Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onderdeel van Spotta is Folderkiezer. Zeer slechte tot geen bezorging van de folders ondanks de vele klachten. Enige reactie van hun kant blijft ook uit. Dus erg onbetrouwbaar bedrijf. Terwijl de be... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zeer slecht eerste bijbaantje

Zeer slecht eerste bijbaantje! Je krijgt extra folders zonder dat dit word gemeld en je krijgt er niet eens extra voor betaald! Schandalig! Op de reclames staat ook dat je alles binnen een uur klaar kan hebben maar met de folders die ik krijg ben ik wel 3 dagen bezig! En daarvoor word ik ook nog zwaar onderbetaald

17. maj 2026

Spotta

Ik en mijn vriendin wouden ons aanmelden voor spotta. We gingen met iemand chatten om te vragen of er nog een wijk beschikbaar was. We moesten 10 minuten wachten voordat iemand kwam en toen kwam er iemand en die zei dat we 2 dezelfde accounts gingen aanmaken terwijl we gewoon onze eigen gegevens in hadden gevuld. Toen werd mijn chat geblokkeerd voor helemaal niks en tegen mijn vriendin zei ze dat ze normaal moest doen. Daarna had ik nog een chat aangemaakt die werd meteen geblokkeerd. Ik ben zeer teleurgesteld. Wij gaan hier niet werken

13. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onderdeel van Spotta is Folderkiezer.

Onderdeel van Spotta is Folderkiezer.
Zeer slechte tot geen bezorging van de folders ondanks de vele klachten. Enige reactie van hun kant blijft ook uit. Dus erg onbetrouwbaar bedrijf. Terwijl de bedrijven waarvoor zij reclame maken hiervoor wel betalen. Ik snap niet dat die bedrijven niet aan de bel trekken,
Ik ga er in ieder geval mee stoppen, dus voor mij geen folders meer via Spotta.

13. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al 3 weken geen reclamefolders…

Al 3 weken geen reclamefolders ontvangen, klacht ingediend, ondanks ja ja sticker, men ontvangt een antwoord wat helemaal maar dan ook helemaal niets met de klacht te maken heeft.
Heb vriendelijk aangeboden of ik het bericht/klacht in het engels of duits naar hun toe zal sturen, tenslotte willen we toch helpen, nietwaar. Een paar regels in engels of duits schrijven is geen moeite, en als spotta dan beter begrijpt wat de klacht, al 3 weken geen wekelijkse folder ontvangen ondanks ja ja sticker betekend dan doen we dit toch. Tenslotte weet toch iedereen dat de folders van Appie de twee grote supermarkten en twee grote drogisterijen in Nederland in het weekend op je matje of brievenbus ploffen. EN NIET ONTVANGEN IS TOCH OOK NIET ZO MOEILIJK TE BEGRIJPEN. GRAAG UW REACTIE SPOTTA .......

10. maj 2026

Slechte service

Hallo

Er word toch niets aan gedaan. Krijgen al maanden geen reclame meer. Aangemeld dat t via de post komt dan komt t een keer en dan niet meer. Dat staat opeens zogenaamd dat ik nee heb ingevuld terwijl ik dat niet gedaan heb.....
Maar goed t internet staat vol van klachten van jullie dat zoveel mensen het niet ontvangen.
Dus ga ik we nu ook weer vanuit dat t niet komt...
Reageren alleen met standaard mail
Mvg

6. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb anderhalf jaar voor Spotta…

Ik heb anderhalf jaar voor Spotta bezorgd, maar ik ben per direct gestopt. Ondanks een officieel bijtincident door een hond (gemeente-registratie aanwezig) weigerde Spotta de straat te blokkeren. Veiligheid telt niet voor dit bedrijf, alleen dat hun folders in de bus komen. Ze dwingen een 14-jarige om in een onveilige straat te werken. Daarnaast wordt de werkdruk ongevraagd verhoogd naar meer dan 20 kilo aan folders. Zoek alsjeblieft een ander bijbaantje waar ze wel om je veiligheid geven.

29. april 2026

Spotta slechte bezorging.

Ik ben nu al 4 weken aan het proberen om de reclame folders weer te ontvangen. Echter zonder resultaat, het enigste wat ik te horen krijg is sorry of wat vervelend maar daar krijg ik geen folders van.
Dit is een klantonvriendelijk en slechte bezorg bedrijf die de particuliere mens niet tevreden stelt

21. april 2026

Nul sterren

Nul sterren
Ik wil je troep niet
Er is een reden dat ik een sticker heb maar "aan de bewoners van" dan is het geadresseerd.
En.... zaag nog maar een bos om de papierbak mee te voeren!
Simpelweg een rotstreek, maar je bedondert ook je adverteerders want ik kijk er niet eens naar

29. marts 2026

Ongewenste spam meuk

Zelfs als je een nee sticker hebt, krijg je ineens uit het niets hun shit in de bus. Zogenaamd geadresseerd drukwerk. Ik hoef die meuk niet, en natuurlijk ga ik niet mijn hele hebben en houden invullen op de site van een stelletje spammers. Superslecht voor het milieu ook.

29. marts 2026

Slechte klantenservice

Wat een waardeloos bedrijf. Al 4 weken achter elkaar bellen we dat we geen folders meer ontvangen. Wordt totaal niets meegedaan. Geven zelfs aan dat iemand met een andere wijk heel graag deze wijk zou willen doen. Een klacht indienen heeft dus totaal geen zin.

5. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb al jaren een "nee nee" sticker…

Ik heb al jaren een "nee nee" sticker maar krijg ineens ongevraagd een folderpakket. Om de optie open te houden dat de bezorger deze mogelijk over het hoofd heeft gezien heb ik een briefje bij de bus gehangen met aub geen folders, zie nee nee sticker. Nu heeft de beste bezorger het pakket maar gewoon op de grond voor mijn deur gegooid. De enige optie die ze geven is om je adresgegevens online door te geven maar daar zit ik helemaal niet op te wachten. Ik heb nooit om die folders gevraagd en een nee nee sticker is gewoon rechtsgeldig, deze hebben ze te respecteren.

20. marts 2026

Welke folders????

Krijgen nu al 6 weken geen folders meer, paar keer gemaild dan krijg je alleen terug wij zullen het bespreken met de bezorger. Dan maar bellen, ze geven geen antwoord op je vraag en dan hangen ze op tot aan 2x toe.

17. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verschrikkelijk bedrijf - doen niets alleen een antwoord sturen

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Je krijgt "braaf" een reactie dat ze het met de bezorger gaan bespreken maar ondertussen krijgen we al ruim een jaar geen folders meer. En de bezorger voor zijn ritje naar de papiercontainer maar braaf zijn geld opstrijken natuurlijk.
Je komt echt geen stap verder met dit bedrijf maar blijf wel consequent iedere week een klacht indienen.

15. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Toch steeds extra niet gekozen folders

Ik krijg wel telkens een folder pakket maar ik krijg steeds folders extra waarvoor ik niet heb gekozen. Ook steeds dezelfde. Bij mij staan ze uitgevinkt maar krijg ze dus toch. Meerdere keren een klacht ingediend zonder resultaat. Alleen een dom standaard antwoord dat je de folders krijgt die je hebt aangevinkt. Dus niet. Dan heeft het hele concept geen zin.

15. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ondanks een ja-nee sticker toch reclame

Ondanks een ja-nee sticker komt er al zeker 6 weken een folderpakket. Elke keer contact gezocht, formulier ingevuld, nummer doorgeven. Een bericht dat contact met de bezorger wordt opgenomen. Het helpt niks.

13. marts 2026

waardeloos bedrijf

0 sterren voor dit waardeloze bedrijf. Ik ontvang al maanden geen folders meer en dat is mijn eigen schuld zeggen zij want ik vink aan dat ik geen folders meer wilt ontvangen. Maar dat heb ik nooit gedaan 😂😂😂 wat werken daar voor figuren want volgens mij snappen ze het niet zo.
Zo klaar met dit bedrijf. Wordt tijd dat het overgenomen wordt door mensen die wel genoeg hersencellen hebben

12. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al tientallen keren een klacht…

Al tientallen keren een klacht ingediend, maar er gebeurd echt nooit wat mee!!
Ik snap echt niet dat zoiets niet door een klachtencommissie wordt aangepakt.
Te gek voor woorden!

9. marts 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.