Single.dk ApS Anmeldelser 2.069

2,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 145 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med prissætningen, som mange finder for høj og vildledende, især i forhold til de forventede ydelser. Mange oplever, at abonnementsmodellen er misvisende, hvor en tilsyneladende billig prøveperiode ofte fører til uventede og dyre bindinger over længere tid, og der er frustration over uventede trækninger fra deres konti. Nogle brugere oplever, at hjemmesiden er fyldt med falske profiler, og at det er svært at få refunderet penge. Dog er der en mindre gruppe, der finder hjemmesiden nem at navigere på og sætter pris på profilopsætningen samt muligheden for at afvise uinteressante profiler. Enkelte har endda haft positive oplevelser med at finde en partner.

Det, folk taler mest om

Price

Brugere udtrykker stor utilfredshed med prisstrukturen. Mange rapporterer om uventede og skjulte gebyrer,... Se mere

Subscription

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med abonnementsordningerne. Mange føler sig fanget i dyre abonnementer,... Se mere

Payment

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med betalingsprocessen. Mange rapporterer om uventede træk på deres... Se mere

Website

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med websitet. Mens nogle forbrugere finder siden nem at... Se mere

User experience

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af brugeroplevelsen. Nogle finder oprettelsen nem og brugervenlig,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Opsætning af profil er nemt og ligetil. at man kan finde sig en date her ingen tvivl at det er et problem. Føler mig dog meget overrasket over prisen er forskellig fra hjemmesiden til mobilappen. Har... Se mere

Jeg vil lige skrive en anmeldelse på Single.dk de skyldte mig nogle penge fordi de har en underlig måde at køre forretning på, så derfor kom de til at trække penge på min konto for et Halvt år... Se mere

Update. Kundeservice har i dag meldt tilbage og slettet min profil samt refunderet noget af beløbet. Så god kundeservice, og derfor fået et par stjerner ekstra, men synes stadig ikke siden er bruge... Se mere

Så godt den meget høje pris inden jeg købte, OG det er på ingen måde pengene værd.. Jeg har mødtes med en af de få ægte kvindelige profiler, og haft dialog med et par andre.. Flere kvinder er dog k... Se mere

2,6

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Fælden, der ligner en datingoplevelse

Jeg føler mig fanget i et abonnement, der startede med et “ufarligt” introtilbud til 29 kr – og endte med en ufrivillig hævning på 995 kr via MobilePay. Uden tydelig information om binding eller samtykke til forlængelse. Det føles som snyd.

Man bliver ikke gjort opmærksom på 6 måneders binding, og der er manglende gennemsigtighed i både pris og vilkår. Opsigelse og fortrydelse er unødvendigt besværligt, og kundeservice svarer med automatiske beskeder uden ansvar.

Flere brugere på Trustpilot og sociale medier rapporterer det samme:
– “Dødt site, fyldt med inaktive eller falske profiler.”
– “Man bliver matchet hurtigt – men får aldrig svar.”
– “Pludselig bundet til dyrt abonnement, uden at opdage det.”

Oplevelsen føles tom, forvirrende og decideret uærlig. Jeg har lavet indsigelse via banken og vil politianmelde, hvis pengene ikke refunderes.

Mit råd: Hold jer langt væk. Der er rigeligt med bedre, ærligere alternativer derude.

Dato for oplevelse: 24. juni 2025
— David Solomon

23. juni 2025

Ville ønske at jeg havde læst Trustpilot først

Fælden, der ligner en datingoplevelse

Jeg føler mig fanget i et abonnement-"besvær og mange andre ord man ikke må bruge": man bliver lovet et “billigt” tilbud – og pludselig sidder man fast i en 6‑måneders binding til fuld pris. Det føles som decideret svindel:

“Ikke andet en svindel og bedrag … man lokker folk til at betale 29 kr og pludselig er man bundet og skal betale 900 kr”

“Dødt dating site … dem der er aktive er falske brugere … hold jer langt væk herfra”

Der er desuden manglende gennemsigtighed i vilkårene – bindingsperioden er skjult, priserne utydelige

“Langt, langt størstedelen af de negative tilkendegivelser … drejer sig om abonnementet og betalingen”

“Betrængende bindingsperiode og manglende fortrydelsesret … føler sig fanget i et abonnement, man ikke ønsker”

Og så er vi slet ikke kommet til falske profiler og ghosting – det allerværste:

Du får et match med det samme, men kan bagefter ikke få svar fra personen. Det føles som at blive kastet ud i en lukket fælde.

Trustpilot anmeldelser beskriver det som:

“Svindel … de lokker folk til at betale … der er ikke mange aktive profiler”

“Nu står der så at jeg har tilmeldt mig for en yderligere periode på 5 måneder til en samlet pris på 995 kr. … jeg mente […] at det er lavet på en måde så man ikke aner uråd”

Kort sagt: du bliver lokket ind, bliver fanget i et dyrt abonnement – og endnu værre: oplevelsen er tom, inaktiv og føles som svindel. Kombinér det med dårlig kundeservice, og det bliver en bitter pille at sluge. Jeg kunne ikke finde retfærdiggørelse for at betale – og har du først fået et “match”, risikerer du at ende uden kontakt bagefter.

24. juni 2025

Jeg kan se at det medlemskab du har…

Jeg kan se at det medlemskab du har købt, er et tilbud hvor du har fået første måneds medlemskab til "foræringspris", fordi du samtidig har lovet os at forblive medlem i mindst 6 måneder. Jeg er rigtig ked af at erfare, at dette er blevet misforstået. Vi har ellers gjort os meget umage med at forklare det så tydeligt som muligt på tilbudssiden, hvor du har købt dit medlemskab.....men i starten har jeg betalte 350kr jeg tror ellers 25kr 0g betalte 998kr+99 hvorfor politiet ville ikke gribe ind?.. p g.a det her har jeg ikke spise dagevis

19. juni 2025

Utrolig nem at bruge 🤩

Utrolig nem at bruge 🤩
Dejligt man kan afvise dem som ikke tiltrækkende eller ikke interessante ude at skulle forklare eller undskylde hvorfor 😍
Appen får 5 stjerner men burde være gratis når man er ensom, savner kærlighed og jager den eneste ene 😢💞🥺

15. juni 2025

Hej Line,

Mange tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. Vi værdsætter meget at du har taget dig tid til at komme med feedback på appen. Hvor er det dejligt at læse at du finder appen nem at bruge og er tilfreds med funktionerne. :-)

Du ønskes held og lykke med at finde kærligheden!

Mila T/Single.dk

Jeg er jo temmelig ny her inde.

Jeg er jo temmelig ny her inde.. Men som jeg ser po det indtil videre syntes jeg at det er en rigtig god app.. folk tager rigtig godt imod en. 😊 man bliver budt pænt velkommen.. ser frem til om man skulle være heldig at finde the one 👍😀❤️

11. juni 2025

Hej Daniel,

Mange tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot, det værdsætter vi meget. :-)

Hvor er vi glade for at læse at du har et godt indtryk af appen og at du bliver taget godt imod. Vi krydser fingre for at du finder kærligheden!

Hvis du har nogle spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, er du som altid velkommen til at skrive til: support@single.dk.

Du ønskes en god dag herfra.

Bondefangeri

Bondefangeri. Du får en måned for 1 krone så står der ik mere. Men så når man ska opsige det så kan man tidligst opsige det 12 måned 2025 og er kun i 6 måned.

9. juni 2025

Hej Jesper,

Jeg er ked af at læse at der er sket en misforståelse i forbindelse med dit køb. Vores kundesupport har prøvet at række ud til dig for at kunne løse sagen, men vi har desværre ikke hørt tilbage. Du er derfor velkommen til at skrive til: support@single.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mila T/Single.dk

Oplever der bliver uberettiget trukket…

Oplever der bliver uberettiget trukket penge fra min konto, må foretage en politianmeldelse da der ikke bliver reageret på henvendelser, så kan kun sige hold jer væk fra denne side.

3. juni 2025

Hej Knud Erik,

Vores kundeservice vil meget gerne i kontakt med dig så vi kan undersøge sagen nærmere. Desværre har dette ikke været muligt. Du må derfor meget gerne skrive til: support@single.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig :-)

Mila T/Single.dk

Det store valg af kvinder

8. juni 2025

Hej Steen,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi værdsætter at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot. :-)
Hvor er det dejligt at læse at du synes der er et stort udvalg af kvinder på sitet. Vi krydser fingre for du møder den helt rigtige :-)

Mila T/Single.dk

En rigtig god og overskuelig dating app.

6. juni 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot! Det er bare skønt at læse at du er tilfreds med appen og finder denne overskuelig at bruge. :-)
Hvis du har nogle spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, er du som altid velkommen til at skrive til vores kundesupport, support@single.dk.

Mila T/Single.dk

Jeg havde "buget" forkert og blev hjulpet

Jeg havde "buget" forkert og blev hjulpet til fuld tilfredshed!

29. maj 2025

Hej Frede,

Mange tak for din positive anmeldelse her på Trustpilot! Jeg er rigtig glad for at læse at du fik den rette hjælp af vores kundesupport. :-)

Hvis du har yderligere spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, er du som altid velkommen til at skrive til vores kundeservice: support@single.dk.

Seriøst sted

4. juni 2025

Hej Jimmi,

Mange tak for din anmeldelse. Vi værdsætter meget at du har taget dig tid til at skrive her på Trustpilot. :-)
Det er dejligt at læse at du finder platformen seriøs. Vi krydser fingre for du finder kærligheden.

Single er godt

Denne side kan i rolig bruge ikke noget med en masse penge og snyd det er bare i orden

Jørgen

2. juni 2025

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse! Vi værdsætter at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot. Jeg er rigtig glad for at læse at du føler dig tryg ved at benytte sitet og at alt er som det skal være. :-)
Har du nogle spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, må du endelig bare kontakte vores kundesupport på: support@single.dk.

Du ønskes en god dag herfra.

Mila T/Single.dk

Pas på..læs det med småt

Pas på..læs det med småt - har kostet mig 995,- og ingen hjælp..du havde jo sagt ja til det..sagde damen..de er kundservice på lavt niveau ..aldrig oplevet noget ligende..der blev trukket 995.-...meldt mig ud af det..og penge ud af vinduet...de kunne ik trække det tilbage😬😬😬 snydt som bare pokker..kontakt person Mila

18. marts 2025

Hej Stephan,

Jeg kan se at vores kundesupport tidligere har været i kontakt med dig, hvor vi har tilbudt at nedgradere dit medlemskab til en billigere løsning. Efterfølgende har vi ikke hørt tilbage fra dig, men du er meget velkommen til at vende tilbage, så vi kan få iværksat det for dig :-)

Super god kundeservice

Super god kundeservice.
Havde ikke læst det med småt og lige pludselig skulle jeg betale 995,- men det hjalp en sød medarbejder mig med at komme ud af.
Derudover synes jeg det fungere rigtig godt. Har fået mange søde henvendelser og er begyndt at date.

21. april 2025

Hej Fie,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot :-)
Jeg er glad for at læse, at du sammen med vores kundeservice fandt en løsning der passede bedre til dine behov og at du er begyndt at date :-)
Vi krydser fingre for at du finder kærligheden!

Mila T/Single.dk

Single.dk er en seriøs site uden…

Single.dk er en seriøs site uden skjulte dagsordener

28. maj 2025

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot! Vi er glade for du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse. Hvor er det dejligt at læse at du har haft et godt indtryk af siden.

Vi krydser fingre for at du finder kærligheden og hvis du har yderligere spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, er du som altid velkommen til at skrive til vores kundeservice, support@single.dk. :-)

Bondefangeri

Jeg faldt for et tilsyneladende uskyldigt tilbud på 1 kr. for medlemskab hos Single.dk – men endte i en fælde, der kostede mig dyrt. Uden nogen form for tydelig advarsel blev jeg automatisk bundet til et 6-måneders medlemskab til over 900 kr. – samt en række "ekstra services", jeg ikke aktivt havde tilvalgt, men som alligevel blev opkrævet, fordi de var forudvalgt og krævede et aktivt fravalg efter første betaling.

Det hele er designet på en måde, så man først opdager de skjulte omkostninger, efter man har klikket “betal”. Det er så meget bondefangeri – systemet er sat op til at narre brugeren til at tro, at man stadig er inden for en billig prøveperiode, mens man reelt binder sig til et dyrt abonnement med ekstra ydelser.

Jeg kontaktede kundeservice med det samme, men blev mødt af en kold skulder: Jeg havde selv accepteret betingelserne, og derfor måtte jeg leve med konsekvenserne. Kun én af de ekstra services blev refunderet – resten nægtede de at tilbagebetale. Jeg endte med at spærre mit betalingskort, så de ikke kunne trække flere penge automatisk.

Det her virker som en bevidst strategi fra Single.dk’s side. I stedet for at opbygge tillid hos brugerne, benytter de sig af smarte kneb og skjulte vilkår. Hvis du leder efter kærlighed online, så hold dig langt væk fra denne platform – medmindre du også vil have brudt tilliden til mere end bare en potentiel date.

20. maj 2025

Røvere

Røvere. Fup og fiduser.

24. maj 2025

Hej Mia-Malena,

Vi kan ikke genkende de anklager du kommer med, og vi har naturligvis fuldstændig styr på at det vi tilbyder og formidler er i orden. Jeg kan se at vores kundesupport allerede har været i kontakt med dig og tilbudt en løsning. Hvis du har spørgsmål til dette er du altid velkommen til at vende tilbage til vores kundesupport. :-)

Nem opstart

Nem opstart, dansk firma, pengeudgifter er lave i forhold til andre datingsider.

21. maj 2025

Hej Kim,

Mange tak for din positive anmeldelse her på Trustpilot. Vi værdsætter meget at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse. Jeg er glad for at læse at du har fundet opstarten nem og at prisen er overkommelig :-)

Du ønskes en god dag herfra!