Škoda Amager - en del af Semler Mobility Anmeldelser

4,0

Fremragende service fra Phillip og Mikkel. Vi skrev under på bilen samme dag vi prøve kørte den. Fik en hurtigere leveringsdato da den skulle med på ferie, sindsyg god service! Forstående og... Se mere

Tak for hjælpen Jakob! Vi har netop afhentet vores nye Skoda Elroq og vi har været i kyndige hænder fra første kontakt til afhentning af Jakob. Vi er blevet vejledt ud fra vores behov, uden at... Se mere

Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Škoda Amager. Vi har primært været i dialog med sælgeren Jakob, som fra start har været utrolig venlig, imødekommende og professionel. Han var god til at af... Se mere

Vi blev betjent af Mikkel, som var lyttende, kompetent og yderst behagelig. Han hjalp os til at finde den bil der passede til vores behov, gav en fin introduktion til bilen og sendte os afsted med be... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Skoda-forhandler

Hos Škoda Amager er vi et energisk hold af bilentusiaster med én ting til fælles: Vi er allesammen vilde med Škoda! Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Škoda Amager aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever kompromisløs kvalitet og kundeservice, når de handler hos os. Vi har derfor en oprigtig interesse for dig, din bil og dine behov, når du besøger os.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

4,0

Meget servicerende i telefon og ringer tilbage

Har en Skoda Fabia 1.4 fra 2006.
Har talt med Skoda Amager flere gange vedr priser, reservedele og mulighed for at få opvejet kg på min anhænger træk. Her har de været servicerende og ringet tilbage med de oplysninger jeg har spurgt.
Jeg har dog ikke fået repareret noget endnu.
Skulle jeg vælge et Skoda værksted i København kunne det bestemt blive dem.

31. oktober 2014

Problemer med intern kommunikation

Jeg valgte Skoda Amager, da de har eget pladeværksted i eget navn. Ved sidste service bad jeg om at få tilbud på reparation af bule. Tilbuddet kom om aftenen fra pladeværkstedet. Alt godt, jeg accepterede prisen og vi aftalte hvornår bilen skulle repareres.
Mens bilen er til udretning af bulen får jeg opringning om at prisen stiger med 3000kr. Da jeg spørger hvorfor, får jeg at vide at de aldrig har set min bule, men blot givet en pris via telefonen. Det forstår jeg ikke. Bilen var jo netop til service hos dem, og der bad jeg om tilbuddet. Problemet er så at værkføren på det mekaniske værksted bare har ringet til pladeværkstedet og beskrevet bulen, de har aldrig set den.
Det kan jeg jo ikke vide som kunde, hvorfor skulle jeg bede om pris da bilen var til service, hvis ikke at de faktisk udarbejder en pris der holder og får folk med fagkundskab til at kigge på den? Jeg fik at vide at prisen holder lige så meget, som hvis jeg bare selv havde ringet og beskrevet en bule.
Moralen er, tro ikke at højre hånd og venstre hånd deler samme hjerne selvom de tilhører samme krop (læs firmanavn og telefonummer) og tag selv sagen i egen hånd og kontakt pladeværksted-værkføren direkte og få et skriftligt tilbud.

18. august 2014

Super flot service

Hvis du skal købe Skoda, så smut en tur forbi Skoda Amager, her fik jeg en meget fin service.

De ved hvad de snakker om og holder alle aftaler.

Ja tak for blomster :-) gir lige det sidste, at der er en buket blomster ved døren når man kommer hjem, med et tillykke med bilen.

Har været forbi andre forhandler og ja, I fik ikke ordren pga jeres service.

Tak Amager og tak Kim

4. juli 2014

Godt købs forløb

Købte en Oktavia derude og har fået en rigtig god behandling,alle aftaler er blevet overholdt af Sælgeren Henrik og værkstedet.Og de sender endda blomster og kort som tak for handlen.Håber at de er ligeså hjælpsomme hvis der kommer noget på garantien.

6. juli 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (158 anmeldelser)