Agressiv P-kontrol! Vi har holdt os fra Silvan Farum, fordi vi for nogle år siden fik en P-bøde for at handle 10-15 minutter. Da vi havde ærinde i området, købte vi (click-collect) i tirsdags og lod... Se mere
Gammelgårdsvej 93, 3520 Farum, DK
Efter et kort besøg hos Silvan i Farum, kom jeg ud og opdagede jeg havde fået en parkeringsbøde. I forundring over at blive pålagt en bøde for at handle i en butik skrev jeg her på trustpilot for at... Se mere
Købte i går ny plæneklipper. Mine evner rakte desværre ikke til klargøring af maskinen. Måtte kapitulere og søge hjælp hos Silvan, Farum. Morten smed straks, hvad han havde i hænderne og fixede, det d... Se mere
Var i Silvan farum med den gamle og stødte ind i en medarbejder ved navn IB, IB var super imødekommende og utrolig hjælpsom, han spurgte ind til opgaven og satte sig ind i det arbejde vi havde foru... Se mere
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Gammelgårdsvej 93, 3520, Farum, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Var den første kunde i butikken, da den åbnede. Her blev jeg mødt af Scott, som var venlig og imødekommende😀.

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Lejede en nedbrydningshammer via hjemmesiden. Det hele klappede - venlig betjening- ikke mindst var vi glade for at kunne leje maskinen et ekstra døgn også via hjemmesiden. Nem og hurtig returnering, kvittering via mail. Alt i alt en god oplevelse.

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Klik and collect klar efter 5 min, det hele spillede ved ankomst, nem betjening, sød og hjælpsom fyr.
Alt i alt en suplem oplevelse(er det som regel altid 🏆)

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Et high-five til pakkeshoppen i Silvan hvor der altid er hurtig ekspedition.
Særligt godt når Scott er på arbejde og han lige gør that little extra som faktisk gør det sjovt at hente en pakke.

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Jeg handlede i dag i Silvan, og jeg vil bare sige sikke en fantastisk oplevelse!
Scott var helt exceptionel i sin service. Han var både imødekommende, hjælpsom og virkelig vidende om produkterne. Jeg følte mig virkelig set og godt behandlet som kunde.
Han tog sig tid til at lytte til mine behov, kom med gode forslag og hjalp mig med at finde præcis det, jeg skulle bruge – uden at jeg følte mig presset til at købe mere end nødvendigt. Det er sjældent, man møder så engageret og serviceminded personale.
Tak for en rigtig god oplevelse – jeg kommer helt sikkert igen!😊

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Fin service mht udlejning. dog ikke muligt at leje maskine i 2 dage, men kun 1 eller 3 dage ?

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Kom ind i silvan i Farum og skulle taste mit pakke nummer ind og efter fik jeg en sms jeg lige skulle svare på privat. Den unge mand kaldte mit navn op og stod klar med min pakke og det var da god og hurtig service. Tak Scot for at være på plettet med hurtig service og smil på læben😊

Besvarelse fra SILVAN - Farum
I havde det jeg skulle bruge. Jeg spurgte ved kassen om i havde sat jeres frø væk. Så sagde han. Frø?. Ja du ved til at så i jorden. Krydderurter.Det ved jeg ikke står der ikke flere. Øh nej hele stativet er væk. Er der nogen anden du kan spørge om det. Han så helt elendig ud og sagde det tror jeg ikke...måske. Så fik jeg ondt af ham og sagde det er ligemeget og gik...
Men han var ikke uvenlig. Sød og helt blank.

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Havde ikke den lille gasflaske, som jeg bestilte, men de gav mig så en større til samme pris. Og ringede og gav mig beskeden før jeg kom til butikken.

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Nemt at hente varen efter Click and collect bestilling. Godt nok virkede koden ikke - men ekspedienten fandt hurtigt min ordre alligevel

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Giver Silvan i Farum 1 stjerne, for den mest ligeglade kundeservice ever. Jeg kunne ikke finde lokationen til en bestemt vare, så ville spørge en medarbejder. Der stod én og betjente kunder i kassen, men ellers var der ingen andre medarbejdere i butikken. Ude i trælasten fandt jeg en medarbejder. Han startede med at fortælle mig, at den pågældende lokation ikke havde eksisteret i flere år. Derudover virkede han ikke interesseret i at hjælpe (jeg måtte halse efter ham, da han åbenbart havde et eller andet vigtigt, han skyndte sig på vej til). Jeg spurgte, om han så ikke kunne fortælle mig, hvor varen stod, men det formåede han ikke. Han sagde, at de havde cement og mørtel ude i trælasten (jeg ledte efter en patron til betonfugemasse, som der ifølge hjemmesiden skulle være hele 17 tilbage af).
Jeg gik så ud i trælasten og fandt selvfølgelig ikke varen. Jeg prøvede at gå tilbage til kassen, men her var ingen kunder og derfor(?) heller ingen medarbejdere. Måske havde dagens to eneste medarbejdere en uopsættelig kaffeaftale med hinanden, for de var begge som sunket i jorden. Heldigvis havde de både lokation og vare i Silvan i Birkerød, så der endte jeg med at handle. Birkerød svømmede heller ikke i medarbejdere, men der var sød, effektiv og nærværende betjening i kassen.
Det kan have været en dårlig dag i Farum, men det er ikke første gang, jeg oplever totalt fravær af personale, derfor denne anmeldelse. Jeg håber, Silvan i Farum fremover vil prioritere kundeservice og respektere deres kunders tid.

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Super fint at vi kunne leje festudstyr med kort varsel. Silvan reddede festen

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Jeg bestilte en grill og parasol til afhentning i en af deres butikker. Lovningen via hjemmesiden var at varerne kunne hentes 30 minutter efter ordreafgivelse inden for deres åbningstid. Jeg fik en sms om at varerne var klar til afhentning allerede 20 min. senere. Jeg afhentede lidt senere samme dag to fine varer - og endda til virkelig gode priser :)

Besvarelse fra SILVAN - Farum
Ekspedienter var hverken venlig eller hjælpsom, og jeg var lige ved at opgive at gennemføre købet.