Sparebanken SørAnmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dårlig bank. For å få BankID krever dere språkferdigheter. Men når dere trenger noe fra kunden, da spiller det ingen rolle om man kan språket eller ikke. Hva med døve eller stumme kunder – nekter dere... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dette var andre gang jeg opplevde at noen forsynte seg med småbeløp ifra kontoen min etter at banken ikke lukket kontoen min etter at jeg hadde fullført en betaling på en nettbutikk,denne gangen fors... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Når det oppstår problemer er dem ikke forstålser og jeg ber at jeg ville snakker med Magnus, Einar får beskjed at han skal tare kontakt på tlf men han tar ikke kontakt, når jeg sier at jeg tenger og s... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er jo ikke hjelp å få. Bare skylder på at alt ligger i systemet. Når man ikke får ut penger og når faste trekk ligger inne,men mottaker ikke får penger og alt hat gått ut av konto min. Hvor er pengene... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Bank
  2. Sparekasse

Skrevet af virksomheden

Sparebanken Sør er Sørlandets største lokalbank - vi har over 30 kontorer i Agder, Telemark og på Jæren

Kontaktoplysninger

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

This bank is discriminatory

This bank is discriminatory. I applied for a bank account for a company. They asked me for numerous documents. When I gave it, I was told that it would take about 2 weeks to process. After not hearing anything for a month, I contacted them by telephone for the second time. No action had been taken yet, I still had to be patient. Then I asked my Norwegian accountant for help. They were told the same day that they did not wish to serve foreign customers. What a sad company, on the one hand, to string a company along for a month and then to purely discriminate underhandedly.

20. september 2023

Hello Jurgen,
It's sad to hear that you have had this experience with us. I can say that we under no circumstance want to be discriminating. Hopefully you or anyone else won't have this kind of experience with us in the future.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste bankopplevelsen jeg har hatt!

Jeg fikk god oppfølging og råd underveis i boligkjøp, samt veiledning under budrunde og hele prosessen rundt skjemaer, osv. Beste bankopplevelsen jeg har hatt!

8. august 2023

Utrolig hyggelig å høre!
Glad du fikk hjelpen du ønsket i forbindelse med boligkjøpet, så håper jeg vi kan hjelpe deg like godt neste gang du skulle trenge noe fra oss.
Ha en flott dag videre!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig fornøyd med min rådgiver (Espen…

Veldig fornøyd med min rådgiver (Espen Sonesen) hos dere. Jeg tar ikke ofte kontakt med banken, kanskje 1 - 3 ganger i året og da forventer at min rådgiver er tilgjengelig. Dette har vært en av hoved grunnene til at jeg byttet min bank forbindelse til sparebanken sør.

10. august 2023

Besvarelse fra Sparebanken Sør

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi jobber fokusert med å være tilgjengelig for kundene våre, så dette er en tilbakemelding vi setter stor pris på.
Jeg skal passe på at Espen ser denne, så håper jeg du får en flott uke!

Veldig fornøyd med Sparebanken Sør

Da ingen andre banker ville hjelpe meg, hjalp Sor bank meg med en gang. Veldig raske og profesjonelle folk som lytter til kunden. veldig fornøyd med Sør bank

8. august 2023

Besvarelse fra Sparebanken Sør

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi prøver å strekke oss så langt vi kan for kundene våre, så det er fint å se at du har fått hjelpen du trenger! :)
Ha en flott dag videre!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Den dårligste bank som finnes på jord

Den dårligste bank som finnes på jord. Anbefaler å gå andre steder. Hvis ikke du har noen som jobber der og kan støtte så kommer du ikke frem. De har egne regler som er i strid med bank forskrift. Styr unna!!!

4. juli 2023

Besvarelse fra Sparebanken Sør

Kjedelig at du har hatt en slik opplevelse med oss.
Håper vi kan være til mer hjelp for deg dersom du skulle ha noe med oss å gjøre i fremtiden.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Servicen har gått drastisk ned😡

Servicen har gått drastisk ned. Har vært kunde i den banken i over 20 år.
Ringte en par ganger. Etter 20 minutt venting, ikke info om hvor mange er foran deg, ikke tilbake ring mulighet, la jeg på. Besparing av personel som går ut over kundene.
ELLENDIG!!!

2. maj 2023

Hei,
Vi har hatt store køtider nå etter påske, og vi har gjort tiltak for å forbedre dette. Beklager for at du hadde den opplevelsen. Gjerne kontakt oss via e-post eller chat, så kan vi eventuelt ringe deg opp om du ønsker å snakke per telefon.

Veldig bra service

Veldig bra service. Rask respons

17. april 2023

Besvarelse fra Sparebanken Sør

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi jobber mye med å utvikle og opprettholde god service til kundene våre.
Ha en fin dag videre!

Ingenting funker

23. marts 2023

Besvarelse fra Sparebanken Sør

Vi håper i hvertfall at NOE fungerer! :)
Gjerne kontakt oss på telefon 38109200, så vi kan løse opp i det som ikke fungerer for deg.
Ha en fin dag videre

Elendig bank

Elendig bank. Klarer ikke levere en bank-id engang. Har ventet 6 virkedager og nå var den plutselig sendt til en helt annen by.

23. marts 2023

Hei Jens,
Kjedelig at du har hatt denne opplevelsen. Vi jobber hele tiden med å få på plass løsninger som gjør opplevelsene enklest mulig for kundene våre. Håper det løser seg bedre om du en gang trenger noe mer fra oss.
Ha en god dag videre

Rask og god respons

Rask og god respons, personlig oppfølging av en person, god tilgjengelighet og lavere rente på boliglån 😊

8. januar 2023

Besvarelse fra Sparebanken Sør

Tusen takk for fin tilbakemelding!
Vi jobber kontinuerlig med å ivareta og forbedre responstidene våres, så dette setter vi pris på.
Ha en fin dag videre!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårlig opplevelse og noe nedlatende…

Dårlig opplevelse og noe nedlatende kvinnelig ansatt. Kom aldri inn i en dialog ang muligheter, men glatt avslag etter et par setninger inn i samtalen, uten å få lagt frem mitt totale økonomiske bilde. 👎

10. januar 2023

Besvarelse fra Sparebanken Sør

Det er beklagelig at du har hatt denne opplevelsen med oss. Vi prøver hele tiden å forbedre kundenes opplevelse med kundebehandlingen vår, så vi setter pris på tilbakemeldingen. Jeg håper du får en god dag videre!

Banken är ett skämt

När ja skulle bli kund så fick ja kort skickat till mig men fick de aldrig de skickade det en gång till och även då fick ja inte hem kortet, ringde kundtjänst tusen gånger och tillslut kunde ja åka till banken för att hämta ut mitt kort där för 100kr ungefär. Att de är en tar betalt för den dåliga servicen att bara bli kund hos dem og att gå kortet hem. Omöjligt. (Man ska vänta minst 10 dagar innan man får kortet så var 20 dagar väntan)
Nu en månad efter allt så har de avaktiverat mitt kort som ja använder medans de skulle avaktivera de kort ja inte fick hem men de avaktivera de kortet ja hämtade på banken. Denna banken är ett skämt. Och att de tar 10 dagar att få ett nytt är ett skämt de med. Servicen är drit dålig. Haft så mycket problem med denna banken och varit kund i vadå ? 1 /2 månader. Skulle aldrig rekommendera någon att skaffa Denna banken.

29. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg får ikke hjelp med refinansiering…

Jeg får ikke hjelp med refinansiering av boliglån :(

30. september 2022

Hei Jesse,
Kjedelig at du ikke fikk hjelp denne gangen. Håper vi får mulighet til å hjelpe ved en senere anledning!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Veldig misfornøyd med hvordan min kone…

Veldig misfornøyd med hvordan min kone har blitt behandlet av denne banken. Hun søkte om å opprette konto, men fikk ikke svar på 4 måneder. Vi gikk derfor i banken, men de ville ikke hjelpe henne uten at det ble satt opp avtalt time. Da hun kom til timen fikk hun beskjed at det bare er tull for henne å opprette konto, siden hun allerede er kunde i en annen bank.

Da jeg har lån i denne banken er det jo selvsagt naturlig at vi begge har kundeforhold i samme bank. Men det ville de altså ikke hjelpe henne med. De ville ikke en gang se på papirene hennes.. Planen vår var i utgangspunktet at vi begge skulle være kunder i Sparebanken Sør, men da min kone ikke hørte noe gikk hun derfor å opprettet konto i en annen bank.

Hadde hun blitt kontaktet fra starten hadde alt dette vært unngått. Sparebanken Sør mener de har kontaktet henne, noe som ikke stemmer.

21. september 2022

Hei Erik!
Først og fremst - tusen takk for tilbakemelding. Vi setter pris på at du tar det tid til å gi oss tilbakemelding på dette.
Vi synes selvfølgelig det er trist at dere har hatt en dårlig opplevelse i forbindelse med det å bli kunde i vår bank. Om det er noe vi kan gjøre for deg i fremtiden - ta gjerne kontakt med oss på kundesenteret.
/Dennis

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.