijg al maanden geen persoonlijke verpakte folders op meldingen word niet gereageerd.
tevens worden hier in de wijk de brievenbus folders ook niet meer bezorgt klagen heeft geen zin.
de bezorger verdiend zijn geld makkelijk via de papierbak , Dat is niet waar de folder aanbieders voor betalen!
Melding maken heeft geen zin.
Het heeft geen enkele zin om een melding te maken dat het folderpakket niet bezorgd wordt. Er wordt namelijk niets opgelost. Het is al meer dan een jaar ellende. Heel af en toe komen er folders in de bus.
we ontvangen al 8 weken geen folders
we ontvangen al 8 weken geen folders. Diverse meldingen gemaakt bij spotta, maar alleen algemeen mail terug of algemene antwoorden aan de telefoon.
Ïn mijn bus ingevuld, folderkiezer ingevuld maar niets helpt, wat een waardeloos bedrijf.
En de ondernemers maar betalen voor het bezorgen van de folders, die moeten eigenlijk geld terug ontvangen van Spotta
Ongewenste reclame & negeren NEE/NEE STICKER
Deze milleuvervuilers hebben besloten om in onze gemeente (Den Bosch) alles “geadresseerd” te bezorgen. Dwars door onze NEE-NEE sticker heen dumpt de bezorger wekelijks bakken aan ongewenst oud papier.
Spotta geeft deze kinderen letterlijk de opdracht om alle brievenbusstickers te negeren. En nou eisen ze dat iedereen die AL DUIDELIJK VOLGENS HET LANDELIJKE STICKERSYSTEEM NEE(!!!) ZEGT, zich ook nog eens via hun website afmeldt om van deze spam, deze reclameterreur, af te komen.
De bezorger moet dus een of andere door Spotta bedachte lijst volgen en krijgt kennelijk zo veel troep mee dat een deel gewoon op de grond wordt gedumpt, bij het medisch centrum dat ook op de reclamelijst staat. Ergens ook wel te begrijpen, want die krijgt ongetwijfeld honderden geadresseerde pakketten mee, ongewenst en wel, en mag het verder uitzoeken. En de gemeente verbiedt het iedereen reclame te verspreiden behalve bij JA/JA stickers. Zogenaamd geldt dit niet voor spotta, en zo gaan ze door met hun “geaddreseerde” vervuiling.
Ik heb me nergens voor aangemeld en wil dit niet! Dit valt duidelijk te lezen op mijn brievenbus, maar Spotta is ongevoelig voor dit argument. Ik moet het maar door m’n strot geduwd krijgen of me via inmijnbus.nl afmelden (waarbij ze persoonsgegevens en ip adressen opslaan, wat ik ook niet wil). Werkelijk schandalig!
NEE = NEE. Hoezo “denk aan het milleu?”
Al maanden geen folderpakket ontvangen
Al maanden geen folderpakket ontvangen. Eerst kreeg ik te horen dat wij een Nee/Nee sticker zouden hebben. Hebben gewoon een Ja/Ja sticker. Geef elke week klacht door. Krijg steeds als antwoord dat de bezorger wordt aangesproken, daarna de vervangende bezorger enz. maar er gebeurt niets. Triest voor al die winkels die betalen voor de bezorging van hun folders. Dit is echt schandalig.
Læs mere om andre typer anmeldelser.