Det var en super lokation vi boede på og det var egentlig nemt at tjekke ind, men den løsning de har for afhentning af liftkort er super underlig og burde forbedres. Man skulle printe et dokument og... Se mere
Vores rejsekoncept er karakteriseret ved enkelthed og klarhed og henvender sig til kunder med ønsker om individualitet og service. Vi organiserer indkvartering og liftkort for alle vores feriegæster. I alle områder har vi et utal af indkvarteringsmuligheder i alle kategorier til rådighed, så vores gæster kan få lige det, der passer til deres individuelle ønsker. Kurser og udstyr kan som regel bookes ekstra. I de fleste byer kan vores gæster i reglen vælge mellem flere huse og kategorier. Specielle rejsekategorier, som familie-, wellness- eller luksusrejse muliggør, at enhver finder det rigtige tilbud. SnowTrex – individualitet og service!
Bonner Str. 484-486, 50968, Köln, Tyskland
- 89 88 11 67
- info-dk@snowtrex.com
- www.snowtrex.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Super nemt at booke via Snowtrex…
Super nemt at orientere sig på Snowtrex hjemmeside. Vi bestilte med kort varsel fire dage på ski i Italien og fik kort efter booking bekræftelse på bookingen og en meget fin beskrivelse af både hotel, området og hvordan vi skulle indløse vores skipas voucher. Vi er faktisk på hotellet lige nu - og alt lever op til vores forventning. Vil helt sikkert bruge Snowtrex igen :-)
Virkelig god hjemmeside
Virkelig god hjemmeside, effektive filtre, hurtig bekræftelse på rejsen.
Fik reddet en skiferie i sidste øjeblik hvor alle andre meldte udsolgt, tak for det!
Hurtig og god ekspedering af booking.
Let bestilling
Let bestilling, og god og rar tlf assistance ved ønske om forlængelse af turen.
Igen en fornøjelse at se tilbud fra…
Igen en fornøjelse at se tilbud fra Snow Trex, og igen har vi bestilt ski, overnatning m 1/ forplejning og lift kort. Super god oplevelser de sidste par gange, og vi håber endnu engang at få en super god uge på ski i 6 dage i Østrig, KH Jan Jørgensen/Fyn

Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside, hvor filter optionerne gør det nemt at finde en skiferie der passer, pris, hotel og forplejning.
Peder nielsen
8464 Galten/Skovby

Dårlig service
Dårlig service, og der er mega dårlig svar respons på hjemmesiden, sur dame der ikke er villig til og hjælpe..
Deres hjemmeside er oprettet sådan at man kan bestille en rejse som (vises ledig) også går der 4 - 7 dage også får man svar tilbage af de ikke kan opfylde det ønskede krav, så snak da sammen med indkvarteringen

Besvarelse fra SnowTrex DK
Vi har igen modtaget meget fin service
Vi har igen modtaget meget fin service. Her i forbindelse med lidt sen ombookning fra Østrig til Frankrig, grundet problematikken med de 15 årige og boosterstik (har 3 styk med i den alder). Har anvendt Snowtrex flere gange før og gør et helt sikkert igen.

Besvarelse fra SnowTrex DK
En svær tid - men flot klaret af ST!
Netop hjemkommet fra en dejlig skiferie i Schweiz - alt klappede og ST har ydet en stor indsats for at det kunne lykkes - TAK

Besvarelse fra SnowTrex DK
Vi er desværre også blevet ramt at de…
Vi er desværre også blevet ramt at de urimelige restriktioner ved indrejse til Østrig, hvor vores 17 årige søn ikke kan komme ind i landet uden 3. stik og ikke kan få det, idet han er under 18 år. Da jeg første gang blev bekendt med dette, ringede jeg til Snow Trex og forhørte mig til dette. Der lød beskeden “det skal vi nok finde ud af” og “vi skal nok få jer af sted på skiferie”. Da jeg ringede i denne uge havde piben fået en anden lyd. Jeg blev mødt med modvilje, manglende svar på mine spørgsmål og ansatte der virkede irritable og kort for hovedet. Jeg mener, at vi søgte muligheder og alternativer, da vi rigtig gerne vil på skiferie, men blev desværre mødt afvisende med mangel på vilje til at hjælpe os og være undersøgende på vores muligheder. Da jeg spurgte til muligheden for at ændre til et andet land, lød svaret at jeg kunne undersøge andre alternativer på deres hjemmeside også skrive til dem så kunne de give en pris til det hotel vi selv havde fundet. Jeg italesætter, at jeg bliver forvirret over at jeg selv skal finde alternativer, da jeg oplevede yderst villigt og serviceminded personale, da jeg skulle bestille rejsen, men får desværre et afvigende svar og ubrugeligt svar.
Vi har nu afbestilt vores rejse og har måtte “æde” de 20%, som er Snow Trex afbestillingspolitik. Grunden til beslutningen om afbestillingen, er at vi ikke har tillid til at Snow Trex er redelige i deres håndtering og vi stoler dermed ikke på at de kan hjælpe os til at finde løsninger. Min familie og jeg sidder tilbage med en oplevelse af at afbestillingen kunne være undgået, blot ved at blive lyttet til og blive mødt med den samme venlighed, som da vi bestilte rejsen.

Snowtrex god service
Snowtrex har overholdt alt det de har lovet, pengene kom ved afbestilling retur efter 2 dage, og der kan tages kontakt til kompetente danske medarbejdere, som kan svare på spørgsmål om corona mv. Tak for god service :) Vi har bestilt påny til Ischgl og glæder os
Virkelig skidt rådgivning
Oplyser direkte ukorrekte oplysning mht indrejse krav, kun for at sælge ski billetter. Vi havde derfor ekstra udgift på 1.600, som I bør dække....

falske garantier
falske garantier.
vi kan ikke få penge retur pga corona restriktioner i østrig har ændret sig og det melder de retur ikke er deres problem. flot. det er heller ikke vores skyld at de indskærper indrejse krav til østrig som så er skyld i at vi ikke kan komme afsted. så netop der skal deres såkaldte corona garanti give penge retur. men nej. fusker firma. pas på derude.

Besvarelse fra SnowTrex DK
Venlig og super god service
Venlig og super god service. Fandt lige den løsning vi ledte efter. Har bestilt via SnowTrex før og gør det helt sikkert igen

Besvarelse fra SnowTrex DK
En lille smule omstændigt at bestille…
En lille smule omstændigt at bestille mår man en gruppe 8 pers. Især da vi skulle betale.
Kunne også godt tænke mig men fik lidt hurtige besked om man for bekræftelse på ens rejse.

Besvarelse fra SnowTrex DK
Jeg har lige bestilt skiferie igennem…
Jeg har lige bestilt skiferie igennem SnowTrex og fik simpelhent den bedste service - både pr. telefon og mail. De var hele vejen igennem så behjælpelige.
Stor anbefaling

Besvarelse fra SnowTrex DK
God til at svare på diverse spørgsmål…
God til at svare på diverse spørgsmål og vi kommer på ski. Den 5 stjerne havde i fået hvis i havde opfyld mit ønske på ski på dag 1 men den prøver vi selv at løse 😀

Besvarelse fra SnowTrex DK
Jeg bookede en skiferie den 31/08-21 og…
Jeg bookede en skiferie den 31/08-21 og fik bekræftelse derpå, samt betalt depositum.
Den 08/10-21 Fik jeg en mail fra dem, om at der desværre var blevet foretaget en såkaldt dobbelt booking. Så de måtte desværre meddele os at vi ikke kunne komme på skiferie. Men de havde nogle alternativer, som vi skulle kigge på.
Da jeg først skulle konfirmere med den anden rejse deltager, tog det et par dage om at bestemme os. Da vi havde bestemt os, var det alternative booking udlejet. Vi kunne dig få det til en anden dato.
Vi har intet fået i kompensation, og vi var nødt til at flytte rejse dato mm.