Vesterbrogade 10, 1620 København V, DK
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

Vesterbrogade 10, 1620, København V, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Bestilte lampe på click and Collect, betalte for varen som ville være klar til afhentning i løbet af 30 min. Da jeg ankom for at hente varen, kunne de ikke finde den, men da jeg kom hjem fik jeg en sms om at nu var den kommet så jeg tog atter derind, men de sagde den ikke var at finde og det måtte være en computer fejl! Ville det være for meget at forlange at de så telefonisk gjorde mig opmærksom herpå så jeg kunne slippe for at gå forgæves to gange!

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Jeg fik ikke varen. Da jeg kom ned i butikken sagde de, at alle de beskeder, de havde sendt, var forkerte og at de aldrig havde været i stand til at finde varen. Det foranledigede dog ikke en besked om, at jeg ikke kunne hente varen. Jeg har heller ikke fået pengene retur.
Edit: Jeg skrev til kundeservice. Der er nu gået 3 uger. Har stadig ikke fået mine penge. Har aldrig oplevet noget lignende.

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Jeg bestilte to varer i click and collect. Den ene eksisterede ikke i butikken og jeg blev derfor ringet op med denne information og den anden vare (en hylde) var beskadiget. Ekspedienten forsøger at finde en anden hylde og gemmer skaden (på den nye hylde) da han aflevere den til mig. Det viser sig at der ikke findes en hylde i butikken uden skader i lakken 🙃 0 ud af 2 varer blev afhentet 👎

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
det er jo umuligt at sende en anmeldelse hvis man ikke kan få jeres oplæg til at virke

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Jeg var nede for at hente en pakke. Og der stod simpelthen de to sødeste piger bag disken. De havde et kæmpe smil og et glimt i øje, også var det fantastisk at se hvor god service de gav deres kunder. Tak til de to piger ved navn Shiham og Abina. Her kommer jeg igen;)

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Jeg kommer ind i butikken og vil leje en rundsav. Personalet fortæller mig, at jeg er nødt til at gøre det online. Okay, det virker besværligt. Jeg går i gang med at booke online og skal godkende med MitID, hvor jeg bliver bedt om at scanne en QR kode med den telefon, som jeg er i gang med at booke med!
Personalet kan desværre ikke hjælpe mig. Intet og ingen opmærksomhed på, at jeg er en kunde, og jeres systemer har seriøse problemer.
Det er en rigtig dårlig ide at ansætte 16-18 årige medarbejder og ikke oplære dem i det mest basale!

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
De unge mennesker der arbejder i silvan på vesterbrogade er så ordentlige og altid i godt humør og samtidigt tager de deres job yderst seriøst. Vi sender trygt pakker til vores kunder herfra selvom vores pakker indeholder " high value items" da disse unge mennesker forstår at gå op.i deres job med ild og sjæl.
Bryan Angel
Mpower Nutrition 🇩🇰

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Købte 3 kranse til kirkegården, click og collect, skulle hente dem på Vesterbrogade i kbh,fik først en afhentningskode da jeg kom hjem igen,de bestilte varer havde de ikke og de 3 kranse var meget visne så nålene faldt af på vej til kirkegården.

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Vi kunne ikke få udleveret vores click & collect vare, selvom vi havde fået besked om, at den var klar til afhentning, og vi havde betalt. Begrundelsen var, at varen stod på deres nytårspalle, og at den ikke var åbnet endnu.

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Jeg havde en virkelig god oplevelse i Silvan på Vesterbrogade den 6/12/25 takket være to unge medarbejdere. Den ene var i gang med at hjælpe mig med min pakke, samtidig med at den anden betjente mig og hjalp mig med at finde præcis de ting, jeg spurgte efter.
Jeg elskede deres samarbejde – det hele kørte helt smooth, og de havde begge fuldstændig styr på det, de lavede. De var super positive, imødekommende og effektive, og man kunne virkelig mærke, at de arbejdede godt sammen.
Helt klart en af de bedste kundeoplevelser, jeg har haft i en byggemarked. Jeg kommer helt sikkert igen, udelukkende på grund af de her to unge fyre.
Stor ros til dem! 👏

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Der stod på jeres hjemmeside, at man skulle høre en medarbejder ift. varens placering i butikken (badegardiner). Jeg blev peget i en retning den måske kunne være. Der var den ikke, så jeg spørger en anden i håb om, at han måske kunne hjælpe, han peger også i en retning, ikke noget med at gå med hen og finde varen, men der havde jeg også kigget. Nå jeg får så besked om at det er fordi det er en sæsonvare, den er ikke på lager. Det må være en webshop fejl siger de. Jeg påpeger at et badeforhæng er en lidt underlig sæsonvare, men fair nok. Jeg bestiller den derfor til click&collect i butikken, for jeg har fornemmelse af at det egentligt bare er dovenskab. Dette får jeg også bekræftet. Da jeg går i en butik i nærheden får jeg 10 minutter efter en mail. Du kan hente din vare. Det er simpelthen for dovent. Jeg klagede i butikken, men de mente jeg bare kunne have spurgt igen. Hvor mange gange skal man spørge? . Giv nu jeres kunder en bedre service og i sidste ende går der udover salg. Her tjente I selvfølgelig 15 kr ekstra på at jeg skulle lave en click & collect. Det er ikke okay. Det skal også siges, at det ikke var en travl dag i butikken og der var 3 på arbejde.

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Den mest fantastiske ekspedient, jeg nogensinde har mødt. En ung fyr (tror han hed Oskar), mødte mig, var hjælpsom, stillede de rigtige spørgsmål, og var hele tiden på forkant. Han var utrolig venlig og professionel. Jeg har arbejdet indenfor- og undervist i service i mange år, og kan derfor nogle gange have et kritisk øje, når jeg møder ekspedienter. Men dette var simpelthen en helt exceptionel oplevelse. Tak Oskar (hvis det var det, du hed)! Vh Sara

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Flink ung dreng ved navn Charmarke, som hjalp med med hvilke skruer som ville passe til mit drivhusprojekt

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Kundeservicen var venlig og hjælpsom, og selv om der var lidt kø, gik det hurtigt. Kontant betalingen blev håndteret nemt og professionelt. Alt i alt en super god oplevelse!

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Charmarke gav top service. Han var høflig, ordentlig og fik det hele til at køre glat. Rigtig god oplevelse

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Bedste medarbejder service Ever, jeg var i silvan tæt på hovedbanegården her forleden, hvor jeg støtte ind på en ung energisk smilende dreng, som tog imod mig med åbne arme. Jeg fortalte ham mit problem som jeg har støvet på i noget tid, hvor jeg så manglet udstyr til de helt mindste detaljer. Denne unge fyr chamark tror jeg han sagde han hed gjorde et kæmpe styk arbejde for mig og et prikket til mit puslespil.
Kommer helt klart igen hvis han er på arbejde kan jeg godt love :)

Besvarelse fra SILVAN - Vesterbrogade
Siham i Silvan leverede virkelig god service med et smil og stor imødekommenhed. Hun var både hjælpsom og professionel.