Silvan Frederikssund har vi købt alle vores byggematerialer til vores husrenovering. Særligt Søren (medarbejder) har været fuldstændig fantastisk til at hjælpe os. Han har virkelig ydet en ekstra serv... Se mere
Askelundsvej 3, 3600 Frederikssund, DK
Silvan Frederikssund, er et sted man kan købe i god tro. Også selvom ting ikke virker efter hensigten, så refunderer de gerne penge uden bøvl. Jeg købte en havepavillon, som ikke kunne holde til a... Se mere
Forrygende kundeservice. De havde ikke min blæser på lager, men jeg fik bare en anden en ved kassen. Det var endda et mere bekosteligt produkt, men de opkrævede ikke en merpris. sjældent nu om... Se mere
Søren har givet os den BEDSTE service vi kunne drømme om. Vi har fået anlagt ny have og alle matrikler er købt gennem ham. 10/10 anbefaling!! Super super super service af Silvan Frederikssund!
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Askelundsvej 3, 3600, Frederikssund, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg lejede et stolpebor på benzin, men da jeg kom frem og skulle bruge det var det ikkemuligt. Boret var så slit at det ikke engang kunne komme ned i jorden. Så måtte jeg jo prøve det andet bor, men der manglede spiltten der skulle sørge for at boret sad fast. Så alt i alt en spilt dag på et særdeles useriøst firma. Lær at lav service på jeres ting

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
Click and collect fungerede perfekt👍.
Hurtig og utrolig venlig betjening.

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
Silvan tilbydder stillads med arbejdshøjder, som ikke overholder arbejdsmiljøets forskrifter.
Heldigvis havde Stark de godkendte stilladser.

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
Skruer som vi havde bestilt var der ikke, når man spørger hvornår de kommer siger de i næste uge det sagde de også for 14 dage siden,og det er vare der er bestilt på deres egen hjemmeside.
Hobby olie har været åben man kan se at spidsen er skåret af så det var løbet ud i den pose man fik sine indkøb i.

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
Jeg handler tit i silvan Frederikssund, elsker at komme der, altid glad og hjælpsom personale, aldrig for travlt til at give vejledning og råd. Jeg har de sidste mange gange haft fornøjelsen af at blive betjent af en Søren, det er personale som ham, der gør at man føler sig velkommen og har lyst til at komme igen. syntes lige jeg ville smide et par ord, da ha n fortjener et klap på skulderen oppe fra. folk er altid hurtig til at brokke sig, husk nu også at rose dem der fortjener det. silvan i frederikssund, i har valgt et super godt personale, dem kan i godt være stolte af. kom glad.

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
God service, blev ringet op inden jeg afhentede den bestilte vare. Alt var klart ved afhentning. Dejlig med god service.

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
er blevet en meget mærkelig butik , der ikke tid de kunder der kommer og vil købe almindelig vare der der hverken tid eller lyst at hjælpe hverken med at finde ,eller et godt råd . Det er sket 3 gang den sidste uge . Men der er masser af hjælp hvis du skal hente en pakke

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
Jeg har fået en e-mail fra Silvan, hvor I beder mig bedømme mit sidste indkøb, og det vil jeg gøre. Det kan kun blive til en stjerne, da man ikke kan give mindre. Jeg købte to udhusdøre fra Silvans nethandel, velvidende om, at der hverken fulgte nøglecylinder eller håndtag med. Der troede jeg, at jeg kunne gå til min lokale Silvan, og købe disse. Men nej, de hverken ville eller kunne hjælpe, da jeg havde købt dørene på nettet, og de vidste ikke hvilken nøglecylinder, som skulle bruges til dørene, til trods for, at jeg havde medbragt alle oplysninger om dørene. Jeg måtte kontakte nethandelens kundeservice.
Nu har jeg monteret den ene dør, og har konstateret, at der er monteret forkert låsekasse i dørene. Låsekassene er venstrehængte/udadgårende og den monterede låsekasse er til en venstrehængt/indadgående dør. Jeg er en naiv person, så jeg troede, at jeg bare kunne besøge min nabo, den lokale Silvan, så kunne jeg få de forkerte nøglekasser byttet til en rigtig nøglekasse. Men det kunne jeg ikke, fordi jeg havde købt døren fra Silvans nethandel, og det havde intet med dem at gøre, og for iøvrigt så markedsførte de ikke de låsekasser, som fulgte med de døre,som Silvans nethandel solgte. Jeg måtte kontakte Silvans nethandels kundeservice, og nu sidder jeg og venter på deres svar, fordi de har lukket i weekenden.
Jeg synes, at det er meget dårlig kundeservice, og vil næppe handle hos Silvans nethandel igen, og kun hos den lokale Silvan hvis jeg ikke kan få varen fra deres to konkurrenter, som ligger på hver sin side af deres forretning.
Tilføjelse
Nej, sagen er ikke blevet løst via mail, men med god hjælp og service fra den lokale STARK.

Søde ansatte
Men udstyret som blev lejet var slidt og ikke effektivt.

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
Selve køb online er fint og nemt. Men når man så skal havde udleveret sine ting og er kommet hjem finder man ud af det er forkerte varemodeller. Så nu skal man igang forbi og bytte. Lidt træls når man står og skal bruge det med det samme.

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
Silvan Frederikssund - bestilte en stor hængeparasol kl.09:32, 30 min. Senere havde vi ikke hørt noget, så vi valgte at sætte kursen mod butikken. Vi bliver nødt af 6 forvirrede kassemedarbejdere der overhovedet ikke har styr på click&collect ordre, kunder i kassen eller butikken!
Vi får udleveret en grå parasol selvom vi havde bestilt den sidste de havde i natur - medarbejderen er forvirret da vi påpeger at farven ikke er den vi har bestilt “jamen, den laves kun i grå” - vi viser ham ordren og at den findes i NATUR, han kommer tilbage efter 5 min. Og siger at så må den var solgt i butikken
Om den nogensinde har været på lager vides ikke, men at de ikke reagere på deres click&collect ordre inden for den lovede tidsramme er dybt kritisabelt !
Vi overhørte flere kunder der havde samme problem med ikke at ha’ hørt fra dem - det er ikke okay!
Så mange på arbejde, men der mangler tydeligvis en leder/voksen til at holde styr på det
Ordrenummer 00004405308

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
Maskinerne som Silvan udlejer har som regel defekter eller er slidte og man opdager det først når man stå derhjemme

Besvarelse fra SILVAN - Frederikssund
Har 3 gange set på et plantebord i Silvan Frederikssund. Har bedt om, at se en udstillingsmodel, men da det ikke er en del af deres udstilling, er jeg gået igen med besked om, at jeg ikke ønsker at købe noget, jeg ikke har set først. Ingen af gangene har medarbejderne tilbudt at vise mig et eksemplar. Super dårlig service?. Det var ellers en rigtig god forretning tidligere.