SkousenAnmeldelser

26.575

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.782 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den gode service og vejledning ved bestilling, og mange fremhæver personalets professionalisme og imødekommenhed. Derudover oplever forbrugerne hurtig levering og effektiv installation, hvor medarbejdere også tager gamle apparater med retur. Mange sætter pris på den ærlige rådgivning og den personlige tilgang, der skaber tryghed gennem hele købsprocessen. Dog var nogle utilfredse med leveringsdatoer, der blev rykket, og enkelte oplevede problemer med defekte produkter, som virksomheden ikke ville ombytte eller reparere uden ekstra omkostninger. Nogle kunder har også bemærket, at produktinformationen ikke altid var tilstrækkelig, og at de modtog produkter med manglende dele eller uden den lovede manual på et forståeligt sprog. Endvidere følte nogle, at de blev presset til at købe dyrere modeller eller andre mærker end det ønskede, og at priserne kunne variere uforklarligt.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydig meninger om produktet, hvor nogle oplever problemer med defekte varer, manglende dele... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser venlighed, ærlig rådgivning og... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice, hvor mange roser den hurtige levering og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes professionalisme,... Se mere

Price

Forbrugere finder priserne tvetydige, da nogle oplever gode tilbud og fair priser, mens andre møder uventede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God service og vejledning ved bestilling. 3 dage før levering kom der besked om at den var rykket fra fredag til mandag, hvilket gjorde jeg måtte tage en ekstra fridag på job. Dagen før leveringen ko... Se mere

Bestilte en varer online til levering i butikken. Der gik kun et par dage så kunne den hentes. Alt gik som smurt. Den sidste stjerne kan jeg desværre ikke give, da de på hjemmesiden ikke har styr på... Se mere

Rimelig hurtig levering. Jeg købte en Instant kaffemaskine. Der mangler dog en dansk manual. For at få en manual, skal man scanne et billede, men det er stadig ikke muligt at læse brugsanvisningen. Hv... Se mere

Hurtigere end lovet lev af ninja creami deluxe, men lovet opskrifts bog ikke i pakken og lidt skuffet over at modtage et produkt fra dansk webshop hvor en quickguide på tysk var det mest læselig, inge... Se mere

1. Hvidevareforretning

Skousen er en af Danmarks største forhandlere af hårde hvidevarer, og vi har mange års erfaring med at rådgive inden for køb af hvidevarer. Vi tilbyder både fagkyndig vejledning og billige priser. Vi har stort udvalg af blandt andet vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere og andet godt til hjemmet; herunder også mindre produkter som kaffemaskiner og køkkenmaskiner. Ønsker du at handle hos Skousen, kan du besøge din nærmeste Skousen butik eller købe online via www.skousen.dk.

Support
Der er Skousen-butikker i hele landet og helt sikkert en i nærheden af dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning, så du kan vælge de helt rigtige varer. Vores online kundeservice sidder også klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 08:00 til 22:00. Du kan ringe til os på 70 111 000 eller sende en e-mail til kontakt@skousen.dk

God

Tak for din anmeldelse!

Den er værdsat :-)

Go' sommer

Skousen

Skousen er et trygt sted at handle

Skousen er et trygt sted at handle og det er rart at handle et sted, man har tillid til.
Levering skete efter planen og jeg er glad for mit køl/fryseskab.
God og grundig besvarelse fra kundeservice på et tvivlsspørgsmål.

4. juni 2026

Hej Pernille

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at både levering, produkt og kundeservice levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på tilliden.

Du ønskes en rigtig god sommer herfra!

Skousen

Min induktionskogeplade bryder sammen…

Min induktionskogeplade bryder sammen onsdag kl 16, jeg kontakter Skousen Bolbro, får straks tilbud på plade og montering til en fin pris. Pladen monteret fredag kl 14. Har brugt Skousen Bolbro flere gange. Stor ros herfra!

Hej Christian

Tak for anmeldelsen.

Når en kogeplade vælger at give op, er det rart at få løst hurtigt ;-)

Så fantastisk at høre, at Bolbro fik hjulpet dig godt videre endnu en gang :-)

På gensyn og rigtig god sommer!

Ikke en fed oplevelse

Ikke en fed oplevelse , ja jeg har købt kaffemaskinen på nettet hos skousen, 12000 for den, så kommer man og henter den , men havde ikke fået en besked fra Skousen om dette , fik den besked at , ja du har jo fået en fra Postnord , så må du da vide den er kommet , men nu er det ikke Postnord jeg har handlet hos , så virkede personalet som om de bare skulle udlevere og ikke spørge ind til noget , fik den fornemmelse som man bare henter pakker , ingen service, så handler ikke i den butik mere ( Hvidovre )
Handlede i power online og kom der efter .. wow der blev forklaret og man følte som om man havde handlet i butikken og ikke online , det kunne skousen lære noget af ..

12. juni 2026

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse og feedback.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du ikke følte dig godt modtaget ved afhentningen af din kaffemaskine.

Hvis du har lyst til at uddybe oplevelsen nærmere, må du meget gerne sende os lidt mere feedback på feedback@skousen.dk. Så vil vi tage det med videre og se nærmere på, hvordan vi kan gøre oplevelsen bedre fremadrettet.

Igen - så skal du have stor tak for at dele.

Ønsker dig en rigtig god sommer!

Lige som det skal være.

God hjemmeside. Hurtig levering. ingen overflødige dikkadarer.

5. juni 2026

Hej Fleming

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er vi glade for at høre! :-)

Go' sommer

Personale

Glad for en god betjening
Prisen var ok

12. juni 2026

Hej Lissi

Tusind tak for din anmeldelse.

Du ønskes en rigtig god sommer herfra :-)

Hold jer fra Skousen.

Havde købt en opvaskemaskine med levering, installation mv. Det tog 14 dage og var den dårligste og ringeste service man kan forestille sig.

25. maj 2026

Hej Michael

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende, når installationen ikke lykkedes ved første besøg, og at det efterfølgende har forlænget forløbet.

Jeg kan se, at der efterfølgende har været dialog om installationen, og at der er fundet en løsning, så monteringen kunne gennemføres.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at oplevelsen slet ikke har været godt nok.

Vi tager din feedback med videre internt, så tak for at dele.

Du ønskes en god sommer.

Bestilte et komfur

Bestilte et komfur. Fantastisk service med indbæring, montering og det gamle med tilbage. 5 stjerner

11. juni 2026

Hej Birgitte

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!

Det er dejligt at høre, at det hele gik som det skulle.

God fornøjelse med det nye komfur :-)

Skousen

Professionel og tryg kundeservice.

Har modtaget virkelig god hjælp og vejledning hos Skousen ved valg af køleskab, samt super god løsning med et problem.

Hej Sussie

Tak for de flotte ord og din anmeldelse :-)

Det glæder mig at høre, at du både fik god rådgivning i forbindelse med dit køb, og at vi fandt en god løsning på den udfordring, der opstod undervejs.

God sommer!

Meget hurtig levering

Pakken blev bestilt om aftenen en lørdag, blev afsendt søndag, og kunne afhentes i pakkeshop mandag. Så kan det vidst ikke gøres hurtigere.

9. maj 2026

Hej Berit

Tak for anmeldelsen.

Det er jo beskrivelsen af et perfekt forløb :-)

Go' sommer herfra!

Præcis og god levering

God handel via nettet selv om vi holder mest af at handle direkte hos Skousen i Holbæk

4. juni 2026

Hej Søren

Mange tak for anmeldelsen!

Det er dejligt at høre. I er selvfølgelig velkomne både online og i butikken i Holbæk ;-)

Rigtig god sommer

Skousen

De ringede og gjorde mig opmærksom på…

De ringede og gjorde mig opmærksom på at tørretumbleren var 10 cm dybere end standard om jeg stadig væk ville gennemføre ordren. Vi fandt et andet produkt så levering stadig blev gennemført dagen efter.

1. juni 2026

Hej Jan

Tak for anmeldelsen.

Det er fedt at høre, at vi fik fanget det i tide og fundet en løsning, så du stadig kunne få leveret dagen efter.

God fornøjelse med den nye tørretumbler.

Service var 5/5.

Service var 5/5.

Faktisk gik de over hvad der var nødvendigt, jeg havde lavet en fejl, den løste de uden problemer.

Jeg var faktisk målløs, sjældent ser man service nu til dags.

Hej Emil

Tak for anmeldelsen!

Det er virkelig dejligt at høre. Fejl kan vi alle lave, det vigtigste er, hvordan de bliver løst bagefter :-)

Tak for de flotte ord og god sommer

Skousen

Altid god rådgivning og god betjening…

Altid god rådgivning og god betjening hos Skovsen Brønshøj. Jeg handler kun hvidevare og tilbehør der, uanset pris hus andre.

6. juni 2026

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :-)

Det er dejligt og høre! Vi håber, at kunne være en behjælpelig en anden god gang igen.

Forfærdelig kundeservice!

Jeg købte et produkt online, det blev leveret og det virkede ikke ... Jeg skrev en mail til kundeservice som blev totalt ignoreret. Jeg fik efterfølgende en ven til at hjælpe mig med at få produktet til at virke ... Så problemet blev løst på trods af den elendige kundeservice.

Et par uger senere skriver Skovsen og ber mig anmelde min oplevelse, hvilket jeg gør ... Og istedet for at reagere på min oplevelse vælger de at reagere ved at slette (eller moderer, som de kalder det) min anmeldelse 🤦‍♂️

Så nu får de den her istedet!

Hej Mike

Det lyder selvfølgelig ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg har forsøgt at finde sagen ud fra oplysningerne i anmeldelsen, men uden held. Hvis du har mulighed for at sende os et referencenummer eller nogle flere oplysninger om forløbet på feedback@skousen.dk, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere.

God kundeservice 👌…

Jeg var ked af en ovn jeg købte hos Skousens i Varde , jeg fik lov at komme retur med den, og ombyttet til en anden.
Jeg vil gerne rose den gode kundeservice , jeg kommer helt sikkert igen.

1. juni 2026

Hej Betinna

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er vi glade for at høre. Vi sender rosen videre til Varde :-)

God sommer til dig.

God online service

Vi havde købt en tørretumbler. Inden levering blev vi ringet op for at blive informeret om at tørretumbleren var større end en standard. Vi fik derfor skiftet til en anden tørretumbler, hvor prisen blev matchet. Super god service og vi vil fremover handle ved Skousen for hårde hvidevarer.

2. juni 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er vi meget glade for at høre! Vi håber du bliver glade for den nye tørretumbler :-)

God sommer.