Sjovhilsen Anmeldelser

4,8

Jeg forsøgte at lægge en bestilling hos dem, men den gik ikke igennem og pludselig var kurven tømt. Så jeg skrev til dem for at høre, om den var modtaget eller ej. Jeg fik lynhurtigt svar. Den var... Se mere

Supergod service. Jeg havde et spørgsmål om min bestilling, og jeg fik svar på min mail inden for 5 minutter. Sjov hilsen fulgte selv uopfordret op senere. Pakken kom 2 dage efter bestilling. Perfekt!... Se mere

Ved en fejl i min bestilling kontaktede jeg hurtigt firmaet - de nåede dog ikke at rette min fejl inden leveringen! Men i stedet fik jeg pengene retur for det de ikke nåede at pille ud af min ordre �... Se mere

Har for andet år købt pakkekalender gaver til børnebørnene, dette år indpakkede. Har ud over perfekt kundeservice fået fine gaver og flot indpakning mvh. Lars Møller

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt det du ikke vidste du manglede. Tør du lade dig friste? Du risikerer at blive skræmt eller give andre stød. Sjove gadgets

Leveringstid længere end lovet

Varerne jeg fik var ok, men leveringstiden var længere end lovet. Der manglede også en enkelt vare.

6. december 2015

Hej Inge
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at din ordre var en ekstra dag undervejs, og at der var en enkelt vare som var udsolgt. Men dejligt at høre, at varerne var ok :-)

Pakkekalendergaver

mvh. Lars Møller

22. november 2015

Hej Lars
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig at du er tilfreds igen i år :-)

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille, mange sjove ting, og hurtig levering.

9. november 2015

Hej Lissi
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, at det nåede hurtigt frem :-)

Enkelt og gennemskuelig hjemmeside

Hjemmesiden er nem at manøvre rundt i. Bestillingen kom dagen efter.
Enkelt, effektivt og hurtigt!

21. oktober 2015

Hej Janni
Tusind tak for den pæne anmeldelse.

Ingen slinger i valsen

Bestilte varene, fik leveret det hele efter et par dage 😊

28. september 2015

Hej Majbritt
Mange tak for din pæne anmeldelse :-)

Hurtigt og nemt

Super hurtigt levering
gode til at informere
produkterne er til gaver om et par måneder så kan ikke sige noget om dem :)

20. juli 2015

Hej Hansen
Mange tak for din anmeldelse. Jeg håber at varerne kommer til at leve op til dine forventninger. Ellers må du endelig sige til :-)

Hurtig Levering, Fin Kvalitet

Min ordre ankom præcis efter den leveringstid der stod på siden, og det var i super kvalitet

7. juli 2015

Besvarelse fra Sjovhilsen

Hej, mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at din ordre kom frem til tiden, og at du er tilfreds med kvaliteten.

Kun Ros

Kun Ros , nem og god side hurtig levering kun plusser

Mvh Rico

15. juni 2015

Hej Rico
Mange tak for den pæne anmeldelse.

Allan, Sjovhilsen.dk

Super og hurtig service og en super god hjemmeside👍😊

9. juni 2015

Hej Nora
Mange tak for din pæne anmeldelse :-)

En gang bras

Det var noget billigt bras, som gik i stykker med det samme

9. juni 2015

Hej Bettina
Det er lidt ærgerligt at du ikke har forsøgt at kontakte os, for så havde vi nok fundet en god løsning. Du er velkommen til at sende en email til salg@sjovhilsen.dk og fortælle hvad problemet er, så finder vi nok ud af noget.
Det er i øvrigt ting til hhv. 13,65 kr. og 23,88 kr. så ja, det er billige ting. Men bør selvfølgelig ikke gå i stykker med det samme. De rygende cigaretter du har købt, er et "engangs produkt" som vi sælger rigtig mange af til teatre, og er ikke beregnet til at holde i længere tid.
Men end en email og lad os se hvad vi kan gøre :-)

God service!!!

Ved en fejl i min bestilling kontaktede jeg hurtigt firmaet - de nåede dog ikke at rette min fejl inden leveringen! Men i stedet fik jeg pengene retur for det de ikke nåede at pille ud af min ordre 😊
Super god service og hurtig levering!!

6. april 2015

Hej Tanja
Tak for din pæne anmeldelse.
Det glæder mig, at du er tilfreds med vores service :-)

Super online butik

Alt som det skulle være hurtig levering samt super online butik altid igen:-)

10. marts 2015

Hej Karsten
Mange tak for din pæne anmeldelse.

Allan
Sjovhilsen.dk

klage

havde handlet på sjovhilsen.dk og derefter lagt en klage herpå.
den må og vil jeg så tage til mig, da service var mere end i top derefter.
skulle nok bare have skrevet til sjovhilsen direkte, i stedet for at klage herpå.
men kan varmt anbefale at handle der, og vil selv igen gøre det fremover.

10. marts 2015

Hej Carsten
Mange tak for din pæne anmeldelse. Jeg er glad for at vi fik løst problemet.

Allan
Sjovhilsen.dk

Flot service

Super hurtig forsendelse, god emballering, ingen problemer.

8. marts 2015

Hej Anders

Allan, Sjovhilsen.dk

Ringe kvalitet, dårlige beskrivelser og brugte varer sælges som nye

Bestilte noget til fastelavn (købsbevis forelagt Trustpilot).

Vareren var af en utrolig ringe kvalitet og kostede mindst det samme som, var den købt i butik. Desuden var den synlig brugt og dens indpakning brudt op og lappet sammen med TAPE!!!

Vi kan konstatere, at produktbeskrivelserne er mangelfulde og ikke lever op til det man rent faktisk får. Varen havde en aldersgrænse 14+, men selv et barn på 4 år skammer sig over at gå med det på grund af den UTROLIG ringe kvalitet. Vi har en tilsvarende vare som vi købte på Bakken for 20 kr. og dette skulle være en opgradering til noget af bedre kvalitet. Det købte er faktisk ringere og kostede 150 kr.

Vi kunne vælge at have returneret det, men det havde kostet for meget til at kunne betale sig. Desuden er det ikke sjovt at skuffe en 4-årig barn, der i en uge har glædet sig til varen.

Vi må æde den i os men handler aldrig igen hos sjovhilsen.dk og vil grundigt overveje, hvorvidt denne type varer er værd at købe via internettet. Et point til de rigtige butikker og den lokale legetøjsbutik.

Opdatering
Butikken har forsøgt at standse denne anmeldelse ved at kræve købsbevis. Dette er sket på BAGKANTEN og ikke inden anmeldelsen. Jeg finder det stærk kritisabelt, at velbegrundede anmeldelser med få stjerner skal legitimeres ved et købsbevis men ikke dem med gode stjerner. Det er utroværdigt og det burde være ens for alle, at man enten skal påføre fakturanummer INDEN man starter anmeldelsen eller slet ikke. Jeg har anmeldt andre, hvor fakturanummeret kræves af ALLE inden man får lov til at anmelde virksomheden.

Anmeldelsen er nu kommet på efter, at jeg fremsendte købsbevis STRAKS efter at være blevet blokeret. Alligevel har det taget 5 dage og derved betydet en 5 dages urimelig udelukkelse.

På nuværende tidspunkt er der ca. 20, der har anmeldt sjovhilsen.dk. Selvom jeg kun kan tro, at anmeldelserne er reelle kan det undre mig, at disse 5-stjernede anmeldelse er baseret på mere eller mindre intetsigende tekster, der i gennemsnit er på 10 ord.

Jeg har hevet vurdering fra 1 til 2 stjerner, da jeg fornemmer, at ejeren går op i sin butik og er nærværende. Det ændrer dog ikke ved den vareoplevelse vi har haft.

SVAR til sælger:
Det er en Indiana Jones pistol, der at være lyseblå og orange også viste sig at være at det ringeste plastikkvalitet man kan forestille sig. På niveau med en præmie på Bakken til 20 kr. Pakken VAR åbnet og klisteret med tape. 150 kr. for sådan noget skrammet og L.O.R.T. er simpelthen ikke i orden. Vi har i den lokale legetøjsbutik købt MEGET bedre pistoler (inkl. hylster), af MEGET bedre kvalitet, der i øvrigt kan lyse og lave lyde til blot 50 kr.

14. februar 2015

Nyt opdateret svar
Hej Kris
Tak for den ekstra stjerne og uddybning af anmeldelsen.
Jeg beklager at du har købt noget hos os, hvor kvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Jeg havde meget gerne hørt fra dig direkte, så vi måske havde kunne finde en passende løsning. Ofte kan en email og evt. et billede være lige så fint, som at returnere en vare, når der er tale om ting i den billige ende.
Jeg ved jo desværre stadig ikke, hvilken vare der er tale om, så det er svært for mig at tjekke 100% op på, hvad der er sket.
Men jeg kan med 100% sikkerhed sige, at vi ikke sælger brugte varer. Når vi en sjælden gang i mellem får varer retur, så bliver de kun solgt, hvis vi er 100% sikre på, at varen ikke har været pakket ud og taget i brug.
Hvis din vare har været en uge undervejs, så er det fordi, at den ikke har ligget på vores eget lager, men at vi har fået den hjem fra vores leverandør først. Dvs. at den kommer direkte fra grossisten.
Om de har kunne finde på at tape en pakning sammen, hvis den har været gået op eller lignende, kan jeg ikke udelukke. Men vi har så ikke opdaget det, da vi pakkede varen.

Vedr. dine kommentarer til at vi har prøvet at stoppe din anmeldelse, så er det ikke tilfældet. For vi ved jo udmærket godt, at den kommer på igen, hvis anmeldelsen er reel.
Desværre kunne jeg på ingen måde gennemskue, hvilken ordre det drejede sig om, da du ikke nævner hvilken vare der er tale om, og ikke bruger samme navn her, som der blev brugt til ordren.
Derfor var det nødt til at køre via Trustpilot, og deres procedure. Hvor lang tid det tager osv. har vi ingen indflydelse på.
Jeg kan forsikre dig om, at vores positive anmeldelser er helt reelle. De fleste af dem er kommet via Trustpilots system, hvor de sender emails ud for os, og beder folk om at anmelde. og der kan vi altid se ordrenummeret (du var lidt hurtigere, og anmeldte os direkte uden om det system).
Generelt ER de positive anmeldelser bare korte, det tror jeg er meget generelt.
Men hvis der er nogle du synes er mistænkeligt positive (hos os eller andre) så kan du faktisk "anmelde" det til Trustpilot, som så undersøger det nærmere.

Gammelt svar:

Hej Kris
Vi har ikke solgt noget til nogen personer med dit navn, og du skriver ikke noget om, hvad du har købt.
Jeg kan derfor ikke på nogen måde tjekke, om der skulle være et problem med den/de varer du har købt.
Hvilket navn skulle varerne være bestilt i og hvad er der købt?

Allan, Sjovhilsen

Handl med ro i sindet

Perfekt service og hurtig levering. Handler helt sikkert ved sjovhilsen.dk igen.

28. januar 2015

Hej Jan
Tusind tak for den pæne anmeldelse. Vi glæder os til at betjene dig igen.
Mvh Allan, Sjovhilsen.dk

SUPER

Har kun haft gode oplevelser med at handle hos SJOVHILSEN :-)

26. januar 2015

Hej Lene
Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder mig at høre, at det har været en god oplevelse :-)

Mvh Allan, Sjovhilsen.dk

Super service, hurtig levering, alt i skønneste orden.

11. december 2014

Hej Bjarne
Mange tak for den pæne anmeldelse. Du må have en god jul :-)

Allan, Sjovhilsen.dk

bare som det skal være :-D

Nem side meget overskuelig. Lækker at se på. Bestilte lørdag. Vare kom tirsdag. Super at det bare spiller. Kan varmt anbefales..

23. november 2014

Hej Jenni
Tak for den pæne anmeldelse :-)