God service og vejledning ved bestilling. 3 dage før levering kom der besked om at den var rykket fra fredag til mandag, hvilket gjorde jeg måtte tage en ekstra fridag på job. Dagen før leveringen ko... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Skousen er en af Danmarks største forhandlere af hårde hvidevarer, og vi har mange års erfaring med at rådgive inden for køb af hvidevarer. Vi tilbyder både fagkyndig vejledning og billige priser. Vi har stort udvalg af blandt andet vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere og andet godt til hjemmet; herunder også mindre produkter som kaffemaskiner og køkkenmaskiner. Ønsker du at handle hos Skousen, kan du besøge din nærmeste Skousen butik eller købe online via www.skousen.dk.

Dusager 12, 8200, Aarhus N, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Skousen
Skousen er et trygt sted at handle og det er rart at handle et sted, man har tillid til.
Levering skete efter planen og jeg er glad for mit køl/fryseskab.
God og grundig besvarelse fra kundeservice på et tvivlsspørgsmål.

Besvarelse fra Skousen
Min induktionskogeplade bryder sammen onsdag kl 16, jeg kontakter Skousen Bolbro, får straks tilbud på plade og montering til en fin pris. Pladen monteret fredag kl 14. Har brugt Skousen Bolbro flere gange. Stor ros herfra!

Besvarelse fra Skousen
Ikke en fed oplevelse , ja jeg har købt kaffemaskinen på nettet hos skousen, 12000 for den, så kommer man og henter den , men havde ikke fået en besked fra Skousen om dette , fik den besked at , ja du har jo fået en fra Postnord , så må du da vide den er kommet , men nu er det ikke Postnord jeg har handlet hos , så virkede personalet som om de bare skulle udlevere og ikke spørge ind til noget , fik den fornemmelse som man bare henter pakker , ingen service, så handler ikke i den butik mere ( Hvidovre )
Handlede i power online og kom der efter .. wow der blev forklaret og man følte som om man havde handlet i butikken og ikke online , det kunne skousen lære noget af ..

Besvarelse fra Skousen
God hjemmeside. Hurtig levering. ingen overflødige dikkadarer.

Besvarelse fra Skousen
Gode varer til rigtige priser,og hurtig levering

Besvarelse fra Skousen
Havde købt en opvaskemaskine med levering, installation mv. Det tog 14 dage og var den dårligste og ringeste service man kan forestille sig.

Besvarelse fra Skousen
Bestilte et komfur. Fantastisk service med indbæring, montering og det gamle med tilbage. 5 stjerner

Besvarelse fra Skousen
Har modtaget virkelig god hjælp og vejledning hos Skousen ved valg af køleskab, samt super god løsning med et problem.

Besvarelse fra Skousen
Pakken blev bestilt om aftenen en lørdag, blev afsendt søndag, og kunne afhentes i pakkeshop mandag. Så kan det vidst ikke gøres hurtigere.

Besvarelse fra Skousen
God handel via nettet selv om vi holder mest af at handle direkte hos Skousen i Holbæk

Besvarelse fra Skousen
De ringede og gjorde mig opmærksom på at tørretumbleren var 10 cm dybere end standard om jeg stadig væk ville gennemføre ordren. Vi fandt et andet produkt så levering stadig blev gennemført dagen efter.

Service var 5/5.
Faktisk gik de over hvad der var nødvendigt, jeg havde lavet en fejl, den løste de uden problemer.
Jeg var faktisk målløs, sjældent ser man service nu til dags.

Besvarelse fra Skousen
Altid god rådgivning og god betjening hos Skovsen Brønshøj. Jeg handler kun hvidevare og tilbehør der, uanset pris hus andre.

Besvarelse fra Skousen
Jeg købte et produkt online, det blev leveret og det virkede ikke ... Jeg skrev en mail til kundeservice som blev totalt ignoreret. Jeg fik efterfølgende en ven til at hjælpe mig med at få produktet til at virke ... Så problemet blev løst på trods af den elendige kundeservice.
Et par uger senere skriver Skovsen og ber mig anmelde min oplevelse, hvilket jeg gør ... Og istedet for at reagere på min oplevelse vælger de at reagere ved at slette (eller moderer, som de kalder det) min anmeldelse 🤦♂️
Så nu får de den her istedet!

Besvarelse fra Skousen
Jeg var ked af en ovn jeg købte hos Skousens i Varde , jeg fik lov at komme retur med den, og ombyttet til en anden.
Jeg vil gerne rose den gode kundeservice , jeg kommer helt sikkert igen.

Besvarelse fra Skousen
Montøren var meget professionel, kompetent og serviceminded.

Besvarelse fra Skousen
Vi havde købt en tørretumbler. Inden levering blev vi ringet op for at blive informeret om at tørretumbleren var større end en standard. Vi fik derfor skiftet til en anden tørretumbler, hvor prisen blev matchet. Super god service og vi vil fremover handle ved Skousen for hårde hvidevarer.