Jeg forsøgte at lægge en bestilling hos dem, men den gik ikke igennem og pludselig var kurven tømt. Så jeg skrev til dem for at høre, om den var modtaget eller ej. Jeg fik lynhurtigt svar. Den var... Se mere

Supergod service. Jeg havde et spørgsmål om min bestilling, og jeg fik svar på min mail inden for 5 minutter. Sjov hilsen fulgte selv uopfordret op senere. Pakken kom 2 dage efter bestilling. Perfekt!... Se mere

Ved en fejl i min bestilling kontaktede jeg hurtigt firmaet - de nåede dog ikke at rette min fejl inden leveringen! Men i stedet fik jeg pengene retur for det de ikke nåede at pille ud af min ordre �... Se mere

Har for andet år købt pakkekalender gaver til børnebørnene, dette år indpakkede. Har ud over perfekt kundeservice fået fine gaver og flot indpakning mvh. Lars Møller

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt det du ikke vidste du manglede. Tør du lade dig friste? Du risikerer at blive skræmt eller give andre stød. Sjove gadgets

4,8

Super god service

Den var ikke modtaget, men de kunne se, hvad jeg havde prøvet at bestille. I svaret var opremset en liste over de produkter, jeg havde forsøgt at bestille og jeg kunne nu betale på mobilepay. Det fik jeg gjort næste dag kl. 15 og en time efter fik jeg besked om, at de havde modtaget betalingen og havde nået at sende varerne.
Det er god service :-)

13. december 2020

Hej Heidi
Tak for den pæne anmeldelse. Jeg er glad for at vi kunne hjælpe med at få styr på din ordre :-)

Supergod service

30. august 2018

Skuffet

Har lige brugt 1000kr på en pakkekalender til min kæreste, tænker når den koster 1000kr så er det hele også pakket ind, men næh nej. Jeg har haft skrevet til dem, men ingen mail kommer retur.
Køber ikke der igen!

29. november 2017

Hej Louise
Jeg er ked af at høre, at du er skuffet over din ordre.
Vores pakkekalendere er ikke pakket ind som udgangspunkt, dels fordi det gør varen dyrere og vi synes at folk skal have valget, men også fordi der er mange der gerne vil pakke det ind selv.

Faktisk så er der mulighed for at tilvælge indpakning (mod lidt ekstra betaling) lige over "læg i kurv" knappen, hvilket du desværre nok har overset.

Vedr. at vi ikke svarer på emails, så passer det altså ikke. Du skrev til os søndag aften kl. 22:04, og vi svarede dig tirsdag morgen kl. 9:12.
Det er lige midt i vores højsæson, så vi nåede ikke at svare dig mandag, men vi er altså også på telefonen ;-)

Jeg forstår udmærket din skuffelse, når nu du havde forventet noget andet, men synes at det er lidt urimeligt at give én stjerne, når nu du både har fået svar på din email (dog først efter 1 dag), fået din ordre leveret få dage efter du bestilte og iøvrigt selv har overset det med indpakningen.

I følge Trustpilot betyder 1 stjerne "Dårlig - uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling.
Jeg synes på ingen måde at vi har været grove eller urimelige, faktisk har vi ikke gjort andet end at sende din ordre og svare på din email.

Håbløs

Modtog en vare der ikk levede op til mine forventninger, og kunne se igennem plastindpak at den var gået op i syningen. Har prøvet at skrive tre gange og ringet og lagt besked på telefonsvareren, men ingen vender tilbage, ret træls det var første gang jeg bestilte en vare på siden og nu er det osse sidste gang øv!!

11. oktober 2016

Hej Benita
Jeg ved ikke hvad der er gået galt, men vi har ikke fået nogen besked fra dig.
Hvis du er utilfreds med varen, så kan du jo bare returnere den, og få den ombyttet eller pengene retur,

Det er lidt ærgerligt, at du laver sådan en dårlig anmeldelse, når vi slet ikke har haft mulighed for, at løse problemet for dig.

Hvis du ser beskeden her, så kan du bare sende varen retur, men en note om hvorvidt den skal byttes eller pengene retur, så skal jeg sørge for at det sker.

Skilt med navn

Jeg er rigtig godt tilfreds .pakken nåede også frem til tiden,tusind tak kh Anita

4. maj 2016

Hej Anita
Tak for din anmeldelse. Det glæder mig at det nåede hurtigt frem :-)

Allan, Sjovhilsen.dk

Holder, hvad de lover, billigt

24. april 2016

Hej Annette
Tak for din pæne anmeldelse.

Forsinket post

Hej var en del forsinket,som der ellers ikke plejer og være.
Selvom i skriver posten kan være forsinket.
Posten er heldigvis nået frem nu.
Men vil stadigvæk handle ved jer.Og fik hurtigt pakkerne der efter.Mvh
Christina

24. april 2016

Hej Christina
Jeg er ked af at høre, at din ordre var for længe undervejs. Men skønt at du stadig vil handle hos os.
Så kan vi måske gøre os fortjent til en ekstra stjerne næste gang ;-)

Allan
Sjovhilsen.dk

Billigt skrammel

Jeg købte kinesiske fingerfælder. De var billige. Men portoen var dyr. Derfor var det ærgerligt at konstatere at de ikke fungerede. De kunne ikke holde om fingrene og de gik i stykker ved det mindste træk. Så de røg i skraldespanden samme dag. Fuldstændig ubrugelige.

14. marts 2016

Hej Mette
Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med de fingerfælder du har købt.
Det er ægte kinesiske fingerfælder, lavet af strå. Men på trods af det, og selvom de er ret billige, så plejer de altså at holde ret godt. Men de holder ikke til, at man trækker hårdt i dem. Vi har solgt mange tusinde af dem, og stort set ingen reklamationer.
Nu har jeg desværre overset din anmeldelse, så det er lidt tid siden. Men hvis du sender os en email, sender jeg dig gerne nogle nye.

Nem at overskue

Siden giver inspiration og er nem at overskue. Hurtig levering. 👍🏻 bare super.

15. februar 2016

Hej Lone
Tak for din pæne anmeldelse. Det glæder mig at det gik nemt og hurtigt for dig :-)

Allan, Sjovhilsen.dk

Hurtig levering og upåklagelig service.

Blev dog lidt nervøs over at læse, at min pakke evt. kunne have "puttet" sig hos posthuset og at jeg skulle kontakte dem, hvis det ikke dukkede op. Det blev dog ikke noget problem ;)

10. februar 2016

Hej Lykke
Jeg er da ked af, at du blev nervøs for din pakke. Vi skriver at folk skal kontakt os, hvis pakken ikke dukker op, da vi så kan hjælpe med, at finde ud af hvad der er gået galt, i stedet for at folk bliver sure, og tror at vi har glemt at sende pakken eller noget ;-)