Sjovhilsen Anmeldelser

4,8

Jeg forsøgte at lægge en bestilling hos dem, men den gik ikke igennem og pludselig var kurven tømt. Så jeg skrev til dem for at høre, om den var modtaget eller ej. Jeg fik lynhurtigt svar. Den var... Se mere

Supergod service. Jeg havde et spørgsmål om min bestilling, og jeg fik svar på min mail inden for 5 minutter. Sjov hilsen fulgte selv uopfordret op senere. Pakken kom 2 dage efter bestilling. Perfekt!... Se mere

Ved en fejl i min bestilling kontaktede jeg hurtigt firmaet - de nåede dog ikke at rette min fejl inden leveringen! Men i stedet fik jeg pengene retur for det de ikke nåede at pille ud af min ordre �... Se mere

Har for andet år købt pakkekalender gaver til børnebørnene, dette år indpakkede. Har ud over perfekt kundeservice fået fine gaver og flot indpakning mvh. Lars Møller

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt det du ikke vidste du manglede. Tør du lade dig friste? Du risikerer at blive skræmt eller give andre stød. Sjove gadgets

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Sjov hilsen gør dig jule glad.

Jeg handler hvert år ved Sjov Hilsen. de har så meget sjovt til vores pakkespil og det virker for det meste som det skal.
Jeg kan kun anbefale at du kigger på sjov hilsen.De har garanteres også noget til dig. :D

20. november 2014

Hej Lise
Mange tak for din pæne anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du kommer igen og igen :-)

Allan, Sjovhilsen.dk

virkelig skuffet der mangler ordenlig beskrivelse af produkterne som ikke lever op til det man yror man får. især str. er helt gal

Ualmindelig dårlig kvalitet/manglende beskrivelse af produkt

19. november 2014

Hej Vicky
Det ærgrer mig, at du ikke har kontaktet os først, så vi kunne have fundet en god løsning på din utilfredshed.
Jeg ved ikke præcis hvilke/ hvilket produkt du hentyder til, men generelt forsøger vi at beskrive produkterne så godt som muligt, inkl. størrelse på de enkelte varer.
Men der kan selvfølgelig godt være produkter, hvor vi ikke har gjort det godt nok.

fantastiske ting

Fantastisk service - hurtig levering - jeg vender helt sikkert tilbage - Tak

12. november 2014

Besvarelse fra Sjovhilsen

Mange tak for den positive anmeldelse. Det glæder mig at varerne kom hurtigt frem, og at du er tilfreds med ordren :-)
Mvh Allan, Sjovhilsen.dk

Nemt og hurtigt, tingene var helt i orden!

5. november 2014

Hej Marie
Mange tak for din pæne anmeldelse.
Mvh Allan, Sjovhilsen.dk

Udmærket service

Jeg synes det var en Udmærket service, men den eneste bemærkning jeg har er at tog 5 dage indtil jeg modtager min bestilling.

19. august 2014

Hej Kambiz
Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af at høre, at din forsendelse var så længe undervejs. Især fordi jeg kan se, at vi afsendte den samme dag som vi modtog ordren. (d. 13/8 2014)
Vi bruger Post Danmark, og generelt er de ret flinke til at levere fra dag til dag, men her er sket en smutter.

Ingen problemer

19. august 2014

Hej Anette
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig at din ordre nåede hurtigt frem.

god service

leveringstid var lidt længere som lovet på hjemmeside, men så får man bare en smil på læben når man åbner kuverten og der sidder et klistermærke med teksten : hej, vi beklager den lidt længere leveringstid

11. august 2014

Hej Ingrid
Tak for den pæne anmeldelse, på trods af at vi havde lidt forsinkelse på din ordre.

hurtig og præcis levering

Det er første gang jeg har bestil vare via denne hjemmeside, og alt gik nemt, hurtigt og perfekt.

12. maj 2014

Hej Hanne
Tak for din anmeldelse. Det glæder mig at din ordre nået hurtigt frem, om den jo også gerne skulle :-)

Kan kun anbefales

Imponeret over deres hurtige levering. Fint udvalg af diverse sjove varer. Vil vende tilbage til Sjovhilsen.dk mange gange.

13. april 2014

Hej John
Tak for de pæne ord. Det glæder mig at din ordre nåede hurtigt frem :-)

hej med jer

den er sjov jeg har fåre med post den Glimmer paryk guld hilsen Jimmy Poulsen

18. marts 2014

Hej Jimmy
Det var dejligt at høre, at du er tilfreds med din vare :-)

Sjovhilsen.dk

Billige varer og lynhurtig levering

Dog lidt dyr fragt for et par ark klistermærker

12. marts 2014

Hej Tina
Ja vi har valgt at køre med fast fragt, uanset hvor meget man køber.
Så jeg kan godt følge dig i, at de 45 kr. er meget, hvis man f.eks. kun har brug for et par småting.

Alt som det skal være

Alt lige efter bogen. Hurtig levering, varen som beskrevet, tilmed en lille gave - tak.
Kan anbefales.

17. december 2013

Hej Vibeke
Tak for din pæne anmeldelse :-)

Fantastisk kundeservice!

Jeg bestiller nogen ting som når frem meget hurtigt. Da jeg åbner pakken mangler nogen af tingene - men der er vedlagt et papir hvor der står, at de tre ting, der mangler, selvfølgeligt vil blive refunderet.

Nu er der sådan at der mangler fire ting, så jeg skriver til kundeservice for at høre om det heller ikke var på lager eller om det var en fejl. Det viser sig at det er en fejl og jeg får sendt den ekstra kasse nytårsknallerter som jeg havde bestilt til at starte med.
Deres kundeservice er bare fantastisk, deres varer er super, og jeg skal helt klart handle ved dem igen (og igen) (:

24. oktober 2013

Hej Amira
Mange tak for din pæne anmeldelse :-)