SILVAN - Frederikssund Anmeldelser

Askelundsvej 3, 3600 Frederikssund, DK

Silvan Frederikssund har vi købt alle vores byggematerialer til vores husrenovering. Særligt Søren (medarbejder) har været fuldstændig fantastisk til at hjælpe os. Han har virkelig ydet en ekstra serv... Se mere

Silvan Frederikssund, er et sted man kan købe i god tro. Også selvom ting ikke virker efter hensigten, så refunderer de gerne penge uden bøvl. Jeg købte en havepavillon, som ikke kunne holde til a... Se mere

Forrygende kundeservice. De havde ikke min blæser på lager, men jeg fik bare en anden en ved kassen. Det var endda et mere bekosteligt produkt, men de opkrævede ikke en merpris. sjældent nu om... Se mere

Søren har givet os den BEDSTE service vi kunne drømme om. Vi har fået anlagt ny have og alle matrikler er købt gennem ham. 10/10 anbefaling!! Super super super service af Silvan Frederikssund!

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Askelundsvej 3, 3600, Frederikssund, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.544 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

GO SERVICE & INSTRUKTION

Lejede tæpperenser til rens af 2 biler og fungerede helt perfekt.

Savnede dog muligheden for at tilkøbe imprægnering til sæderne i bilen.

Ellers god service og instrukser omkring brug af produkter:-)

9. juli 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at tæpperenseren fungerede perfekt til dine biler. Tak for dit forslag om imprægnering😊

Silvan

Vi skulle bruge tre plader krydsfiner…

Vi skulle bruge tre plader krydsfiner skåret i forskellige bredder. Det klarede Søren til ug med kryds og slange - og vi havde en herlig stund med sjov og alvor. Søren er virkelig en god medarbejder for Silvan i Frederikssund - vi kommer igen - bare ikke fredag, for da har Søren fri!

10. juli 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og er tilfreds med den service, du modtog. Vi sætter stor pris på din positive feedback og dit besøg i butikken. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Silvan

Bestilte click og collect i Fr.Sund

Bestilte click og collect i Fr.Sund. Varen var hurtigt klar og det var nem afhentning.

6. juli 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Silvan

Korrekt vare ikke på lager

Hej
Jeg bestilte en vare (Cozze Pizza ovn 17”)
Men den fandtes, trods information om det modsatte, ikke i butikken, hvilket resulterede i at jeg tog afsted med et mindre godt produkt.
Mvh Lars

22. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Silvan

der blev leveret på naboadressen

der blev leveret på naboadressen. produktet mangler en vandaflader og ikke komplet.

20. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi beklager meget, at du har modtaget en mangelfuld vare fra vores leverandør.

Silvan kundeservice står ikke til at have modtaget en henvendelse vedr. denne sag, vi vil derfor anbefale at sende en mail til kundeservice@silvan.dk. så der kan findes en løsning.

Fantastisk service

Fantastisk service

20. juni 2025

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback (:😊

Silvan

Click and collect virkede perfekt

Click and collect virkede perfekt, de bestilte og betalte varer lå klar ved kassen til afhentning til tiden. Det var dejligt nemt 😃

21. juni 2025

Jeg købte en HORTUS terrassevarme

Jeg købte en HORTUS terrassevarme, der ikke virkede ÆV !!! Men fik pengene retur helt uden problemer - fin service !

18. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for, at vi kunne løse problemet med din HORTUS terrassevarmer. Tak for din feedback og for at anerkende vores service😊

Levering

De skrev der var levering dagen efter bestilling, der gik næsten en uge, det var netop pga leveringstiden jeg valgte Silvan, det sker så ikke igen

17. juni 2025

Tak for din feedback.

Varen på denne ordre kommer direkte fra vores leverandør, der har stået en forventet leveringsdato d. 19/6 på produktsiden ved bestilling, som der også kan ses på ordrebekræftelsen, ordren står derfor leveret til tiden.

Uinspirerende oplevelse

Jeg havde bestilt 2 x 8 l. saftdispensere, og fik udleveret 2 x 4 l. De blev dog hurtigt ombyttet, da begge størrelser var på lager, så det var heldigt.
Men generelt er butikken i Frederikssund blevet et sørgeligt besøg. Der er tyndet alt for meget ud i udvalget, og det ligner den er ved at lukke.
Malerafdelingen er trist, Haveafdelingen er trist og det samme gælder el og VVS.
Der er ikke de fede løsninger mere, eller de lækre lamper. Man bliver absolut ikke inspireret længere, og det er temmelig trist for så stor en forretning.

11. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan

Virkelig god service vedr et køb af…

Virkelig god service vedr et køb af pavillon som viste sig ikke at kunne holde tæt ved regn. Silvan gav først en ny og bagefter penge retur. Tak.

7. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med din pavillon, som ikke var tæt. Vi sætter pris på din tålmodighed og takker for din feedback.

Silvan

Dejlig man kunne hente sin vare og fik…

Dejlig man kunne hente sin vare og fik hjælp til at lægge det i min bil

13. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at hente din vare, og at vi kunne hjælpe dig med at læsse den i din bil. Tak for din positive feedback!

Silvan

Det var en meget blandet fornøjelse

Det var en meget blandet fornøjelse, først er jeg inde i butikken i Fr.sund for at høre på en græstrimmer, den var desværre ikke hjemme (helt okay), men skulle komme hjem ugen efter. Et par dage senere hvor jeg alligevel er i Fr.sund kører jeg forbi igen for at sikre mig at der evt kan blive lagt en til side til mig, men men men der får jeg så avide at de slet ikke ved hvornår den kommer hjem kan de se på skærmen. Ja okay det må jeg jo så acceptere.
Et par timer efter at jeg er kommet hjem går jeg så på nettet for at se om jeg kan få den andre steder, men pludselig kan jeg godt bestille den på click og hent og der er 4 på lager, jeg bestiller og kan hente dagen efter, jeg får så en opringning ca 15 før lukketid om en anden vare de ikke kan finde til ordren, jeg spørg så om de har fået vare hjem så sent på en lørdag siden de pludselig har trimmeren hjemme, svaret er NEJ det har vi ikke de har da været hele tiden.... Jeg kører så ned dagen efter, (jeg for jeg er da helt vild med at køre til Fr.sund hele tiden) for at hente min trimmer, de har så i mellem tiden fundet den manglende vare, super.
Jeg fortæller så om min meget mærkelige oplevelse, og bliver bare mødt med vi har nok fået vare hjem sent, siger så at det er mærkeligt for jeg talte med personen der gjorde min order klar, og at det ikke var tilfældet, til al held stod personen ved kassen ved siden af og kunne konstatere at det var korrekt, ellers var jeg på det nærmeste blevet beskyldt for at lyve.
Det havde godt nok pyntet på sagen at jeg havde fået de ekstra skær jeg
havde bestilt (70,-) for fejlen/ulejligheden.

1. juni 2025

Silvan

Har kun haft positive oplevelser med…

Har kun haft positive oplevelser med pakkelevering og afsendelser her.

6. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre om dine positive oplevelser med vores pakkelevering og afsendelser. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

Silvan

Det var en rigtig dårlig oplevelse

Det var en rigtig dårlig oplevelse at leje en damprenser. Jeg tror simpelthen den var tilkalket, den virkede i hvert fald ikke efter hensigten.
Jeg satte den til at varme op indendørs fordi vi skulle køre, og trak stikke ud da vi kom hjem. 5 min efter ville jeg så gå igang, men der virkede den ikke og jeg måtte sætte den i en stikkontakt igen. Jeg føler mine kr. 550,- er totalt spildt

7. juni 2025