God service og vejledning ved bestilling. 3 dage før levering kom der besked om at den var rykket fra fredag til mandag, hvilket gjorde jeg måtte tage en ekstra fridag på job. Dagen før leveringen ko... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Skousen er en af Danmarks største forhandlere af hårde hvidevarer, og vi har mange års erfaring med at rådgive inden for køb af hvidevarer. Vi tilbyder både fagkyndig vejledning og billige priser. Vi har stort udvalg af blandt andet vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere og andet godt til hjemmet; herunder også mindre produkter som kaffemaskiner og køkkenmaskiner. Ønsker du at handle hos Skousen, kan du besøge din nærmeste Skousen butik eller købe online via www.skousen.dk.

Dusager 12, 8200, Aarhus N, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtigt feedback. Hurtig levering. Alt i alt rigtig godt.

Besvarelse fra Skousen
Jeg købte en vare hos Skousen.
Jeg fik en bestillingsbekræftelse mandag 8. juni klokken 19:17.
Jeg fik onsdag 10. juni klokken 20:37 en kvittering og en tracking på, at den er på vej.
Da jeg kigger i min PostNord app fredag 12. juni, kan jeg se, at der ikke er sket noget udover, at PostNord har fået at vide, at pakken er klar fra afsender (Skousen).
Henvender mig så til deres kundeservice, som der desværre har lukket, da de er blevet inviteret på sommerfest, det er helt fair.
For en god ordens skyld prøver jeg at henvende mig nede i den Skousen butikken, hvor varen skulle være tilsendt til, og høre, om der måske er sket en fejl i tracking, og han måske har modtaget pakken, men det har han ikke, og hertil forklarer han mig, at Skousen butikken er sådan set en stor pakkeshop, når Skousen online sender pakker til dem.
Jeg skriver så en mail til deres kundeservice i håb om, at de måske ser den lørdag nu og får kontakt til en medarbejder per telefon lørdag, og han siger, det virker underligt.
Han lover mig, at der er nogen, der tager hånd om sagen.
Mandag 15. juni kl. 09:50 skriver kundeservice til mig.
Her spørger de mig, om jeg har lyst til at få refunderet beløbet (beløbet er trukket fra min konto, ikke kun reserveret), da produktet er midlertidigt udsolgt, og der kan opstå en lidt længere ventetid, det takker jeg pænt nej tak til.
Tirsdag 16. juni 8:37 bliver der lavet en ny ordre, da det ser ud som om, at den mystisk vis skulle være bortkommet.
Her blev vi enige om, at på grund af den ekstremt dårlige kundeservice kan jeg få 100 kr. kulance.
Her skal det lige siges, at PostNord har ikke scannet pakken endnu, så den må vel stadig være hos Skousen?
Tirsdag 23. juni 20:29 skriver jeg til kundeservice igen, da jeg kan se, at pakken stod til levering den 22. juni.
Grunden til, jeg først skriver dagen efter, er, fordi at PostNord skriver, at den er forsinket en dag, og i håbet om, at den ville ankomme den 23., skete det bare ikke.
Skousen har valgt at sende til en pakkeboks, pakken vejer cirka 21 kg, så der er ikke rigtig plads, hvilket giver fornuftig mening.
Så nu står pakken som forsinket.
24 Juni 09:18 skriver kundeservice tilbage til mig at pakken var afsendt med samme levering som den første ordre jeg selv lavede på deres hjemmeside.
Det er forkert og det er der tydelige beviser på både i mine tidligere ordre og i min PostNord-app.
Jeg har nemlig valgt at bestille varen til en Skousen butik da jeg umiddelbart tænkte at det måtte være den hurtigste og bedste løsning da pakken var forholdsvis tung og stor.
Onsdag 24 juni 10:18 fortæller kundeservice mig nu at Skousen butikken er bare en stor pakkeshop hvilket også er fuldstændig korrekt, men det har ikke noget med sagen at gøre, da Skousen har valgt at sende en pakke til en pakkeboks og ikke en pakke shop.
Samme dag er Skousen kundeservice i kontakt med PostNord og få omdirigeretpakken fra deres business point i Køge og får lavet den med en hjemmel levering.
Torsdag 25. juni 11:44 bliver min pakke leveret til hjemme levering
Så processen tog fra mandag den 8. juni til torsdag 25. juni. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21 22. 23. 24. og 25.
17. dage
13. Hverdage.

Besvarelse fra Skousen
Helt vild dårlig hjemmeside og lagerstyring. Man kan ikke regne med det.
Prøvede to steder i dag at bestille en ventilator til afhentning i butik. Begge steder var noteret som have den. Hvor gang blev jeg ringet op og forklaret at den havde de ikke pga dårligt lagerstyringsstem. De kunne heller ikke fortælle mig hvilken forretning (ud af de 42 butikker) som skulle have den i deres forretningen.
Kom nu Skousen. Det er ikke så svært. Om det er misvisende eller dårlig service må I selv om.. faktum er man ikke kan regne med det der står på jeres hjemmeside

Skousen Roskilde Ro`s Have 10
Den dårligste betjening da jeg i januar skulle hente 6 x “dagens gave” kalender låge fra Roskildekalenderen.
Der var ikke nogen på lager og kvindelig ekspedient, bestyreren 🤔 var meget irriteret og sagde det var sidste gang de var i Roskildekalenderen og at det kom bag på dem hvor mange låger der skulle indløses samtidig var meldingen at en palle med varerne 500 ml afkalker var gået i stykker så derfor ingen på lager.
Jeg gav mit telefonnummer og viste de 6 låger, fik lovning på at modtage sms når der var kommer afkalker hjem , har aldrig hørt fra butikken.
Ved mail henvendelse, godt nok først i sidste uge fik jeg beskeden at det ikke var muligt at indløse dem.
Men hvis jeg kom og handlede skulle jeg nævne det er der ville trykkes på “rabat knappen”
Jeg kommer ikke igen 😩 er ærgerlig over at skulle lave en dårlig anmeldelse da det virker som det er generel Skousen jeg anmelder , det er det absolut ikke i Køge i den Hvide By får man den bedste service og det er altid 👍

Besvarelse fra Skousen
bestilte en philips barbermaskine på skousen online, da butikken ikke har den hjemme, Der bliver oprettet en bestilling og pengene bliver trukket. To dage senere kan jeg ikke se hvor maskiner befinder sig henne, ringer til skousen som heller ikke kan se, hvor maskinen er, men fortæller at det ofte er gls eller post nord, som ikke kan håndtere små pakker. Den unge mand hos skousen, lover mig at give problematikken videre og vil sende mig en mail dagen efter, hvor jeg vil blive oplyst om, hvor pakken befinder sig, og hvornår den vil blive leveret. Mailen kommer ikke som lovet, jeg ringer igen til skousen, som denne gang fortæller mig, at problemet er skousen da pakken ikke er blevet skannet ind hos gls. Der er nu blevet fredag og skousen fortæller, de ikke kan gøre noget før tidligst mandag. Den unge mand tilbyder at annulere ordrer, og den går ind som returneret. Jeg køber samme aften en ny barbermaskine andetsteds.

Besvarelse fra Skousen
aftalt lev og tidspunkt bliver ikke overholdt
udskudt lev. af varen gav modtager problemer.

Besvarelse fra Skousen
Den kom som lovet til tiden, jeg er meget glad for den gode oplevelse.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Besvarelse fra Skousen
De følger op på en bestilling for at sikre at man har fået det man skal bruge

Besvarelse fra Skousen
Dejligt og kyndigt personale der var yderst hjælpsomme

Besvarelse fra Skousen
God service og vejledning ved bestilling.
3 dage før levering kom der besked om at den var rykket fra fredag til mandag, hvilket gjorde jeg måtte tage en ekstra fridag på job. Dagen før leveringen kom der så besked om at de alligevel om på den aftalte dag. Lidt forvirrende. Men til gengæld super service ved leveringen.

Besvarelse fra Skousen
De fandt en god pris og alle leveringsaftaler holdt og en god service på tilslutning af vaskemaskine dygtig mand der kom med vaskemaskine og støvsuger/gulvvaske robot.

Besvarelse fra Skousen
Webshoppen er lige til at gå til.

Besvarelse fra Skousen
Meget effektiv leverance af opvaskemaskine. Maskine blev tilsluttet og kvalitetssikret

Besvarelse fra Skousen
Bliver altid mødt af faglig dygtige medarbejdere. Og priserne matcher altid andres lave priser. Og hurtig levering.
Vi har kun kæmpe ros og anbefaling til Skousen, Holbæk.

Fantastisk service, fra bestilling til levering <3

Besvarelse fra Skousen
Vildt god kundeservice, jeg blev ringet op at det komfur jeg havde købt var i restordre, så Skousen opgraderede til en bedre model, uden beregning, og jeg fik mit komfur og køleskab som planlagt. Et fragt gebyr blev tilbagebetalt og fragtbilen kom til tiden, som aftalt, og her var der også kæmpe service og stor venlighed fra chaufførens side. Meget professionelt og kundevenligt hele vejen igennem. Jeg anbefaler Skousen.

Besvarelse fra Skousen
Denne anmeldelse vedrører Skousen online. Varerne, ovn og induktion var fine. De blev leveret som lovet. Og nu opstår der problemer. Jeg har betalt 1.800 for levering og tilslutning af begge dele.
Det var RTC som leverede varerne, de var 2 personer som kom ind med deres værktøjstaske fra Biltema. De havde problemer med at skrue ovnen fast, hvilket undrer mig, da mit skab har standardmål, men som de sagde blev de nødt til at sætte hive ovnen over til den ene side og den anden side er skruen sat skæv ind.
Så skulle induktionspladen tilsluttes og de mente så ikke der var nok strøm i huset og muligvis manglede huset en fase, da det kun var i den ene side at varmelegemerne virkede. De mente ikke de kunne gøre mere og var på vej til at pakke sammen. Jeg skyndte mig at få fat i min nabo, som tilfældigvis er elektriker og han kunne konstatere at der var fint strøm i huset, som er fra 2003. Da han kiggede ind i skabet, hvor pladen skulle tilsluttes så han straks, at ledningerne sad forkert. De spurgte ham om han ville hjælpe, hvortil han svarede, at han ikke ville blandes ind i deres arbejde. De var jo betalt for at tilslutte det.
Det endte med at de 2 montører fik vendt rundt på 2 blå ledninger og så kom det til at virke.
Derudover blev jeg også noget utryg ved, at de stod og talte i telefon i et sprog jeg slet ikke forstod.
Jeg har ydermere læst mig frem til, at man skal være autoriseret for at installere en induktionsplade.
For fremtiden benytter jeg den lokale Skousen, for den her situation vil jeg aldrig stå i igen. De 2 stjerner giver jeg fordi varerne er rigtig fine.

Besvarelse fra Skousen
Havde bestilt vaskemaskine og tørretumbler online og udefra kendt mærke og forbrug. Blev ringet op og gjort opmærksom på at tørretumbler var dybere end vaskemaskine, hvilket kunne være problematisk ved søjle anordning eller dybde under et skab, som i vores tilfælde var et problem.
Super service og gennemgang af tilsvarende produkter der blev vores valg.
Vi kan kun anbefale Skousen for deres fantastiske service og hjælpsomhed.

Besvarelse fra Skousen
Fair pris og god service iforb. ombytning af vare købt online.