Škoda Amager - en del af Semler Mobility Anmeldelser

4,0

Fremragende service fra Phillip og Mikkel. Vi skrev under på bilen samme dag vi prøve kørte den. Fik en hurtigere leveringsdato da den skulle med på ferie, sindsyg god service! Forstående og... Se mere

Tak for hjælpen Jakob! Vi har netop afhentet vores nye Skoda Elroq og vi har været i kyndige hænder fra første kontakt til afhentning af Jakob. Vi er blevet vejledt ud fra vores behov, uden at... Se mere

Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Škoda Amager. Vi har primært været i dialog med sælgeren Jakob, som fra start har været utrolig venlig, imødekommende og professionel. Han var god til at af... Se mere

Vi blev betjent af Mikkel, som var lyttende, kompetent og yderst behagelig. Han hjalp os til at finde den bil der passede til vores behov, gav en fin introduktion til bilen og sendte os afsted med be... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Skoda-forhandler

Hos Škoda Amager er vi et energisk hold af bilentusiaster med én ting til fælles: Vi er allesammen vilde med Škoda! Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Škoda Amager aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever kompromisløs kvalitet og kundeservice, når de handler hos os. Vi har derfor en oprigtig interesse for dig, din bil og dine behov, når du besøger os.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super oplevelse med Daniel hos Skoda Amager

Vi har købt en Skoda Scala demomodel hos Skoda Amager. Salgskonsulent var Daniel B.P. Nielsen og det var en særdeles god oplevelse. Vi prøvede bilen lige før Påske og købte straks bilen som blev leveret efter 1uge. Daniel er et godt bekendtskab, opmærksom, venlig og ikke mindst i besiddelse af en god humor.
Pris og tilkøb af ekstraudstyr blev ordnet til vores tilfredshed og bilen leveret som aftalt.
Vi kan varmt anbefale at handle med Daniel hos Skoda Amager
De varmeste hilsner
Kjell & Birthe

2. maj 2020

Kære Kjell,

Mange tak for din anmeldelse - hvor er det dejlig læsning på en mandag formiddag!
Vi sætter utrolig stor pris på dine ord, da vi hver eneste dag arbejder utrolig hårdt for at sikre en positiv oplevelse for vores kunder. Derfor bliver vi så glade hver eneste gang det lykkes.

Vi håber at I bliver super glade for jeres nye ŠKODA Scala og ønsker jer endnu en gang stort tillykke med bilen.
På gensyn næste gang I kigger forbi.

ŠKODA Amager

Kunne jeg vælge 0 stjerne ville jeg…

Kunne jeg vælge 0 stjerne ville jeg gøre dette.

Jeg har idag talt mee Dennis Gren fra Skoda Amager. Jeg har klaget over manglende levering af den lovede service. Grundet den manglende levering af service har vi haft ekstra udgifter da vi skulle finde et andet værksted.

Dennis fortæller at han forholder sig til fakta. Fakta er udelukkende skodas måde at se og forstå tingende på. Min( kundens ) er blot en oplevelse! Deres fakta i min optik er deres oplevelse og efter deres måde at se tingende på er det jeg tager udgangspunkt fakta. Jeg VED hvad jeg er blevet lovet. Det er ikke en oplevelse. Men det vil Skoda ikke lytte på.

Sagen kort fortalt. Vi bliver lovet at de kan kigge på vores bil mandag eller tirsdag der kommer med autohjælp. Ud fra det lovede tidshorisont vælger vi Skoda som værksted.
Da vi ringer tirsdag ved 14 tiden, kan de ikke kigge på den idag. Vi orienter at de ikke skal kigge på den da vi er nødt til at få et værksted der kan holde det de lover!
Pludselig er vores bil inde på værkstedet kl 15, da vi ringer og siger den bliver hentet! Dette har Vi prøvet flere gange da bilen var under garanti perioden. Vi skal brokke os før der sker noget. Hele denne måde at kører forretning på er usmageligt . Det bliver går den så går den.

Vi kommer til at klage hele vejen med et krav om refundering af den ekstra udgift.

Skoda Amager lytter ikke til kunden! Det er kun deres egen oplevelse der tæller. De er fuldstændig ligeglade.

Men dette er ikke det sidste i har hørt fra mig!

23. april 2020

Kære Christa,

Da jeg kan forstå at din mand også har anmeldt vores forretning ud fra den nævnte sag skal jeg ligeledes henvise til svaret på hans anmeldelse.

Jeg har været i kontakt med de involverede medarbejdere her hos ŠKODA Amager omkring sagens forløb, og vi er naturligvis kede af at vi ikke kan nå til enighed omkring sagens forløb.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller lignende.

Skoda Amager

Skoda Amager kan ikke anbefales

Har købt mandags bil derude for 5 år siden. Med 5 års garanti.

Vi fik desværre en bil med diverse fejl indimellem.

Har haft mange problemer med værkstedet.

Her sidste problem.

Mandag
“Hej det er Christina fra omstillingen”

“Hej Christina vi har en bil der ikke vil starte, hvornår kan i evt kigge på den?”

“Senere idag eller senest imorgen”

Tirsdag mod fyraften (med tanke på Skoda Amagers firmapolitik)

“Hej det er Jeppe fra omstillingen”

“Hej Jeppe, jeg talte med din kollega igår angående vores bil reg nr. hvor langt er i nået”

“Jeg hører lige værkstedet”

Jeppe vender tilbage “Vi har ikke kigget på den. Men vi gør det imorgen eller senere på ugen”

Senere ringer Pernille fra værkstedet “Hej det er Pernille fra værkstedet” bl.a. bl.a. bl.a.

“Glem det Pernille! Vi får den hentet idag og kørt til et sted hvor tidsperspektivet holder”

Skoda Amager kan gang på gang ikke holde hvad de lover. Få nu lavet om på jeres udmeldinger fra de studerende i omstillingen. Alle mekanikere har travl pt.

21. april 2020

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse af vores forretning her på Trustpilot. Det er naturligvis rigtig ærgerligt at høre, at du ikke er tilfreds med vores procedurer på nuværende tidspunkt, men vi sætter stor pris på at du fortæller om din oplevelse. Vi tager naturligvis din feedback til os, da vi altid arbejder på at blive bedre end vi var i går.
Derfor beklager vi naturligvis også at du ikke har kunne få et præcist svar på din henvendelse. Desværre fungerer det sådan når en bil kommer ind via vejhjælp at bilen bliver sat i en akutkø, og så kommer bilerne ind i den rækkefølge de er kommet ind på værkstedet på.
Det er naturligvis ikke i orden at du har fået forkerte informationer i forhold til hvornår værkstedet vil tage bilen ind - det beklager jeg meget! Det skal vi selvfølgelig have styr på.

Det lyder desværre som om du har haft flere utilfredsstillende oplevelser med os, og vi vil naturligvis meget gerne høre hvilke områder du mener vi skal blive bedre på. Derfor håber vi at du vil sende os en mail og evt. forklare hvilke andre problematikker du har oplevet på vores værksted. Skulle du være interesseret i dette må du meget gerne sende en mail på Feedback@skoda.dk med dit registreringsnummer, og fortælle hvilke forhold du har oplevet hos os.

Jeg håber at høre fra dig, så vi evt. kan få løst de problemer du har oplevet.

ŠKODA Amager

Frasiger sig fejl og mangler..

Jeg modtog i dag en bil købt igennem AutoProff online auktion med Skoda Amager som sælger.
Bilen var beskrevet uden yderlige kommentarer om fejl eller mangler.

Da den blev leveret lækkede den på kort tid, stort oliespild. Bilen står desuden med store rustpletter på 6 pladedele samt flere små prikbuler.

Sælgeren påstår at dette må være transportskade, og at jeg har hældt olie ud over motorrummet..
Jeg har utallige billeder, hvor det tydeligt ses, at der sidder masser af gammelt olie med gammelt snavs på hele motorblokken.

Jeg har nævnt for dem, at jeg ikke engang ønsker et afslag i prisen, men ønsker handlen annulleret og returneret - men uden deres samtykke..

EFTER JERES SVAR:

Jeg forventer naturligvis også at I betaler transporten begge veje.?

14. april 2020

Kære Kasper,

Tak for din anmeldelse. Det er naturligvis rigtig ærgerligt at høre om din situation, men vi er glade for at du henvender dig til os, så vi har mulighed for at reagere.

Jeg har netop talt med vores salgschef Anders, som fortæller mig at I sammen er kommet til enighed om at bilen tages retur efter dit ønskes.

Vi beklager naturligvis situationen og takker for samarbejdsviljen.

ŠKODA Amager

Tak til Skoda Amager og til Daniel.

Tak til Skoda Amager og specielt til Daniel B. P. Nielsen, som har solgt os vores skønne Skoda Superb. Efter at have haft besøgt utallige Skoda forretninger, var vi slet ikke i tvivl om, at den bedste behandling var at få hos Skoda Amager. Daniel har fulgt os hele vejen og vi har været yderst tilfredse. Vi har altid kunne få kontakt til Daniel og han har hurtigt besvaret alle vores spørgsmål. Det har givet os enormt meget tryghed, specielt når man bor på Bornholm og ikke bare lige kan komme forbi. Grundet corona måtte leveringen ske hurtigt, men Daniel var så rar, at forsikre os, at vi altid måtte skrive/ringe ved mindste spørgsmål.
Tusinde mange tak Daniel og Skoda Amager for en herlig bil.

8. april 2020

Kære Nanna,

Mange tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god og positiv oplevelse hos os! Vi arbejder altid hårdt for at sikre vores kunder en god oplevelse i vores forretning, da det er stor ting at købe en ny bil.

Vi er glade for at I har oplevet en tryghed, hvilket netop er super vigtigt når I kommer hele vejen fra Bornholm. Vi håber at I bliver superglade for bilen, og ønsker jer endnu en gang stort tillykke med købet.

På glædeligt gensyn og rigtig god påske til jer.

ŠKODA Amager

Skoda Amager har nu refunderet mig…

Skoda Amager har nu refunderet mig 850,- kr de forlangte for ikke at foretage en kodning af den nøgle til 1451,25 der ikke passede til min Octavia fra 2002. En nøgle bestilt hjem på stelnummeret, med en forklaring om at min Skoda må have fået skiftet låse engang i sin lange levetid. En forklaring jeg jo af gode grunde ikke kan tilbagevise, bare ærgerligt !. Selvfølgelig tilbagetalte Skoda mig også de 850,- de havde trukket ved en taste fejl.
Jeg fik en venlig og saglig behandling efter jeg havde fremlagt min sag på dette forum.

27. januar 2020

Hej Jesper,

Tak for din opdatering - Jeg er glad for at høre, at du og Mads har fundet frem til en løsning på sagen sammen, samt at din refundering er gennemført korrekt nu.

Vi siger tak for samarbejdsvilligheden, og ønsker dig en rigtig god dag.

Fremragende oplevelse hos Skoda Amager

Det var en fremragende oplevelse, at købe bil hos Skoda Amager og Daniel B.P. Nielsen. Han tog sig god tid til at sælge os bilen, samt da vi skulle hente bilen gennemgik bil bilen til ende. Dejligt oplevelse og godt humør.
Kan klart anbefales herfra, kommer helt sikkert igen ved næste køb af bil.

11. januar 2020

Kære Christian,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at du har taget dig tid til at anmelde dit besøg hos os.

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med bilkøb hos Daniel - det er vi så glade for at se. Vi arbejder hver eneste dag for at sikre en god købsoplevelse for vores kunder, og bliver så glade hver eneste gang det lykkes.

Vi håber at du bliver rigtig glad for din nye ŠKODA, og ønsker dig endnu en gang stort tillykke med den.

ŠKODA Amager

Vi havde en super oplevelse

Vi havde en super oplevelse. sælger have styr på det hele :-)

25. december 2019

Kære Per,

Mange tak for din anmeldelse og dine fine ord.
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse hos os i forbindelse med købet af jeres bil.

Endnu en gang tillykke med jeres nye ŠKODA. Vi glæder os til at I kigger forbi næste gang, og ønsker jer rigtig godt nytår.

Ualmindelig nærigt værksted

Ualmindelig nærigt værksted. Har fået utilstrækkelig information om rustbehandling. Da jeg påpeger det, beder de mig komme ud til Værkstedet igen - kun for at spilde min tid og lade mig vente lang tid. Dagen før jul. Ualmindelig dårlig sans for situationen.

20. december 2019

Kære Sine,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er naturligvis meget kede af at høre, at du har følt dig utilstrækkeligt informeret i forhold til rustbehandling. Det er naturligvis ikke vores mening at du skal føle dig uinformeret ej heller vente lang tid på en ekspedition.
Jeg vil meget gerne undersøge sagen lidt nærmere, men har brug for lidt mere information for at kunne det.
Jeg kan ikke helt lure ud fra din anmeldelse hvad der helt konkret er sket under dit besøg hos os. Da vi hverken kan eller vil behandle sager offentligt på Trustpilot må du meget gerne sende os en mail på feedback@skoda.dk med dit registreringsnummer og beskrive forløbet for os. Så kan jeg undersøge sagen nærmere og få den relevante information frem til dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig, og ønsker dig en rigtig god dag.

Ovenud tilfredshed

Vi har som førstegangskøbere af en bil haft en helt fantastisk oplevelse hos Skoda Amager.
Vi opsøgte Skoda i slutningen af november måned for at få præsenteret en eller flere biler som ville matche vores behov med en lille ny på vej. Her blev vi mødt af en super behagelig sælger, Daniel B. P. Nielsen som forstod vores behov og ikke forsøgte at sælge en masse vi ikke manglede. Vi gik hjem fra første besøg hos Skoda med en god mavefornemmelse men undersøgte lige markedet hos andre bilforhandlere. Vi endte dog tilbage hos Skoda weekenden efter og fik her en grundig gennemgang, af Daniels kollega, i, hvorledes automatgear fungerer, idet vi aldrig havde prøvet den slags. Vi trillede derfor ud på en tryg prøvetur i hvad vi ikke anede ville være vores kommende første bil. Hjemme fra prøveturen stod Daniel klar til at modtage os sammen med sin kollega og derfra var der ikke meget andet end at sætte en underskrift på et papir og vente 3 uger på at bilen fik monteret anhængertræk og var klar på eventyr med os.

Vi havde ikke i vores vildeste fantasi regnet med at vi kunne nå at få en bil inden den nærtstående fødsel og vi er derfor ekstra tilfredse med Skoda Amager for deres service.

Hele vores oplevelse fra vi trådte ind ad døren første gang til vi kørte ud ad forretningen har været ovenud fantastisk! Og denne oplevelse blev endda toppet i dag da et blomsterbud ringede på døren med den smukkeste buket blomster.

Tusind tak fordi i har taget så godt imod os, fordi vi har kunne stille alle slags spørgsmål og kunne blive klogere og fordi i altid er smilende og hjertevarme når man kommer ned i forretningen.

18. december 2019

Kære Stephanie,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner - hvor er det fantastisk at læse.

Vi er så glade for at se, at I er blevet hjulpet godt igennem hele processen og har fået jeres bil leveret inden fødslen.

Jeg sørger for at bringe dine flotte ord videre til Daniel, så han også får den fine anmeldelse at se.

Stort tillykke med jeres nye ŠKODA og ikke mindst den kommende familieforøgelse - og rigtig glædelig jul herfra.

Vi glæder os til at se jer næste gang i kigger forbi, og ønsker jer en rigtig god dag.

ŠKODA Amager

Vi har oplevet super service

Vi har oplevet super service. Fra første henvendelse helt frem til en stor buket blomster efter købet.

29. november 2019

Kære Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse, og de flotte ord.

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse under hele forløbet med købet af jeres nye ŠKODA - det er lige som det skal være.

Vi gør hver eneste dag hvad vi kan for at sikre den gode kundeoplevelse, og bliver så glade hver eneste gang vi kan sende en glad ŠKODA kunde ud af døren.

Endnu en gang stort tillykke med jeres nye ŠKODA, og på gensyn næste gang i kigger forbi os.

Rigtig god dag og god weekend.

Køb af Karoq

Har netop købt en Karoq hos jer. Det var en super god oplevelse, man følte sig velkommen fra første sekund. Der var ingen problem med at prøve, ej heller med lige at få en dag til at “tænke over tingene”. Alt i alt en super god oplevelse.

28. november 2019

Kære Tina,

Tusind tak for din anmeldelse, de fem stjerner og de dejlige ord om dit forløb hos os.
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft et godt forløb undervejs i købet af jeres nye ŠKODA Karoq.

Vi er så glade for at I har fået en god servicering hele vejen igennem og har fået den hjælp I har haft behov for. Vi arbejder hver dag hårdt for at sikre en god oplevelse, og bliver så glade hver eneste gang det lykkes.

Endnu en gang stort tillykke med jeres nye Karoq - vi glæder os til at se jer igen næste gang I kigger forbi.

ŠKODA Amager

Jeg tillader mig at nedgradere min 2 stjerner til 1 da man desværre ikke kan give 0 stjerner.

Jeg har nu været i en lang og ikke specielt konstruktiv dialog med jer.
Jeg har haft en lang mailkorspondance med Frederikke fra Skoda Amager.

Denne dialog bliver af underlige årsager overtaget af Bo som ringer til mig omkring kl. 13:30 d.d som gerne vil være behjælpelig med at afklare mine utilfredsheder. Efter en lang samtale omkring skoda Vejhjælp og alt mulig andet irrelevant for jeg Bo til at erkende at deres priser på arbejdstid/mandetimer er ualmindelig høj. Faktisk så udgør 52% af min regning mandetimer og resten går til miljøafgift, skat og reservedele.

I slutningen af dagen bliver jeg ringet op af en flink ung dame som præsenterer sig som Pernille. Hun starter med at spørge om hvordan min sidste oplevelse af at være på værksted var. Dette undre mig meget da jeg gennem det meste af dagen i går og 1 gang tidligere på dagen har svaret på nøjagtig det samme.

Der er med andre ord noget galt med jeres interne dialog omkring håndteringen af jeres kunder.

Jeg håber at i vil tage kontakt til mig og finde en person som er sat ind i sagen men som samtidig os har mulighed for at indgå en form for kompromis.

Grunden til jeg søger et kompromis i forhold til fremtidige priser er fordi at jeg har fået at vide fra jer at min model er en 'uheldig' årgang.

26. november 2019

Kære Mathias,

Tak fordi du har taget dig tid til at fortælle os om din oplevelse. Vi sætter altid stor pris på både ris og ros, da vi naturligvis altid kan blive endnu bedre end vi var igår.

Det er rigtig dejligt at høre, at du er blevet modtaget af en informativ servicerådgiver, som har gennemgået ordren med dig - også selvom prisen på et service kom til at lyde højere end forventet.
Der er forskellige ting der skal udføres jævnfør forskellige intervaller, som ligeledes kan være meget forskellige fra mærke til mærke, så derfor er det svært at sammenligne priser på service mellem forskellige bilmærker.

Vi beklager meget, at du har en følelse af at vi malker vores kunder - det er naturligvis ikke vores mening. Der er mange fordele ved at få lavet sine services hos et autoriseret ŠKODA værksted, herunder ŠKODA Vejhjælp hvis du skulle have brug for hjælp til din bil en dag. Ligeledes er vores mekanikere specialuddannede og bliver løbende uddannet så de hele tiden er bekendt med sidste nye teknikker.
Desuden får du gratis fabriksoptimeringer ved et autoriseret ŠKODA service, således at din bil hele tiden er optimeret bedst muligt. Derfor kan andre værksteder sagtens tilbyde en lavere pris, men der vil i så fald være visse fordele du ikke vil kunne benytte dig af efterfølgende. Vi tilbyder desuden prismatch på service, så såfremt du har fået et tilbud på et service fra et andet værksted er du altid velkommen til at sende dette til os, så kigger vi nærmere på det.

Skulle du have nogle spørgsmål til ovenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte os på feedback@skoda.dk.

OPDATERING

Kære Mathias,

Vi har nu været i dialog med dig skriftligt og telefonisk, og er kede af at vi ikke kan imødekomme dine krav.

Prisen på det udførte arbejde er fast, og ligeledes er du blevet gjort opmærksom på det stykke arbejde der skulle udføres ved indlevering af bilen på værkstedet, og der har her ingen indvendinger været.

Vi er naturligvis kede af at vi ikke kan imødekomme dine krav, men vi kan ikke gøre mere.

Alt tillid er brudt

Købte en brugt Skoda Octavia i foråret, så da det kom til det store 80.000 km eftersyn, valgte jeg at bruge Skoda Amager, og bad om en fuldstændig gennemgang. Alt virket fint, men da regningen på omkring de små 10.000 fik jeg et chok, nå men nu havde jeg jo sagt det hele skulle ordnes.

Nu her 3 måneder efter er jeg blevet 2790 kr fattigere. jeg er blevet nødsaget til at køre den til en anden mekaniker. Da Skoda Amager i den grad har sprunget over hvor gæret er lavest. Og udnytter alm. menneskers udvidenhed til at skriver ekstra på en regning, som ikke bliver lavet.

Tillid er alt i en service branche. Og de har i den grad brudt min!

25. november 2019

Kære Nicolai,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at fortælle os om din oplevelse - det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at du har haft en dårlig oplevelse hos os, men vi sætter stor pris på at du fortæller os om de indtryk du har fået efter dit besøg hos os.

Vi er selvfølgelig HELT enige om at tillid er noget af det allervigtigste i en servicebranche, og beklager naturligvis at vi nu står i en situation hvor du har mistet tilliden til os.
Jeg er dog lidt usikker på hvorfor du er blevet yderligere 2.790 kr fattigere efterfølgende. Jeg vil naturligvis meget gerne undersøge sagen nærmere, men er nød til at have alle faktorer på plads i sagen.

Da vi hverken kan eller vil behandle enkeltsager her på Trustpilot's side håber jeg meget at du har mulighed for at sende mig en mail. Her må du meget gerne sende os dit registreringsnummer samt fortælle os hvad der er sket efter dit besøg hos os. Denne mail må du meget gerne sende til feedback@skoda.dk.

Jeg håber at høre fra dig og ønsker dig en rigtig god dag.

ŠKODA Amager

Havde fornøjelsen af Henrik som har…

Havde fornøjelsen af Henrik som har ydet en super god service for mig. Kan klart anbefale at man runder Skoda Amager inden andre Skoda forhandlere. Ikke sidste gang jeg kommer der.

13. november 2019

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.
Vi er så glade for at høre, at du har haft en dejlig oplevelse med dit forløb hos Henrik, og er så glade for din anbefaling af os.

Vi glæder os til at se dig igen næste gang din bil har behov for vores assistance, og ønsker dig et stort tillykke med din nye ŠKODA.

Fremragende oplevelse

Det var en meget stor og fremragende oplevelse, at købe bil hos Skoda Amager og Daniel B.P. Nielsen. Jeg kan ikke huske, at vi nogensinde er blevet behandlet så godt. En sjælden og udsøgt fornøjelse. Venlig, vidende og imødekommende Daniel, flot levering af bil med sløjfe, hilsen og blomster. God Instruktion, og et " I er altid velkomne, hvis vi kan hjælpe. "
Skoda Amager kan varmt anbefales herfra!

1. november 2019

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner - dem er vi SÅ glade for!

Hvor er det fantastisk at høre, at du har haft sådan en dejlig oplevelse hos os i forbindelse med købet af jeres nye ŠKODA. Det er en stor ting at købe en ny bil, og derfor er det vores største opgave at sørge for at oplevelsen bliver helt unik. Vi bliver så glade når det lykkes på en måde som denne.

Endnu en gang stort tillykke med jeres nye ŠKODA - vi glæder os til at se jer næste gang vi kan hjælpe jer.

ŠKODA Amager

Dygtige medarbejdere og fantastisk service!

Tak til Daniel for en fantastisk service ved køb af vores bil. Vi kunne ikke have haft en bedre oplevelse, og vil helt sikkert anbefale Skoda Amager fremover.

28. oktober 2019

Kære Emilie,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem dejlige stjerner - dem er vi rigtig glade for :-)
Det gør os så glade at høre, at I er gået fra forretningen med en følelse af at I har haft den bedst mulige oplevelse - det er lige præcis det vi arbejder så hårdt for at sikre hver dag :-)

Vi ønsker jer endnu en gang et kæmpe stort tillykke med jeres nye ŠKODA, og glæder os til at se jer næste gang bilen har brug for en tur ind forbi os :-)

ŠKODA Amager

Tak til Daniel for god behandling

En helt igennem super behandling vi fik af Daniel fra A til Z lige fra vi trådte ind af døren. Var god til og forklare og udregne hvad der var bedst for mig, om det var køb eller leasing så derfor 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for god behandling

9. oktober 2019

Kære Susanne,

Tusind tak for dine dejlige ord og de fem flotte stjerner for din oplevelse med Daniel hos os. Vi er så glade for at høre, at I blev hjulpet godt igennem jeres besøg hos os.

Vi går altid efter at kunne give den bedst mulige oplevelse i vores forretning, og bliver så glade hver eneste gang det lykkes.

Rigtig god dag og stort tillykke med din nye ŠKODA.

ŠKODA Amager

Helt igennem god oplevelse med køb af…

Helt igennem god oplevelse med køb af min nye Skoda 👍

19. september 2019

Kære Lene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af din oplevelse hos os i forbindelse med køb af din nye ŠKODA.

Vi håber at du bliver rigtig glad for bilen og ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Frederikke Høeg
ŠKODA Amager

Jeg har for nylig haft fornøjelsen af…

Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at købe ny (brugt) bil hos skoda Amager med stor hjælp fra Daniel B. P. Nielsen. Han hjalp mig med at finde den rette bil til mig, tog imod min gamle bil og leverede den nye med flot rød sløjfe. Jeg kan på det varmeste anbefale Daniel, han yder en god service, er behagelig at snakke med og er meget hjælpsom.

6. september 2019

Kære Julie,

Mange tak for din dejlige anmeldelse af din oplevelse i forbindelse med køb af ny bil hos os.

Vi stiler altid efter at kunne give den bedst mulige oplevelse hos os, og bliver så glade hver gang det lykkes.

Stort tillykke med din nye ŠKODA, vi håber at du bliver rigtig glad for den.

Frederikke Høeg