SnowTrex DK Anmeldelser 162

4,3

Det var en super lokation vi boede på og det var egentlig nemt at tjekke ind, men den løsning de har for afhentning af liftkort er super underlig og burde forbedres. Man skulle printe et dokument og... Se mere

1. Skiferie
  2. Rejsebureau

Vores rejsekoncept er karakteriseret ved enkelthed og klarhed og henvender sig til kunder med ønsker om individualitet og service. Vi organiserer indkvartering og liftkort for alle vores feriegæster. I alle områder har vi et utal af indkvarteringsmuligheder i alle kategorier til rådighed, så vores gæster kan få lige det, der passer til deres individuelle ønsker. Kurser og udstyr kan som regel bookes ekstra. I de fleste byer kan vores gæster i reglen vælge mellem flere huse og kategorier. Specielle rejsekategorier, som familie-, wellness- eller luksusrejse muliggør, at enhver finder det rigtige tilbud. SnowTrex – individualitet og service!

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Super nemt at booke via Snowtrex…

Super nemt at orientere sig på Snowtrex hjemmeside. Vi bestilte med kort varsel fire dage på ski i Italien og fik kort efter booking bekræftelse på bookingen og en meget fin beskrivelse af både hotel, området og hvordan vi skulle indløse vores skipas voucher. Vi er faktisk på hotellet lige nu - og alt lever op til vores forventning. Vil helt sikkert bruge Snowtrex igen :-)

21. februar 2022

Virkelig god hjemmeside

Virkelig god hjemmeside, effektive filtre, hurtig bekræftelse på rejsen.
Fik reddet en skiferie i sidste øjeblik hvor alle andre meldte udsolgt, tak for det!

20. februar 2022

Igen en fornøjelse at se tilbud fra…

Igen en fornøjelse at se tilbud fra Snow Trex, og igen har vi bestilt ski, overnatning m 1/ forplejning og lift kort. Super god oplevelser de sidste par gange, og vi håber endnu engang at få en super god uge på ski i 6 dage i Østrig, KH Jan Jørgensen/Fyn

6. februar 2022

Hej Jan
Mange tak for din positive feedback.
Det er vi altid glade for at høre og glæder os allerede til den nye sæson.

Fantastisk hjemmeside

Fantastisk hjemmeside, hvor filter optionerne gør det nemt at finde en skiferie der passer, pris, hotel og forplejning.
Peder nielsen
8464 Galten/Skovby

6. februar 2022

Hej Peder

Mange tak for din positive feedback. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores hjemmeside.

Dårlig service

Dårlig service, og der er mega dårlig svar respons på hjemmesiden, sur dame der ikke er villig til og hjælpe..

Deres hjemmeside er oprettet sådan at man kan bestille en rejse som (vises ledig) også går der 4 - 7 dage også får man svar tilbage af de ikke kan opfylde det ønskede krav, så snak da sammen med indkvarteringen

24. januar 2022

Besvarelse fra SnowTrex DK

Hej Kennie, tak for din feedback. Vi beklager, at du oplevede et bookingstop fra indkvarteringens side, og at behandlingen tog længere tid end normalt på grund af den forøgede arbejdsbyrde. Det er meget sjældent, at reservationer stopper, men det er også meget ærgerligt for os, da vi går ud fra, at kontingentet står til rådighed.
Men så forholder det sig desværre således, at vores partner tager kontingentet til sig og vi, som i dit tilfælde, først får tilsvarende information efter en gennemført booking. Efter at have foretaget den nye booking tog vi os af behandlingen så hurtigt som muligt og vi kan derfor ikke forstå din vurdering af vores service. Vi er glade for, at du nu har fundet og booket en passende indkvartering, og vi ønsker dig en rigtig god ferie. Dit SnowTrex-team

Vi har igen modtaget meget fin service

Vi har igen modtaget meget fin service. Her i forbindelse med lidt sen ombookning fra Østrig til Frankrig, grundet problematikken med de 15 årige og boosterstik (har 3 styk med i den alder). Har anvendt Snowtrex flere gange før og gør et helt sikkert igen.

15. januar 2022

Hej Jakob
Mange tak for din positive feedback.
Det glæder os især i disse svære tider for alle.
SnowTrex-teamet

En svær tid - men flot klaret af ST!

Netop hjemkommet fra en dejlig skiferie i Schweiz - alt klappede og ST har ydet en stor indsats for at det kunne lykkes - TAK

14. januar 2022

Hej K

Mange tak for din feedback.

Det glæder os naturligvis at høre i disse svære tider, hvor der mangler forståelse for at det ikke er os som rejsearrangør, der bestemmer de gældende indrejsekrav.

SnowTrex-teamet

Vi er desværre også blevet ramt at de…

Vi er desværre også blevet ramt at de urimelige restriktioner ved indrejse til Østrig, hvor vores 17 årige søn ikke kan komme ind i landet uden 3. stik og ikke kan få det, idet han er under 18 år. Da jeg første gang blev bekendt med dette, ringede jeg til Snow Trex og forhørte mig til dette. Der lød beskeden “det skal vi nok finde ud af” og “vi skal nok få jer af sted på skiferie”. Da jeg ringede i denne uge havde piben fået en anden lyd. Jeg blev mødt med modvilje, manglende svar på mine spørgsmål og ansatte der virkede irritable og kort for hovedet. Jeg mener, at vi søgte muligheder og alternativer, da vi rigtig gerne vil på skiferie, men blev desværre mødt afvisende med mangel på vilje til at hjælpe os og være undersøgende på vores muligheder. Da jeg spurgte til muligheden for at ændre til et andet land, lød svaret at jeg kunne undersøge andre alternativer på deres hjemmeside også skrive til dem så kunne de give en pris til det hotel vi selv havde fundet. Jeg italesætter, at jeg bliver forvirret over at jeg selv skal finde alternativer, da jeg oplevede yderst villigt og serviceminded personale, da jeg skulle bestille rejsen, men får desværre et afvigende svar og ubrugeligt svar.
Vi har nu afbestilt vores rejse og har måtte “æde” de 20%, som er Snow Trex afbestillingspolitik. Grunden til beslutningen om afbestillingen, er at vi ikke har tillid til at Snow Trex er redelige i deres håndtering og vi stoler dermed ikke på at de kan hjælpe os til at finde løsninger. Min familie og jeg sidder tilbage med en oplevelse af at afbestillingen kunne være undgået, blot ved at blive lyttet til og blive mødt med den samme venlighed, som da vi bestilte rejsen.

13. januar 2022

Hej Mia

Mange tak for din feedback.

Vi har forståelse for din situation, da børnene endnu ikke har kunnet benytte sig af et passende vaccinationstilbud, men vi vil også gøre dig opmærksom på, at vi som rejsearrangør ikke har nogen indflydelse på de eksisterende indrejsebetingelser. På grund af Corona-pandemiens dynamiske situation kan der stadig ske ændringer i reglerne indtil ankomsttidspunktet, og derfor blev du i dit tilfælde bedt om, at kontakte os igen tolv dage før ankomst og tilbød dig ligeledes at efterprøve om der ved en ombooking ville være muligt at beregne mindre afbestillingsomkostninger. Da du naturligvis selv bedst kender dine krav til din skiferie (herunder skiområde, skisportssted og indkvartering) og ligeledes pga. manglende kapacitet grundet den store arbejdsbyrde, havde vi brug for din konkrete anmodning om ombooking her. Da du ikke ønskede at gøre brug af dette tilbud, kunne vi her kun tilbyde dig afbestilling af din booking iht. de gældende afbestillingsomkostninger.

Snowtrex god service

Snowtrex har overholdt alt det de har lovet, pengene kom ved afbestilling retur efter 2 dage, og der kan tages kontakt til kompetente danske medarbejdere, som kan svare på spørgsmål om corona mv. Tak for god service :) Vi har bestilt påny til Ischgl og glæder os

12. januar 2022

Virkelig skidt rådgivning

Oplyser direkte ukorrekte oplysning mht indrejse krav, kun for at sælge ski billetter. Vi havde derfor ekstra udgift på 1.600, som I bør dække....

28. december 2021

Hej Peter

Mange tak for din feedback. Vi beklager, at du er utilfreds med omkostningerne i forbindelse med PCR-tests.
Det er dit ansvar at sørge for at opfylde de påkrævede indrejsekrav, og vi har som rejsearrangør ingen indflydelse på både indrejsekrav og den rejsendes ansvar for tilvejebringelse heraf.

Bemærk venligst, at indrejsekravene til Østrig med 3. stik og PCR-test allerede var kendt på tidspunktet for din booking den 23. december, og at vi på vores hjemmeside informerer dig om, at en test kan være nødvendig i forbindelse med indrejse, alt afhængigt af rejselandet.
Du skal være velkommen til at sende os en mail.

falske garantier

falske garantier.

vi kan ikke få penge retur pga corona restriktioner i østrig har ændret sig og det melder de retur ikke er deres problem. flot. det er heller ikke vores skyld at de indskærper indrejse krav til østrig som så er skyld i at vi ikke kan komme afsted. så netop der skal deres såkaldte corona garanti give penge retur. men nej. fusker firma. pas på derude.

24. december 2021

Hej Rune

Mange tak for din feedback.
Vi beklager, at du ikke er tilfreds med vores afbestillingsbetingelser. Betingelserne i vores Corona-penge-tilbage-garanti hedder lukning af grænsen i destinationslandet, lukning af indkvarteringen eller lukning af skiområderne. Dermed var din booking ikke omfattet af vores Corona-penge-tilbage-garanti. Vi bad efter din tilbagemelding om den nødvendige dokumentation for at I ikke kunne tage til Østrig pga. de nye indrejserestriktioner. Denne dokumentation har vi dog aldrig modtaget, hvorfor vi ikke har haft mulighed for at efterprøve dette.
Du er dog velkommen til at sende os en mail.

SnowTrex-teamet

Venlig og super god service

Venlig og super god service. Fandt lige den løsning vi ledte efter. Har bestilt via SnowTrex før og gør det helt sikkert igen

28. oktober 2021

Hej Jakob

Det glæder os at høre. God tur til jer.

Mange hilsner
SnowTrex-Teamet

En lille smule omstændigt at bestille…

En lille smule omstændigt at bestille mår man en gruppe 8 pers. Især da vi skulle betale.
Kunne også godt tænke mig men fik lidt hurtige besked om man for bekræftelse på ens rejse.

26. oktober 2021

Hej Folko

Mange tak for din postive feedback.

Rejsebekræftelsen blev sendt ca. 26 timer efter booking. Det er ikke altid, det er muligt at sende denne indenfor blot er par timer.
I forbindelse med booking skal alle rejsedeltagers navn og fødselsdato indtastes. Der er mulighed for betaling via bankoverførsel eller via kreditkort (hvortil der kræves en såkaldt 3D Secure). 3D Secure er et EU-krav, da alle online betalinger (med visse undtagelser) skal verificeres af køberen, for at beskytte dig som forbruger.
EU kalder for øvrigt denne godkendelsesprocedure for SCA. Der kan læses mere derom på Nets hjemmeside.

Mange hilsner

SnowTrex-teamet

Jeg har lige bestilt skiferie igennem…

Jeg har lige bestilt skiferie igennem SnowTrex og fik simpelhent den bedste service - både pr. telefon og mail. De var hele vejen igennem så behjælpelige.
Stor anbefaling

23. oktober 2021

Hej Margit

Mange tak for din positive feedback. Det er bare rigtigt godt at vide, at der sættes pris på vores service, selv i situationer, hvor ikke alt kan lade sig gøre.

SnowTrex-teamet

God til at svare på diverse spørgsmål…

God til at svare på diverse spørgsmål og vi kommer på ski. Den 5 stjerne havde i fået hvis i havde opfyld mit ønske på ski på dag 1 men den prøver vi selv at løse 😀

22. oktober 2021

Hej Bjarne

Mange tak for din positive feedback. Det glæder os altid.
Vi tilbyder ikke liftkort allerede på ankomstdagen. Men måske bliver det muligt en gang i fremtiden.

Rigtig god betjening.

20. oktober 2021

Hej Søren

Vi glæder os over din positive feedback. Det er altid godt for os at vide, at vi gør et godt stykke arbejde, også selv hvis ikke alt er muligt.

SnowTrex-teamet

Jeg bookede en skiferie den 31/08-21 og…

Jeg bookede en skiferie den 31/08-21 og fik bekræftelse derpå, samt betalt depositum.

Den 08/10-21 Fik jeg en mail fra dem, om at der desværre var blevet foretaget en såkaldt dobbelt booking. Så de måtte desværre meddele os at vi ikke kunne komme på skiferie. Men de havde nogle alternativer, som vi skulle kigge på.
Da jeg først skulle konfirmere med den anden rejse deltager, tog det et par dage om at bestemme os. Da vi havde bestemt os, var det alternative booking udlejet. Vi kunne dig få det til en anden dato.

Vi har intet fået i kompensation, og vi var nødt til at flytte rejse dato mm.

17. oktober 2021

Hej Christian

Mange tak for din feedback.

Vi beklager meget, at der var sket en såkaldt overbooking på det hotel, du havde booket, og at det første alternativ ikke kunne bekræftes senere. Du kan dog være sikker på, at kundeorientering er meget vigtig for os, og det er mere end ubehageligt for os at modtage sådanne uventede oplysninger fra vores partnere.

Vi var glade for at finde alternativer til din bookede dato. Først efter at du har informeret os om, at en anden rejsedato var mulig, har vi givet dig tilbud på den alternative dato, du har angivet. Bemærk venligst, at dette ikke ville være sket uden din besked, og at der ikke ville være sket nogen omlægning af rejsedatoen uden dit samtykke.

Vi har opfyldt vores forpligtelse, informeret dig og tilbudt dig et ligeværdigt alternativ i henhold. Vi er meget glade for, at du har fået et tilbud, der er en del billigere end det, du oprindeligt bookede.

Vi undskylder endnu en gang for eventuelle ulemper.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os personligt.