Sparebanken SørAnmeldelser

2,0

Dårlig bank. For å få BankID krever dere språkferdigheter. Men når dere trenger noe fra kunden, da spiller det ingen rolle om man kan språket eller ikke. Hva med døve eller stumme kunder – nekter dere... Se mere

Dette var andre gang jeg opplevde at noen forsynte seg med småbeløp ifra kontoen min etter at banken ikke lukket kontoen min etter at jeg hadde fullført en betaling på en nettbutikk,denne gangen fors... Se mere

Når det oppstår problemer er dem ikke forstålser og jeg ber at jeg ville snakker med Magnus, Einar får beskjed at han skal tare kontakt på tlf men han tar ikke kontakt, når jeg sier at jeg tenger og s... Se mere

Er jo ikke hjelp å få. Bare skylder på at alt ligger i systemet. Når man ikke får ut penger og når faste trekk ligger inne,men mottaker ikke får penger og alt hat gått ut av konto min. Hvor er pengene... Se mere

1. Bank
  2. Sparekasse

Sparebanken Sør er Sørlandets største lokalbank - vi har over 30 kontorer i Agder, Telemark og på Jæren

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ung lykkelig førstegangskjøper

Sparebanken Sør,
Jeg vil takke dere for å markedsføre lån for unge og for å holde det dere markedsfører.
Fra dag én har jeg som ung førstegangskjøper blitt tatt seriøst og fått besvart alle mine spørsmål av en god og tålmodig kunderådgiver.

Jakten etter å endelig kunne kjøpe mitt første egeneide bosted var lang, da jeg som ung opplevde å bli møtt av kalde skuldre og lite imøtekommende rådgivere, men det var ikke tilfelle hos dere.
Min kunderådgiver, Kristian, lytter, svarer utdypende, ser etter løsninger og er en knakanes god rådgiver.
Skulle virkelig ønske dere drev med lån til bygging av hus, for jeg vil så gjerne benytte Kristian som rådgiver helt mot målet - nemlig å bygge eget hus! Men innen jeg kommer dit har dere forhåpentligvis startet med det og :)

16. juni 2022

Besvarelse fra Sparebanken Sør

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding, som jeg skal dele med Kristian! Det setter vi og han stor pris på.
Håper du får en flott helg :)
/Dennis

Fantastisk oppfølging!

Fantastisk oppfølging!

Min rådgiver Kristian Grette hos Sparebanken Sør har være enestående i prosessen når jeg kjøpe min første bolig. Løsningsorientert og god kommunikasjon. Her får man en helt annen behandling enn hos de større bankene! Anbefales!

14. juni 2022

Hei Nikolai!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på ! :)

/Birgit

Svært fornøyd med min rådgiver!

Svært fornøyd med min rådgiver! Dette var en hyggelig og smidig prosess, med god oppfølging hele veien. Vil anbefale rådgiveren min til familie og venner :)

14. juni 2022

Hei Andreas!

Alltid ekspeditt

Alltid ekspeditt, hyggelig og pålitelig hjelp fra banken når det er noe som skal ordnes. Veldig greit med en fast saksbehandler!

10. juni 2022

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på ! :)

/Birgit

Sparenken sør nettbank bedrift er helt…

Sparenken sør nettbank bedrift er helt håpløs.

Den logger jo av fortere enn man rekker å skrive inn beløpet man skal betale.

8. juni 2022

Hei Jim!

Så kjedelig at du opplever at tjenestene ikke fungerer som det skal. Fint om du tar kontakt med vårt kundesenter for bedriftskunder, så kan de se på dette :)

/Birgit

Very professional and pleasant support

I’m very happy with the support I received. I had two issues, and they were resolved during one call. I admire the patience, professionalism, politeness, and kindness of the person I talked with.

Very positive experience, thank you :)

3. juni 2022

Hi !

Thank you so much for your kind words. We appreciate the feedback :)

Anbefales

Veldig fornøyd med hele opplevelsen ved bytting til Sparebanken Sør. Rådgiveren vår er dyktig, behjelpelig og alltid tilgjengelig.

12. maj 2022

Hei Nihal!

/Birgit

Svært fornøyd med tett oppfølging og…

Svært fornøyd med tett oppfølging og løsningsorientert rådgiver. Totalt sett veldig god kundeservice.

26. april 2022

Hei Henrik!

Veldig serviceminded bank

Veldig serviceminded bank. Ordnet opp og var positiv til mellomfinansiering.
Egen kundekonsulent gir god oppfølging

22. april 2022

Hei Elin!

/Birgit

Grunnen til at jeg er svært fornøyd med…

Grunnen til at jeg er svært fornøyd med tjenestene deres, er hjelpen jeg får av min behandler i deres bank Kristian Grette. Han er alltid tilgjengelig, imøtekommende, svært nøye og har en service innstilling jeg opplever sjeldent. Han er hovedgrunnen til at jeg forblir kunde og har opparbeidet meg en tillit/lojalitet til deres bank over tid0

20. april 2022

Hei Thomas!

Så godt å høre at du er fornøyd med servicen du får av din kunderådgiver ! Vi setter stor pris på din tilbakemelding :)

Svært fornøyd!

Svært fornøyd med bistand fra vår rådgiver Kristian Grette og Sparebanken Sør generelt.
Kristian svarer raskt, følger opp og gir oss god informasjon med personlig service slik at vi føler oss trygge og ivaretatt.
Appen til Sparebanken Sør er også oversiktlig og lett å bruke.

20. april 2022

Hei Victoria!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd, vi setter stor pris på din tilbakemelding :)

/Birgit

Meget fornøyd og bra service

Meget fornøyd med deres service og oppfølging gjennom denne prosessen.
Jeg som bor i Oslo og byttet fra DNB over til sparebanken sør, angrer ikke ett sekund. Tror takk til Espen.

14. april 2022

Hei!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd. Vi setter stor pris på din tilbakemelding :) /Birgit

Hatt dem hele livet, men er nå lei.

Hatt dem hele livet, men de er ikke pålitelige. Dårlig service, Nektet meg boligsparing da jeg spurte og ble avvist til å spørre mer, fikk veldig ugunstige lånemuligheter og nettbanken er ofte ustabil.

12. april 2022

Hei,
Så trist at du har opplevd dårlig service hos oss. Vi ønsker å være en god bank for deg. Vi er enige i at nedetid på nettbanken og problemer hos BankID kan være frustrerende.
Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter, hvis det er noe vi kan hjelpe med. /Birgit

Topp service og fin nettbank

Topp service og fin nettbank

Jeg kom inn i Sparebanken Sør fra DNB i forbindelse med å kjøpe bolig. Jeg fikk både effektiv og kompetent oppfølging av rådgiveren min, og har etter hvert (frivillig) flyttet helt over uten å miste noen fordeler eller funksjoner.

Nettbanken og appene har en søkefunksjon som faktisk virker(!), og ser moderne ut. Appene har alt jeg trenger i det daglige.

Alt i alt føler jeg en mye mer personlig relasjon til banken enn jeg har hatt tidligere, uten at det er noe mas. 5/5 :)

8. april 2022

Hei!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og nettbank. Vi setter stor pris på din tilbakemelding 😊 /Birgit

Utrolig glad for at vi valgte denne…

Utrolig glad for at vi valgte denne banken! Vi får alltid rask hjelp når vi trenger det, fantastisk god rådgiving og alltid like hyggelige.

8. april 2022

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på 😊 /Birgit

Jeg er fornøyd med kundeservicen jeg…

Jeg er fornøyd med kundeservicen jeg får! Kunne vært litt mer på i forhold til tjenester - men er fornøyd med at jeg får det etter hvert

7. april 2022

Hei,
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen du får hos oss :) Om det skal være noe i forhold til våre tjenester så ta gjerne kontakt med oss på kundesenteret enten på melding fra din nettbank/mobilbank eller per telefon 38 10 92 00. Kundesenteret har åpent mandag-fredag fra 08:00-20:00. /Birgit