Poul Lysgaard Anmeldelser 69

1,3

Handel ikke her, medmindre du vil snydes for alle pengene. Hans såkaldte læderarmbånd "som de producerer på eget værksted", er købt ind på kinesiske hjemmesider. Fandt et fint læder armbånd der... Se mere

Jeg stod med en god ven og kiggede på nogle ringe. Vi havde hverken sagt en lyd eller rørt ved noget overhovedet, før ejeren kommer og siger truende, "Hvem er i?!" Vi forklare at vi sto... Se mere

Ethvert køb bør efterevalueres, og i dette tilfælde går det desværre til den dårlige side. Efter lidt søgen på nettet, faldt jeg over Spendser, og da prisen var ganske fornuftig, valgte jeg at gå i... Se mere

1,3

Dårlig

Indleverede 1 guldring til reparation…

Indleverede 1 guldring til reparation og 15 sølvkæder til vurdering. Skulle have læst alle anmeldelser først 😱 her 3 måneder senere vil butikken ikke svare på mine henvendelser overhovedet eller idleverer mine smykker. Jeg har kontaktet centerinformationen i centeret og nu deler jeg mine frustrationer her på trustpilot og jeg kan se jeg ikke er den eneste med dårlig omtale af butikken. Jeg anmelder nu butikken til politiet for tyveri af mine smykker. Handel aldrig i den butik hold jer langt væk....!

29. april 2018

Handel ALDRIG her

Handel ALDRIG her

Efter at have spurgt om de kunne skifte batteri i et ur, fik de sat forkert batteri i uret. Derfor ventede vi imens de satte det rigtige batteri i.
Under skiftet, får de ødelagt viseren på uret. De tilbyder straks at reparere…. Det skulle vi aldrig have sagt ja til…

Nu er uret kommet tilbage 3MÅNEDER SENER. Og så er det igen ødelagt, de har riset pladen bag viseren, hele 3 steder.

Det skal nævnes at dette var første gang uret nogensinde er åbent og første gang der blev skiftet batteri, altså ingen andre har nogensinde haft uret åbnet.

Og hvad svare butikken?
Butik: Det er bare ærgerligt, i kan ikke bevise det er os.
Mig: Må jeg få et navn på hvem jeg taler med.
Butik: Nej
Mig: Må jeg tale med din chef
Butik: Nej
Mig: Hvorfor må jeg ikke tale med din chef
Butik: bip bip bip

19. marts 2018

Den værste butik med en sindssyg ejer

Spendser er den værste butik man overhovedet kan forestille sig. Ejeren, en sur og gammel mand ved navn Poul, ødelægger de smykker man kommer for at få lavet, han kaster med ting og råber ad folk. Han skider højt og helligt på alt der hedder kundeservice. Hvordan butikken fortsat kan køre rundt, er mig et mysterium. Måske fordi han er så dårlig til at betale løn til sine ansatte.

14. januar 2018

fuldstændig umulig mand

fuldstændig umulig mand, har aldrig oplevet en så ubehagelig mand, og så er det ejeren selv, forstår virkelig godt alle de dårlige anmeldelser.

26. september 2017

Tak til jer

Tak til jer.
For noget tid siden havde jeg bøvl med et armbånd og i tog kampen med producenten og jeg fik et nyt.. og det er jeg ubeskrivelig glad ofr tusinde tak :)
Desværre kommer oftest med det negative og ikke de positive oplevelser men jeg har kun gode :)

19. juni 2017

God service.

Jeg har købt en diamandring til min kæreste for et par måneder siden.

Jeg har været yderst tilfreds med den service Poul har givet mig under forløbet, da ringen skulle bestilles hjem.

5/5 stjerner for min oplevelse.

13. maj 2017

Jeg har handlet ved Poul et par gange, og har aldrig haft nogle problemer.

Jeg købte en ring til min kæreste, som efter en måned tabte en sten. Så vi kørte ind med den og den blev byttet uden problemer, den nye ring tabte så også en sten, så denne gang fik vi byttet den til en anden model, igen uden problemer.

Super god service, jeg vil helt sikkert handle der igen :)

22. april 2017

Den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet

Måden ejeren, Poul Lysgaard, opfører sig overfor sine kunder (og ansatte) på, er fuldstændig hen i vejret. Han udviser en aldeles aggressiv adfærd og burde for længst have lukket sin butik. Heldigvis får flere og flere øjnene op for hvor voldsomt han opfører sig. Butikken ser ikke længere ret besøgt ud. Jeg kan kun fraråde alle at handle derinde – med mindre du sætter pris på at blive snydt, svinet til på det groveste eller noget der er værre endnu. Du kan være sikker på at få en meget uacceptabel, urimelig og dårlig oplevelse hvis du lægger penge i Spendser. Lad for guds skyld være!

Jeg kunne skrive en masse flere grove og absurde, men dog sande, ting om Poul og butikken, men han bliver ved med at anmelde min anmeldelse som "anklagende og nedgørende". Men det ironiske er, at hvis man skal beskrive hvordan han driver butikken, kan man jo desværre ikke komme uden om sådan en anmeldelse. Så meget tydeligere kan jeg desværre ikke udtrykke mig.

3. april 2017

Dårligst butik i storcenteret

Skulle have renset min ring da den mistede glansen efter 2 måneder, og stod og ventede i 20 min uden de fandt den så skulle jeg komme igen en anden dag. kom anden gang og de havde ikke rigtig kigget efter den, men de fandt den heldigvis, efter længere søgen. Gider ikke at skrive de andre episoder for butikken er spild af tid.

9. januar 2017

Dårlig service

Købte et ur i julegave til mig kæreste. Han kunne ikke li uret, og ville gerne have pengene tilbage, da han ikke kunne finde andet derinde. Vi var derinde den første mulige dag efter jul, som var den første åbningsdag i januar. Der kunne ikke komme tale om at give penge tilbage fordi de på et skilt i butikken havde skrevet at de ikke gav penge tilbage på julegaver efter den 31. December. Så vi stod med et tilgodebevis på 1300 kr vi ikke kunne bruge til noget mere. Havde vi været blevet behandlet anderledes var vi måske kommer igen en anden gang, men det sker ikke mere!

8. januar 2017

Føj !!!

Sætter aldrig mine ben i den butik igen.
At overfalde en 9 årig verbalt, fordi hun ikke kunne beslutte sig, er at ramme bunden!!!
Og så burde de ansatte læse Emma Gads - Takt og tone 😡

8. januar 2017

Meget dårlig service og dårlig betjening hos Spendser!

Kort før jul købte vi et ur hos Spendser co. indehaver Lysgård.
Vi havde aftalt at vi kunne få pengene tilbage hvis gaven blev returneret.
Men nej- tro ikke på det, firmaet vil kun betale penge tilbage, hvis det sker inden for 8 dage, byttetid er også 8 dage, rigtig dårligt!
Ved køb af julegaver hos dette firma, kan du aldrig få dine penge igen!
Ejeren af Spendser ( Poul Lysgård) påstod at han ikke havde været ude for sådan en kritik før!!! Læser man hvad der skrives her, er der ikke andet end dårlig service!
Lav ikke de fejl vi har gjort ( handl der ikke )
Birthe og Svenn

4. januar 2017