Tak til Malik i Silvan i Valby i dag, for den gode hurtige professionelle og venlige hjælp jeg fik af ham. Silvan i Valby er heldige de har så dygtige medarbejdere☺️
Lokation
Skift lokationGl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK
Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Se mere
Anden gang jeg kører forgæves til Silvan i Valby for en vare der er annonceret på deres hjemmeside. I dag et spøgelsestræ, et ud af 24 stk som oplyses at være på lager. Der var ingen. Ekspedienten... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg fik hjælp af Maria til at finde det jeg skulle bruge og hun var super sød og hjælpsom.

Besvarelse fra SILVAN - Valby
Jonas A var en stor hjælp i sidste uge
Jonas A var en stor hjælp i sidste uge. God & hurtig service med at finde det rigtige værktøj samt skruer til mit projekt :)

Fantastisk god service
Fantastisk god service, fik hjælp af en ung mand som hjalp mig rundt i forretningen da jeg skulle købe flere ting. Mange tak for hjælpen. Mvh Gitte Orneborg.

Besvarelse fra SILVAN - Valby
Personalet var super søde og smilende
Jeg skulle hente en "Click og Collect" vare i Valby, og havde glemt min tlf. Jeg blev mødt af 3 søde og meget smilende piger ved kassen, og de hjalp straks
,med de samme søde smil, og fandt min vare frem.
Det var en dejlig start på dagen :^)

Flyttehjælp
Skulle flytte og havde brug for en masse forskellige ting. Fik en god hjælp med at finde det og fik også vist et par ekstra ting som var nyttige

Bestilling online
Jeg bestilte forskellige artikler og varer online på Silvan.dk. Efter ca. 45 min. modtog jeg en sms om, at bestillingen var klar til afhentning. Ved ankomst til butikken tastede jeg bestillingsnr. ind på en skærm, hvorefter jeg kunne afhente mine varer på lageret af en venlig ekspedient. Hurtig og nem bestilling.

Udstrakt service
Jeg er dårligt gående med to krykker og var derfor taknemmelig for at medarbejderen tilbød at bære min vare ud til bilen.

Ingen skiltning til collect
Ingen skiltning til collect, krævede at man skulle ind i butik, bøvlet med henvisning til tablet -som ikke virkede

Besvarelse fra SILVAN - Valby
Nemt at finde på hjemmesiden og hurtig…
Nemt at finde på hjemmesiden og hurtig ekspedition af pakken. Meget tilfredsstillende.

Besvarelse fra SILVAN - Valby
Jeg kom til vareudlevering efter det…
Jeg kom til vareudlevering efter det bestilte tæppe. Ringede på klokken, blev betjent efter ca fem sekunder. Gik ud for at køre trailer tættere på, og den ansatte stod klar til at hjælpe mig med at få det lange tæppe i trailer, så jeg kunne kære derfra ti minutter efter at jeg havde trykket på klokken!

Besvarelse fra SILVAN - Valby
Store kreditkort gebyrer når du handler…
Store kreditkort gebyrer når du handler som virksomhed..

Besvarelse fra SILVAN - Valby
God og grundig rådgivning i rulle spartling
Fik en god og grundig instruktion og hjælp ift materialer ift rullespartel/fuldspartling af væg

Besvarelse fra SILVAN - Valby
Fed oplevelse og god service
Fed oplevelse og god service. Personalet er fantastisk nemme at snakke med og kommer med en masse gode råd

Lars Hesselberg fra Valby butikken - kanon service
Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en lidt billigere pris.
Han tog hurtigt sagen ind, undersøgte med leverandøren og fandt en løsning og gav mig så et tilbagekald indenfor 5 minutter.
Klasse service :)!

Besvarelse fra SILVAN - Valby
Fik venlig og professionel betjening i…
Fik venlig og professionel betjening i malerafdelingen. Skønt når medarbejderen er så dygtig.