SkousenAnmeldelser

26.577

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.782 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den gode service og vejledning ved bestilling, og mange fremhæver personalets professionalisme og imødekommenhed. Derudover oplever forbrugerne hurtig levering og effektiv installation, hvor medarbejdere også tager gamle apparater med retur. Mange sætter pris på den ærlige rådgivning og den personlige tilgang, der skaber tryghed gennem hele købsprocessen. Dog var nogle utilfredse med leveringsdatoer, der blev rykket, og enkelte oplevede problemer med defekte produkter, som virksomheden ikke ville ombytte eller reparere uden ekstra omkostninger. Nogle kunder har også bemærket, at produktinformationen ikke altid var tilstrækkelig, og at de modtog produkter med manglende dele eller uden den lovede manual på et forståeligt sprog. Endvidere følte nogle, at de blev presset til at købe dyrere modeller eller andre mærker end det ønskede, og at priserne kunne variere uforklarligt.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydig meninger om produktet, hvor nogle oplever problemer med defekte varer, manglende dele... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser venlighed, ærlig rådgivning og... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice, hvor mange roser den hurtige levering og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes professionalisme,... Se mere

Price

Forbrugere finder priserne tvetydige, da nogle oplever gode tilbud og fair priser, mens andre møder uventede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God service og vejledning ved bestilling. 3 dage før levering kom der besked om at den var rykket fra fredag til mandag, hvilket gjorde jeg måtte tage en ekstra fridag på job. Dagen før leveringen ko... Se mere

Bestilte en varer online til levering i butikken. Der gik kun et par dage så kunne den hentes. Alt gik som smurt. Den sidste stjerne kan jeg desværre ikke give, da de på hjemmesiden ikke har styr på... Se mere

Rimelig hurtig levering. Jeg købte en Instant kaffemaskine. Der mangler dog en dansk manual. For at få en manual, skal man scanne et billede, men det er stadig ikke muligt at læse brugsanvisningen. Hv... Se mere

Hurtigere end lovet lev af ninja creami deluxe, men lovet opskrifts bog ikke i pakken og lidt skuffet over at modtage et produkt fra dansk webshop hvor en quickguide på tysk var det mest læselig, inge... Se mere

1. Hvidevareforretning

Skousen er en af Danmarks største forhandlere af hårde hvidevarer, og vi har mange års erfaring med at rådgive inden for køb af hvidevarer. Vi tilbyder både fagkyndig vejledning og billige priser. Vi har stort udvalg af blandt andet vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere og andet godt til hjemmet; herunder også mindre produkter som kaffemaskiner og køkkenmaskiner. Ønsker du at handle hos Skousen, kan du besøge din nærmeste Skousen butik eller købe online via www.skousen.dk.

Support
Der er Skousen-butikker i hele landet og helt sikkert en i nærheden af dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning, så du kan vælge de helt rigtige varer. Vores online kundeservice sidder også klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 08:00 til 22:00. Du kan ringe til os på 70 111 000 eller sende en e-mail til kontakt@skousen.dk

God

27 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(26.577)

1.683 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God online service

Vi havde købt en tørretumbler. Inden levering blev vi ringet op for at blive informeret om at tørretumbleren var større end en standard. Vi fik derfor skiftet til en anden tørretumbler, hvor prisen blev matchet. Super god service og vi vil fremover handle ved Skousen for hårde hvidevarer.

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er vi meget glade for at høre! Vi håber du bliver glade for den nye tørretumbler :-)

God sommer.

Skousen

Super levering af Nilfisk Støvsuger!

Jeg bestilte en Nilfisk Støvsuger fra Skousen og valgte levering til botikken via Postnord.
Der gik nogle få dage, så fik jeg en SMS om afhentning i Butikken og udleveringen tog kun 2 min. og pakken var med håndtag, så den var let at bære hjem.
En super oplevelse!

7. juni 2026

Hej Keld

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse

Det er jo beskrivelsen at et perferkt forløb, og ligesom det burde at være :-)

Vi håber du bliver glad for den nye støvsuger. God sommer!

Skovsen Viby j

Skovsen Viby j
Er bare de bedste vi har prøvet

7. juni 2026

Hej Jimmy

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre. Vi sender rosen videren til Viby :-)

God dag til dig!

Skousen

Opvaskemaskinen døde lørdag og jeg…

Opvaskemaskinen døde lørdag og jeg fandt hurtigt et supergodt tilbud på Skousen + opsætning.

De kom et par dage efter og installerede den nemt og hurtigt.

En rigtig god oplevelse - kan anbefales.

Hej Jeppe

Tusind tak for din anmeldelse!

Den er værdsat meget, og vi håber også, at du bliver glad for din nye opvasker :-)

Go' sommer

Skousen

Varen blev leveret til tiden og den…

Varen blev leveret til tiden og den aftalte pris.

God hjælp fra kundeservice til at ændre ordren og opgraderer varen med hurtigere levering.

1. juni 2026

Hej Vahid

Tak for anmeldelsen.

Det lyder jo bare perferkt!

Du ønskes en rigtig god sommer :-)

Det fås ikke bedre!

Den sødeste og mest professionelle service. Går altid derfra med et godt produkt og et smil på læben.

Hej Anne Marie

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det er vi meget glade for at høre :-)

Du ønskes en rigtig god sommer

God rådgivning

Købte en støvsuger i Elgiganten, Nyk F.. Sælgeren havde et spørgsmål:
Hvad er dit budget? Så er det den her du skal have :(

Købte en støvsuger i Skousen, Kalundborg. Sælgeren havde flere spørgsmål:
Hvor mange kvadratmeter skal du støvsuge?
Er det en eller to etager?
Er det hårde gulve eller gulvtæpper?
Hvor tit skal du bruge støvsugeren?

Så kunne sælgeren fremvise flere modeller og anbefale en der nok passede til mit behov.

Markant bedre købsoplevelse hos Skousen.

3. april 2026

Hej Allan

Tak for anmeldelsen.

Det er fedt at høre, at du oplevede forskellen. En støvsuger skal jo gerne passe til hjemmet og behovet – ikke kun budgettet.

Rigtig god sommer! :-)

Skousen

Først kom de med en leveringsdato

Først kom de med en leveringsdato, og nu en ny som lige er blevet skubbet yderligere, de har ikke engang pakket min odrer, som skulle have været en fødselsdagsgave den 15, men kommer først nu den 17

Hej Louise

Tak for din anmeldelse

Det beklager jeg mange gange.

Det er korrekt, at leveringstiden desværre er leveringstiden blevet udskudt fra producentens side, og det har påvirket den forventede leveringsdato på din ordre.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at det er en ærgerlig oplevelse, og det beklager jeg.

Hvis der skulle være nogle spørgsmål eller noget, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Skousen

Super god og personlig kundeservide

Super god og personlig kundeservide. Man fornemmer, at dem man taler med, ved noget om det, de sælger.
Og de er gode til at finde løsninger.

Skousen køber vi gerne hos igen.

29. maj 2026

Hej Søren

Tak for anmeldelsen og de flotte ord!

Det glæder mig at høre, at du har oplevet en personlig rådgivning, og været tilfreds med :-)

Vi glæder os til at hjælpe en anden gang igen!

Skousen

Bestilte en varer online til levering i…

Den sidste stjerne kan jeg desværre ikke give, da de på hjemmesiden ikke har styr på lagerbeholdningen i deres butikker, så jeg startede ud med at lave en click og collect, hvor jeg blev ringet op og fik fortalt at de desværre ikke havde den på lager. Hun var meget undskyldende og kundemindet. Så 5 stjerner til hende.

30. maj 2026

Hej Heidi

Tak for anmeldelsen.

Fejl kan desværre ske, men jeg er rigtig glad for at høre, at du blev mødt af en medarbejder, som håndterede situationen godt og fandt en løsning sammen med dig.

Tak også for feedbacken omkring lagerbeholdningen. Det er bestemt noget, vi arbejder løbende på at gøre mere præcist.

God sommer til dig :-)

Skousen

Der er absolut ingen service

Der er absolut ingen service, hvis man køber et helt nyt produkt med fejl på. De svarer ikke engang på henvendelser. Det er snart 2 mdr siden, jeg købte en ny kaffemaskine, som ved tilslutningen viste sig at have en fejl. Da jeg indleverede den, fik jeg at vide, at det var noget møg, jeg havde købt, men at de ville sende den til vurdering hos producenten. Jeg har ikke hørt fra dem siden, og de svarer ikke på henvendelser. Nu har jeg bedt om at få mine 2.000kr retur, men hører intet fra dem. Jeg vil da kraftigt fraråde at handle med den butik.

9. juni 2026

Hej Mille

Tak for din anmedelse.

Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, og det beklager jeg.

Jeg har desværre ikke mulighed for at finde sagen ud fra oplysningerne i anmeldelsen her. Hvis du vil sende os et referencenummer eller nogle flere oplysninger om sagen, vil vi meget gerne undersøge, hvad der er sket, og hvor sagen står i dag.

Skousen

Rigtig godt produkt og pris

Godt produkt. Konkurrencedygtig pris. Levering til tiden.

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse! :-)

Rigtig god sommer

Kompetente og venlige medarbejdere

Jeg købte induktionskogeplade hos Skousen Tåstrup. Jeg havde bestilt den på click and collect og havde indstillet mig på selv at skulle hente og rekvirere en elektriker. Jeg blev kontaktet af en medarbejder, som gav mig et tilbud om, at de leverede kogepladerne og installeret for et meget rimeligt beløb. En ung mand installerede kogepladerne super hurtigt og da han gik tog han de gamle kogeplader og emballage med. Det var så nemt at få skiftet kogeplader, at det bestemt ikke er sidste gang jeg har handlet der.

Hej Lotte

Tak for den flotte anmeldelse.

Det lyder som om en rigtigt god oplevelse! Det er vi meget glade for at høre.

Vi glæder os til at kunne hjælpe en anden gang igen :-)

Rigtig god service

Rigtig god service - god vejledning 👍👍

Hej Gitte

Den er værdsat :-)

God sommer

Skousen

Rigtig god oplevelse hos Skousen.

Rigtig god oplevelse hos Skousen.

Jeg kontaktede kundeservice med en forespørgsel og blev positivt overrasket over, hvor hurtigt de reagerede på min besked. Kommunikation og behandling var venlig, professionel og effektiv hele vejen igennem.

Det er rart at handle et sted, hvor man føler sig taget seriøst som kunde, og hvor der bliver fulgt op uden unødig ventetid.

Den hurtige service og gode kundeoplevelse gør, at jeg gerne handler hos Skousen igen.

Kan varmt anbefales.

Hej Stig

Mange tak for de flotte ord og anmeldelsen.

Det betyder meget for os, at du har følt dig taget seriøst og godt hjulpet gennem hele forløbet.

Vi takker også mange gange for anbefalingen, og så glæder vi os til at hjælpe dig igen en anden gang

Skousen

Præcis, hurtig og korrekt !!!

Den rigtige vare og klar til afhentning på den anviste dato 👍🏻

Hej Niels

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er vi glade for at høre :-)

Go' sommer.

Skousen

Det er som om at de vejledende priser…

Det er som om at de vejledende priser er sat kunstigt højt, og så giver de et kæmpe afslag, hvis man tinger om prisen? Dvs. at det kun er den frække slagterhund der får den gode pris? Det er altså ikke helt fair, for det er ikke alle som har den frække slagterhund i sig?
Det er ikke kun Skousen, men i hele hvidevarebranchen, og mange andre brancher.

6. juni 2026

Hej Bendt

Tak for din anmeldelse og feedback.

Jeg kan godt forstå tankegangen. Hvis der er noget helt specifikt, som du er faldet over på vores hjemmeside, så må du meget gerne kontakte feedback@skousen.dk med mere info, så vil jeg rigtig gerne gå videre med det.

Igen tak for at dele!

God sommer :-)

Skousen

Super kvalificeret rådgivning og service i Skousen, Ølstykke.

Vi har netop købt en række hvidevarer i butikken og vi fik en super kvalificeret, kompetent service og rådgivning.
Vi gik meget trygge og tilfredse fra butikken.
Vi er glade for at vi ikke bare købte direkte fra hjemmesiden, men i stedet fik en personlig og kompetent vejledning.
Tak til Peter og Louise.

5. juni 2026

Hej Jesper

Tusind tak for de flotte ord og anmeldelsen :-)

Det glæder mig at høre, at I fik den rådgivning og sparring, I havde brug for, inden I traf jeres valg.

Jeg sørger selvfølgelig for at sende rosen videre til Peter og Louise!