Ik heb me toen het mogelijk was direct afgemeld voor het folderpakket van Spotta. Maar ik blijf die rommel ontvangen. Al heel vaak een klacht neergelegd dat ik wederom folders heb ontvangen en dat nie... Se mere
Se, hvad kunderne siger
je hebt 3 dagen de tijd om te bezorgen mits ze het bij tijds afleveren , deze worden pas zaterdag in de middag bezorgd of zelf op de zondag en dat terwijl je maandag gewoon verplichtingen heb. Daarna... Se mere
Nog slechter dan slecht! Ben al maanden bezig om weer het folder pakket te mogen ontvangen. Dan komt ie 1 keertje en daarna weer maanden niet. Zo vaak een klacht ingediend maar altijd van die standaar... Se mere
Zoals andere reviews ook schrijven: 1 ster is al te veel. Folders worden niet meer geleverd, al maanden niet. Melding maken geeft niet, klantenservice geeft ook niet thuis. Folderkiezen.nl heeft... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Website is duidelijk bedoeld om mensen af te poeieren
Website is duidelijk bedoeld om mensen af te poeieren. Geen enkele poging werk en eindigt altijd in een ‘te veel pogingen de laatste dagen’
Oplichters van het zuiverste soort
Oplichters van het zuiverste soort. Je kunt zogenaamd een klacht indienen als je ongewenst folders krijgt. Maar nog voordat je kunt melden dat er weer een pakket is bezorgd is je dossier al gesloten. Je zou zogenaamd het nummer dat op het folderpakket geprint is kunnen doorgeven maar dit is (opzettelijk?) onleesbaar. Alles is in het werk gezet om de schijn op te houden (voor de autoriteiten?), maar het probleem bewust niet op te lossen. Ik neem aan het resultaat van een succesvolle lobby om de Nee-Nee sticker te mogen negeren.
Al maanden geen folders meer ontvangen
Al maanden geen folders meer ontvangen. Bij een klachten mail krijg je een standaard no-reply mail terug. Ze doen er niks mee. Echt heel slecht en zo te zien ben ik niet de enigste.
SPOTTA doet het niet
Regelmatig heb ik contact gehad met Spotta via mails, die de klachten niet op waarde weet te schatten, want het helpt allemaal niks wees eens consistent in je service. Ze zouden dit oplossen maar niet heus.
Volgens mij verdient Spotta aan de bedrijven en bezorgers in dienst hebben die denken dat is makkelijk verdienen, dus geen folders bezorgen. Ik vraag me inmiddels toch ook af wat Spotta verstaat onder kwaliteitsbeheer, want ook dat is ver te zoeken net zoals het oplossen van het niet bezorgen, ze beloven je van alles maar ik zie nog steeds geen folderpakket in de bus dit is pure oplichting t.o.v de bedrijven die op de verspreiding van hun dure folders vertrouwen! Zeker nu de winkels weer open zijn.
Volgens Spotta s er een nieuwe bezorger??
Week na week heeft mijn klacht geen enkel effect.
Dus vind ik dat Spotta nog dommer is dan een ezel, want die stoot zich in het gemeen maar 1x aan dezelfde steen!
Lak aan de nee-nee sticker
Ze geven hun, vaak minderjarige, bezorgers de opdracht om reclame te bezorgen ongeacht de wens van de bewoner om dit niet te doen, ook wanneer er een nee-nee sticker hangt. Onder het mom van “geadresseerde reclame” wat het helemaal niet is. Zelf een lijst maken en ongevraagd adressen er op zetten is niet hetzelfde Spotta.
waardeloze instelling al tijden geen…
waardeloze instelling al tijden geen folders gehad , en wat krijg je als antwoord, uw bezorging staat op nee, zal wel een vast antwoord wezen, terwijl je zelf niks gewijzigd hebt.
Ordinaire bedriegers
Ordinaire bedriegers, die rotzooi in je brievenbus proppen. Ver van wegblijven!
Waarom zou ik mij afmelden voor troep waar ik niet om gevraagd heb?
Spotta doet NIET waarvoor het bestaat
De service die beloofd wordt is er helemaal niet. Al meer dan een jaar geef ik aan geen folders te willen ontvangen en iedere week loop ik braaf met de folders naar de papierbak om ze er ongelezen in te gooien (plastic in de plastic bak). Ze hebben ook een klachtenservice, die vul ik ook al regelmatig in, krijg je een berichtje dat ze met de bezorger gepraat hebben om de volgende week weer met de folders naar de papierbak te lopen
Spotta Folderpakket en telefonist.
Folderpakket, met daarin folders die al ingaan op zaterdag of maandag, met op=op aanbiedingen, mag tot en met DINSDAG 21:00 uur (!!!!) bezorgd worden !!
ik vind dit absurd, want de op=op-aanbiedingen zijn dan zeker al op !!!
En dan bel je ze dinsdags overdag ("AL" !!!!!) en dan wordt je afgewimpeld, want ze kunnen er dan pas op WOENSDAG achteraan en zie dan je pakket nog maar te krijgen !!!! En ook nog met een heel arrogant, betweterig toontje !!!
Ook geen gemeentelijk weekblad
Al in geen maanden geen folders en weekblad ontvangen. Voor wat het weekblad betreft is dit zeker heel vervelend, aangezien hierin vaak informatie van de gemeente staat. Ik heb meerdere keren een klachtenformulier ingevuld, maar dan krijg je enkel in no-reply mailtje terug. Ook gebeld maar dan wordt er gezegd dat de klacht is "doorgezet" naar de collega's en vervolgens weer geen folders / weekblad.
1 ster is te veel
1 ster is te veel
Nu al voor de 3e keer die onzin folders ontvangen terwijl er een NEE NEE sticker op de deur zit!
Onbeschoft
Ik was bezorger en ik vond het niks en er werd echt super onbeschoft gedaan en er werd neit naar je geluisterd.
Folderkiezer : Geef GEEN gegevens aan dit bedrijf.
Ik hoor veel mensen klagen dat ze het pakket ontvangen met nee sticker op de bus.
Ik heb het tegenover gestelde, heb een pakket samengesteld online wat ik graag ontvangen wil.
Heb meerdere reviews gegeven.
De eerste was negatief omdat ik de folders ineens niet meer kreeg, ik heb hierover contact opgenomen.
De 2e was positief omdat ik de folders 3 weken later weer kreeg.
Wat denk je, 3 x op vrijdag het folder pakket gekregen en daarna weer niet meer.
Het ziet er uit als een betrouwbaar bedrijf maar er is iets grondig mis met dit bedrijf.
Ongevraagde rommel in mijn brievenbus
Ongevraagde rommel in mijn brievenbus. Wat een onbeschoftheid! Er zit al jaren een NEE sticker op mijn brievenbus. Die zit daar met een reden.
Nog geeneens één ster
Nog geeneens één ster. Folders worden gewoon door je strot gedrukt. Er staat NEE op de brievenbus. En ik heb me nooit bij een site aangemeld oid. Voelt als spam!
Spotta een waardeloze service verlening.
Net als velen krijg ik wekelijks een stapel reclame. Ik heb op de site aangegeven geen reclame ter willen ontvangen. Ik heb zeker al acht keer gebeld met het verzoek te stoppen met de reclame in mijn brievenbus te stoppen, waar ook een sticker op geplakt is "geen reclame", maar het heeft allemaal geen effect. War een waardeloze seviceverlening. Een concurent van Post.nl? Laat me niet lachen, trieste bende is het en zeker niet proffesioneel.
Alle moraal overboord
Sinds de invoering van een landelijk systeem om bij te houden op welk adres wel of geen folders bezorgd dienen te worden, wordt hier door Spotta dankbaar misbruik van gemaakt. Het resultaat is een gigantische berg extra papieren afval. Commerciële belangen gaan overduidelijk boven het milieu en dat is in deze tijd meer dan laakbaar.
Ik woon in een appartementencomplex met bijna 700 wooneenheden. Veelal (buitenlandse) studenten. Meer dan 90% van deze woningen heeft een NEE-NEE sticker op de brievenbus. Echter, sinds een aantal weken (maanden?) worden deze stickers compleet genegeerd en bij iedereen dikke pakketten folders naar binnen gedrukt. Dat zijn alleen hier al ruim 600(!) ongevraagde folderpakketten per week! De oudpapierbakken puilen sindsdien compleet uit.
Spotta claimt iemand langsgestuurd te hebben waarbij de voorkeur per brievenbus geïnventariseerd zou zijn. Men is blijkbaar "per ongeluk" deze hele straat en, gebaseerd op de enorme hoeveelheid klachten hier, wel meer straten "vergeten".
Een belletje met de klantenservice met het verzoek om de fout te laten herstellen door de inventarisatie over te doen wordt beantwoord met "Ik kan niks, ik mag niks, voor elk adres dient de bewoner zelf zijn voorkeur online op te geven. Ik werk vanuit huis en kan u niet met mijn manager doorverbinden. Stuur maar een e-mail naar het algemene adres." Ook hier verschuilt men zich weer compleet ongegrond achter AVG-regels. Het feit dat de complete Nederlandse bevolking zonder enige toestemming in een landelijk systeem opgenomen lijkt te zijn, wordt voor het gemak maar even genegeerd.
In het folderpakket zit _soms_ een flyer met een verwijzing naar de website om de voorkeur te wijzigen. Hoeveel mensen zien deze flyer over het hoofd omdat het pakket direct in de oudpapierbak verdwijnt? En als de flyer al gevonden wordt, hoeveel mensen nemen daadwerkelijk de moeite om zich nógmaals af te melden?
Op de flyer staat nota bene het zinnetje: "Help jij het milieu een handje?" Leg de bal maar weer opnieuw bij de burger die al eerder heeft aangegeven deze troep niet te willen ontvangen. De arrogantie ten top!
Doet niks met klachten
Doet niks met klachten, ik krijg al maanden lang reclamefolders met een NEE stikker. Elke week stuur ik een klacht in, wordt er gezegd we sturen het naar regioteam. Vervolgens krijg ik nog steeds de folders binnen.
Belachelijk dat de folders altijd pas…
Belachelijk dat de folders altijd pas op maandag bezorgd worden en in veel geval als het heeft geregend ZEIKNAT.!!
Alweer geen folders ontvangen.
Alweer geen folders ontvangen.
Op de website de instellingen nagekeken en er staat duidelijk ingevuld dat wij graag folders willen ontvangen.
Maar de bezorger zie ik elke zondag door de straat rijden, alleen onze brievenbus slaat hij over.
Regelmatig gemeld, maar zonder resultaat.
Læs mere om andre typer anmeldelser.