SILVAN - Frederikssund Anmeldelser

Askelundsvej 3, 3600 Frederikssund, DK

Silvan Frederikssund har vi købt alle vores byggematerialer til vores husrenovering. Særligt Søren (medarbejder) har været fuldstændig fantastisk til at hjælpe os. Han har virkelig ydet en ekstra serv... Se mere

Silvan Frederikssund, er et sted man kan købe i god tro. Også selvom ting ikke virker efter hensigten, så refunderer de gerne penge uden bøvl. Jeg købte en havepavillon, som ikke kunne holde til a... Se mere

Forrygende kundeservice. De havde ikke min blæser på lager, men jeg fik bare en anden en ved kassen. Det var endda et mere bekosteligt produkt, men de opkrævede ikke en merpris. sjældent nu om... Se mere

Søren har givet os den BEDSTE service vi kunne drømme om. Vi har fået anlagt ny have og alle matrikler er købt gennem ham. 10/10 anbefaling!! Super super super service af Silvan Frederikssund!

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Askelundsvej 3, 3600, Frederikssund, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.544 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Farveblanding

Medarbejderne gjorde sig meget umage med at blande en tilfredsstillende farve, som i første omgang var blandet forkert.
Tak for den gode service.

8. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at vores medarbejdere var omhyggelige med at rette fejlen og blande den rigtige farve. Tak for din positive feedback😊

God oplevelse!

Meget enkelt - god service!

4. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Tusind tak for din positive anmeldelse😊

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale og udlejningsservice.

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med den betjening du fik.

Silvan

Medarbejder i udlejning udførte perfekt…

Medarbejder i udlejning udførte perfekt arbejder. En anden medarbejder ved kassen ved siden opførte sig særdeles udmedhjælpsom, og ganske ubehagelig.

30. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Silvan

Dårlig information om click and collect…

Dårlig information om click and collect systemet i Silvan i Frederikssund

25. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan

God service ifm leje af en…

God service ifm leje af en velfungerende græsslåmaskine. Tak!

25. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med lejen af vores velfungerende græsslåmaskine.

Caroline😊

Vedrørende forsvundet pakke

Vedrørende forsvundet pakke – påkrav om straksopklaring og erstatning

Jeg henvender mig vedrørende en pakke, der ifølge scanningsoplysninger er leveret til Silvan, men som nu tilsyneladende er “forsvundet” fra jeres lager. Dette udgør en grov forsømmelse af jeres ansvar som modtager og midlertidig opbevarer af forsendelsen.

GLS har oprettet en sag, men jeg gør det hermed klart, at det alene er jeres ansvar at sikre, at en registreret og fysisk modtaget pakke opbevares forsvarligt og kan udleveres til rette modtager. Jeres manglende evne til at redegøre for pakkens opholdssted er ikke blot utilfredsstillende – det kan have erstatningsretlige konsekvenser.

Varen i pakken er yderst limiteret og ikke muligt at genanskaffe. Et eventuelt økonomisk erstatningsbeløb vil derfor ikke kunne kompensere det reelle tab. Jeg forventer, at der handles med øjeblikkelig alvor og ansvarlighed, herunder:

En skriftlig redegørelse for hændelsesforløbet.
En statusopdatering fra den interne eftersøgning.
En konkret handlingsplan for, hvordan sagen løses, herunder erstatning, hvis pakken ikke findes.
Såfremt dette ikke håndteres tilfredsstillende og rettidigt, forbeholder jeg mig retten til at eskalere sagen til relevante myndigheder samt forbrugerklagenævn og eventuelt indlede en juridisk proces.

Jeg ser frem til en hurtig og tilfredsstillende afklaring.

Med venlig hilsen,
Rasmus

22. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Hvis man har fået sendt en forsendelse til en pakkeshop, skal der oprettes en efterlysning ved fragtfirmaet, såfremt pakken er forsvundet.

GLS vil efterfølgende kontakte afsenderen vedr. sagen. Der opleves jævnligt fejlscanninger ved fragtfirmaer, da de transportere enormt mange forsendelser hver dag, man er derfor nødsaget til at lade dem færdiggøre deres sag.

Maria

Super silvan service.

Hurtige og altid super hjælpsomme.
Skøn butik at komme i.

18. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du synes, vi er hjælpsomme, og at du nyder at besøge butikken. Tak for din positive feedback!

Hurtig online bestilling

Hurtig online bestilling, men lidt langsom ekspedition i drive-in levering

13. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for, at bestillingen var nem. Vi beklager ventetiden ved drive-in. Vi arbejder altid på at give den bedst mulige service. Tak for din feedback!

Rigtig god service og stor hjælpsomhed

Rigtig god service og stor hjælpsomhed, da jeg skulle købe ny kæde til en motorsav. Medarbejderen tog sig rigtig god tid, søgte info. på nettet, og sørgede for at jeg fik købt den rigtige. Jeg bruger gerne Silvan i Frederikssund fremover, selvom jeg skal køre lidt længere.

22. marts 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og er taknemmelige for din positive feedback. Vi er glade for, at medarbejderen hjalp med at finde den rigtige kæde til din motorsav. Vi sætter pris på din anbefaling af vores butik i Frederikssund.

sur betjening ved afhentning i…

sur betjening ved afhentning i Frederikssund

8. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Maria
Silvan

Silvan har ændret deres kasseområde

Silvan har ændret deres kasseområde, så man ikke bliver loset igennem som et supermarked, men går hen til kassen og betaler når man er klar. Bedre stemning og meget venligt personale.

25. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du oplever en bedre stemning med vores kasseområde og sætter pris på vores venlige personale. Tak for din positive feedback!