SkousenAnmeldelser

26.575

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.782 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den gode service og vejledning ved bestilling, og mange fremhæver personalets professionalisme og imødekommenhed. Derudover oplever forbrugerne hurtig levering og effektiv installation, hvor medarbejdere også tager gamle apparater med retur. Mange sætter pris på den ærlige rådgivning og den personlige tilgang, der skaber tryghed gennem hele købsprocessen. Dog var nogle utilfredse med leveringsdatoer, der blev rykket, og enkelte oplevede problemer med defekte produkter, som virksomheden ikke ville ombytte eller reparere uden ekstra omkostninger. Nogle kunder har også bemærket, at produktinformationen ikke altid var tilstrækkelig, og at de modtog produkter med manglende dele eller uden den lovede manual på et forståeligt sprog. Endvidere følte nogle, at de blev presset til at købe dyrere modeller eller andre mærker end det ønskede, og at priserne kunne variere uforklarligt.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydig meninger om produktet, hvor nogle oplever problemer med defekte varer, manglende dele... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser venlighed, ærlig rådgivning og... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice, hvor mange roser den hurtige levering og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes professionalisme,... Se mere

Price

Forbrugere finder priserne tvetydige, da nogle oplever gode tilbud og fair priser, mens andre møder uventede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God service og vejledning ved bestilling. 3 dage før levering kom der besked om at den var rykket fra fredag til mandag, hvilket gjorde jeg måtte tage en ekstra fridag på job. Dagen før leveringen ko... Se mere

Bestilte en varer online til levering i butikken. Der gik kun et par dage så kunne den hentes. Alt gik som smurt. Den sidste stjerne kan jeg desværre ikke give, da de på hjemmesiden ikke har styr på... Se mere

Rimelig hurtig levering. Jeg købte en Instant kaffemaskine. Der mangler dog en dansk manual. For at få en manual, skal man scanne et billede, men det er stadig ikke muligt at læse brugsanvisningen. Hv... Se mere

Hurtigere end lovet lev af ninja creami deluxe, men lovet opskrifts bog ikke i pakken og lidt skuffet over at modtage et produkt fra dansk webshop hvor en quickguide på tysk var det mest læselig, inge... Se mere

1. Hvidevareforretning

Skousen er en af Danmarks største forhandlere af hårde hvidevarer, og vi har mange års erfaring med at rådgive inden for køb af hvidevarer. Vi tilbyder både fagkyndig vejledning og billige priser. Vi har stort udvalg af blandt andet vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere og andet godt til hjemmet; herunder også mindre produkter som kaffemaskiner og køkkenmaskiner. Ønsker du at handle hos Skousen, kan du besøge din nærmeste Skousen butik eller købe online via www.skousen.dk.

Support
Der er Skousen-butikker i hele landet og helt sikkert en i nærheden af dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning, så du kan vælge de helt rigtige varer. Vores online kundeservice sidder også klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 08:00 til 22:00. Du kan ringe til os på 70 111 000 eller sende en e-mail til kontakt@skousen.dk

God

27 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(26.575)

1.682 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Var ikke på lager alligevel :-(

Deres internetside sagte at opvaskemaskinen var på lager i butikken, men det var den ikke. Dette skete i to butikker. De forklarer med at dette skal ske i sjældne tilfælde, men for mig sker det desvcærre ofte :-( Jeg er træt af at køre forgæves!

13. juni 2026

Hej KV

Det er jeg meget ked af at høre, og jeg skal beklage mange gange for den forgæves kørsel.

Hvis du har lyst og tid, så må du meget gerne skrive til mig med hvilken produkter der var tale om, og hvorhenne i landet det var. Jeg kan fanges på: feedback@skousen.dk.

Håber at høre fra dig.

Igen - beklager mange gange!

God sommer

Kunne jeg give 0 stjerner til Skousen Brønderslev

Købte "verdens bedste vaskemaskine" med 5 års garanti, den har nu været i stykker med samme fejl 2 gange på 3 mdr. Og servicen ved skousen er lig nul ..... handlede lokalt denne gang da jeg håbede på kvalitet og god service.... men ingen af delene findes i Brønderslev..... næste gang jeg skal købe hårde hvidevarer, vender jeg tilbage til Elgiganten .... der får jeg både service og kvalitet billigere ...... slut med at støtte lokalt

19. juni 2026

Hej Claus

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, så jeg skal selvfølgelig beklage mange gange her.

Jeg kan dog se, at der har været arbejdet på sagen løbende, at der blev tilbudt en lånevaskemaskine undervejs, og at der nu er aftalt en ombytning af maskinen, da du naturligvis ikke skal døje med en maskine, som der er gentagne problemer med.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du synes servicen ikke har været der, da vi ellers har forsøgt at afværge den trælse situation så hurtigt som muligt.

Vi håber trods alt, at den nye maskine lever op til forventningerne.

Du ønskes en god sommer

Spild af tid

At finde varen, at betale og at bestille levering på dato og 4-timers tids-spænd kl 10-14:00 (mod extrabetaling) gik fint. Kvittering og info om leverancen frem til datoen gik også fint. Men jeg endte med stor bruge hele dagen - 7 timer - før den søde chauffør kom kl 17:15. Han var ikke bagud, det var planlægningen der var urealistisk og misvisende. Jeg fik kun info om forventet leveringstid ved at ringe til hovedkontoret flere gange. Endte med at være hele dagen spildt med forgæves venten. Øv.

12. juni 2026

Hej Morten

Jeg beklager selvfølgelig, at leveringen ikke skete inden for det aftalte tidsrum. Det kan jeg godt forstå har været frustrerende, når du havde planlagt dagen efter det.

Jeg kan se, at der efterfølgende er blevet ydet kompensation for forsinkelsen, men det ændrer naturligvis ikke på den oplevelse, du har haft.

Vi tager selvfølgelig din feedback med videre til fragtfirmaet.

Rigtig god sommer herfra

Skousen

Jeg har kun oplevet fantastisk…

Jeg har kun oplevet fantastisk kundeservice. Et bredt udvalg af vare til gode priser - her kan prismatches. Hurtig levering.

2. juni 2026

Hej Rie

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det sætter vi stor pris på.

Skousen

Desværre!? Selvom der muligvis var sket en fejl fra sælgers side, så muligheden for at bestilte vare kunne leveres til forretningen i stedet, og dermed sparer besværret med hjemmelevering og fragt, så var der ikke noget reelt svar på hvorfor det pludselig ikke kunne lade sig gøre, som det havde kunne nogen uger før hvor vi også købte.
Der var ingen konduite og svaret fra hovedkontorets side var, at jeg nok bare var sur over at skulle betale 399. Kr i fragt og derfor ringede og skrev som jeg gjorde!!!!!! Blev bedt om at springe mellem at få svar på problemet hos Hovedkontoret, Onlinehandlen, og Butikken hvor det hele startede.
Så her må jeg sigde at det var os at gå i små

6. juni 2026

Hej Claus

Jeg må ærligt indrømme, at jeg har svært ved at gennemskue det konkrete forløb ud fra anmeldelsen alene.

Hvis du har lyst til at uddybe sagen nærmere, er du meget velkommen til at skrive til os på feedback@skousen.dk. Så vil vi gerne undersøge, hvad der er sket.

Skousen

Fantastisk sød og kompetent hjælp fra…

Fantastisk sød og kompetent hjælp fra kundeservice ifb med køb af køleskab. Tak til Josefine - virkelig behagelig og vedholdende hjælp på både mail og tlf.

18. juni 2026

Hej Anya

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er altid dejligt at høre, når en kollega har gjort en forskel. Jeg sørger for, at rosen bliver sendt videre til Josefine.

God sommer :-)

Skousen

Havde bestilt en Vaskemaskine til min…

Havde bestilt en Vaskemaskine til min gamle mor, da Skousen var det eneste firma der kunne levere, montere og bortskaffe den gamle maskine i løbet af 3 arbejdsdage. Div. info om adresse, montage m.m. skrev jeg i kommentarfeltet incl. oplysninger om hoved hanens placering (Ikke ventilen), da en afspærring af vand via ballofixhane, kan være problematisk efter 12 år som den gamle maskine holdt. Jeg kontaktede kundeservice dagen før, for at høre om der var noget i kommentarfeltet der gav anledning til spørgsmål og det blev bekræftet at det var der IKKE.

Dagen efter ringede chaufføren som aftalt 30 min før ankomst og igen da han var fremme og ikke kunne finde adressen..Herefter hørte jeg ikke mere, selv om det var mig der var kontaktperson både på mail, telefon og som betaler...Senere blev jeg bekendt med at man havde stillet maskinen på adressen, bedt min mor om at kvittere for maskinen og herefter var kørt igen, da chaufføren ikke måtte røre hovedhanen til lejemålet i køkkenet. Senere vendte chaufføren tilbage for at aflevere resten af forsendelsen som han havde glemt. Min mor var ganske utryg ved hele besøget da chaufføren kun kunne tale begrænset dansk og hun følte at alt var hendes skyld og at hun overfor chaufføren kun var til besvær. Jeg valgte en komplet monteringsløsning da jeg selv skulle komme på besøg 2 dage efter og ikke selv kunne være tilstede på dagen. Ville gerne have mere tid til at instruere min mor i maskinen og slippe for at montere maskinen selv.

Jeg kontaktede selv Skousen samme dag da jeg intet havde hørt fra dem. Jeg monterede selv maskinen og bortskaffede den gamle da jeg kom og Skovsen var så gavmilde at refundere fragt, montering og bortskaffelse af gammel maskine. Egentlig ville jeg gerne have haft mere tid sammen med min mor men maskinen blev monteret og hun blev glad.

En anden gang kunne jeg godt ønske mig at Skousen lærte at kende forskel på en ventil og en hane, da det er forskellen i deres kontrakt.
Alle opkald på telefon til Skousen, valgte jeg at trykke JA til at de måtte optages til uddannelse og internt brug så alle senere vidste alt. Tænker at jeg en anden gang vælger uden tøven, at gøre arbejdet selv. - God dag til jer alle-.

11. juni 2026

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg beklager selvfølgelig, at leveringen og monteringen ikke forløb som forventet. Det er absolut ikke meningen, at hverken du eller din mor skal stå tilbage med den oplevelse.

Jeg er dog glad for at høre, at vi fik refunderet de ydelser, som ikke blev udført, og at din mor trods alt er blevet glad for sin nye vaskemaskine.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og dine input.

God dag til jer også! :-)

Skousen

Fjendtlig betjening ved køb online og hente i butik

Jeg ønskede at købe en Electrolux Ergorapido Classic EERC73SW, som I har haft på tilbud til 599 dkk. Jeg var I jeres butik i Hedensted for at ville købe en, men den var desværre blevet udsolgt om formiddagen, som jo kan ske. Det var ikke muligt for ekspedienten i butikken at bestille en hjem. Jeg finder dog ud af at jeg kan bestille én online og få leveret til butikken i Hedensted. Dette gør jeg, men da jeg kommer for at hente varen, bliver jeg mødt med en spydig kommentar om, at nu hvor den er købt online, så kan man ikke indlevere den i butikken, nu hvor den ikke er købt der (som jeg jo prøvede i første omgang). At bestille varen online er gået rigtig godt, men gæstfriheden i butikken, da jeg hentede den, har givet mig et dårligt indtryk. Det gør at jeg måske ikke vil vælge skousen fremover.

9. juni 2026

Hej Laura

Det er jeg virkelig kede af at høre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have - uanset om de handler online eller i en af vores butikker.

Du skal i hvert fald tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen. Den feedback tager vi selvfølgelig med videre internt.

Jeg håber, at du vil give os en chance igen en anden gang.

Rigtig god sommer

Skousen

Købte en robot støvsuger online der var…

Købte en robot støvsuger online der var netværksfejl på. Ville ombytte den i butik til en ny, men fik at vide det ikke var muligt fordi emballagen var brudt, så skal nu vente i flere uger på robotten bliver sendt ind…. Hvor er det bare dårlig kundeservice at jeg ikke blot får en ny, og i roder med reklamationen med leverandør, nu hvor jeg har modtaget et produkt der ikke virker.

13. juni 2026

Hej Emma

Det er selvfølgelig ærgerligt, når et nyt produkt ikke fungerer som forventet.

Jeg har desværre ikke mulighed for at finde sagen ud fra oplysningerne i anmeldelsen alene. Hvis der fortsat er noget i sagen, som ikke er afklaret, er du meget velkommen til at sende os lidt flere oplysninger på feedback@skousen.dk, så vil vi gerne kigge nærmere på den.

Skousen

Ribe afd .Solgte allerede købt og…

Ribe afd .Solgte allerede købt og betalt vaskemaskine

Skriver på vegne af mine forældre der er oppe i årene og for nylig er flyttet. I den forbindelse skulle de ha ny vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Og min Far ville handle Lokale . ( RIBE) Så de tog ind og fandt de de vil ha og betaler. 21499kr med levering og montering.
Omkring 2-3 Uge inden de skulle ha det . Bliver de ringe op at de ikke kan skaffe vaskemaskine. ?? Da den de havde købt og betalt. Havde de solgte( igen) til nogle andre. Og kunne ikke nå at få en ny hjem. Men de kunne da lige sælge en dyre en . Og ingen rabat eller lignende
Behøver vel ikke at sige at min mor blev pænt sur at annullere hele handlen og vil ikke være kunde der fremover. De købte alle 3 ting elgiganten men levering og montering til 13156kr . Hvilken dårlig kundeservice
Dato ca . Mine forældre ikke længere har dokumentation og kan huske.

19. maj 2026

Hej Lene

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at dine forældre står tilbage med den oplevelse.

Jeg beklager, hvis forløbet ikke har levet op til deres forventninger. Vi tager naturligvis jeres feedback med videre og deler den med butikken i Ribe.

Jeg ønsker jer en rigtig god sommer

Skousen

Jeg købte en robotstøvsuger via…

Jeg købte en robotstøvsuger via skousen, der var fejl på allerede fra starten, jeg klager og bliver henvist til en samarbejdspartner som jeg så efterfølgende må have kontakten med. Det ender med den bliver sendt til Tyskland for at blive lavet, men kommer tilbage med de samme problemer plus nogle af de ting jeg skulle sende med kom ikke med retur. Dem får jeg dog senere hen skal det lige siges. Maskine derimod kommer retur med de samme problemer på trods af de påstår at de har testet den, og det hele ender med at jeg selv skiller den ad og finder ud af der mangler noget i er kontakt sæt på ladestationen, køber en stump og udskifter den, alternativet var den skulle afsted til Tyskland igen, og hvem ved om de havde fundet fejlen denne gang.
Jeg syntes det er piv ringe man bare fralægger sig et hver ansvar fra skousen og henviser til samarbejdspartnere.

22. april 2026

Hej Dennis

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du har haft de udfordringer med din robotstøvsuger, og at det fortsat ikke er løst.

Jeg kan se, at vi har været i dialog med dig omkring sagen og hjulpet videre til producentens servicepartner til i december, som efterfølgende har håndteret sagen.

Hvis du fortsat oplever problemer med produktet, eller føler at sagen ikke er blevet løst tilfredsstillende, vil vi meget gerne høre fra dig og hjælpe dig.

Du er derfor meget velkommen til at oprette en reklamation her: https://www.skousen.dk/rma/defect/

Skousen

Især en god oplevelse at have besøg af…

Især en god oplevelse at have besøg af de to flinke gutter som installerede. Vist fra RTC . Oprindeligt var derfra Syrien og Irak. Dejligt med dygtige folk fra den del af verden.

Hej Jens

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at installationen gik perfekt :-)

Go' sommer.

Meget dårlig service hos Skousen Thisted

Købte en Bauknecht opvaskemaskine for godt 2 år siden hos Skousen Thisted.
Nu har jeg en vandskade på gulvet i køkkenet, fordi der er en fabrikationsfejl på opvaskemaskinen. Skousen Thisted fralægger sig alt ansvar på trods af produktansvarsloven pålægger dem et ansvar. Selve vandskaden dækker min forsikring, men reparation / ombytning af maskinen er Skousen fuldstændigt ligeglade med.
Det er SÅ dårlig service fra Skousen Thisted, at de ikke engang går i dialog.

Hej Lise

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre om den vandskade, du har oplevet.

Jeg kan dog forstå, at sagen fortsat er under behandling, og at der er dialog mellem leverandøren og dit forsikringsselskab omkring forløbet.

Jeg håber derfor, at sagen snart finder en god løsning for alle parter.

Elendig service af Skousen i Bolbro

Elendig service af Skousen i Bolbro, Odense og generelt Skousen og jeres politik når tingene går i stykker indenfor de 24måneder fabriksgaranti.
Min vaskemaskine gik i stykker i pinsen, jeg kommer til butikken 26/5 og anmelder at den er i stykker- Skousen kontakter LG for at fejlmelde og der går en heeeel uge før jeg hører noget fra Skousen. Her får jeg at vide at jeg kan kontakte LG selv med et telefonnummer og melde min fejl, hvilket jeg gør samme dag. LG kan ikke se en mail fra Skousen fordi det går igennem en tredjepart.
LG får alle mine oplysninger og jeg vedhæfter filer at maskinen og det som er gået i stykker. 10 dge senere kontakter LG mig for at sige at de aldrig har modtaget mine filer men det var ikke den besked jeg fik da jeg uploadede dem 10 dage før.
Da LG kontakter mig efter de 10 dage har jeg fået nok. Jeg skal ikke have den repereret så mange dage senere, der skal jeg bare have mine penge retur for elendig service af både skousen og LG som begge virksomheder iøvrigt udnytter stort at man som kunde skal kastes rundt i systemet.
Skousen i kan komme og hente den vaskemaskine i glædeligt solgte mig tilbage i august 2024.
Jeg har virkeligt ingen pæne ord at sige om dette forløb! Jeg er som forbruger rasende!

26. maj 2026

Hej Minka

Jeg kan godt forstå, at du er frustreret over forløbet.

Jeg kan se, at sagen blev oprettet hos LG, og at den efterfølgende er blevet behandlet gennem deres servicepartner. Som jeg forstår det, er sagen ikke afsluttet fra deres side, og de har fortsat mulighed for at undersøge og afhjælpe fejlen på produktet.

Hvis der konstateres en fejl på maskinen, vil sagen naturligvis blive håndteret efter de gældende regler og vilkår.

Jeg beklager den ventetid og frustration, som forløbet har medført.

Venlig service

Venlig service. Stor hjælpsomhed

Hej Svenn Erik

Tusind tak for din anmeldelse

Den er vi glade! :-)

Rigtig god sommer

Skousen

Mgl. tilbagebetaling, for vare der ikke blev leveret

Nu er der gået mer´ end 1/2 år, siden jeg betalte for 2 hepafiltre i Ringsted- som så ikke ku' leveres. :-(
Seneste korrespondance var 2/6, hvor der oplyses at beløbet vil blive refunderet indenfor 5 hverdage. Min konto er stadig tom!! - trods utallige rykkere.
Det er under al kritik Ordrenr. 183316325

Tilføjelse. Sørme om ikke der kom mail til mig i går- efter mit opslag.´! Ændrer dog ikke på min tillid. Et halvt år med utallige opkald, direkte kontakt og skriverier... Det er decideret dårlig kundeservice.

15. juni 2026

UPDATE:
Hej igen Gitte

Jeg kan kun beklage, hvis processen har været for langsom her. Det skal jeg nok tage med videre internt, så tak for at dele det også.

I så fald, så håber jeg, at der er styr på det hele nu.

Jeg ønsker dig en rigtig god sommer!

-------------------------------------------------------------------------
Hej Gitte

Jeg kan se, at tilbagebetalingen er gennemført fra vores side, og at der også er fremsendt dokumentation for dette til dig på mail.

Hvis beløbet fortsat ikke fremgår af din konto, vil jeg anbefale, at du tager kontakt til din bank, så de kan hjælpe med at spore transaktionen nærmere.

Hold jer langt væk fra Skousen

Hold jer langt væk fra Skousen
Købte en gulvvasker af merket bissel med spindel en af de helt nye
Der stod den skulle kunne køre op til 70 min og skulle bruge 3 timer på at lade
Den kørte så kun 20 min og brugte kun 2 timer på at lade
Ringede til den samme aften for var sikker på der var noget galt med batteriet
Fik at vide jeg skulle ringe dagen efter igen , så det gjorde her
Der fik jeg at vide jeg skulle skrive en reklamation så de gjorde jeg fredag 12/6 samme dag
Mandag den d 15/6 fik jeg så den her
mail

Hej Kim,
Jeg kan se der står følgende i manualen til produktet, hvilket indikere der ikke er fejl på produktet:

Run tine for each mode are listed below
* 70 minutes in wet mop mode
* 20 minutes in dry varcuum mode
* 20 minutes in wet mode + varcuum mode

Med venlige hilsner
Frederik F
Aftersales Specialist

Ringede ind til dem mandag hvor jeg fik mailen og spurgte ham hvor det stod henne for der stod ikke noget i selve manuel eller på deres hjemmeside
Så kom han med det fra den eng manuel
Og han lige ville kontakte bissel også sende det til til mig

Det der står i Manuel er op til 70 min moppe funktion det er hvad der står både på deres hjemmeside og i manuel
Har aldrig hørt om en gulvvasker der kun kan bruges i 20 min også skal bruge 2 timer på at lade

Sikken en løgner
Og det er sådan vi bliver behandlet hver gang i Danmark
Når vi har en reklamation
I burde fanme skamme sig

15. juni 2026

Hej Kim

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse.

I forbindelse med din reklamation har vi undersøgt sagen nærmere og fundet oplysningerne om drifts/aktion tiden i producentens dokumentation. Jeg kan samtidig se, at vi er i dialog med producenten for at fremskaffe den tilsvarende dokumentation på dansk til dig, så oplysningerne bliver mere tydelige.

Ud fra de oplysninger, vi har modtaget fra producenten, tyder det ikke umiddelbart på, at der er fejl på batteriet.
Hvis der viser sig at være en fejl på produktet, vil vi naturligvis hjælpe dig videre med sagen.

whiteaway

Bestilte en grill online som jeg så…

Bestilte en grill online som jeg så annulleret ordren på inden den blev sendt, jf. deres anulleringspolitik skulle jeg gerne få pengene retur. Der skulle dog gå næsten 3 uger før jeg modtog nogle penge

27. maj 2026

Hej Ida

Jeg har desværre ikke mulighed for at finde sagen ud fra oplysningerne i anmeldelsen alene, men jeg er enig i, at 3 ugers ventetid på en refundering lyder for længe. Det beklager jeg selvfølgelig.

Hvis du har lyst til at sende os et referencenummer, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan forbedre os her.

Du ønskes en rigtig god sommer

Fantastisk service

Ringede til Skousen for at få lidt råd og vejledning om en kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Jeg blev mødt af en super sød medarbejder der gav sig god til til at lytte til mit behov, og herefter vejlede mig om det ønskede produkt. Det endte med han sendte et tilbud, så jeg kunne købe produktet til tilbudspris med det samme, i stedet for jeg selv skulle holde øje med hvornår det igen kom på tilbud.
Min allerbedste anbefaling går herned videre, og jeg vil helt klart handle med Skousen igen.

3. juni 2026

Hejsa!

Tak for de flotte ord og anmeldelsen.

Det lyder som om, at min kollega fik hjulpet dig godt på vej. Jeg er glad for at høre, at I fandt en løsning, så du ikke skulle sidde og vente på den næste kampagne.

Tak for anbefalingen – og på gensyn :-)

skousen