Stickers zijn top. En snel verzonden. Alleen jammer dat ze als brievenbus pakket verzonden zijn in een gewone A4 enveloppe, hierdoor zijn ze gekreukt. Ik heb gelukkig pas volgende week nodig dus ze l... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Fijn bedrijf! Snelle reactie en verzending. Ik wilde een aanpassing op een sticker (anders als het voorbeeld), via whatsapp stelde ik de vraag of dat kon en had vrijwel direct reactie dat dit mogeli... Se mere
Topservice en kwaliteit! Ik had last-minute een traktatie nodig voor mijn kind en heb pas vlak voor het weekend besteld, terwijl ik het al op woensdag nodig had. Toch heeft deze mevrouw het supergoed... Se mere
Virksomheden har svaret
Superblij met de goede service en het mooie materiaal! Nadat DHL het pakket was kwijtgeraakt kwam ik snel in contact en hebben ze alles snel opnieuw gestuurd zodat het op tijd was voor mijn zoontjes v... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij maken traktaties voor iedere gelegenheid in ieder thema. Wij staan voor kwaliteit, snelle service en betaalbare traktaties.
Kontaktoplysninger
Holland
- www.feestgemak-traktaties.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ideaal voor traktatie op school
Leuk idee voor traktatie! Mooie stevige bekers ontvangen met sticker incl tekst. Snelle levering!

Prachtige traktaties
Prachtige traktaties mogen ontvangen voor de verjaardag van mijn dochter. Tijdens de levering was iets niet helemaal goed gegaan en dat is echt heel netjes opgelost! Bij het openen van de doos zaten er ook kleine attenties voor mijn dochter ze was helemaal blij, echt super leuk gedaan!! Ik ga hier vaker bestellen voor de verjaardagen van zowel mij zoontje als dochter.

Frozen traktaties
Een snelle levering, het ziet er super leuk uit, goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Blij met de service
Ik bestel mijn verjaardagstraktatie van mij dochter hier al vanaf dat zij 1 jaar werd. En de service is goed, communicatie gaat snel. En het voelt vertrouwd. Alles komt ook op tijd binnen!😁 ik ben blij met feestgemak traktaties.
ZekIk t voor herhaling vatbaar

Super !! Volgend jaar bestel ik weer❤️
Voor de aangegeven datum al binnen,
Netjes ingepakt en klein leuk presentje er extra bij gekregen,Super lief!!🩷
Op naar volgend jaar dan bestel ik hier weer !! ❤️

Besvarelse fra Feestgemak Traktaties
Onwijs blij met de traktaties voor ons…
Onwijs blij met de traktaties voor ons dochterje haar verjaardag! Speciaal voor ons werd een ander thema ontworpen die niet in de webshop stond, ze reageren heel snel en het wordt allemaal netjes op tijd geleverd! En bovenal is het allemaal mooi gemaakt. Ons dochtertje was helemaal fan!

Snelle service en levering
Snelle service en levering. Hier een blije dame die niet kan wachten om te trakteren. Vanwege omstandigheden konden we dit jaar niet zelf iets knutselen, maar dit is ook erg leuk.
Vriendelijk medewerker toen ons pakket kwijt was. ( lag aan bezorgdienst)

Superblij met de bestelling
Superblij met de bestelling! Kwam heel snel aan. En wat een leuke haarspeldjes hebben ze erbij gedaan! Kan ik zeker gebruiken voor me dochters minnie mouse feestje!

Goede en snelle service
Goede en snelle service. Ee wordt meegedacht mbt de datum.
Product ziet er heel goed uit en smaakt heerlijk! Echt een aanrader!
Snel geleverd en erg leuk!
Snel geleverd ook nog gevraagd om een nalevering. Ik kreeg heel snel antwoord en zelfs nog extra stickers voor op de bekers. Super blij mee! Dankjewel
Vandaag binnen gekregen
Vandaag binnen gekregen, ziet er super leuk uit en ook nog eens kwaliteit!
Ik had aangegeven nodig op 1 Juli , maar vandaag gewoon al binnen 🥳
Ook nog wat stickers extra in de doos en een klapbandje. Super lief!
Traktatiebekers met sticker besteld…
Traktatiebekers met sticker besteld voor mijn zoon. Super snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle en fijne service
Snelle en fijne service! Zat heel lief een cadeautje bij 🥰 ik raad het zeker aan.

Besvarelse fra Feestgemak Traktaties
Traktatie prima, labels lieten los
Snelle levering, alles compleet. Suikerspin-emmertjes en puntzakken met label.
Helaas waren de meeste labels op de suikerspin-emmertjes losgelaten en lukte het niet ze terug te plakken.
Waarschijnlijk door warmte en vervoer. Leek alsof er veel met de doos gegooid was, hoe de inhoud erin zat. Probleem ligt ws bij de vervoerder.

Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, vrij snel ontvangen. Heel leuk hoe de kleur van de naam van mijn dochter verwerkt is uit het ontwerp. Netjes ingepakt zodat de bekers de verzending overleven. En zelfs de overgebleven stickers mee gestuurd gekregen. Dat vond mijn dochtertje extra leuk!

Besvarelse fra Feestgemak Traktaties
Goede service, snel geleverd.
Leuk extraatje voor de jarige!

Besvarelse fra Feestgemak Traktaties
Bakjes met deksels besteld om op tijd…
Bakjes met deksels besteld om op tijd geleverd aan de datum die ik heb opgegeven ze hebben zelf de stickers erop geplakt
Een goeie makkelijk website op te bestellen mvg natasja

Topservice en kwaliteit!
Topservice en kwaliteit!
Ik had last-minute een traktatie nodig voor mijn kind en heb pas vlak voor het weekend besteld, terwijl ik het al op woensdag nodig had. Toch heeft deze mevrouw het supergoed geregeld: alles op tijd binnen én perfect verzorgd! De traktaties zagen er geweldig uit, waren van goede kwaliteit, makkelijk te vullen en handig om uit te delen. Echt een aanrader — ik bestel zeker nog een keer!

Besvarelse fra Feestgemak Traktaties
Super leuke bekers echt het ideale idee…
Super leuke bekers echt het ideale idee voor je kind om te trakteren op school of op kinderdag verblijf