Jeg forsøgte at lægge en bestilling hos dem, men den gik ikke igennem og pludselig var kurven tømt. Så jeg skrev til dem for at høre, om den var modtaget eller ej. Jeg fik lynhurtigt svar. Den var... Se mere
Supergod service. Jeg havde et spørgsmål om min bestilling, og jeg fik svar på min mail inden for 5 minutter. Sjov hilsen fulgte selv uopfordret op senere. Pakken kom 2 dage efter bestilling. Perfekt!... Se mere
Ved en fejl i min bestilling kontaktede jeg hurtigt firmaet - de nåede dog ikke at rette min fejl inden leveringen! Men i stedet fik jeg pengene retur for det de ikke nåede at pille ud af min ordre �... Se mere
Har for andet år købt pakkekalender gaver til børnebørnene, dette år indpakkede. Har ud over perfekt kundeservice fået fine gaver og flot indpakning mvh. Lars Møller
Alt det du ikke vidste du manglede. Tør du lade dig friste? Du risikerer at blive skræmt eller give andre stød. Sjove gadgets
Danmark
Den var ikke modtaget, men de kunne se, hvad jeg havde prøvet at bestille. I svaret var opremset en liste over de produkter, jeg havde forsøgt at bestille og jeg kunne nu betale på mobilepay. Det fik jeg gjort næste dag kl. 15 og en time efter fik jeg besked om, at de havde modtaget betalingen og havde nået at sende varerne.
Det er god service :-)

Besvarelse fra Sjovhilsen
Absolut ALT hvad jeg skulle bruge til små gaver til små børn og fjollede gaver til store/frække børn. Vil helt sikkert handle her igen 👍
det er fantastisk at man kan gå ind og finde det man leder efter, bestille og modtage, uden noget pjat :-) gode og sjove varer, og god service
Tak for en god service, og Hurtig levering :)
Har lige brugt 1000kr på en pakkekalender til min kæreste, tænker når den koster 1000kr så er det hele også pakket ind, men næh nej. Jeg har haft skrevet til dem, men ingen mail kommer retur.
Køber ikke der igen!

Besvarelse fra Sjovhilsen
Modtog en vare der ikk levede op til mine forventninger, og kunne se igennem plastindpak at den var gået op i syningen. Har prøvet at skrive tre gange og ringet og lagt besked på telefonsvareren, men ingen vender tilbage, ret træls det var første gang jeg bestilte en vare på siden og nu er det osse sidste gang øv!!

Besvarelse fra Sjovhilsen
Alt omkring min ordre fra Sjovhilsen.dk var helt tilfredsstillende.
Søgte små bløde bolde til mine hunde. De koster 20 kr stk i den str i maxiZoo og her kun jeg få 12 for 27. Helt perfekt kom dagen efter
Hurtig og nemt og god korrespondance med firma og hurtig levering
Ingen problemer, blev modtaget dagen efter og alt var i skønneste orden. I kan roligt handle hos dem.👍🏼
Varen kom som lovet dagen efter bestilling.
Det kan vi li'
Jeg er rigtig godt tilfreds .pakken nåede også frem til tiden,tusind tak kh Anita

Besvarelse fra Sjovhilsen
Hej var en del forsinket,som der ellers ikke plejer og være.
Selvom i skriver posten kan være forsinket.
Posten er heldigvis nået frem nu.
Men vil stadigvæk handle ved jer.Og fik hurtigt pakkerne der efter.Mvh
Christina

Besvarelse fra Sjovhilsen
Jeg købte kinesiske fingerfælder. De var billige. Men portoen var dyr. Derfor var det ærgerligt at konstatere at de ikke fungerede. De kunne ikke holde om fingrene og de gik i stykker ved det mindste træk. Så de røg i skraldespanden samme dag. Fuldstændig ubrugelige.

Besvarelse fra Sjovhilsen
Hurtig levering, men cigar og cigaretter osede meget meget lidt.
Fik min vare dagen efter jeg bestilte. Det er god service.
Siden giver inspiration og er nem at overskue. Hurtig levering. 👍🏻 bare super.

Besvarelse fra Sjovhilsen
Blev dog lidt nervøs over at læse, at min pakke evt. kunne have "puttet" sig hos posthuset og at jeg skulle kontakte dem, hvis det ikke dukkede op. Det blev dog ikke noget problem ;)