De havde ikke den maling som der stod online at de havde den på lager, men nej!! Det var sgu irriterende! Så måtte jeg bestille den online og betale fragt!
Lokation
Skift lokationVesterbrogade 10, 1620 København V, DK
De unge mennesker der arbejder i silvan på vesterbrogade er så ordentlige og altid i godt humør og samtidigt tager de deres job yderst seriøst. Vi sender trygt pakker til vores kunder herfra selvom... Se mere
Den mest fantastiske ekspedient, jeg nogensinde har mødt. En ung fyr (tror han hed Oskar), mødte mig, var hjælpsom, stillede de rigtige spørgsmål, og var hele tiden på forkant. Han var utrolig venlig... Se mere
Bestilte lampe på click and Collect, betalte for varen som ville være klar til afhentning i løbet af 30 min. Da jeg ankom for at hente varen, kunne de ikke finde den, men da jeg kom hjem fik jeg en sm... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

Vesterbrogade 10, 1620, København V, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Rigtig god service
Rigtig god service, Siham var god til at forstå vores spørgsmål

Hjælpsomme Siham
Jeg var forbi butikken for at finde nogle skruer til mit projekt, men var lidt i tvivl om, hvilke der passede bedst. Heldigvis mødte jeg en super dygtig og hjælpsom medarbejder ved navn Siham. Hun tog sig tid til at forstå, hvad jeg arbejdede på, og hjalp mig med at finde de helt rigtige skruer. Takket være hendes gode rådgivning blev mit projekt en succes og jeg slap for at skulle tilbage til butikken for at bytte noget.

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Jeg var nede i Silvan på Vesterbrodegade i fredags, hvor jeg blev mødt af en virkelig flink pige ved navn Siham. Selvom hun ikke var helt sikker på hvad jeg havde brug for hjælp til, formår hun at hjælpe mig. God engagement. Kommer helt sikkert igen.

God Kundeservice
Jeg var nede i Silvan for at købe noget trælim, og her blev jeg mødt af sådan en sød medarbejder ved navn Albina. Mega fed oplevelse, og fedt at unge mennesker er så engageret i deres arbejde.

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Kvalificeret og tålmodig vejledning af…
Kvalificeret og tålmodig vejledning af Kenneth. Hver gang.

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
God service og et brugbart råd
God service og en hjælpende medarbejder ved navn Albina. Kunne vise mig hen til de materialer som skulle bruges, samt give råd om hvilke skruer der passede bedst til mit projekt.

Håbløs kundeservice på Vesterbrogade
På Silvan Fisketorvet beder jeg om en stor spand hvid ‘træ og metal’ til maling af paneler, døre, radiatorer osv. Spanden stiller jeg frem til den Handyman jeg har hyret. Da jeg kommer hjem og ser det arbejde han har lavet kan jeg konstatere at Silvan har solgt mig en ‘brækket’ hvid.
Meget gullig i farven. Noget de færreste går efter til det angivne formål.
Udover at have tabt pengene på den forkert solgte maling har jeg også tabt handymandens løn på 1200,-
Der irriterer mig og derfor går jeg op i min nærmeste Silvan på Vesterbrogade for som minimum at få en ny spand maling i kompensation. De 1200,- er formodentlig tabt.
Der møder jeg 3!!! ekspedienter der alle tilsyneladende ikke ved at de arbejder i servicefaget (som mig selv).
Den ene pige forklarer mig at ‘Jo. Malingen er hvid. Bare ikke hvid hvid. Den hvide hvide har en anden farvekode. Det burde du have kontrolleret’!!!
Den anden pige supplerer sin kollega med et ‘vi er ufaglærte’!!! Og den tredje, en mand, bakker dem op i at jeg desværre ikke kan få kompenseret min maling. ‘Den kan ikke sælges igen når du har åbnet den”!!!!
Hvis jeg behandler kunder sådan i min egen butik kunne jeg lukke i morgen.
Det er 100% sidste gang jeg har købt maling i Silvan. Først får jeg solgt et forkert produkt. Så vil Silvan ikke stå på mål for det forkerte salg. Den slags opførsel har jeg ikke råd til.
Det er helt okay. For lige rundt om hjørnet ligger Harald Nyborg, Jem & Fix, Bauhaus osv. osv.
Mvh.
Henrik

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Mangelfuld service i butik, bestilte online :-/
Første besøg i ny butik. Jeg oplevede uengagerede medarbejdere, der ikke lyttede efter og derfor ikke forstod at hjælpe ordentligt. De havde måske for travlt og lod til at have for mange bolde i luften, deraf den dårlige service. Talte mere indbyrdes end at se til kunder.
De kunne ikke fortælle hvor jeg kunne finde de varer, jeg efterspurgte og jeg vandrede rundt i butikken uden at kunne finde det. Endte derfor med at stå i butikken (der var ingen siddepladser overhovedet) og bestille fra hjemmesiden, hvorefter de på magisk vis godt kunne finde varerne efter jeg havde sendt bestillingen til afhentning.

Super fed butik og skønne medarbejdere
Super fed butik og skønne medarbejdere

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Super pæn og indbydende butik
Super pæn og indbydende butik. Dejligt smilende og servicemindet personale 😊

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Silvan fik fejlnoteret lagerbeholdning…
Silvan fik fejlnoteret lagerbeholdning og solgt mig vare der ikke var på lager i det antal jeg ønskede, så de sendte medarbejder itl anden butik for at hente hvad jeg manglede og ringede omkring det før jeg fik klarmelding på min click'n'collect. det er rigtig god stil

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Butikken er meget svær at finde rundt i…
Butikken er meget svær at finde rundt i (jeg fandt 0 ud af 4 varer jeg ledte efter selvom de skulle være på lager og havde ikke tid til at vente på en ledig medarbejder)og den skærm man skal benytte for at afhente sine bestilte varer er gemt så personalet er nødt til at hjælpe med at finde den. Personalets venlighed er 2 af disse 3 stjerner.

God butik i nærområdet
God butik i nærområdet. Havde lige det jeg havde brug for.

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Jeg har for nylig mistet min mand
Jeg har for nylig mistet min mand, og skal nu selv klare alle de praktiske opgaver som han tog sig af. Derfor er jeg meget taknemmelig for den store hjælp jeg fik i dag, hvor jeg både fik rådgivning og hjælp til at save nogle rør over. Tak for hjælpsomhed og højt serviceniveau til Kasper

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Kan varmt anbefales:Super service og hurtig levering
Super god service og hjælp til at skaffe den ønskede vare hjem til forretningen samt hurtig levering

Virkelig flink kollega
Hejsa
Jeg har haft en mega god oplevelse med en af jeres kollegaer. Han var høj med krøller, jeg hørte det som om han hed Jacob. Han var rigtigt flink, og var meget hjælpsom, jeg sku lede efter nogen skruer, hvor han så fuldte mig hele vejen over til dem fra kassen. Jeg syntes virkelig at han fortjener et klap på skulderen!

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
En ung mørk knægt som hed Sami som…
En ung mørk knægt som hed Sami som hjalp med at finde den sikreste cykellås til min knallert.
Han var smilende og fokuseret på at jeg skulle få den sikreste lås.
Smilende glad gut 😊

Mega fed oplevelse
Jeg var nede for at købe noget olie til min terrasse, og stødte ind på sådan en sød og hjælpsom ung medarbejder ved navn shiham. Det var så rart at blive mødt af en ung engageret og frisk medarbejder.
Jeg kommer 100% igen😆