SILVAN - Valby Anmeldelser

Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK

Tak til Malik i Silvan i Valby i dag, for den gode hurtige professionelle og venlige hjælp jeg fik af ham. Silvan i Valby er heldige de har så dygtige medarbejdere☺️

Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Se mere

Anden gang jeg kører forgæves til Silvan i Valby for en vare der er annonceret på deres hjemmeside. I dag et spøgelsestræ, et ud af 24 stk som oplyses at være på lager. Der var ingen. Ekspedienten... Se mere

Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

• Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.078 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Søde unge mennesker som står bag kassen…

Søde unge mennesker som står bag kassen og ved click and collec. Men selve systemet er lidt bøvlet. Bestilte briketter. Køre til click and collec, venter på min ordre bliver klar skal derefter tilbage til butikken for at indskrive den tilsendt kode og derefter tilbage til udleveringen.

4. februar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du synes godt om vores medarbejdere.

Vi beklager, at du oplevede vores click and collect system som besværligt.

Søde og behjælpelige medarbejdere

Søde og behjælpelige medarbejdere. Valby er uden tvivl min go-to Silvan butik!

2. februar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

Silvan, Valby.

Jeg besøgte i dag (3-2-26) Silvan i Valby.
Oplevelsen var at der virkelig er mangel på personale. Der var (2) nye medarbejdere på arbejde og en der stod for kasse, service, toning af maling og alm besvarelser af faglige spørgsmål.
Det er simpelthen for lidt, og det virker lidt som man er ved at smide håndklædet til Bauhaus på den anden side af gaden?
Når det er sagt, så den medarbejder der kunne hjælpe mig (toning med mere) var både kompetent og smilende. Og da jeg kom til kassen kom hun løbende med et smil og klarede også den opgave. Men ærligt Silvan - pas på jeres medarbejdere - ellers mister I også kunderne.

3. februar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Mange tak for din feedback.

De var gode og hurtig

De var gode og hurtig, god service

27. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service!

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt både i bestilling og ekspedition af udlejning af værktøj. Værktøjet levede op til mine forventninger

21. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du synes, det er nemt og hurtigt at bestille og afhente værktøj til leje, og at værktøjet levede op til dine forventninger. Tak for din positive anmeldelse.

Behageligt og ukompliceret

Jeg bestilte via click and collect. Kort tid efter kunne jeg hente mine varer.

20. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Silvan

Bøvlet køb i trælast og drive-in og click og collect

Ok varer, men måtte 2 gange lede efter en medarbejder. Første gang i forbindelse med drive-in trælast - hvordan betaler jeg for mine varer og bliver 'lukket ud' af trælasten? Jeg måtte ind i butikken og lede efter en medarbejder ( han var dog meget serviceminded )Derefter skulle jeg hente store varer i vareudleveringen 'Click og Collect' - ingen bemanding - så jeg måtte igen ind i butikken og lede efter en medarbejder. ( fandt samme medarbejder og fik hurtig hjælp) Men jeg er tilfreds med mine varer - men bøvlet og tidskrævende var det

17. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Alt klappede

Alt klappede

11. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at du havde en god oplevelse. Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner😊

Fik hjælp i Silvan

Jeg havde problemer med at finde en oplader, som var i restordre, hvor jeg købte min vare. Fandt den hos Silvan på nettet der leverede den samtidigt med den købte vare. Kunne ikke være bedre

9. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du fandt den oplader, du havde brug for, hos os, og at leveringen forløb tilfredsstillende. Tak for din positive tilbagemelding.

Alt godt tak

27. september 2025

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering

23. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du er tilfreds med leveringen.

Nemt og hurtigt

Fin hjemmeside. Nemt med click & collect. Venlig betjening.

19. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores hjemmeside og den venlige betjening. Tak for din positive feedback om click & collect.

Silvan

Modtaget anden vare end bestilt

Jeg har bestilt et basketnet, men modtaget en boksebold jf. ordre 7579707. Pænt træls oplevelse, når det er en julegave og vi hastigt nærmer os jul. Men håber virkelig, I kan nå at rette op på det?

16. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi beklager meget fejlen.

Vi kan bekræfte, at der er oprettet en gensendelse af ordren med forventet levering d. 23/12.

Silvan

Ærgerligt at man ikke kan vælge sit…

Ærgerligt at man ikke kan vælge sit juletræ, da jeg allerede kom forbi, fordi drt normans træ car under alt kritik !! Så bedre at man kunne vælge sit eget træ inden det blev pakket til mig, og jeg kom ovenkøbet før ! Han var lige k gang med at pakke det ned.

14. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Tak for at dele din oplevelse.

Super

Dejligt hurtig og nemt

12. december 2025

Mange tak for din gode anmeldelse😊

uacceptabel adfærd fra medarbejder

Emne: Klage over uacceptabel adfærd fra medarbejder

Jeg ønsker at indgive en klage over en medarbejder i jeres Silvan-butik.

Selve beskæringen af min bordplade forløb uden problemer, og det fungerede fint. Det, der følger, var derimod direkte uacceptabelt.

Da jeg spurgte, om medarbejderen kunne smide de to afskårne stykker ud, fik jeg et kontant “NEJ!”. Dette undrer mig, da jeg på samme sted for blot en uge siden blev tilbudt præcis denne service uden at bede om det.

Jeg forklarede medarbejderen, at jeg først ville betale ved kassen og derefter komme tilbage, når jeg havde lagt bordpladen i bilen.

Herefter svarede han i en ubehøvlet tone:
“Så husk at komme tilbage og hente stumperne.”

Jeg bekræftede tydeligt, at jeg netop havde sagt, at jeg kom tilbage, og at det måtte være tilstrækkeligt.

Alligevel gentog han sætningen hele to gange:
“Bare husk at komme tilbage.”

Det mest alvorlige er, at han samtidig vendte ryggen til mig, mens han talte – hvilket oplevedes ekstremt respektløst og nedladende.

Man forventer at blive mødt med almindelig høflighed og respekt som kunde. Denne oplevelse levede på ingen måde op til det niveau af kundeservice, man med rimelighed kan forvente hos Silvan.

Jeg forventer, at denne hændelse bliver taget alvorligt.

Michael

10. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.