Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ll. Sct. Hans Gade 11, 8800, Viborg, Danmark
- trustpilot@single.dk
- www.single.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
God kundeservice
I forbindelse med at have opgraderet til et 6-mdr abonnement, som jeg ikke ville have gjort mødte jeg en god kommunikation med kundeservice, hvor vi fik ændret det tilbage til et måneds abonnement.

Besvarelse fra Single.dk ApS
Den henvender sig til Alle.
Oplevelsen er meget alsidig.
Der er profiler for enhver smag.
Man lærer også sig selv bedre, at kende.

Jeg kom til at købe 6 måneder istedet for en uge
jeg var en torsk og kom til at vælge at betale for 6 måneder istedet for den uge jeg ville prøve. Så skrev jeg til dem og fik mine penge refunderet.
Jeg købte et abonnement til 29kr pr måned
Og de trak et yderligere 966kr for 6 måneder der til 2×99kr og 56 kr
Jeg betalte selv de 29kr med mobil Pay så trak de selv 1200kr det må da være svindel nu er der lagt indsigelse hos mobil Pay og jeg har politianmeldelse hos Holstebro politi håber de tager det alvorligt
Sådan en dårlig oplivelse... 🙄
Det har lige lykkedes mig at få min månedlige betaling på 310 kr. godkendt og refunderet af Google Pay efter en rigtig dårlig oplevelse på Single.dk, da min profil blev slettet som skamprofil af dem.
Forståeligt nok dog 😅, da de åbenbart har mange falske profiler på siden. Min var dog ikke falsk, men den er blevet slettet uden at de forsøgte at kontakte mig - og på trods af vores tidligere mailkorrespondance.
Har lige skrevet til deres kunderservice og anbefalede at tage tid til at undersøge jeres procedurer, da det ville være mere hensigtsmæssigt at kontakte kunderne, før deres profiler slettes.
Desuden påpegede jeg, at det er en skuffelse, at der ikke er et telefonnummer til kundeservice. Det ville være en stor hjælp for kunderne, hvis der var en direkte kontaktmulighed.
Jeg vil ikke benytte jeres tjenester i fremtiden - bare spil at tig og pengene.
Fyldt med fakeprofiler
De bryster sig med at være et seriøst datingsite men det er det ikke. Der er fyldt med fakeprofiler som admin ikke gør noget ved da de sikkert selv står bag og vil booste medlemsrallet kunstigt op. Abonomentsprisen er alt for høj og matcher på ingen måde siden. Kort sagt hold jer væk. Spild af tid og penge
FUP!
FUP!! Man betaler 295 for en måneds abonnement (i den dyre ende) og opdager at man ingenting kan foretage sig. Der skal opgraderes til guld (yderligere 99 kr), og når man klikker på opgrader tager sitet omgående pengene uden yderligere varsel. Er det overhovedet lovligt???
Bondefangeri af værste skuffe, dodgy site
Det rene bondefangeri/tyveri - Hold dig væk
Kunne man give 0 stjerner ville det være det. Det er vel det man giver tyveknægte.
Troede jeg betalte for en måned, men pludselig var der trukket 700 kr. mere end forventet og abonnementet var pludselig et halvt år og ikke en måned. Rent bondefangeri - tyveri.
Derudover lader det til, når man åbner op for aktivitet på siden, at der er en del "verificerede" profiler der skriver nærmest præcis det samme uopfordret - med andre ord fake profiler. Scam hele vejen igennem som jeg desværre opdagede for sent.
Bondefangeri
At falde i en abonnements fælde uden at kunne læse det med småt, før man får bekræftelses mail, er ganske simpelt bondefangeri.
At tage imod et tilbud på 1 måned på hjemmesiden og det så bliver konverteret til 1/2 år, og siden ikke kan finde tilbudet, er virkelig tyveri ved højlys dag.
Selvom man logger ud af hjemmeside og app, er man tvunget ind på siden igen.
Desuden er der virkelig mange inaktive og fake profiler. Jeg har selv svært ved at slette min profil helt.
Nemt og overskueligt at oprette profil.
Nemt og overskueligt at oprette profil.
stort udbud af relevante singler og man starter med at kigge i sit nærområde.
FALSK "varedeklaration"
Der er simpelthen ALT for mange "profiler" som slet ikke er abonnenter!! Jeg er én af dem. Jeg brugte jeres datingside i 1 måned tilbage i December sidste år....og står stadig med fuld profil derinde og modtager ofte en notifikation, at der er én der har skrevet til mig.
Jeg er i princippet ligeglad - men det er hamrende UNFAIR overfor dem som tror, at jeg har en AKTIV profil.
Så det er hamrende falsk varedeklaration - mange af profilerne er jo ikke betalende og dermed IKKE tilgængelige....men det fremgår IKKE!!!
Få dog slettet de inaktive profiler!!
Grunden til 3/5 stjerner, dyrt at date eller forsøge at date.
Opsætning af profil er nemt og ligetil. at man kan finde sig en date her ingen tvivl at det er et problem. Føler mig dog meget overrasket over prisen er forskellig fra hjemmesiden til mobilappen. Har ikke været på single.dk i lang tid endnu, men indtil nu har det været en okay oplevelse, men at man ingen mulighed har at betale for livstid abonnement er jeg ret ked over. Det ikke ligesom boo.dk dating for gaming ligesindet. Men single.dk har en virkelig god profil opsætning, med mulighed, meget bedre end hvad jeg har prøvet førhen.
Det virker som en meget fin side var lidt skæbtis i starten syntes det køre med i nogle af matz spørgsmål ku der godt være et midt i mellem eks om manden eller kvinden tager intensiv ku godt være en f
Det har været en fin oplevelse at komme igang i må godt ringe og spørge ind til det
Mvh Henrik

Fuld af falske "valideret" profiler
Så godt den meget høje pris inden jeg købte, OG det er på ingen måde pengene værd.. Jeg har mødtes med en af de få ægte kvindelige profiler, og haft dialog med et par andre.. Flere kvinder er dog kun inden for at lukke deres profil ned efter bindingsperioden da de ellers er inaktive.
Siden er dog fuld af falske profiler som på mystisk vis er valideret.. disse skriver samme besked, dårlig dansk og en voldsom mængde bor i små byer som Sulsted og Ulstrup LOL
Vender ikke tilbage igen og vil råde andre til at spare pengene og blive langt væk...
(men Babel ApS tjener godt på dig)
ADVARSEL!!! HOLD JER LANGT VÆK
Hvis jeg kunne give det 0 stjerner havde jeg gjort det!! De lokker med 1 kr tilbud for 1 månede derefter 995 kr om månedet i et halvt år for at skrive med fake profiler der sender den samme besked og aldrig svarer tilbage. ikke nok med det så har man heller ikke 14 dages fortrydelsesret. De har ikke noget nr man kan kontakte dem på. Det smager bare langt væk af scam!! Kan sige sådan her, ville heller sparkes 1000 gange i løget hvis jeg havde muligheden for opsige mit abonnement nu og her uden yderligere betaling. den side skal bare LUKKES.!!
Bondefangeri af værste skuffe
Bondefangeri af værste skuffe, troede jeg havde betalt for 1 måned til 29 kr
Er så endt med at være bundet i yderligere 5 måneder til den nette sum af 995kr vildt dårlig stil
Utrolig dårlig oplysninger at profiler
Utrolig dårlig oplysninger om profiler.
De fleste kan ikke læse beskeder, man kan ikke se by og alle de info som man selv lægger op, er ikke synlige fra andre.
Betalte 99,- for sms service, men andre kan ikke svare. Pengemaskine med falske profiler.
Fup og bondefangeri
Lokkes af et tilsyneladende godt tilbud og begår den fejl ikke at læse det med meget småt, næsten usynlig blæk. Det “gode tilbud” indebærer en bunden betaling på 995kr.
Ikke nok med at app’en er noget ubrugeligt juks og at man oversvømmes med beskeder fra liderlige +70 årige mænd, så er kundeservice heller ikke til den store hjælp.
Mailer med Mila som tilbyder en nedgradering, den skriver jeg (efter at have været på ferie) at jeg gerne vil have, dette svares der ikke på og nu er de 995 kr trukket.
Hold jer laaaaaaangt fra det fup firma, det er ren bondefangeri…