Feestgemak Traktaties Anmeldelser 56

4,7

Prachtige stickers mogen ontvangen! 27 april zouden ze verzonden worden i.v.m. vakantie en 29 april had ik ze binnen. Heel tevreden. Een echte aanrader. Dankjewel!

Fijne communicatie maar ik had plastic bakjes met suikerspin en die waren met dhl kapot gegaan waardoor ik net aan genoeg had. Beter inpakken is de tip. Wel gelijk reactie en netjes geld terug al blek... Se mere

Topservice en kwaliteit! Ik had last-minute een traktatie nodig voor mijn kind en heb pas vlak voor het weekend besteld, terwijl ik het al op woensdag nodig had. Toch heeft deze mevrouw het supergoed... Se mere

Zoals elk jaar zien de traktaties er super leuk uit! Hele goede service, bij vragen krijg ik altijd eerlijk antwoord en advies als ik ergens over twijfel. Snelle levering, zeker niet duur! Nogmaals... Se mere

1. Børnefestarrangør
  2. Festbutik

Wij maken traktaties voor iedere gelegenheid in ieder thema. Wij staan voor kwaliteit, snelle service en betaalbare traktaties.

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

Stickers

29. april 2026

Goedemiddag,

Wat jammer dat je bestelling te laat kwam.
Ik heb jouw bestelling er even bij gepakt. Je hebt je snoepbekers besteld op vrijdag 3 april om 15:31 uur, met de melding dat je deze wilt ontvangen op 4 april.
Op onze website staat héél duidelijk vermeld dat bestellingen voor 18:00 uur de vólgende werkdag verzonden worden. Naast dat dit ons heel redelijk lijkt voor handgemaakte producten, staat het er dus heel duidelijk bij.

Waar post/koeriersservice veelal om 17:00 en soms zelfs al om 16:00 langs komen om pakketten op te halen, is het gewoonweg onmogelijk om een handgemaakt product binnen 29 minuten te maken én weg te brengen. We hebben dit pakket netjes de dag er na weggebracht (terwijl zaterdag niet eens een werkdag is). De enige pech die je had was dat het die maandag Pasen was (dus geen werkdag), waardoor dhl een dag later kwam. Maar wij hebben precies geleverd zoals beloofd (zelfs je pakket weggebracht op een zaterdag) en kunnen dus weinig anders concluderen dan dat je niet goed gelezen hebt.
Uiteraard willen we het wel met je oplossen, dus een mailtje sturen kan je wellicht meer oplossen dan hier een berichtje plaatsen.

Stuur ons gerust een mailtje op info@feestgemak-traktaties.nl en we denken met je mee!

Groetjes Patricia

Perfect

Pakket snel en goed verpakt ontvangen. Zaten nog leuke tattoos bij voor mijn dochter erg leuk en voor herhaling vatbaar

5. november 2025

Besvarelse fra Feestgemak Traktaties

Leuk :) Dan zien we je heel graag terug in onze webshop!

Vaste klant en altijd tevreden!

Nogmaals super bedankt voor alles!
Wij zullen volgend jaar zeker weer bestellen!!

29. oktober 2025

Besvarelse fra Feestgemak Traktaties

Heel erg bedankt voor je 5 sterren reactie! We doen het heel graag en zijn heel blij met zulke tevreden klanten als jij :)
Heel graag tot volgend jaar!

Groetjes Team Feestgemak